divendres, 25 d’agost del 2023

L’ESCÒRIA I LA MÀFIA

 

L’ESCÒRIA

L’única solució:

https://t.me/Realidades_Paralelas/6627

No ‘una’, ‘la’.

Un terrorista:

https://t.me/counterpropaganda20/10933

I què han fet els excrements amb toga?

Com haurà de ser l’escòria judicial espanyola si l’escòria del Femer Europeu gosa criticar-los!

https://t.me/RosselloCM/78612,

penso en la ‘solució’...

Un futur nou ‘alemany’ de naixement errat, gràcies a l’escòria del Femer Europeu:

https://t.me/RosselloCM/78605

Ciutadans universitaris, també errats de naixement, i que els polítics-escòria ens importen, i els jutges, prevaricant, protegeixen:

https://t.me/RosselloCM/78647,

junt amb els cagaguano, els deficients mentals amb profunda indigència ètica. L’encobriment de criminals et converteix en criminal.

I deixem l’escòria amb una frase d’Orwell:

https://t.me/Disidenteincontrolado/15701,

i ho va dir quan encara eren intel·ligents! Imagineu-vos-els ara, que són profundament idiotes i absolutament mancats d’empatia!


LA MÀFIA

Les mil cares de l’Holocaust dels sionistes:

https://t.me/RosselloCM/78624

I ara estan preparant la gent, vejam si s’empassen la següent dosi que, no ho dubteu, serà letal, ara ja, sense dubte, després d’haver exterminat i desgraciat milions de persones, i que, malgrat que cauen cada dia més, ningú no ha investigat res. La púrria dels excrements amb toga són absolutament responsables de l’Holocaust i, lògicament, han de pagar tots per crims contra la Humanitat. L’exercici de la justícia s’ha convertit en una activitat purament criminal.

No el conec, en Kanye, encara que sé que és molt famós, però el que diu és el que diu, i no hi ha res a afegir. Potser, tan sols, és que si dura molt i no mor d’un accident casual sense voler, n’haurem de sospitar, perquè els assassins inveterats no són amants dels delators dels seus crims, i si no, pregunteu-vos per què fou assassinat J. F. Kennedy.

https://t.me/RosselloCM/78632

Si algú es pensava que el BRICS era una alternativa, comproveu que és un dels bàndols dels mateixos criminals. O què hi faria una delinqüent com Dilma Rousseff, una marxista sionista, de presidenta del Nou Banc de Desenvolupament:

https://t.me/RosselloCM/78636

I ja que parlem dels lladres i assassins de la banca, escolteu el representant de la Reserva Federal dels esclaus dels Estats Units, comunicant que ara cobraran nous interessos per la impressió dels bitllets falsos: Que el robatori no pari!

https://t.me/Realidades_Paralelas/6644.


AQUESTS SÓN ELS GRANS CRIMINALS DEL MÓN.

SABEM ELS SEUS NOMS I COM SÓN LES SEVES CARES.

NO ELS HEM D’OBEIR,

ELS HEM D’ASSENYALAR,

ELS HEM DE DENUNCIAR,

ELS HEM DE DETENIR

I...

ELS HEM D’EXTERMINAR.

O ESPERAREM QUE HO FACIN ELLS !

HO ESTANT FENT,

HO HAN FET DURANT TOT EL SEGLE PASSAT,

I ARA PREPAREN EL COP FINAL.

O ELLS O NOSALTRES.


P.S. Esperem que els criminals del Femer Europeu no ens impedeixin de seguir dient les veritats sobre els lladres i assassins. Si ho fan, haurem de continuar en un nou ‘taller’, no sé si d’armes, si d’homes, si del filòsof, si de reparació d’imbècils, però, en algun altre taller, que mentre hi hagi vida, farem ‘reparacions’.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada