divendres, 18 d’agost del 2023

I SI HITLER TENIA RAÓ ?


Com tots, després que els bons van guanyar la guerra, vaig créixer amb el fet ‘inculcat’: «Nazis, dolents; jueus, ‘pobrets!’». Ja he explicat l’anècdota de la creu de David que lluïa (suposo que en demostració de la imbecil·litat pròpia de l’adolescència) i de com un senyor normal em recomanà d’informar-me sobre el significat d’allò que em penjava del coll i la gent que s’hi sent representada. És curiós que, si investigues, el mitjó de la història es dóna la volta, i la guerra la van guanyar els criminals: Roosevelt – titella sionista -, Churchill – jueu i no elegit pel poble britànic – i Stalin – monstre jueu, assessorat pel Politburó majoritàriament jueu, amb quatre russos per dissimular -. Ja no dic, si estudies com fou possible que Hitler assolís el poder. I no cal indagar en el significat per a les finances mundials d’allò que significava la imposició del ‘valor-treball’ del Reich contra la usura i el deute del capitalisme jueu-anglo-americà. Què dir, si recordem el prostíbul que era el Berlín d’entreguerres, dominat i controlat absolutament pels jueus: la mateixa aberració i depravació que avui viu occident. I, per molt que dolgui als assassins, els ‘bons’ i ‘pobrets!’, l’abjecció que soscava les arrels d’Occident és imposada per les titelles idiotes que serveixen els criminals sionistes. I si algú no em creu, que cerqui informació, la sospesi i, després, jutgi. No tinc cap dubte que si és home de bon cor, un ésser humà, s’avindrà amb mi; i si és un vanitós, un megalòman, un envejós i amb deficiències cognitives, adorarà els jueus, els pobrets!, i es creurà les mentides, perquè per a ser un vanitós, un megalòman i un envejós, cal fugir de la veritat, sempre. Dit això a títol d’introducció, entrem en el programa d’avui:

Alessandro Fussillo, un advocat italià, ens presenta un guió de política ficció, tant de política ficció, que és el comú en els països occidentals on estem controlats per la màfia terrorista jueva:

https://t.me/counterpropaganda20/10884

Aquí teniu la prova que estem controlats pels sionistes, ja que des de l’Organització criminal que anomenem amb el tètric eufemisme d’ONU, que comanda el gos castrat i criminal contra la Humanitat, Antonio Guterres, no fan altra cosa que imposar la tirania del NOM jueu, sigui amb l’enverinament comandat per l’Organització de Matances Sionistes, els passaports de l’esclavatge, la tirania de la IMMENSA MENTIDA DEL CANVI CLIMÀTIC, el sotmetiment a la indignitat i a la pèrdua de qualsevol llibertat amb la ‘fantàstica’ moneda dels Rothschild, i tantes accions d’aquesta organització, de la qual no han de restar ni els fonaments físics, ni materials ni humans, després de la victòria sobre el mal:

https://t.me/counterpropaganda20/10889.

A Occident, els sionistes governen amb els gossos castrats i les putes inútils i idiotes de l’harem, en allò que denominem ‘democràcia’ i que és la tirania mafiosa dels criminals de la partitocràcia, el més sinistre govern mai inventat:

https://t.me/resurgente2020/48852

https://t.me/resurgente2020/48854,

el cúmul de delictes de tots els criminals de l’urinari espanyol, en una democràcia de veritat, exigeix el sacrifici dels delinqüents per la pocavergonya, la insolència, l’orgull de pinxos de prostíbul i el servei a interessos estrangers i contraris a la nació. CAP POLÍTIC TÉ DRET A LA VIDA, CAP NI UN. TOTS L’HAN PERDUT, AMB LA LLEI A LA MÀ, PERQUÈ CAP LLEI AUTORITZA LA TRAÏCIÓ NI EL GENOCIDI.

Aquesta és l’escòria que desempara els autòctons per a implementar el criminal Pla Kalergi, on s’apleguen l’alta traïció i el genocidi, dues passions que els jueus recerquen en els animals de companyia, els goyim idiotes que els serveixen a canvi d’una mica d’espai per a la vanitat, la megalomania i l’exhibició de l’enveja superada, o sigui, el robatori descarat amb insolència i amb la impunitat que et garanteixen els nassos, els bons, els que guanyaren la guerra.

https://t.me/resurgente2020/48855,

si algú em nega que aquesta notícia és prou per a executar tots els responsables, sense excepció, sigui per la participació i responsabilitat de primer, de segon o de tercer grau en el delicte, que es repassi els fonaments de l’ètica, perquè el fet d’acceptar que uns deficients mentals (els titelles criminals dels governs) et robin els diners i t’abandonin, és indigència cognitiva. L’EXECUCIÓ DELS POLÍTICS ÉS EL PRIMER PAS ENVERS UN MÓN MILLOR. AMB AQUESTA PURA ESCÒRIA DE CRIMINALS I ANALFABETS, LA DESTRUCCIÓ SERÀ IMMINENT. DESTRUÏM-LOS A ELLS, ABANS QUE ELLS ENS DESTRUEIXIN... NO FAN ALTRA COSA DES DE FA DÈCADES.

Vegeu ara el sac d’escombraries amb què els sionistes volen reemplaçar el sac d’escombraries que ara destrueix Argentina a les ordres i interessos jueus:

https://t.me/voluntasoficial/7471,

potser imposarà com a oficial, la llengua dels Inferns a l’Argentina?

Però vegem les magnífiques, socials i solidàries actuacions dels criminals que treballen per als sionistes i contra els seus respectius pobles, dels quals viuen en robar-los:

https://t.me/laquintacolumna/33038

https://t.me/RosselloCM/78272

https://t.me/laquintacolumna/33039

https://t.me/RosselloCM/78296

https://t.me/resurgente2020/48856,

https://t.me/resurgente2020/48858,

però, no us amoïneu, que els excrements amb toga es toquen per dessota entre ells i amb els regals de l’assistència social, i assaciats de vanitat, de megalomania i d’enveja, destrueixen vides i protegeixen els criminals que els mantenen en la més execrable de les ignomínies. Un jutge, només per ser covard, ja ha de ser ajusticiat. Aleshores, si fonamentalment són prevaricadors, el pitjor delicte en un togat, què els hem de fer? RES DEL QUE HA PASSAT HAURIA ESTAT POSSIBLE SI HI HAGUESSIN JUTGES I NO CRIMINALS QUE USURPEN LES SEVES FUNCIONS.


Fem un descans, i dediquem-lo a veure un idiota, el model de deficient mental, l’ideal per als sionistes:

https://t.me/RosselloCM/78266,

s’ha d’estar tarat, però molt tarat, i quan escric ‘molt’, vull dir moooolt. I somriu, el desgraciat! Ja dic jo: on no n’hi ha, no en raja.


ELS QUE ENS DIUEN QUE HITLER ERA DOLENT


Res millor que anar a La Meca del sionisme de propaganda, a Jewllywood, per a veure com es viu en aquest cau de jueus i milions. Us recordarà l’esplendor del Berlín de la segona meitat dels anys 30, quan manava Hitler, o el prostíbul judaic d’entreguerres?

https://t.me/RosselloCM/78271,

és el que té la filantropia!

Un senyor negre ens explica molt bé, millor que jo, quina mena de coses antihumanes són els bons:

https://t.me/RosselloCM/78276

Per a prova un botó. Aquí teniu la taradeta amiga dels goril·les. Més incongruència no pot haver-hi en les seves paraules, de la qual cosa dedueixo que ara paga, als amos i congèneres ‘elegits’, el fet que l’hagin convertida en un referent, essent només una jueva amb deficiències afectives; que ja ha de ser ‘tenir-ne’, per a relacionar-se amb goril·les! Si el terrorista Tedros no hagués trigat tant a passar de genocida d’etíops a genocida mundial, potser no li hauria fet falta anar-se’n a l’Àfrica, i a la seu de l’OMS hauria trobat el seu goril·la de ‘peluix’.

https://t.me/RosselloCM/78292,

si sobra gent, ella hauria d’estar en primera fila, dic jo: ja ha viscut la vida, ha trobat l’afecte que li és impossible entre humans amb els goril·les, i per la seva tara afectiva ha estat reconeguda internacionalment per la màfia sionista de la ciència. Ningú més idònia per a impartir l’exemple i partir.

Vegem què és el cau de jueus del FEM(S), Fons Econòmic Mundial Sionista, dirigit pel Rothschild Klaus Schwab, psicòpata sexual i en general també, que era l’indret des d’on parlava la jueva dels goril·les:

https://t.me/Disidenteincontrolado/15614,

seria inapropiat considerar els jueus com a genocides innats? Almenys, sembla que només pensen en això, i la història ens ho corrobora, si hi mirem una mica profund, que com deia el senyor negre, ells sempre estan darrere del mal, sempre. Us hi podeu posar dempeus!

Aquí els teniu, aquí, aquesta puta inútil i idiota de l’harem, Maria van Kerkhove, comandant l’Organització de Matances Sionistes del goril·la adoptat pel psicòpata dels psicòpates, i escampant més mentides que allò que diu. La necessitat d’execució de tota aquesta púrria criminal (han mort milions de persones amb els verins, i centenars de milions en pateixen els efectes!) és un imperatiu. No hem de deixar que ens esclavitzin o matin a discreció, cal matar-los a ells com més aviat millor. I no és odi, és justícia, la més bàsica i elemental de les justícies, per més que un excrement copròfag amb toga no ho pugui ni entendre; és clar, que per això és on és, que de ser digne, lliure i honrat, no hi seria. Prou que ho saben ells, aquesta colla de covards i miserables! Però vegeu com poden mentir incansablement. Em penso que en el seu discurs, fins i tot els punts i les comes són falsos:

https://t.me/Disidenteincontrolado/15617.


I acabarem amb una reflexió. És un breu vídeo que ens parla d’un pastor negre que fa referència al monstre de Hitler. El món terrorífic i asfixiant, invivible, que patim avui, no és producte de les doctrines nazis, sinó dels que van guanyar la guerra, dels que ens han fet creure que eren els bons, i són, senzillament, el mal de la Terra. Avui, el que cal és la unió de tots els països per a expulsar-los d’arreu alhora. I si cal marcar-los, se’ls marca. Ells ho estan fent amb els verins que fabriquen, i t’ho volen arrodonir amb la identificació digital. Apliquem-los la seva llei, això sempre; que no sigui dit. Ells ens tenen per bèsties, tractem-los com el que són. Us deixo amb les paraules d’un pastor negre, Ray Hagins, que no veia en el racista Hitler, un racista ni cap monstre. Potser caldrà obrir els ulls algun dia:

https://t.me/HitlerHistory/2344.


ELLS SÓN EL MAL.

QUANTES EMINÈNCIES INTEL·LECTUALS

ENS HO HAN ADVERTIT?

QUANTS LÍDERS POLÍTICS

ENS HO HAN CERTIFICAT?

ELLS SÓN EL MAL.


Investigueu, investigueu! Per què us penseu que els satèl·lits de la informació sionista volen aplicar una censura insòlita a la història d’Occident? No cal ser molt llest, oi? Investigueu, investigueu, i veureu que tots els camins condueixen a Roma. Ja veureu que sí. I com més siguem nosaltres, la seva fi serà més pròxima. Recordeu que cal arribar a la massa crítica que fa capgirar les majories – que els imbècils no importen, però compten -, perquè a partir de la llavors, serem la immensa majoria contra la minoria fanàtica del mal i la destrucció. El senyor aquest de dalt, el del bigoti, ja ho deia: ‘No han construït mai res, però han derruït civilitzacions senceres’. Investigueu, investigueu.

ARA VAN PER OCCIDENT.

FEM QUE SE’LS PONGUI EL SOL !





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada