dilluns, 28 d’agost del 2023

L’EVIDÈNCIA NO NECESSITA JUDICI, SINÓ SENTÈNCIA


El següent reportatge és prou, i sobra, per a dictar sentències a pena capital per a tots els que surten en el vídeo amb relació a l’Holocaust sionista. Imprescindible. I no, no cal defensa. No hi pot haver cap justificació a conèixer amb antelació l’arribada d’una pandèmia. Com es demostra en el vídeo, tot ha estat perfectament orquestrat pels criminals contra la Humanitat, que han de pagar, SÍ O SÍ, amb vida i patrimoni la pitjor abjecció comesa mai contra gent absolutament innocent, mitjançant la por i el més indigne dels enganys. Qui perdoni alguna d’aquestes bèsties assassines, mereix l’eternitat al costat de Satanàs. Vegeu-lo i comprendreu que és impossible que les escòries i excrecions judicials no sàpiguen el que nosaltres sabem, essent, com és evident des del primer moment, que tot ha estat orquestrat. Aleshores, els criminals amb toga, hauran de fer companyia als amos en l’hora de la veritat.

https://t.me/RosselloCM/78743

Quant a la Covid, feia molt de temps que em rondava pel cap si no hi havia alguna significació oculta en el terme. Havia pensat que Covid no fos una imatge reflectida en el mirall: Divoc. I ahir, se’m va ocórrer de cercar a Internet si ‘divoc’ significava alguna cosa. Us recomano d’investigar-ho, tanmateix, ja us avanço que ‘divoc’ és la transcripció de ‘dybbuk’ – curiosament, és clar: – una paraula hebrea, que significa, també molt casualment: «possessió per un esperit maligne».

I com parlo d’esperits malignes, ja em direu quina mena d’esperit té el monstre Mark Slapinski - un cognom com tirant a hebreu, oi? -, doncs, escolteu la joia:

https://t.me/RosselloCM/78684,

a vosaltres no ho sé, però a mi, la bondat jueva és que m’esborrona. I ja que parlo d'esborronaments i de jueus, vegem aquesta notícia curiosa i casual que relaciona els incendis recents amb projectes de ciutats de quinze minuts:

https://t.me/RosselloCM/78746,

i si ens n’anem a Grècia, veiem escenes dignes dels Inferns, d’on vénen els esperits malignes del divoc, i llegim notícies com aquesta:

https://t.me/RosselloCM/78692

79 detinguts. Això prova que no és un piròman, ni el foc, accidental. Dels 79 detinguts, és cert que cal demostrar-ne la participació en l’incendi – avui tot se sap, si es vol – però, si són culpables, se’ls diu: «Executar-te, t’executarem. De tu depèn dir-nos qui et va comprar. Tu no te’n lliures, de la mort. De tu depèn que se’n lliuri ell». I penseu que molts d’aquests gossos castrats, callarien, que hi ha gossos castrats que són d’una fidelitat que fa vomitar!

Una explicació de tot plegat:

https://t.me/counterpropaganda20/10948.

I una prova:

https://t.me/counterpropaganda20/10950.


Fem una pausa per a escoltar Henrik Ibsen, en ‘Un enemic del poble’:

https://t.me/Disidenteincontrolado/15724,

que gran és el teatre quan hi ha actors, oi?


Retornem a la nostra crua realitat, i escoltem Neil Oliver tot parlant-nos de la Reserva Federal dels esclaus dels Estats Units i els lacais europeus:

https://t.me/counterpropaganda20/10952.

Com ens parla de la immensa bondat sionista i la passió envers la família i els nens, vegem aquest reportatge de la televisió francesa sobre les satrapies sionistes que els jueus controlen als seus Països Catalans:

https://t.me/resurgente2020/49050,

els jutges, és clar, ni se’ls veu ni se’ls espera, que ells prou que s’aprofiten d’aquests crims que són mereixedors de la pena capital, sense la mínima objecció ètica possible. Ja tenen sort que no sóc el responsable de la Justícia! La pena capital per qualsevol violència contra un nen és l’abecé de la més elemental de les justícies. I no parlo de l’avortament, que és un cas especial, perquè ‘objectivament’ el nen no hi és, i per tant, la màxima responsabilitat és dels progenitors i les seves consciències, si en tenen. Però, una vegada nascut, el nen ha de ser defensat inexcusablement per la justícia, és clar, que si hi hagués jutges i no criminals excrementicis amb toga. Que per això, passen aquestes aberracions, sense que els criminals siguin detinguts, jutjats i executats, a més de per crims contra la infantesa, per ser idiotes sense remissió:

https://t.me/RosselloCM/78727

https://t.me/resurgente2020/49101.

I qui hi haurà darrere de tota aquesta infàmia?

https://t.me/RosselloCM/78734

PEDÒFIL MORT, NO FA DESTORB.

Però per a defensar l’aberració sionista estan les putes inútils i idiotes de l’harem, sempre sense calces i parant la mà, les úniques coses que saben fer, a més del mal, és clar, que és el propi dels psicòpates. La idiòcia congènita i crònica d’aquestes deficients mentals només s’arranja amb l’erradicació de la idiòcia; no sé si sóc prou explícit. Vegem les putes:

https://t.me/RosselloCM/78709.

Per què ara els idiotes sempre surten darrere d’un faristol i un micro? Abans, sàviament, se’ls amagava del públic. I per això, perquè ara es dóna veu als deficients, passen coses com aquestes, que són el súmmum de la idiòcia i del despropòsit:

https://t.me/resurgente2020/49064,

per bé que tots sabem que els sionistes són al darrere, destruint, com sempre, destruint; com ens ho demostra la campanya de la repugnant Danone (no els compreu absolutament res! Jo fa anys que no ho faig, però ara és un deure social), que, casualment, ves per on, és propietat dels sionistes criminals de BlackRock, la màfia de les màfies mundials:

https://t.me/resurgente2020/49071

https://t.me/resurgente2020/49070

Oi que ara s’entén tot: la co-paternitat, la idiòcia de les putes inútils i les campanyes per a la destrucció psicològica i afectiva dels nens?

Escoltem ara una simpàtica argentina, diputada, que ens fa cinc cèntims del que és la casa de putes del robatori dels ministeris de les idiotes inútils:

https://t.me/resurgente2020/49076

son las que nos ‘caratulan’ de esa forma’.

Però, tornem a les reflexions que més amunt ens feia Neil Oliver quant a la Reserva Federal dels esclaus dels Estats Units i vegem-la en acció, en companyia dels seus socis de robatori i extermini:

https://t.me/RosselloCM/78694,

l’Organització de Matances Sionistes, calla, la Reserva Federal finança els verins, i la Farmàfia jueva els fabrica. Tot entre família. Ja ens ho va advertir Carroll Quigley:

https://t.me/Disidenteincontrolado/15717

Que tots siguin jueus és casualitat, accident, com sempre, com sempre que els trobes darrere dels grans mals de la Humanitat, casualitats, ‘pobrets!’. I tot el que van patir! Per cert, ja que parlo dels jueus, cal fer esment que he descobert que Elon Musk és jueu, ja que el pare de la seva mare ho era, o almenys, ho havia de dissimular molt bé, tot dient-se: Joshua Haldeman, com ens ho diu aquesta notícia:

https://t.me/counterpropaganda20/10954.

Tots són jueus, per casualitat. Que allà on hi ha mal i destrucció sempre hi hagi un jueu sacrificant goyim, això, són casualitats, i només un racista i xenòfob antisemita s’atrevirà a dir que això significa que els jueus hi tinguin res a veure. Només faltaria!


Per concloure la passejada entre criminals d’avui, no poden faltar els assassins, lladres i traïdors dels europeus que comanden la Sinagoga del Femer Europeu per a màxima glòria del poble elegit. Aquí teniu la púrria criminal del Femer posant els diners dels europeus en mans dels interessos sionistes a Àfrica. Per això, ja n’hi ha prou per a tancar-los a la presó tota la vida. Qui són aquests lladres i criminals per a administrar d’acord amb la voluntat de la Reserva Federal i el Congrés Mundial Jueu els diners de tots els europeus?

https://t.me/RosselloCM/78686,

i la tifa de Lleida, com veieu, sempre per la pau, com la bruixa assassina i psicòpata de la Leyen, que allà on ensuma sang, s’excita, l’animal khàzar.

Vegeu, tot seguit, una de les putes sionistes inútils i idiotes en l’exercici de les seves funcions, fer l’idiota darrere d’un micro i un faristol, perquè la cosa que surt al començament és ministra, encara que sembli la senyora de fer feines tot assumint el paper de responsable. No és que sigui lamentable, és que és una profunda ofensa a la intel·ligència. No hem de tolerar que un idiota ofengui la intel·ligència, encara que li hagi estat ordenat pels sionistes que li permeten de robar els ciutadans perquè controlen els excrements amb toga, i aquesta xurma no mourà un dit contra els criminals que els jueus trien per a les seves malifetes i assassinats:

(La part interessant del vídeo és la de la idiota. Hi podeu comprovar de manera solvent què pot comportar deixar que border line i psicòpates triats pels jueus ens governin)

https://t.me/RosselloCM/78735.

Aquests són els criminals i lliberticides del Femer Europeu:

https://t.me/Disidenteincontrolado/15713,

https://t.me/elinvestigador_org/14246

i aquesta la resposta de paraula; però caldrà, això no obstant, de donar-los la resposta que es mereixen ‘en espècie’. I tampoc no sé si se’m comprendrà.

https://t.me/Disidenteincontrolado/15726.

ODI I JUEU SÓN SINÒNIMS,

ENS HO DEMOSTRA LA VERITAT.

https://t.me/elinvestigador_org/14245

EL FEMER EUROPEU,

LA SINAGOGA D’EUROPA,

ÉS L’ENEMIC DELS EUROPEUS,

DE TOTS ELS POBLES EUROPEUS.

VEJAM SI ENS TRAIEM

LES LLEGANYES !

I com estic acabant amb fems, no vull deixar de posar una notícia, prou sucosa, encara que – i ho faig constar – no hi ha font que la certifiqui, tot i que la realitat sembla corroborar-la, per les accions i inversions que amb malversació de diners públics, el Prostíbul espanyol, allò que abans era reconegut com a govern, però que ara, com hi treballa d’actor principal un narcís vanitós i idiota fins a graus extrems, és la bagasseria de les bagasseries, tot al nivell del mamarratxo del qual es parla a la notícia, la qual, de ser certa, no dóna més opció al poble espanyol que executar el criminal que els governa, per dignitat i per tal de destruir la immundícia més insòlita coneguda en el país. Insisteixo, no tinc fonts per a assegurar el que s’hi afirma, però bé que derrueixen els pantans espanyols i financen els marroquins amb els diners ‘robats als espanyols’, sense que els excrements amb toga hi pensin, pobrets, ells, tanta llei que saben! De fet, és el de sempre, com ha passat sempre que la banda criminal i mafiosa del PSOE ha estat a les brides de la nació: el saqueig. Doncs, a part d’això, el mamarratxo narcís, vanitós i idiota de La Moncloa, destrueix el camp espanyol, totes les quals coses, fan creïble aquesta estratègia, que seria una forma de pagar dels jueus per la destrucció del país que ha aconseguit el més gran traïdor a Espanya que mai hagi existit. Vosaltres jutjareu, però si això és veritat, no hi ha cap excusa que l’hagi de salvar de penjar del coll:

https://t.me/RosselloCM/78711,

a la foto, surt molt maco el gos castrat, al costat de l’amo que li ha imposat Soros, no em direu que no? Tanmateix, és en una altra foto que l’espero veure aviat, sense acritud; amb commiseració, però amb determinació i la satisfacció de fer Justícia.


ELLS SÓN ELS CRIMINALS,

NO LA GENT.

ENS DEIXAREM GOVERNAR PER CRIMINALS

O

ACABAREM AMB ELLS ?

O ELLS O NOSALTRES,

I, COM DEIA CLINT EASTWOOD:

SENSE PERDÓ !




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada