dimecres, 23 d’agost del 2023

SEMPRE ELS NASSUTS DARRERE DE LA CORTINA


Miris on miris, exploris el cas que exploris, sempre t’apareixen els bons, els nassos, els nassuts, els fotuts jueus, que no tenen res a veure amb el mal en qüestió, però que casualment sempre són allí on el mal es presenta. No sabem quina relació o interès té el mal a inculpar els jueus de la seva presència, però el cas és que sempre que apareix el mal, darrere sempre hi ha uns nassos manipulant la informació i dirigint-lo, per casualitat, és clar, i no hem de generalitzar, és clar, no siguem antisemites, que és una cosa molt lletja!, però ser-hi, i són, i sempre.

Kla.tv’, que com són d’Àustria deuen ser mig nazis, ens deixa aquesta perla de document que ens explica que TOTA LA POBLACIÓ MUNDIAL CAP A ÀUSTRIA, AMB UN ESPAI INDIVIDUAL D’ONZE METRES QUADRATS. Que hi surtin els jueus darrere de la mentida de la sobrepoblació i de la necessitat d’extermini, un fet al qual es dediquen amb devoció i intensitat actualment, són casualitats, ja que els filantrops han de ser a tot arreu fent el bé, i per això, allà on hi ha el mal, jueu a l’acte:

https://t.me/RosselloCM/78483

Un altre reportatge de ‘Kla.tv’ que, com són germànics han de ser mig nazis, i ens deixen aquest informe sobre el tràfic infantil, del qual, és clar, els jueus no hi tenen res a veure, malgrat Epstein i les màfies de tràfic de persones i òrgans que encapçalen i dirigeixen filantròpicament els nassuts. Cal destacar la important contribució de les organitzacions criminals que dirigeix la Sinagoga Central, l’ONU:

https://t.me/RosselloCM/78481

Amb això no n’hi ha prou per a penjar tots els responsables? Sense judici, no em vingueu amb punyetes! Per què us penseu que inventaren i controlen el dret com a ‘nova justícia’? El dret a la defensa és en cas de dubte, l’evidència desarticula judicialment qualsevol dret a la defensa, i l’evidència d’aquests crims està negre sobre blanc, escrita i signada pels criminals de l’ONU. Doncs, arrest i aplicació de la justícia sobirana. Morta la cuca, mort el verí; tingueu-ho present.

Quant als incendis que cremen el planeta casualment, ves!, unes notícies prou significatives i que, ves!, relacionen aquests accidentals incendis, provocats amb tota la intenció, i la renovació energètica i la renovació alimentària, més saludable i per a tothom, casualment també, amb forts interessos comercials per als nassos, ves! És que miris o miris, hi ha un nassut fent mal, ves!

https://t.me/resurgente2020/48928

https://t.me/resurgente2020/48931,

però la gent, nassos, ja té la mosca a la punta de l’ídem:

https://t.me/resurgente2020/48930

https://t.me/resurgente2020/48993

https://t.me/Disidenteincontrolado/15652,

qui deu cremar els boscos? I què els hauríem de fer, un monument?

Vegem-los ara en el Fòrum Econòmic Mundial Sionista del Rothschild i criminal contra la Humanitat, Klaus Schwab, que si doncs no fos perquè ens governa la màfia, hauria estat tancat fa anys en un sanatori per a tarats i psicòpates, però avui és l’imbècil que instrueix els idiotes, com sempre passa. Escolteu la filantropia de la banda criminal més gran de la història de la Humanitat:

https://t.me/counterpropaganda20/10913

https://t.me/counterpropaganda20/10914.

Aquí teniu els productes saníssims que els jueus, ves!, quina casualitat, tots jueus, fabriquen per a la nostra comoditat i millor qualitat de vida. És el que té la filantropia!

https://t.me/resurgente2020/49019.

Són, si fa no fa, com els magnífics productes sanitaris que ens venien els assassins dels cagaguano (Dels responsables d’aquests titulars, cap ni un ha d’eludir la pena que li correspon: la capital):

https://t.me/resurgente2020/48934

Els jueu paguen i ells canten.


No vull acabar l’episodi d’avui sense portar a escena la criminal sionista, una de les putes més inútils i idiotes de l’harem jueu, la retardada mental que creu que el femení de ‘mayores’ és ‘mayoras’ - almenys li surt, que ja és tenir el cervell descompost -, i que és la nineta dels ulls dels sionistes, de la colla de criminals que dirigeix Soros. Tot el mal que ha fet la prostituta sionista ha estat recompensat pels ‘bons’, i com veureu, amb llicència absoluta per a robar i convertir l’administració pública en una casa molt d’acord amb la seva essència: una pura casa de putes. Després de veure el seguit de notícies d’aquesta criminal, em dieu si penseu que penjar-la és un acte injust o la més connatural de les reaccions d’un poble civilitzat. Aquesta perfecta subnormal sense empatia ni principis, ha escalat en ‘l’escòria del poder’ perquè és la més destacable i abjecta de les escòries dels Països Catalans dels Jueus:

https://t.me/resurgente2020/49008

https://t.me/resurgente2020/49009

https://t.me/resurgente2020/49013

https://t.me/resurgente2020/49012

https://t.me/resurgente2020/49014

Aquí, acompanyada d’unes quantes rates o gossos castrats i putes inútils i idiotes que conformen l’urinari públic espanyol, que hauria de ser el corredor de la mort de tots ells:

https://t.me/resurgente2020/49015

I aquí l’obra magna d’aquesta criminal psicòpata:

https://t.me/resurgente2020/49016


ÉS L’HORA D’ACABAR AMB ELS CRIMINALS.

CAL PRENDRE’N CONSCIÈNCIA.

SI ES RENDEIXEN,

PODEM SER CONDESCENDENTS;

SI ES RESISTEIXEN,

NO CALDRÀ JUDICI.

NI OBLIT NI PERDÓ,

CAP D’ELLS SENSE UN RACÓ

EN EL PAREDÓ.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada