dissabte, 19 d’agost del 2023

COSES CURIOSES


Començaré amb un escrit de ‘Counterpropaganda’ titulat «Les distraccions de la dissidència», que si d’una banda està prou encertat, malauradament, la conclusió, no.

https://t.me/counterpropaganda20/10894,

els pocs temes importants’ no es redueixen a un de sol, si enfoquem el llum als instigadors de tots ells? I qui són els que ens surten com a resultat de l’equació? Aquest és el problema fonamental de la veritable dissidència: no dir ‘sionistes’ o ‘jueus’, i distreure’ns amb els efectes, allunyant-nos de la causa. I el que cal, és acabar amb la causa.


Vegem ara els incendis que els sionistes han escampat per tot el món, com ja ens ho amenaçaven l’any 2021, en la revista dels criminals Rothschild i Agnelli, The Economist: https://t.me/resurgente2020/48885. Primer, un interessant vídeo que fa culpables de l’incendi a Tenerife tots els responsables polítics. I hi afegeixo, considerareu desproporcionat el sacrifici d’aquests criminals?

https://t.me/laquintacolumna/33060,

i de segon plat, vegeu aquest recull dels incendis devastadors que avui estan assolant el planeta en tots els continents. Us recomano clicar a ‘ver mapas’, al final. No us recorda la portada de The Economist? No són casualitats, són actes criminals que cal que siguin pagats amb la pena capital i amb el patrimoni, per tal de procedir a la repoblació forestal:

https://t.me/No_plandemia/6220.


Abandonem l’infern que ens porten els terroristes jueus i centrem-nos amb la idiòcia que ens porten per tal de destruir la civilització, amb les putes inútils i mancades de cervell, però, això sí!, servicials sense límits, sense escrúpols i sense vergonya. Comencem amb l’assassina de masses i destructora d’Europa, la criminal Ursula von der Leyen, genocida i traïdora a totes les nacions del continent. La khàzar que dirigeix el Femer de la Sinagoga sota les ordres del BIS, d’acord amb els missatges transmesos per la màfia del Banc Central Europeu, per a la destrucció de la nostra civilització:

https://t.me/laquintacolumna/33059

Es veu que l’assassina ha rebut l’ordre d’accelerar la matança i, per això, ja ha pactat la compra dels nous verins jueus per a una malaltia que inventaran quan calgui i per a la qual, l’organització genocida Pfizer ja tindrà els verins preparats. Suposo que esperen a tenir prou tòxics enllestits per a proclamar una nova mentida vírica que matarà els europeus, els malmetrà per sempre i que farà més rica a la genocida de la Sinagoga del Femer Europeu. Avui, que aquest immens sac de fems segueixi amb vida és un insult per a la vida i la Humanitat!

Vegem ara la mena de putes inútils i idiotes de l’harem jueu a Polònia. La veritat és que el mal que està fent la dona era impensable, però la feblesa mental femenina, l’ambició inherent al seu gènere i la iniquitat que estan demostrant (avortament, sexualització patològica dels fills, els assassinats dels fills, la destrucció de la civilització que les havia convertit en ‘les princeses del món’, la desviació sexual envers altres races i el menysteniment envers ‘els seus’...) estan fent possible aquesta destrucció. Mai el món ha estat pitjor que quan les putes han pres les decisions que els manen els circumcisos! Vegeu la retardada mental que els jueus presenten a la societat, sense dubte infantilitzada, de Polònia:

https://t.me/resurgente2020/48882

A una deficient mental com aquesta, se li dóna un calmant i tot seguit se la tanca en un sanatori, i als imbècils que fan el subnormal en el vídeo, també; a ells, però, no cal administrar-los cap calmant, que no tenen testosterona ni se l’espera, i estan mancats de funcionament neuronal, com ho demostren les imatges. Qui romandria com si res, veient una deficient mental en una crisi histèrica d’idiòcia cridanera?

I parlant d’idiotes, cal portar a la palestra l’assassina de les Balears, el monstre de l’harem als Països Catalans dels Jueus. Aquest sac putrefacte, que fa uns quants anys que hauria d’haver estat abocat a una incineradora de deixalles tòxiques i inútils, ha estat premiada pels sionistes, pels amos de Soroslàndia, amb la presidència de l’Urinari públic espanyol, i han convertit el monstre criminal en la tercera personalitat del país, que així fa joc amb els altres dos criminals contra la Humanitat, el mamarratxo dels jueus que fa veure que és rei, i només viu del robatori als espanyols i dels beneficis de la traïció a la pàtria, i el gos de Soros, el vanitós miserable, la pitjor escòria que mai ha presidit un govern a Espanya. Tres grans criminals per encobriment, que ni de cometre els crims que cometen, en serien capaços tot sols!, que per això cal un mínim d’intel·ligència i astúcia, fenòmens que no trobareu en cap d’ells per més que cerqueu informació allà on sigui. Vegem què ha fet la lladre, assassina i traïdora de l’Armengol, així que els jueus li han ensenyat el nou seient, des d’on controla tot l’urinari públic i l’escòria repugnant dels insectes i animals verinosos que hi parasiten gràcies als diners robats a la gent treballadora i creadora de riquesa.

L’EXTINCIÓ DE LA CLASSE POLÍTICA ÉS UN IMPERATIU PER A RECUPERAR LA DIGNITAT I LA LLIBERTAT.

https://t.me/resurgente2020/48883.

I una prova que la criminal: traïdora, assassina, delinqüent sexual i lladre, és una pobra deficient mental que no pot sortir de la categoria d’idiota profunda:

https://t.me/RosselloCM/78326,

aquesta analfabeta, tarada ètica i disfuncional mental és la tercera autoritat del país, darrere del mamarratxo ‘preparau’ pels jueus i del gos de Soros!!! No hi calen comentaris, oi?


I conclourem amb coses curioses, que també, és clar, estan protagonitzades pels nostres amics assassins nostres, els bons, els pobrets! Primer amb referència a ‘l’incendi a Hawaii’ i aquell llibre que era a Amazon - del bo del jueu Bezos -, immediatament! Res, documentat, escrit, corregit, imprès i distribuït en unes quantes hores! El que no fan els jueus, oi?

https://t.me/No_plandemia/6226

I de segon plat, un breu vídeo sobre l’ADL, l’organització criminal jueva contra l’antisemitisme, i de la qual ja en una altra ocasió vaig presentar aquesta versió quant a la seva fundació. Abans del vídeo, penseu que l’abolició de la pena de mort, sobretot per als assassins i els violadors i abusadors sexuals, és una idea que ha estat inculcada pels jueus, perquè com veureu en les imatges, l’home blanc prou que sap què s’ha de fer amb els assassins i els pervertits. Però, és clar, si els jueus no ens rentaven el cervell, com haurien pogut provocar tanta matança i tanta violació sense ser exterminats abans? Penseu-hi. L’origen de tot el mal, entès com a la profunda aversió i abjecció envers les altres ètnies, un fet que no és comú en cap altra de les ètnies del món, mireu on mireu, és essència i pràctica jueva. Proveu de trobar el bé en els nostres amics assassins nostres, que són bons per llei, i sempre topareu amb la filantropia, o sigui, la hipocresia més abjecta, sàdica i criminal. Però, vegem aquest breu vídeo que ens il·lustra prou bé quant a l’ADL:

https://t.me/voluntasoficial/7473.


SÓC ANTISEMITA? SÍ,

SI PER ANTISEMITA S’ENTÉN

ANTISIONISTA I JUSTICIER.

DENUNCIAR ELS ASSASSINS,
POT SER MAI UN CRIM?

DELATAR ELS LLADRES,

POT SER MAI UN CRIM?

NO CONFONGUEM LES COSES,

ELS LLADRES I ASSASSINS

SÓN ELLS.

ELS MÉS LLADRES I ELS MÉS ASSASSINS!

DIR-LOS ‘JUEUS’

NO ÉS ANTISEMITISME

ÉS VEURE LA VERITAT DE FRONT,

PROCLAMAR-LA

I DENUNCIAR

LA CRUELTAT SÀDICA DE LES SEVES MENTIDES.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada