dijous, 31 d’agost del 2023

CAL CANVIAR EL MÓN


Per culpa dels deficients

https://t.me/RosselloCM/78810

els criminals manen i els justos són a presó

https://t.me/laquintacolumna/33258,

és clar que entre els deficients hi incloc l’escòria dels excrements amb toga, el més baix de tota la nostra societat: gentalla sense dignitat, principis, ètica, moral, valor ni mèrits, que no es diferencien de la més vulgar de les prostitutes de carrer, sense l’aquiescència dels quals, en una manifesta deixadesa de funcions, res del que passa hauria passat. Són reus dels pitjors crims comesos mai contra la Humanitat.


Dit això, escoltem Christine Anderson fent-nos cinc cèntims de què pretenen ser les presons que els criminals de la política denominen ciutats de quinze minuts, i contra les quals, evidentment, cap diarrea judicial ha obert la boca, només faltaria!

https://t.me/elinvestigador_org/14260

Ara, recordem aquest vídeo que és antic, però que ja aleshores ens advertia de les intencions criminals dels polítics traïdors i genocides que han usurpat el poder a Occident i segueixen la creu dels Rothschild:

https://t.me/counterpropaganda20/10974,

certament, els criminals del Femer de la Sinagoga Europea, que roben, maten, menteixen i destrueixen els menors, d’ara a no res implantaran la reforma de les cases per a salvar el planeta, no en tingueu cap dubte!, perquè aquest és el pla elaborat pels sionistes. Ara bé, quina és la classe d’escòria social que habita en el Femer?

https://t.me/No_plandemia/6271,

dins del cau de delinqüents, només n’hi ha quatre que s’hi han plantat i no són gossos castrats o putes inútils i idiotes de l’harem jueu a Europa, com la Christine Anderson o el senyor Terhes, i quatre més; la resta és, tota, carn de patíbul, purs criminals.


Canviem de tema i vegem a quin absurd ha portat la idiòcia del gènere:

https://t.me/RosselloCM/78844

Tres categories: masculina, femenina i els monstres de Baphomet.

I ara, una pregunta: Per què tots els idiotes tenen un micro davant per a escampar la seva malaltia mental?

https://t.me/RosselloCM/78880


Abans de concloure amb la visita obligatòria als bons, vegem un dels seus plans, el Pla Kalergi. Observeu quina pena fan aquestes dones, els vells i els nens que fugen d’aquestes incomptables guerres i persecucions a l’Àfrica, i que d’acord amb les ordres dels sionistes, recollim a Europa en un acte de solidaritat màxima, pel deure de protecció dels refugiats, o sigui, els perseguits, com en altre temps ho foren els pobrets, pobrets. No em direu que no és bonica i enriquidora la imatge solidària dels idiotes en el moll?

https://t.me/RosselloCM/78854.


Dels bons, tres cosetes només, que no us vull carregar. Primer, una escena bucòlica a les escoles d’Israel, el moll de la bondat humana:

https://t.me/RosselloCM/78843

De segon plat, unes magnífiques imatges del paradís que la Reserva Federal dels esclaus dels Estats Units ha muntat per als seus reclusos. Són dues notícies, una, on veureu un munt de jueus a Jew York, i l’altra, un breu documental on copsareu la magnitud del desenvolupament social i el nivell de felicitat, allà a la Reserva Federal:

https://t.me/RosselloCM/78882

https://t.me/RosselloCM/78877.

I de postres, els verins jueus, i la prova de com fa molts anys que els han anat aplicant. Només us recordo que la ‘mort sobtada’ dels bebès, és una realitat de només fa uns anys cap aquí. Quin serà el motiu? Un motiu que tots els idiotes amb estetoscopi del món no són capaços de desxifrar?

https://t.me/RosselloCM/78878


Amb aquesta mostra evident de la immensa bondat dels bons, m’acomiado per avui.


NO SABEU, ENCARA, QUI ÉS L’ENEMIC ?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada