dimarts, 29 d’agost del 2023

ELS BONS, ELS IDIOTES I NOTÍCIES DIVERSES


Per estar a joc amb el caos que els sionistes han escampat pel món per a robar-ho tot, fer una liquidació de personal i sotmetre la població restant a l’esclavatge a la Gran Israel, les notícies, els vídeos i els reportatges d’avui, també es presentaran de forma caòtica, si bé, procuraré que el lector pugui seguir ‘el fil’ del caos.

Comencem amb un llarg reportatge de ‘The Corbett Report’, del qual, crec que ja vaig penjar alguna de les parts en el blog. Són dues hores, i si us en passo l’enllaç, és perquè és un documental que serveix de prova suficient per a l’execució de tots els criminals que apareixen en el reportatge, sense necessitat de perdre el temps amb procediments judicials, ja que, com deia ahir, l’evidència no necessita judici, sinó sentència. Qui és Kill Gates, el fill de la banquera jueva Maxwell?

https://t.me/counterpropaganda20/10964

I, per si entre els documentals d’ahir i avui no n’hi ha prou, més proves de les activitats d’aquests criminals contra la Humanitat. I sí, no em pregunteu pels jutges, que s’ensumen les misèries dessota la toga i no tenen temps per a res més, pobrets! Tanmateix, la deixadesa de funcions, en el cas dels representants de la justícia, és un delicte gravíssim d’omissió del deure de persecució del delicte, gairebé, el que podem anomenar una prevaricació per negligència, i ja sabeu que un jutge prevaricador només pot respondre del seu crim d’una sola manera. Però, vegem les proves del delicte i deixem els miserables i covards que són jutges per a viure, però criminals per ètica i pràctica, de banda.

https://t.me/Disidenteincontrolado/15735 i https://t.me/Disidenteincontrolado/15736.

Amb aquestes intencions com a objectiu final, no per això deixem de procedir a l’Holocaust de goyim, i estan decidits a accelerar la matança perquè s’adonen que els cal provocar la matança massiva abans que la gent (els imbècils) comencin a associar la mortalitat creixent amb la injecció dels verins jueus:

https://t.me/voluntasoficial/7499,

per això, els titelles de la Reserva Federal dels esclaus dels Estats Units ja estan preparant a la població per a la injecció que serà molt més letal que els tòxics que els governs criminals han inoculat fins ara als seus ciutadans:

https://t.me/Realidades_Paralelas/6678

https://t.me/voluntasoficial/7497

https://t.me/voluntasoficial/7498

i a Jewllywood, també:

https://t.me/voluntasoficial/7496

I ara, podem passar de la matança ritual de goyim a l’estafa del canvi climàtic:

https://t.me/Disidenteincontrolado/15729

El miserable sac d’escombraries John Kerry, el paradigmàtic exemple per a mostrar al teu fill quant a l’última cosa que ha de ser com a ésser humà:

https://t.me/voluntasoficial/7503.

Ian Plimer, geòleg, ens parla del canvi climàtic dels idiotes esclaus dels sionistes i, fins i tot, fa una facècia que és del tot objectiva:

https://t.me/voluntasoficial/7505.

Entrem de cop en el caos que anunciava en el començament, i vegem aquest sucós i assortit seguit de notícies, totes ben interessants i il·lustratives de la realitat. Comencem a la malaurada, per voluntat dels sionistes, illa de Hawaii, on sentirem quines són les intencions dels incendiaris, si és que fou un incendi:

https://t.me/voluntasoficial/7493

i curiositats casuals:

https://t.me/voluntasoficial/7545.

Ara anem temps enrere, i vegem la conferència de l’any 1994 de John Coleman, que es podrà creure o no, però que avui els fets demostren:

https://t.me/voluntasoficial/7489

https://t.me/voluntasoficial/7490

https://t.me/voluntasoficial/7491,

i sense venir a l’actualitat encara, escoltem les declaracions de Vladímir Bukosvki que fou presoner en un Gulag de la Unió Soviètica i que fa una perfecta comparació amb els criminals de la Sinagoga del Femer Europeu:

https://t.me/voluntasoficial/7476.

Ara, enllaçant amb la notícia d’ahir de la senyora de fer feines i puta inútil i idiota de l’harem jueu a Irlanda, vegeu aquest vídeo, que és molt bo:

https://t.me/voluntasoficial/7477.


Aprofito aquesta pausa de salt de paràgraf, per a agrair el canal ‘Voluntas’ de Telegram per les notícies i vídeos que hi penja, sobretot, perquè és dels pocs canals que obertament i sense vergonya de ser insultat, ens descriu els jueus com el que són. I dit això, continuem amb algunes de les notícies d’avui d’aquest canal.

El jueu Elon Musk i l’amor a la llibertat:

https://t.me/voluntasoficial/7479

https://t.me/voluntasoficial/7480

https://t.me/voluntasoficial/7481.

Al capdavall, la realitat que els jueus cerquen amb tota aquesta guerra oculta contra la Humanitat és convertir sobretot tot Occident en el paradís de la Xina Sionista:

https://t.me/voluntasoficial/7484

La destrucció de les nacions, de la vida i la cultura és l’obsessió psicopàtica d’aquesta gentalla, com ens ho demostra la Gran Sinagoga Mundial o ONU en els seus pamflets de propaganda sionista:

https://t.me/voluntasoficial/7486,

i ho podem comprovar a casa nostra amb les meravelles del pla Kalergi, com en aquestes emocionants imatges de catalans nascuts errats cantant el virolai a la seva manera. Com veureu aquesta és la ‘catalanitat’, com l’entenen les escòries polítiques que han destruït la nostra nació:

https://t.me/RosselloCM/78785

Però, com avui això és caòtic, deixem aquests assumptes racials (o no) i vegem aquesta notícia que ens fa veure la superioritat de la classe dominant: Tenir un pare sionista a morir i un marit jueu té aquests mèrits, molt reconeguts pels nassos, que, fixeu-vos!, premiaran la preparadíssima Ivanka Trump per a dirigir el Banc Mundial, un dels tentacles criminals del pop assassí de nacions i estrangulador de pobles del BIS, el femer dels femers sionistes:

https://t.me/voluntasoficial/7487

I guarnim aquesta bella notícia de la filla del patriota, amb aquesta facècia ben simpàtica, filmada l’any 1958, sobre el senyor Trump:

https://t.me/voluntasoficial/7509

Quant al ‘redemptor Trump’, és important de recordar Albert Pike:

https://t.me/voluntasoficial/7518

I què me’n direu de John F. Kennedy Jr.! Són els assassins dels seus parents! Perquè us feu una idea de la ‘capacitat de seducció’ dels jueus:

https://t.me/voluntasoficial/7517

https://t.me/voluntasoficial/7516,

per què tots els polítics del món s’abaixen les calces davant dels sionistes criminals? Perquè són sicaris, o sigui, esclaus dels amos sense consciència de ser-ho, ja que la vanitat i l’orgull dels idiotes els cega fins al punt que no saben ni què fan, i poc els importa destruir la nació, la gent i la cultura, perquè el seu melic els enamora i els melics jueus els distreuen mentre fan la seva funció. S’entén?

I quan dic tots, són tots, perquè ja em direu que fot aquest negre i batlle de Jew York fent l’idiota davant d’un mur:

https://t.me/voluntasoficial/7523

És curiós que tots els mamarratxos dels jueus els retin homenatge així que poden, com que la gent, cada volta més, s’adoni que tot l’invent de l’Holocaust ha estat l’estratègia abjecta i ignominiosa amb què l’escòria sionista ha culpat els alemanys del que no feren i s’han convertit en màrtirs i víctimes representatives per antonomàsia de la persecució injusta i el valor de la llibertat... ELLS !!! Vegem aquesta enquesta gens significativa, tot sigui dit, però que sí que serveix per a il·lustrar perquè la Sinagoga del Femer Europeu està activant la persecució de les idees contràries a la ideologia oficial i sionista:

https://t.me/voluntasoficial/7520

RESEU PERQUÈ NO FEU TARD !

RESEU, PERQUÈ SI FEU TARD,

AI! SI FEU TARD.

Una explicació del pla Kalergi:

https://t.me/voluntasoficial/7522

I ara una d’aquelles notícies que dius, ai ves! Quanta bondat!

https://t.me/voluntasoficial/7524


Després de tanta matança (fixeu-vos que sempre de manera oculta, subreptícia, mai de cara), de tanta abjecció, passem a la darrera invenció dels criminals sionistes per a destruir la civilització occidental. Comencem amb un vídeo que acaba d’una manera una mica bèstia, però que, com veureu, és justificada:

https://t.me/voluntasoficial/7531,

com podrà desenvolupar-se de forma natural i sana un nen, si tots els adults són purs deficients mentals! Per això, per aquest crim injustificable, tots aquests deficients mentals han de ser exterminats, perquè aquests monstres, els dónes una pistola i els dius que disparin els no vacunats, i dispararien sense pensar-s’ho. Estareu amb mi que ‘coses’ com aquestes no són humanes i no mereixen cap tipus de consideració a l’hora de treure’ns-els del davant. Socialment, és una necessitat urgent, perquè si els mantenim, podem llegir barbaritats com la del següent titular, signat pels criminals professionals dels mata-sans:

https://t.me/voluntasoficial/7533.

La veritat és que aquests deficients intel·lectuals i retardats cognitius i ètics fa anys que es fan rics destruint vides. Aquí teniu una endevinalla interpretada pels mamarratxos fabricats pels imbècils de més amunt, i que integren els moderníssims exèrcits LGTBIJKQ +. Veient-los, us direu: aquestes aberracions mentals i físiques, què han de defensar?

https://t.me/voluntasoficial/7534

I acabem amb el pallasso jueu, homosexual i puteta privada del psicòpata Schwab, que sempre ha de dir la seva, pobret! Jo insisteixo que al Harari no el sacrificaria, pobret!, tan calbet!, i que diu les coses que diu!, en el seu anglès d’anar per casa en espardenyes. Jo el cloïa en un recinte, com el dels mandrils al zoo de Barcelona, i li faria donar breus conferències amb les seves diarrees mentals, com si fos al ‘Club de la Comèdia’, i que després la gent li pagui com consideri oportú, amb cacauets, bananes, entrepans de fuet, perdó, kebabs, o amb tifes (d’on siguin), segons el gust. Jo crec que seria instructiu, divertit i còmic, que veure un idiota profund anant de filòsof per la vida, és que no té preu! Vegeu què ens diu el deficient:

https://t.me/voluntasoficial/7535,

així converteix en natural l’avortament, la pedofília, l’assassinat, la violació, qualsevol atrocitat, perquè si es pot fer, per què s’hauria de prohibir? Només és natural allò que està d’acord amb la teva naturalesa, tros d’imbècil!, i creure’t el que no és, és la més antinatural de les creences, babau! Però no em direu que allà al fons del fossat fent declamació i dient aquestes barbaritats tot despullat i calb, no seria una manera de compensar amb rialles el mal que fan els vòmits cerebrals que transmeten les seves paraules! Pobre animal! Pobre animal! És clar que s’entén que estigui a favor de la transhumanització! S’ha de veure al mirall i dir-se: ‘Ets una merda, Yuval, però una merda integral. Vejam si t’instal·len un cervell connectat amb la xarxa i així, almenys, dius alguna cosa amb seny!’ Pobre animal!


ELLS SÓN EL MAL,

L’ENEMIC.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada