diumenge, 13 d’agost del 2023

I ARA QUÈ FAREM?


A Austràlia s’està duent a terme una investigació sobre el genocidi de Pfizer i les autoritats polítiques sionistes australianes. On durà això?, no ho sé. On hauria de dur?, sí. Els criminals de Pfizer viuen en la mentida, com a bons jueus. Si la Covid era una invenció (mentida) per obligar a l’enverinament massiu (per al teu bé, mentida jueva), ara neguen qualsevol responsabilitat dels ‘pobrets!’ en tota la carnisseria. No cal que expliqui què els faria, sense perdre temps: Han provocat mort i malalties cròniques, els verins de Pfizer? Sí. Doncs, nois, a compensar les defuncions. I quant als miserables lacais sionistes, poc a afegir: Vostè ha dit això? Sí. Doncs, veu aquella corda en aquell empostissat? El patíbul. Sí? Doncs, afanyi’s, que l’espera. La insolència dels criminals no pot ni ha de ser tolerada el més mínim. Una cosa és que siguis un criminal, però com a mínim, dissimula. Per això, al deficient mental que surt en el vídeo dient: «No em vingui ara amb sermons quant a la llibertat», se li respon: «No em vingui ara amb el dret a la defensa», i mentre, se l’empeny envers el patíbul, per al seu bé, i el de tots els altres, com la vacuna: per a protegir-nos. I aquí pau i després glòria:

https://t.me/laquintacolumna/32951.


Què és un polític demòcrata? Un delinqüent, i avui, un covard traïdor i genocida,

https://t.me/RosselloCM/78077,

l’execució dels paràsits socials és un principi de sobirania popular, perquè els paràsits només porten malalties a la societat. Morta la cuca, mort el verí.


Què és un jutge? Un criminal amb ínfules de megalomania. Psicològicament, són psicòpates narcisistes que gaudeixen de la impotència en l’exercici del sadisme contra els indefensos; no pas, això mai!, contra els amos. Avui, ser jutge és la pitjor de les consideracions quant a una persona: la pura infàmia.

https://t.me/RosselloCM/78089.


Tot seguit, un breu recordatori de qui és el goril·la terrorista que el psicòpata genocida de Gates va comprar per a fer de gerro a l’Organització de Matances Sionistes. Tots els criminals d’aquestes organitzacions han de ser sacrificats com a exemple i per pura necessitat social. On manen els assassins i els lladres no hi ha societat; hi impera la llei de l’hampa.

https://t.me/RosselloCM/78078.

Només de passada, dir que el genocida i terrorista Antonio Guterres és responsable que la branca eugenèsica del Femer de la Sinagoga Mundial, o ONU, estigui dirigida per un psicòpata assassí. Lògicament, els jueus saben molt bé l’escòria que posen de gerros amb flors als caus organitzadors dels seus crims.


I quant a la Sinagoga del Femer Europeu, un gràfic que il·lustra molt bé la realitat:

https://t.me/RosselloCM/78083,

a la dreta, només hi manca la creu dels Rothschild, d’Israel i de Baphomet.


La sobirania, segons Antonio Escohotado:

https://t.me/Disidenteincontrolado/15565.


Una mica d’humor amb Rafa Budo:

https://t.me/resurgente2020/48739.


CAL COMPRENDRE LA MAGNITUD DEL CRIM.

CAP EXCUSA POT SALVAR ELS CULPABLES.

CAL ESCAMPAR LA VERITAT

PERQUÈ ELS IMBÈCILS

S’ADONIN QUE SÓN IMBÈCILS,

ALESHORES,

LA RÀBIA FARÀ LA FEINA PER NOSALTRES.

CAP CRIMINAL SENSE EL JUST CÀSTIG:

LA PENA CAPITAL*.


* Si ells no s’han parat a pensar en els més de 13 milions de morts i els 400 milions de persones amb problemes crònics de salut, i reblen la infàmia dels seus actes amb la protèrvia, no haurem de reparar nosaltres a liquidar aquests cinc-cents milions d’animals inconscients i miserables, oi? Només són animals, i animals perniciosos. No són res més, que per això els trien els ‘bons’: per a escampar la bondat, com sempre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada