dimarts, 8 d’agost del 2023

LA JUERIA


Comencem, primer, amb els imbècils, els miserables que serveixen el crim:

La banca criminal. Si no produeixen res, com és que obtenen beneficis? Molt senzill, EL ROBATORI SISTEMÀTIC, que això és una institució bancària. Invenció jueva:

https://t.me/resurgente2020/48577

El Santander és BlackRock i les altres dues organitzacions criminals, no ho sé, però de ben segur que els nassos hi són en les dues (A ‘La Caixa’, ensumes, i put a jueu. Els podeu trobar a l’organització genocida ISG, de Soros i companyia).

Els sicaris imbècils de les bagasseries jesuïtes: Els pediatres, que avui han de respondre pels crims de lesa humanitat que han executat durant anys (La idiòcia no és eximent). Aquí teniu l’Holocaust sionista dels nens occidentals. La indústria farmafiològica és íntegrament jueva.

https://t.me/resurgente2020/48593

El pedòfil, criminal i sionista que fa que dirigeix la Reserva Federal dels esclaus dels Estats Units:

https://t.me/resurgente2020/48594

El control sobre els excrements amb toga. El dret és el contrari de la Justícia. Per això els jueus inventaren el dret, com inventaren l’economia per a convertir el robatori en un sistema econòmic, o la universitat pública com a fàbrica de carn per als prostíbuls al servei del sionisme.

https://t.me/RosselloCM/77921

Quan la Justícia l’exerceixen els criminals, com es pot creure en la Justícia? Primer cal treure’ls de l’administració de Justícia i, si han estat culpables de crims (la immensa majoria), aleshores, sense procediments ni bagatel·les, soga que va, i aquí pau i després glòria.

Els gossos castrats i les putes inútils i idiotes de l’harem jueu són els fenòmens anormals que porten a la pràctica la manipulació de la partitocràcia, el règim sionista a Occident. Vegeu el nivell dels desperfectes mentals (recordeu la tarada de la Yolanda i la seva idiòcia irreversible, pobreta), i val a dir, que els responsables de la imbecil·litat, són responsables subsidiaris de la desgràcia que ens exposa la notícia i, per tant, en Justícia, han de pagar per homicidi. Si ets idiota, roman a casa; però si surts i a més a més vas donant lliçons, quan et pengin, no protestis ni ploris, imbècil!

https://t.me/RosselloCM/77940

Però, vegem-los a ells, els bons:

https://t.me/resurgente2020/48568

https://t.me/resurgente2020/48574

https://t.me/resurgente2020/48585

https://t.me/voluntasoficial/7327

https://t.me/voluntasoficial/7341

https://t.me/voluntasoficial/7361

https://t.me/voluntasoficial/7362

https://t.me/voluntasoficial/7363

https://t.me/voluntasoficial/7365

I un resum molt breu que ens fa de tot plegat Ken O’Keefe:

https://t.me/voluntasoficial/7382



COMPRENDRE LA MENTIDA JUEVA

ÉS COMPRENDRE LA REALITAT.

ALESHORES, ELS MALS TENEN UN SOL ORIGEN,

SEMPRE, DE SEMPRE:

ELLS.

NO HI HA DIFERÈNCIA ENTRE PROTEGIR EL MAL

I

A UN SIONISTA,

SÓN LA MATEIXA IDENTITAT.

NOMÉS SENSE ELLS

LA VIDA ÉS POSSIBLE.

ELLS HAN COMENÇAT L’EXTERMINI,

LA GUERRA I L’HORROR,

NO NOSALTRES.

NO POSEM L'ALTRA GALTA,

TRENQUEM-LOS-LA.

P.S. En algun moment he pensat de relacionar els principals criminals del món (99% jueus), però no ho faré. No us podeu imaginar la ingent feinada que suposa compondre aquesta relació. N’hi ha que tots els coneixem, però encara que els reunís en clans, mai no acabaria, almenys, fins que no completés el 90% del cens jueu. Que de jueus bons, humans, n’hi ha?, és clar que n’hi ha! Però, en són tan... tan pocs, que no hi ha una generalització que pugui ser menys discutida. I a qui no em cregui, que cerqui darrere de les cortines i del teatre (els agrada molt el teatre i la ficció), i tothora hi trobarà ‘casualment’ un nas fent ‘bondats i filantropies’, que ells, ja ho sabeu, són la bondat filantròpica per excel·lència. Si tota la púrria sionista que dirigeix la destrucció de la Humanitat, fos alemanya, anglesa, italiana, espanyola, sueca o normanda, ja us asseguro jo que ningú s’ofendria que als criminals se’ls anomenés per criminals, però, ai noi!, si són els de la quipà, els pobrets!, aleshores, tothom s’acovardeix. Només hi pot haver un sols motiu per això, essent com són una miserable part de la població mundial: L’HORROR, el seu grau de maldat és tan extrem que és insaciable, que la història no fa altra cosa que demostrar-nos-ho: Robaren la independència dels Estats Units el 1913. Des d’aleshores, què és el que ha passat, no als Estats Units, arreu del món? No hi ha hagut segle més sanguinari, cruel ni injust que el segle XX. Albireu per quina raó?

DONCS, AIXÒ,

ELLS SÓN L’ENEMIC,

L’ÚNIC ENEMIC DE LA VIDA ,

DE LA LLIBERTAT I LA DIGNITAT.

I AVUI FAN ESFORÇOS

PERQUÈ ENS N’ADONEM

FINS A QUINES MONSTRUOSITATS PODEN ARRIBAR.

SI ACABEM AMB ELLS,

COM ELLS ESTAN ACABANT AMB NOSALTRES,

ALESHORES,

LA JUERIA SIONISTA

NO SE’N SORTIRÀ,

I ARA SÍ,

SERÀ LA SEVA FI,

L’ÈXIT DE LA JUSTÍCIA,

EL TRIOMF DE LA HUMANITAT.

AMB ELS ‘FALSOS’ JUEUS*

LA CONCÒRDIA ÉS IMPOSSIBLE.



*Fixeu-vos fins a on arriben, que per no ser, no són ni jueus. Adaptaren allò que ells en diuen religió, judaisme, però són khàzars, asquenazites, escòria pura, això sí, amb molt de semita jueu afeccionat al terror dels ‘falsos’ jueus. Quan la gent no s’avergonyeixi de dir assassins als més grans assassins, ni lladres als més grans lladres, aleshores, els seus dies estaran comptats, i quan ells no hi siguin, no en tingueu cap dubte, no comprendrem per què els hem suportat tants de mil·lennis. La pesta s’erradica així que se la descobreix, com feren els nostres antecessors; que prou que s’afanyaven a treure l’escòria del país. Ara ja no és prou, fer-los fora del país, fins i tot del planeta que ens volen robar, se’ls ha de fer fora (I recordo l’opció de posar-los tots en els coets de l’idiota de Musk i que repoblin Mart, si volen; a això, no m’hi oposaré, però aquí, rondant entre nosaltres, això, avui ja, no ha de ser tolerat. I penseu que de tot plegat no en sabem de la missa la meitat!).

CORATGE I DIGNITAT,

SEMPRE.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada