diumenge, 20 d’agost del 2023

LA BONDAT I LA FRATERNITAT JUEVES, SEGONS ELS RABINS

 

Res de millor, que escoltar els guies espirituals del poble dels elegits per a fer-nos una clara idea quant a què és el que volen i creuen; que per això són rabins i, dic jo, que sabran de què parlen. Escoltem la magna saviesa jueva i la irradiació sublim d’humanitarisme:

https://t.me/RosselloCM/78361.


Potser per aquesta contagiosa fraternitat esdevenen fets com aquests:

https://t.me/RosselloCM/78362

https://t.me/RosselloCM/78366

Amb curiositats casuals i de les quals ningú no n’és responsable:

https://t.me/RosselloCM/78367

https://t.me/RosselloCM/78418,

que el governador de Hawaii sigui jueu és una curiositat casual i no té res a veure amb tot el que ha passat a Lahaina, només faltaria! No heu sentit la fraternitat universal manifestada pels rabins!, sempre molt ponderats i respectuosos?

Tanmateix, i com he escrit diverses vegades, estan perduts i ho saben. Han activat massa fronts alhora, i més d’hora que tard, fins i tot el més imbècil, s’adonarà de qui manega tots aquests crims: Els de sempre, sí; com sempre. Aquí teniu el cartell de la manifestació que es prepara a Santa Cruz de Tenerife com a repulsa envers els criminals que fan política:

https://t.me/RosselloCM/78412

No és l’hora de matar-los a tots? O hem de tolerar que l’ambició i la idiòcia de quatre castrats i quatre putes inútils destrueixi la bellesa natural? S’ha perdut un bosc, doncs, almenys, liquidem la casta política, en siguin cent... com si en són cinc mil. Més arbres s’han perdut en l’incendi, i cada un d’ells valia per tota la púrria política junta.

JA ÉS L’HORA DE LA RÀBIA I DE L’ACCIÓ.


Com els meus lectors sou gent espavilada, us preguntareu: I d’on emana i qui executa tanta ‘bondat’? Ho fan els rabins? Doncs, no. Tot ho comanda el Fòrum Econòmic Mundial (Sionista), l’antesala del NOM, que dirigeix el criminal Rothschild Klaus Schwab, i on es presenten totes les innovacions per a fer una societat i un món millors per a tots, com els rabins ens explicaven que està escrit:

https://t.me/RosselloCM/78374

Què us ha semblat la puta inútil i idiota? El FEM(S) és el camí cap a la fama, que és la infàmia, sense ena ni is visibles. Si no em creieu, pregunteu-li-ho al ximpanzé homosexual i jueu – és que ho té tot! - del Harari, que us donarà totes les explicacions quant a com un perfecte imbècil, i fins i tot els més idiotes, poden assolir la fama, si s’agenollen davant dels membres circumcidats. Vegem-ne unes mostres, de gossos castrats i de putes inútils i idiotes. Tots aquests criminals no han de caure de potes com els gats; cal que als seus peus hi hagi el buit o l’aigua. No sé si se m’acabarà d’entendre?

La puta privada de Klaus Schwab, el pedòfil criminal Justet Trudeau, a qui la forca li faci justícia!

https://t.me/RosselloCM/78377

La puta privada dels Rothschild, el deficient mental i amant dels negres, Emmanuel Macron, a qui la guillotina li faci justícia!

https://t.me/RosselloCM/78381

Una altra puta privada de Klaus Schwab, aquesta, és índia, i el jueu l’ha col·locada a governar la tribu dels britànics per a glòria de la Sinagoga d’Israel. Més idiota no es pot ser (si exceptuem la Yolanda Díaz, de qui estem pendents de la nova classificació psicològica per a descriure científicament el que pateix), per bé que el mamarratxo ho porta escrit a la cara! Que la forca li faci justícia!

https://t.me/RosselloCM/78408

Potser comenceu a anar entenent les críptiques paraules dels rabins. Si és així, me n’alegro. Però, continuem veient gossos castrats i putes inútils i idiotes, que Déu faci que la forca els faci justícia.

Dedicat als criminals i la carn de patíbul dels assassins que treballen als infames i abjectes Col·legis de Metges. Recordeu que, d’aquesta escòria, sí que no n’ha de sobreviure ni un. Més ignomínia és impossible de creure-la en un ésser humà. Que per això, fins i tot els excrements amb toga han de donar la raó als metges de veritat contra els criteris criminals dels Col·legis d’Assassins, vulgarment coneguts, com a Col·legis de Metges. Si hi ha algú que per raons d’intel·ligència, de principis i d’integritat ha de ser ajusticiat, són tots aquests animals depredadors d’innocents amb plena consciència del seu crim. Vegeu, el cas del metge declarat innocent a França per no enverinar els francesos com demanava la puta dels Rothschild i els assassins del Col·legi de Metges.

https://t.me/RosselloCM/78388

No demano el cap per a un assassí accidental, demano el cap per assassins de masses. I si no executem els assassins de masses, sempre hi haurà nous assassins de masses, que psicòpates, avui, n’hi ha molts, i tots segueixen el camí dissenyat pels mestres, els grans executors de matances rituals, les grans massacres amb milions de víctimes propiciatòries. Dedueixo que sabeu de qui parlo.

Vistos aquests assassins ocults, i els dic ‘ocults’, ja que, que jo sàpiga, només el sac d’escombraries del Padró ha donat la cara; suposo que per les limitacions cognitives del tarat. Vistos doncs, i com no he posat cap puta inútil i idiota en aquest repertori de mostra, tinguem la deferència amb el bell sexe, i posem-ne ‘dues’. Primer, la tarada i psicòpata Irene Montero, a qui, com sap molt, que molt s’aprèn de l’experiència - ella, un any i mig en una caixa de supermercat i després l’etapa de servei judaic i robatori dels béns públics, amb malversació, proxenetisme, corrupció de menors, defensa de la pedofília i perversió com a sistema educatiu, no res! -, ens podrà explicar aquesta raresa arqueològica:

https://t.me/RosselloCM/78413

I de segon vòmit, i com a clausura d’aquest apartat de putes i gos castrats criminals, la tifa de Lleida, sempre al servei dels amos. I el gos, no us penseu!, té un orgull i una vanitat que no us les podeu imaginar, el tros d’excrement integral!

https://t.me/RosselloCM/78396

ACABAR AMB ELS IDIOTES MISERABLES

ÉS UNA QÜESTIÓ DE SALUT PÚBLICA GLOBAL.

AIXÒ SÍ QUE ÉS GLOBAL!


L’hora de la veritat s’acosta. El cop d’Estat a Níger és una prova de com cal fer les coses, i que, a més a més, la gent estarà amb qui alliberi el poble del Nom i del sionisme internacional:

https://t.me/RosselloCM/78369

I si els veïns se solidaritzen, la màfia jueva començarà a tenir els dies comptats. La pena és que això passa a l’Àfrica i no a Europa, que és on hauria de passar. Vegem la solidaritat de Burkina Fasso amb Níger:

https://t.me/RosselloCM/78370

Els més pobres i explotats s’alcen contra els criminals que els esclavitzen. Així comença la llibertat. A Europa, si no tinguéssim LGTBIJKQ+ pintant-se les ungles dels peus, maquillant-se de drag queen i fent porcades als lavabos, on s’ensenyen les armes carregades, aleshores, podríem començar el que hauria de ser la victòria definitiva de la nostra civilització contra l’abjecció i aberració sionistes. Escoltem què ens diu aquest policia, i això que ja sabeu que jo simpatitzo poc amb aquesta gent:

https://t.me/RosselloCM/78357.

La solució ràpida està en mans dels cossos armats, és clar. Si les forces de seguretat de l’Estat (de tots) i no del Govern (dels sionistes NOM, la qual cosa els converteix en sicaris i traïdors al jurament) actuen, i els exèrcits – els militars normals, no els LGTBIJKQ+ evidentment, que aquests muntarien una desfilada de l’orgull - s’organitzen, i s’organitzen alhora, el judaisme a Occident es mor en uns dies. Cal que els exèrcits de totes les nacions europees i occidentals compleixin amb el seu deure, només això!, i alçant-se en armes, com els militars del Níger, destitueixin el govern i la justícia, i en judicis sumaríssims siguin condemnats (com excusar-se de la responsabilitat, essent polític? I essent jutge?) i apliquin les sentències ipso facto; després, ja s’enxamparà els assassins de bata blanca i les mones cagaguaneres, que, aquests imbècils, no corren tanta pressa com l’escòria dels criminals polítics i els fems judicials. Si tots els exèrcits d’Europa s’alcen contra els seus governs el mateix dia i hora, els jueus tremolen arreu del món. Una vegada recuperada Europa, es destrueix el Femer de la Sinagoga (UE) i els insectes i paràsits que hi viuen, i per a alguns d’ells, l’execució ha de ser en actes públics i festius, i televisats en horari de màxima audiència. Una vegada feta la neteja de la putrefacció i la corrupció de la classe política, s’envia els europeus nascuts erròniament a casa seva i se’ls adjunta, si cal, un psicòleg perquè els ho faci entendre; i fet dissabte, que a Europa li cal, però de caldre-li molt!, aleshores cadascú a casa seva i Déu en la de tots. Us podeu imaginar una Europa d’europeus? Us podeu imaginar una Europa sense jueus?

Aquest és l’únic camí. O això, o la depravació i la destrucció judaica s’entendran per Europa com pels Inferns s’escampa el foc, i com avui l’escampen pels boscos. O no ho esteu veient?


EUROPA ÉS DELS EUROPEUS.

ÀFRICA, DELS AFRICANS.

ÀSIA, DELS ASIÀTICS.

AMÈRICA, DELS ESCLAUS

DE LA RESERVA FEDERAL.


NOMÉS HI HA UN ENEMIC !

NO HEU SENTIT ELS ‘SANTS’ RABINS ?


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada