dissabte, 26 d’agost del 2023

EL MOMENT DE LA VERITAT


Després d’un munt d’anys d’enginyeria social, el sionisme internacional ha assolit de construir un ramat de covards, pusil·lànimes, d’obedients i potencials psicòpates, com ho estem veient en els nostres dies. Tanmateix, la magnitud del crim que estan perpetrant és tan insòlit i sàdic, que ells mateixos – els criminals – s’adonen que han d’accelerar la matança i el robatori dels béns mundials abans d’imposar la Tirania del Gran Israel, perquè encara hi ha massa gent que no ha estat abduïda per l’enginyeria social dels criminals, i que és una massa més que prou per a enviar-los a l’Infern. Potser, per això, ens l’estan traslladant a casa nostra amb els incendis que el NOM proposa i els governs executen. Tanmateix, que vagin amb compte, perquè el fet de la imposició del pensament únic els delata de forma incontestable.

Quin mal et poden fer les mentides, si dius la veritat? O és, potser, que les veritats que pretenen de fer callar són la denúncia de les seves mentides? La gent és estúpida, el nombre d’imbècils és descomunal, tot i això, molt menor al nombre dels idiotes sense causa, però, malgrat tots aquests desgraciats, en som molts, la Humanitat!, i per contra, ells, els assassins sionistes, un grapat de sanguinàries paparres, amb un exèrcit d’anormals i paraplègics cerebrals que exerceixen de polítics, a manca d’una altra feina que puguin fer i on no calgui ni pensar, que és l’única cosa que l’exèrcit d’anormals és incapaç, ja no de fer, sinó d’intentar de fer-ho. Vegem un breu documental sobre l’enginyeria social i com destrueixen subtilment l’individu per a convertir-lo en borrec:

https://t.me/Realidades_Paralelas/6646,

i dedicat als borrecs:

https://t.me/counterpropaganda20/10944.


Malgrat aquest trist panorama, aquest horitzó farcit de covardia i obediència, ells saben que no poden cantar victòria. Només que els gremis facin pinya, s’uneixin els uns amb els altres i decideixin (democràticament) acabar amb els criminals, aleshores, només amb això, als idiotes dels exèrcits sionistes se’ls embruten les calces, als gossos castrats i a les putes inútils i idiotes. La destrucció de la VIDA és a tot arreu, per això, només cal l’encesa d’un foc de veritat, potent i efectiu, que comporti l’execució dels criminals que traint el poble, l’ofeguen, se’n foten i se’n vanten, i el món pot canviar de cop i volta. Aleshores, no hi haurà caus per a totes les rates. Vegem només uns exemples de la magnitud criminal dels criminals:

https://t.me/RosselloCM/78680,

destruint aliments i arruïnant els treballadors de veritat - no les putes polítiques ni els assassins bancaris – pretenen d’acabar amb la fam del món?. o propagar-la fins a convertir-la en endèmica? Tots sabeu la resposta, perquè les putes de la política no serveixen ni com a adob, i els criminals de la banca no pretenen altra cosa que la reducció poblacional, sigui amb verins, focs, guerres, misèria o fam, que als psicòpates qualsevol horror els fa riure. Però si els treballadors de veritat agafen les putes de la política i els apliquen la més justa de les justícies, aleshores, els banquers hauran de posar les barbes a remull, oi?

https://t.me/RosselloCM/78651,

només per això, tots els polítics de Soroslàndia haurien d’estar processats. L’oli ha estat des de sempre l’or de la nostra alimentació, almenys a la Mediterrània. Què hem de fer amb uns imbècils sense consciència, i menys encara ètica, que han destruït aquesta font de salut i riquesa? L’idiota en càrrec públic ha de saber que l’errada significarà inexcusablement la seva execució i l’expropiació de tots els béns del deficient mental. I sí, cert, en són molts, per això cal anar amuntegant i emmagatzemant molta corda.

Aquí teniu l’exemple paradigmàtic de puta inútil i idiota de l’harem jueu i el motiu pel qual ha assolit una ‘espectacular’ carrera de puta política. El subministrament de carn tendre per a la compra de les voluntats de tota la púrria de cada nació, comporta el reconeixement dels sionistes i el silenci culpable dels excrements amb toga. Per a aquests, no sé si és més recomanable la corda o la pedra lligada al coll. Però vegeu les notícies de la criminal i els seus execrables i repugnants delictes:

https://t.me/RosselloCM/78670

Ho enteneu?

Algú tindrà la gosadia i la barra de dir-me que no s’ha de liquidar tots aquests criminals?

I ja que parlem de criminals, portem a l’escena els de la Sinagoga del Femer Europeu:

https://t.me/Disidenteincontrolado/15703

Tot allò que no sigui la versió del sionisme internacional és desinformació. I això t’ho diuen ‘els paradigmes’ de les societats lliures i democràtiques! Per sentit comú, lògica i coherència intel·lectual, els qui volen crear societats esclaves i extirpar del continent les veus lliures, han de ser executats pel sols fet de trair els fonaments d’allò que pretenen defensar. Ells et maten amb els verins jueus, venen el teu país a interessos estrangers i sionistes, destrueixen l’entramat social i econòmic de totes les nacions del continent que ‘representen’ - per obra i gràcia de la Sinagoga del BIS -, i has de callar i d’acceptar-ho. Doncs, vejam si serà que no? NO HI HA PITJORS CRIMINALS A EUROPA QUE ELS QUE OCUPEN QUALSEVOL DE LES CASES DE PUTES DEL FEMER EUROPEU. I per a prova, la genocida i traïdora d’Europa, junt amb tot altre tipus de crim contra la llibertat i la propietat privada (dels altres), la sacerdotessa negra de la Sinagoga de Satanàs, l’ínclita Ursula von der Leyen, de la qual, tant de bo, tinguem l’orgull i el plaer de veure-la ballar al compàs del vent entre els aplaudiments i les aclamacions de la gent del poble, com es mereix; que guanyar-s’ho, la criminal, s’ho ha guanyat a pols.

https://t.me/Disidenteincontrolado/15709.

No hi ha una sola paraula que sigui veritat, ni una de sola! El començament ja és un insult aberrant a la intel·ligència, una proclama d’una insolència intolerable, ni que sigui la més gran genocida europea de tots els temps! Però continua: ‘Regles estrictes sobre transparència i rendiment de comptes’, diu, ELLA!!!, la responsable de l’Holocaust sionista a Europa, i del qual n’ha estat beneficiària amb contractes il·legals que ha ocultat. A això, la carn de patíbul, li’n diu transparència! I no acaba aquí, la terrorista! ‘...l’objectiu de protegir els nostres fills, societats i democràcies’. TOT JUST EL QUE ELLA I LA SINAGOGA DEL FEMER EUROPEU ESTAN DESTRUINT: ELS NENS, LES SOCIETATS I QUALSEVOL VESTIGI DE JUSTÍCIA I DEMOCRÀCIA. La pena capital per aquesta criminal impenitent és una obligació moral d’Europa, per dignitat, per honor i per història. A la foguera amb la bruixa!!! I la molt desllenguada, ho rebla amb l’anunci que les plataformes hauran d’obeir l’ordre de protegir els assassins sionistes!, com si no haguessin estat les plataformes sionistes les que li han fet aprovar aquesta ordre criminal i antidemocràtica que ha dictat el Femer Immens de la Sinagoga Europea. No oblideu que a aquesta criminal CAP CIUTADÀ L’HA VOTADA, CAP, només els gossos castrats i les putes inútils i idiotes dels harems jueus.


SOBREN 500 MILIONS,

i aquest psicòpata de més avall, n’ha de ser un dels primers, només que sigui, per a descans de la gent digna i que pateix amb els atemptats contra la intel·ligència:

https://t.me/RosselloCM/78679.


L’HORA S’ACOSTA,

I NO ENS HAUREM D’ARRONSAR.

DESOBEDIÈNCIA, INSUBORDINACIÓ,

DENÚNCIA OBERTA DELS CRIMINALS,

I

DEFENSA PRÒPIA I COL·LECTIVA.

ELLS SÓN ELS ASSASSINS,

NO NOSALTRES.


P.S. I si hi ha algú que, impulsiu, es pren la justícia per la seva mà, no seré jo qui li ho recrimini, en tant que aplica la justícia als criminals que l’eludeixen gràcies als delinqüents que vesteixen toga. No seré jo qui l’acusaré, havent-hi centenars de milers d’assassins a la política que han mort la gent amb mentides i verins, i que ara tracten de conduir-les a la desesperació, l’esclavatge o el suïcidi. De veritat penseu que jo podria recriminar-li alguna cosa? Potser, només, no haver-ho fet abans. Això és tot.

FINS A LA VICTÒRIA FINAL:

EL TRIOMF DE LA VERITAT.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada