diumenge, 6 d’agost del 2023

CAL ATURAR L’ABJECCIÓ


Vivim en un món depravat on tot està al revés, i això gràcies als jueus, que sí, els pobrets!, que seran molt bons - que ho diu la llei -, i els seus contes de terror s’han de creure - perquè ho diu la llei -, i seran filantrops abnegats en el bé comú i amb la tasca d’acabar amb la fam al món i la pobresa, i més coses ‘xupiguais’ que fan els jueus, però vivim en un món depravat perquè ells estan darrere de tota la corrupció i la ignomínia de les nostres societats. Això és el que té, tolerar-los al teu país. Com les mosques ponen els ous en els cadàvers, els jueus instal·len la corrupció allà on s’assenten, i la història és un completíssim mostrari d’aquesta afirmació. I com avui l’escòria sionista és a dalt de tot arreu, patim una vida impossible de viure, perquè, com deia ahir, els desgraciats s’alimenten de la desgràcia dels altres. Tanmateix, per a poder-se’n alimentar, freturen dels miserables, la munió d’éssers limitats cognitivament, ja no dic èticament!, que són les màscares que fan servir perquè els goyim no acabem per sospitar del fet de veure tant de nas al davant.

Comencem amb una comparació entre el gos de Soros, o qualsevol dels altres mamarratxos, siguin gossos castrats o putes inútils i idiotes de l’harem, que ja sabeu que són el seu exèrcit d’irresponsables sense coneixement, amb Marc Aureli, l’emperador filòsof del segle segon després de Crist:

https://t.me/counterpropaganda20/10820.


Passem ara a veure en acció la canera i la bagasseria dels jueus. Christine Anderson, l’europarlamentària, com sempre, diu les coses clares, de tal manera que no cal cercar cap diccionari per a entendre-la. En el breu vídeo d’avui, fa una exhibició en la descripció de l’urinari de la Sinagoga del Femer Europeu, amb un especial recordatori a la genocida i destructora d’Europa, la khàzar Ursula von der Leyen, rea de crims contra la Humanitat, que els haurà de pagar, si hi ha justícia, en un patíbul i a la vista de tots els europeus. Escoltem l’enganyifa de la Sinagoga:

https://t.me/laquintacolumna/32848.

Tot el que diu és cert, perquè a la Corrupció Europea, per a entrar-hi, cal presentar un currículum criminal prou fonamentat, que els jueus, com són bons, de la bondat més bondadosa, només accepten depravats, psicòpates i deficients mentals al seu servei, que per això tots els polítics estan en nòmina. L’Alta Traïció del gos de Soros i de la Unió Europea contra els interessos dels europeus és una evidència, quan el país més beneficiat de la Sinagoga del Femer és Marroc, que, almenys que jo sàpiga, està a l’Àfrica i no forma part del Femer:

https://t.me/RosselloCM/77868,

així mateix, la importació d’africans per a colonitzar i fer progressar Europa costa molt d’entendre:

https://t.me/RosselloCM/77854,

i a part de per raons de la capacitació dels universitaris africans, hi ha dades que haurien de ser alarmants per a tots els governs, però que no ho són, perquè els cagaguano els amaguen, que per això cobren dels jueus, i a més a més, perquè la gent no pensa. Vegem l’augment de la criminalitat a Espanya, la qual podem extrapolar a tots els països europeus. Ara bé, segons els assassins de la política, així com la vacuna amb els verins jueus no mata ni desgràcia la gent, l’onada d’immigració il·legal i descontrolada no té res a veure amb aquests índexs, malgrat que els individus que cometen els diferents delictes són majoritàriament universitaris africans:

https://t.me/No_plandemia/6132,

és evident que la gent no pensa i està com anestesiada, perquè amb aquestes dades, tots els criminals del govern de Soroslàndia haurien de viure amagats per a protegir-se de les ganes de passar comptes dels seus ‘representats’. El nivell de criminalitat més abjecte i repugnant, tanmateix, no surt en aquestes estadístiques, perquè està instal·lada en el govern. L’EXECUCIÓ DE TOTA LA CLASSE POLÍTICA ÉS UN IMPERATIU SOCIAL, SI EUROPA VOL SOBREVIURE. DES DE SEMPRE, L’ALTA TRAÏCIÓ S’HA PAGAT AMB LA VIDA.

I per si no en teniu prou, vegem aquest acord signat per l’Organització Criminal de la Sinagoga del Femer Europeu amb el psicòpata més gran de la Humanitat, Kill Gates, que si el dia aquell que li van estavellar un pastís a la cara, li haguessin administrat plom al cervell, milions de persones no haurien mort abans d’hora o no viurien sotmeses a les seqüeles dels verins d’aquest assassí infatigable. I la condició de psicòpata és evident només de veure’l en fotos o en vídeos, ja no dic, si el sents parlar. És un tarat perillós de manual! Tanmateix, els psiquiatres, la majoria tan tarats com el deficient de Gates, però, almenys, no amb una ‘psicopatia obsessiva mundial’ - per a dir-ho d’alguna manera -, que els psiquiatres són com més locals o comarcals, per a entendre’ns. Vegeu com la Sinagoga del Femer Europeu perjudicarà la vida, la salut d’homes, de bèsties i de plantes, amb els verins que el deficient mental escamparà amb l’autorització de la genocida Ursula von der Leyen:

https://t.me/No_plandemia/6134.

Per a demostrar la idiòcia i el sadisme de tota aquesta colla de criminals (tots han de ser ajusticiats, sense excepcions), un exemple prou esclaridor:

https://t.me/RosselloCM/77867.

Made in UE.

Al final de l’escrit, quan parlem de la pedofília, veureu els evidents esforços d’aquests depravats per legalitzar-la i tots els esforços que fan per a corrompre els menors i destrossar-los la vida, que això és l’única cosa que es pot assolir amb aquestes pràctiques tan psicopàtiques com degenerades. CAP NI UN SE N’HA D’ESCAPAR, DE LA PENA CAPITAL. CAP NI UN!


Fem una mena de descans, i viatgem a Níger, que és on sembla que els jueus volen muntar una nova Ucraïna o Síria, que ja sabeu que aquests rituals de matances perllongades i inútils els exciten:

https://t.me/RosselloCM/77855,

La Reserva Federal dels esclaus dels Estats Units i Frantschild estan d’acord amb intervenir militarment contra els colpistes de Níger que han enderrocat un dels seus gossos castrats. El més meravellós de la notícia és al paràgraf final. Pregunta: Per què Níger és un dels països més pobres del món si és productor d’urani i d’or? Els pobrets! Serà pels pobrets, pobrets? A mi, és que la filantropia, m’emociona fins a les llàgrimes!

Escoltem ara Kevin M. Shipp, exoficial de la CIA (organització jueva), que ens fa cinc cèntims de com funciona la Reserva Federal dels esclaus dels Estats Units:

https://t.me/No_plandemia/6133.

Ara, ens traslladem a una de les colònies de l’imperi de la Gran Bretanya Sionista, a Austràlia, on veurem que mentre l’holocaust sionista d’australians és una evidència de crims contra la Humanitat, amb la direcció estel·lar d’Albert Bourla, el jueu de Pfizer; d’altra banda, els Rothschild, sense fer soroll, imposen la transferència dels béns dels australians als seus comptes particulars:

https://t.me/elinvestigador_org/14205

https://t.me/elinvestigador_org/14208

https://t.me/Realidades_Paralelas/6441.


Vegem tot seguit quina mena de despropòsits cerebrals es formen en la idiòcia de l’epidemiologia, que ni és ciència ni és coneixement, sinó que és una manera com una altra de fer l’idiota i estafar la gent, que per això, com veureu, són uns estudis que molta capacitat mental no requereixen. Com hauria pogut treure-se-la el criminal Oriol Mitjà, si no? Jo des d’aquí, proposo a les bagasseries jesuïtes que es dediquen a deformar fins a la idiòcia aquesta mena de, per si, imbècils, que així que paguin la matrícula, els donin una piruleta, i potser, un estetoscopi, que sempre fa patxoca, i els deixin anar-se'n amb el títol a la mà, almenys, que no els acabin de buidar el cervell, que essent imbècils, mira, alguna cosa es pot fer amb ells, però quan les bagasses jesuïtes els han tocat, aleshores, sents idiòcies de la magnitud d’aquestes futuròlogues, de les quals en parla una, com si parlés a una classe de P3, i les altres dues li donen suport moral, que els coneixements exhibits per la deficient mental que parla sembla que així ho requereixen:

https://t.me/laquintacolumna/32855.


Fem un darrer salt, perquè no vull que es toquin les dements de dalt amb la dignitat que presento ara. La Bea Talegón en l’escrit «Que nos la vuelvan a colar» - que no sé com la dona de fer feines de ‘La Caixa’, encara la té contractada! Vejam si serà perquè és qui manté el negoci? -. En aquest escrit, fa una breu i concisa passada per l’actualitat, amb l’acostumada serenitat i la mirada objectiva que la caracteritzen. Reconforta de veure en un paper higiènic mig oficial, escrits com aquest:

https://t.me/elinvestigador_org/14206.

Vull destacar: «... y que rueden cabezas de los responsables que han consentido la que, posiblemente, sea una de las mayores brutalidades cometidas en las últimas décadas.» Lògicament, ella és més fina i suau, i no va cridant: «Talleu-los el cap a tots i que no en resti ni un sense el premi merescut!», com fa gent menys diplomàtica i més visceral, com jo; però, al capdavall, com qui no diu res, ho diu. Ha de dir ‘rueden cabezas’ perquè és ambigu, i ha de dir ‘últimas décadas’ per a assuaujar la impressió en els lectors, suposo; però diu el mateix que jo, si fa no fa. I d’altra banda, l’article de ‘eldiario.es’ sobre el pallasso jueu que destrueix Ucraïna, és prou bo, malgrat algunes opinions que no comparteixo, com quan el redactor dóna per fet que Rússia no pot amb Ucraïna, la qual cosa, és senzillament una mentida. Si Rússia no pot amb Ucraïna, aleshores, quin perill suposa Rússia per al món?


I conclouré amb el plat fort de la jornada, una nova prova de la necessitat imperiosa i inexcusable de l’execució del criminal Antonio Guterres, el sinistre gos castrat que els jueus han col·locat a la Gran Sinagoga de l’ONU, per crims imperdonables contra els infants, una execució que ha de ser inapel·lable per a tots els corruptors, pervertidors i pedòfils, si volem salvar la nostra espècie. CAP PEDÒFIL HA D’ESCAPAR. PEDÒFIL MORT NO FA DESTORB. I aquí no s’hi valen ni drets humans ni punyetes amb vinagre, la violació de la innocència d’un menor ha de comportar inexcusablement, en una societat civilitzada, l’execució immediata de l’agressor o de l’apologeta, sense atenuants ni commutacions de pena. TOTS ELS QUI ESTAN RELACIONATS AMB AQUESTS ASSUMPTES (i hi incloc tothom, dels ideòlegs sionistes i jueus als responsables de les editorials i els redactors, que liquidar tarats mai no ens farà cap mal com a societat) HAN DE SER EXECUTATS PER CRIMS CONTRA LA INFANTESA. Per exemple, tot RUTGERS sencer – com veureu en el vídeo -. Si jo tingués el poder, demà eren detinguts, i demà-passat criaven malves. Ho puc dir més alt, si voleu, però no més clar. O creieu que hi ha alguna manera de resoldre el problema més ràpida, eficaç i justa? Els malalts mentals, els psicòpates sexuals, quan no es contenen, ja no es contendran. Només exterminant-los ens assegurem de la protecció dels menors, que són el futur de l’espècie i de cada comunitat. Quan penso en què hem convertit els nens, de veritat, m’esgarrifo! La Humanitat només té marxa enrere i recuperació, amb l’amputació de tot el que li sobra. Que sí, que són cinc-cents milions d’animals, sí, però són només cinc-cents milions d’animals!

https://t.me/RosselloCM/77871.

El meu reconeixement als documentals i informatius de Kla.tv, perquè mentre es digui la veritat, els mentiders, els pobrets!, pobrets, estan en perill. Ells ho saben. Cada volta hi ha més gent que els va reconeixent, un per la farsa de la immensa mentida, l’altre perquè ha vist morir gent estimada o coneguda pels verins jueus, el de més aquí, perquè és prou gran per a saber que des de sempre a l’estiu ha fet calor, i molta; un altre, perquè sap que la història d’Ucraïna és un muntatge ideat fa molts anys pel sionisme internacional, i aquell, perquè no s’explica com els jueus de BlackRock, en quatre dies, s’han fet els amos del món, i un altre de més enllà, perquè no li agraden els nous núvols del cel, o les antenes de telefonia, o les presons de quinze minuts, o que ens prenguin per marrecs i ens expliquin històries de marcians, o que hi ha més de cent gèneres o per... són massa mentides clamades al vent, però la veritat és silenciosa, tranquil·la i parsimoniosa, perquè és veritat i mai no podrà ser negada. Per això els Rothschild s’han dedicat tota la vida a liquidar els qui deien la veritat, perquè són pobrets!, filantrops i bons.

«NINGÚ TÉ LA MEMÒRIA SUFICIENT

PER A MENTIR SEMPRE AMB ÈXIT.

PODRÀS ENGANYAR A TOTS DURANT UN CERT TEMPS,

PODRÀS ENGANYAR A ALGÚ SEMPRE,

PERÒ NO PODRÀS ENGANYAR SEMPRE A TOTHOM

Abraham Lincoln (1809-1865),

la víctima del primer assassinat d’una personalitat important executat pels Rothschild.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada