dijous, 10 d’agost del 2023

«COM DESTRUIR EL FUTUR DELS TEUS FILLS»


Aquest és el títol d’una xerrada d’aquestes TED, una brillant exposició que resumeix la situació actual amb relació als nens. Lamento no poder donar el nom de la dona que fa l’exposició, només diré, que és antisemita, perquè com veureu, esmenta escòries jueves com a responsables, i això no pot ser, perquè els bons són bons. Molt recomanable:

https://t.me/elinvestigador_org/14212.

Tot seguit, una llarga conferència sobre la usura d’Héctor Giuliano, economista argentí, per a Plural 21. Com el vídeo dura més de dues hores, tot seguit us relaciono els temes que toca el senyor Giuliano i així podeu seleccionar allò que més us interessi:

El començament és un fragment d’una pel·lícula hispanoargentina on s’exposa amb prou claredat el funcionament del robatori com a fonament de la banca (Imprescindible).

Tot seguit, és presentat el senyor Giuliano, que ens exposa la situació ‘criminal’ que pateix l’Argentina i els mecanismes de la inflació i allò que suposa aquesta pràctica delinqüencial.

A partir del minut 50, ens explica el mecanisme esclavitzador del deute que promouen les organitzacions criminals dirigides per jueus, per casualitat, i sense que hàgim de fer una relació entre ambdues coses, que unes coses són els bons i les altres, els robatoris dels bons.

Aproximadament a l’hora i vint-i-sis minuts, el senyor Giuliano ens explica coses ben interessants dels Rothschild, amb les quals, els relaciona directament amb l’assassinat de la família reial russa i la revolució bolxevic o jueva a Rússia.

Finalment, cap a l’hora i quaranta minuts, ens explica la particularitat de la City de Londres i la Corona Britànica, una ‘anècdota’ que ens ajuda a comprendre per què un Rothschild pot clavar el dit al pit del príncep britànic sense que el mamarratxo reial obri el bec.

L’entrevista és prou interessant, i el fet que els jueus surtin a tot arreu, des del darrere de les cortines és clar, demostra que el senyor Giuliano és una mica antisemita també, que ja sabeu que això no està gens bé, perquè els bons són bons, que ho diu la llei, i s’ha de ser molt respectuós amb la llei, sempre.


Passem tot seguit a notícies més breus, però no per això menys esclaridores de la situació que patim. Comencem aquesta secció amb la immensa estafa del canvi climàtic, o sigui, la demostració incontestable d’idiòcia cognitiva bàsica, és a dir, el nivell superior de subnormalitat profunda:

https://t.me/resurgente2020/48618

I ara, la crua realitat, que tots els qui pensem una mica només, sabem. Que l’escòria jueva estigui darrere de tota aquesta invenció és casualitat, i ho fan per al nostre bé, que ho diu el Rothschild Klaus Schwab i la mona de companyia Harari, que també, per accidents de la vida, és jueu:

https://t.me/RosselloCM/78014

I el criminal Lula da Silva, fent l’idiota, l’única cosa per a la qual és útil, un criminal amb penes en ferm, i això no obstant, president il·legítim del Brasil, que per això és la nineta dels ulls dels jueus, dels bons:

https://t.me/Realidades_Paralelas/6488.

La tendra imatge dels vaixells que ‘salven’ els nens, les dones i els vells que fugen de les incomptables guerres del món, mentre els joves romanen als països lluitant en aquestes guerres injustes. Els pobres refugiats! Sort en tenen dels ‘pobrets!’ i del Pla Kalergi per a la destrucció d’Occident!:

https://t.me/RosselloCM/78001.

Podem parlar de l’art que ens ensenyen els mestres sionistes, també:

https://t.me/resurgente2020/48602,

ara sabem que tots els grans genis europeus eren negres, només que s’omplien de talc per a dissimular.

https://t.me/resurgente2020/48604,

i això és el que els blancs ens hem perdut, la sublimitat artística d’aquests seleccionats pels jueus per a fer-nos ‘superiors’ en sensibilitat i intel·ligència.

I si voleu canviar de tema, passem a la pedofília, una pràctica avial entre els jueus i que ara ens volen exportar per a fer-nos millors persones i per a oferir els nens l’oportunitat de tenir orgasmes amb menys d’un any, que els jueus, una altra cosa no tindran, però pensar en el bé dels altres, això, és que els pot. Vegeu la celebritat jueva i les seves actuacions:

https://t.me/No_plandemia/6150.

Que no en teniu prou amb el nou art i les violacions de nens? No us preocupeu, que els jueus ens tenen preparada una Intel·ligència Artificial que ens farà absolutament feliços. Ens ho explica aquest imbècil que, pel cognom... potser és jueu?

https://t.me/No_plandemia/6152.

Fixeu-vos que treballen per tots nosaltres des de fa molt, que aquesta conferència del mamarratxo és del 2019.

Cerqueu on cerqueu sempre trobareu un jueu fent el bé, desinteressadament, sacrificant la sang de qui sigui, la vida de qui sigui; com amb el planeta, que els pobres!, més no poden fer per a salvar-lo:

https://t.me/No_plandemia/6153

https://t.me/Realidades_Paralelas/6480

https://t.me/resurgente2020/48634

https://t.me/resurgente2020/48633,

perquè després diguin que els jueus no són bons fabricant verins!

Ah, però no tan sols verins, vegeu com actuen amb aquells que, com dir-ho, no es conformen amb la superioritat assassina i criminal dels sionistes:

https://t.me/resurgente2020/48619

https://t.me/resurgente2020/48620

https://t.me/resurgente2020/48621

https://t.me/resurgente2020/48622

https://t.me/resurgente2020/48623

https://t.me/resurgente2020/48624,

com amb Kennedy, però a l’equatoriana. Són bons o no són bons? Em reconeixereu que si es tracta de robar i de matar, ningú com ells, oi? Però no els insulteu, pobrets! Recordeu el pijama a ratlles, o la llista del fabricant d’ascensors, o el diari innovador d’Anna Frank, escrit amb un instrument que no existia (perquè els jueus són el que no hi ha!), o el pianista i les tragèdies que van haver de patir aquells pobrets!, que quan els nazis estaven perdent la guerra, van dedicar la poca gasolina que tenien a ofegar i cremar jueus, amb un sistema i una logística complicada, perquè els nazis eren curtets, que si haguessin pensat a fer passar una excavadora, posar els difunts vius al cantó de la fossa i a un tret per persona, s’haurien estalviat molta construcció, molt de gas, molt de carbó i potser, així, haurien pogut assortir els fronts de l’energia que necessitaven. Però els alemanys, els nazis (per bé que els jueus van bombardejar les ciutats on es refugiaven els civils, suposo que per equivocació, que els jueus mai no farien una cosa així, quines coses de pensar!), doncs, els alemanys es muntaren tot aquest teatre completament disfuncional de les cambres de gas i dels forns, això sí, sense deixar cap document que justifiqués el pagament per les cambres i els forns, i amb una argúcia encara no descoberta per a fer desaparèixer unes cendres que haurien de constituir muntanyes. Però no, els nazis eren molt dolents i els contes de terror dels jueus són la prova de la innocència dels bons, pobrets! Imagineu-vos el pare d’Anna Frank escrivint el diari de la filla morta amb un boli que no existia! I la llista del fabricant d’ascensors? Jo, és que recordo el discurs final de la pel·lícula del, casualment, jueu Stephen Spielberg, i encara ploro ara!

POBRETS!, ELS LLADRES.

POBRETS!, ELS ASSASSINS.


I conclouré amb un escrit de Margaret Anna Alice, del qual vull destacar que comenta que es calcula que els morts pel genocidi sionista s’eleven ja a més de 13 milions. Pobrets!, els pobrets!, oi?

https://t.me/counterpropaganda20/10842.


NOMÉS HI HA UN ENEMIC.

O ELLS O NOSALTRES.

SÓN LA MENTIDA I EL TERROR.

COM ABANS COMPRENGUEM

LA MAGNITUD DEL PROBLEMA,

ABANS ACABAREM AMB ELLS.

SI ELS ALEMANYS

SABESSIN LA VERITAT,

POBRES POBRETS!


P.S. La gent comença a olorar-los:

https://t.me/resurgente2020/48641.

I AIXÒ ESTÀ BÉ, MOLT BÉ.


- Senyor que escriu, avui l’escrit ha resultat, com ho diré, molt antisemita. Vostè els odia?

- Odio la injustícia i més encara la maldat. Si ells les representen i executen, jo no puc sentir-me culpable d’assenyalar la depravació, l’abjecció i l’aberració d’aquests inveterats criminals, que la història se’ns fa un fart d’ensenyar-nos-els com el que són: el mal del món.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada