dissabte, 12 d’agost del 2023

PER LES OBRES ELS CONEIXEREU


Les paraules se les enduu el vent, només els fets ens descriuen l’autor. Així, per la meravella de la Naturalesa sabem la qualitat del seu Autor, i per la ignomínia i la crueltat reconeixem, sense dubte, els nostres amics, els bons per llei. Si els jueus feren la revolució a Rússia amb la finalitat de promoure un extermini massiu de russos i la creació d’un règim de terror; a la Xina, Henry Kissinger, el jueu que ha controlat tots els titelles que han estat ‘presidents’ de la Reserva Federal dels esclaus dels Estats Units durant gairebé tot el segle passat, i per la qual cosa, junt amb la misèria i les guerres sagnants que el criminal promovia arreu, fou guardonat amb el ‘prestigiós’ Premi Nobel de la Pau; doncs, aquest criminal que, encara que sembli immortal, es morirà, gràcies a Déu, fou l’impulsor de la revolució jueva a la Xina, amb la finalitat habitual entre els jueus de provocar un generós extermini, però, a més a més, allà, amb la intenció de destruir per sempre la cultura mil·lenària del poble xinès. El genocidi de la Revolució Cultural de l’assassí de masses Mao, significà el desarrelament del poble xinès, fins aleshores molt espiritual, ja fos amb la més comuna ‘religió’, l’ètica del confucianisme, o la doctrina budista, o el més individualista i elitista taoisme. Mao, el destructor, amb el seu amo, Henry Kissinger, comandaren la destrucció absoluta del poble xinès. I per a demostrar-ho, veureu una imatge de quan el dictador imposava el control de la natalitat – un estudi demogràfic per a la reducció de la població, dirigit pels jueus – i sobretot, la destrucció de qualsevol signe d’empatia entre els xinesos, o sigui, la destrucció absoluta de qualsevol vestigi de qualitat humana entre ells, de manera que només demostrin una satisfactòria conformitat amb l’obediència a qualsevol atrocitat, i avui, en podem veure els resultats, que si ja durant la plandèmia de l’extermini sionista, prou que es va veure el sotmetiment d’aquell poble, que acceptava les pitjors abjeccions contra la vida humana i la llibertat que li és essencial amb absoluta naturalitat, avui, el nivell d’infrahumans dels xinesos és un tema que em referma en la IMPERIOSA NECESSITAT SOCIAL DE L’EXTERMINI DELS IDIOTES I ELS DEFICIENTS ÈTICS, O SIGUI, ELS HUMANS, LES BÈSTIES QUE NO ARRIBEN A ÉSSERS HUMANS. Després, malauradament, tornaran a aparèixer, però almenys haurem salvat la civilització de l’amenaça d’aniquilació que avui representa la seva sola existència.

Vegeu la propaganda de l’assassí de masses Mao a les ordres del Premi Nobel de la Pau, Henry Kissinger, i la propaganda de la màfia partitocràtica a les ordres del sionisme internacional:

https://t.me/Disidenteincontrolado/15554.

Les imatges que segueixen són absolutament inhumanes, pel deficient mental que les protagonitza, i el més greu, perquè ningú no hi reacciona. Són imatges brutals i que les creus perquè les veus, que si t’ho diuen, almenys, entre éssers humans, això seria absolutament inconcebible. Tanmateix, aquests són els assoliments als quals ha arribat la pèrfida i criminal manipulació sionista de la gent a la Xina. Això és el que ens espera arreu, si abans no liquidem els comptes amb els assassins inveterats.

https://t.me/RosselloCM/78058.

Si a la Xina ho han aconseguit amb la destrucció dels valors ètics, després d’intentar-ho infructuosament amb l’opi que els venia el nostre filantrop Rothschild, a la Reserva Federal dels esclaus dels Estats Units, els jueus, a casa seva, Jewllywood, practiquen la intoxicació com els Rothschild ho feren a la Xina. Suposo que és el primer pas, abans d’aconseguir la destrucció de qualsevol principi i valor ètics. Que els jueus, si alguna cosa tenen, és que són bons:

https://t.me/RosselloCM/78059.

Si no em creieu, vegeu la immensa bondat dels sionistes, de les grans indústries de l’extermini massiu que són la farmàfia, íntegrament copades per interessos jueus:

https://t.me/RosselloCM/78060

https://t.me/Disidenteincontrolado/15545.

Ja tornarem a parlar de l’holocaust que els bons estan executant sobre els goyim de merda. Ara vegem una notícia que sembla que ens testimonia que Putin és un mamarratxo més dels gossos castrats a les ordres dels sionistes. Potser només és ànsia de control i totalitarisme suau, tanmateix, el fet ja demostra que no es pot tenir confiança en algú que és capaç d’una violació de la dignitat humana com aquesta, perquè, al capdavall, la moneda digital és PUR ESCLAVATGE:

https://t.me/elinvestigador_org/14224

Al capdavall, aquest és l’objectiu. La matança de goyim, la destrucció de la vida i l’economia, l’embogiment dels joves i les idiòcies que ens assalten pertot, només pretenen que no ens adonem d’això: El robatori del món per part dels Rothschild i el sionisme internacional, els enemics de la Humanitat:

https://t.me/Disidenteincontrolado/15546.

La immensa mentida sionista de la Covid i els verins inoculats després, en el començ de l’Holocaust, eren el primer assaig d’imposar la identificació digital, però com no els ha sortit, perquè hi ha molta gent - molta més del que la gent es creu - que hi ha fet oposició, han hagut d’activar el crim-2, la immensa mentida del canvi climàtic, amb l’objectiu d’acabar de destruir l’economia, les fonts d’alimentació, l’accés a l’aigua, i així obligar tots els goyim que no moren, a fer-se la identificació digital que serà el signe de la Bèstia, que representen a la perfecció els seus fills naturals, dels Rothschild als Rockefeller, passant per tota l’altra repugnant escòria sionista de tots coneguda.

Els assassins i criminals de la Sinagoga del Femer Europeu que comanda la bruixa i genocida, l’Àtila d’Europa, i els seus mamarratxos sequaços - tots han de ser penjats ‘el dia de la Justícia’ - s’esforcen a posar l’estora roja perquè els elegits acabin de construir el camp de concentració i extermini goyim al continent:

https://t.me/counterpropaganda20/10853

LA PENA CAPITAL ÉS UNA NECESSITAT.

Aquí els teniu robant, que ja sabeu que quan no et maten amb verins, quan no et tanquen com si fossis un criminal, quan no t’humilien o t’insulten, es dediquen a l’única cosa que saben fer els criminals: ROBAR. https://t.me/RosselloCM/78063 Cal la destrucció absoluta del Femer Europeu, edificis, documentació, banderes d’Israel, i sobretot, de TOTS ELS CRIMINALS QUE HAN AJUDAT A CONSTRUIR LA DESTRUCCIÓ D’EUROPA. PENA CAPITAL PER A TOTS ELLS SENSE NECESSITAT DE JUDICI, ja que avui, fer un judici, només corroboraria el nivell d’idiòcia social. Són criminals i assassins i t’ho diuen a la cara amb tota la insolència del món. Vejam si tenen la mateixa insolència quan hagin de pujar al patíbul entre les aclamacions populars!

I què dir del que hem de fer amb els idiotes dels cagaguano, l’escòria de miserables que no tenen nom, de tan baixos com han pogut caure. L’extinció de la ‘premsa’ és un favor envers els deficients mentals i ètics, una eugenèsia defensiva, i que no té altra alternativa. Aquí teniu els gossos castrats dels cagaguano de la tifa immensa del paper higiènic per excel·lència dels sionistes a Soroslàndia, la comuna de ‘El País’:

https://t.me/resurgente2020/48665

Potser aquesta notícia ajuda a comprendre què és el que vol el sionisme internacional i els sicaris abjectes: https://t.me/resurgente2020/48666. El suïcidi dels idiotes per voluntària inanició. Malauradament, hem arribat a un punt que, fins i tot jo, considero que és acceptable i desitjable que els idiotes s’exterminin tot sols, i val a dir, que en aquests casos, no hi ha culpabilitat dels jueus. Els idiotes, això ja ho tenen, tot s’ho fan sols!


I qui hi ha darrere de la invenció de la imbecil·litat del canvi climàtic, que és el primer pas per a la destrucció de les fonts d’aliments en el món? Ho sospiteu?

https://t.me/Disidenteincontrolado/15549

Aquí teniu la imatge horrible de les plaques solars inútils, la destrucció dels mitjans de vida i la condemna a la misèria i a la fam. Sabeu qui està darrere de tot? Potser un nas? Uns nassos? Els nassos? Aquí els teniu, en tota la glòria criminal:

https://t.me/Disidenteincontrolado/15550.

Mentrestant, els efectes dels verins jueus van assolint els objectius que el psicòpata Gates ens anunciava en una conferència. Aquesta és la primera ofensiva amb l’arma del genocidi sionista, però els resultats són prou bons d’acord amb les expectatives que tenen els jueus assassins. Jutgeu vosaltres mateixos:

https://t.me/resurgente2020/48681,

120000 nens assassinats pels verins jueus!

I cap gos castrat ni cap puta inútil i idiota no diu res.

CAL L’EXTERMINI DE TOTS ELLS.

SENSE JUDICI.

SENSE DEMORES.

LA LLIBERTAT, AVUI, JA TÉ MOLTA PRESSA.

Algú pot considerar que un home que li fotés quatre trets al genocida Albert Bourla, hauria de ser, ni tan sols, detingut? Ja que els gossos castrats i les putes dels governs no fan justícia, ja no dic res dels excrements amb toga, que ni la mínima dignitat no tenen, pura escòria entre la més vomitiva de les escòries!, doncs, no hi pot haver cap llei que impedeixi de fer la justícia que la futura carn de patíbul no fa per covardia, per abjecció, per degeneració i per discapacitat mental i psíquica, que això són les merdes que vesteixen toga. Si 120000 nens assassinats amb verins jueus, inoculats amb el consentiment de tots els assassins dels governs occidentals, no és tasca per a la Justícia, aleshores, no hi ha cap dubte que els jutges han de ser necessàriament ajusticiats, per negligents, per incapaços, per ineficients, i sobretot, PER CÒMPLICES I GENOCIDES.

Aquí teniu la púrria abjecta criminal que treballa per als governs assassins. Les imatges del xinès del començament no el diferencia en res, però en res de res, amb el que fan tots els criminals oficials. CAL COMENÇAR A NETEJAR DE MERDA EL MÓN.

https://t.me/resurgente2020/48691.


I per concloure, com sigui que parlo de merda, de criminals, de miserables, d’abjectes, d’escòria, de púrria, d’incapaços i discapacitats, de deficients mentals i cognitius, de la més pura ofensa a la dignitat humana, no puc oblidar els copròfags de la Genociditat de Soroslàndia, els amants dels circumcisos, els prostituts i les prostitutes dels seus harems, els sicaris mafiosos dels crims sionistes, els genocides matacatalans, els destructors de l’economia, els paràsits més nocius i letals que mai hi ha hagut a casa nostra, fins al punt, que aquests absoluts delinqüents i traïdors, no són en absolut millors, però ni un gram ni un mil·límetre!, que el general espanyolista que destruïa Catalunya i els catalans! No sentiu una profunda nàusea quan veieu algun animal repugnant d’aquests que es fan dir polítics catalans? De veritat no els trencaríeu la cara, si els teniu davant? Us mereixen el mínim respecte? Són assassins i traïdors, infanticides i enemics dels catalans! NI UN NO HA DE VEURE LA NOVA ERA, NI UN!

Vegeu com han renovat l’esperit català, les tradicions, la cultura popular, la nostra magnífica llengua i allò que fa sentir-nos orgullosos del que som (ja em direu de què, n’hem d’estar orgullosos!) i no com amb el general Franco que ens anul·lava com a poble. Jutgeu vosaltres mateixos:

https://t.me/resurgente2020/48683.


500 MILIONS SOBREN.

CAL FER-SE A LA IDEA.

I SI EN CALEN UNS QUANTS MÉS,

TAMPOC NO HEM DE SER GARREPES.

NOMÉS AIXÍ

SALVAREM LA CIVILITZACIÓ.

O ELLS

(JUEUS, GOVERN I SICARIS POLÍTICS I JUDICIALS)

O NOSALTRES.

ELLS JA ENS MATEN,

REACCIONAREM?

O DEIXAREM QUE LA GENOCIDITAT

VIOLI ELS NENS A LES ESCOLES?

L’HORA DE LA VERITAT S’ACOSTA.

NO HI HAURÀ VICTÒRIA SENSE SANG.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada