dissabte, 5 d’agost del 2023

ELS DESGRACIATS


No hi ha pitjor desgràcia que ser incapaç de ser feliç, ni que sigui per uns moments! Per això, generalment, els desgraciats acostumen de ser molt mala gent. L’enveja per la incapacitat de ser feliç els porta a maldar només perquè els altres no siguin feliços, convertint així el mal de l’altre en la felicitat pròpia. I sí, és clar que sí, que això és d’idiotes, però els Rothschild i les bandes sequaces són així: desgraciats que només poden sentir-se vius fent mal, profundament limitats per a comprendre les coses, i per això, encara més sàdics i cruels. Els Rothschild són així, una colla de tarats desgraciats, incapaços de viure sense destruir els altres. I com sigui que al seu voltant han aplegat ‘l’elit dels desgraciats’, ens trobem com ens trobem. Però, aprenguem coses d’aquests deficients mentals amb aparença de normalitat, i que per a molts indigents mentals són els prohoms de la Humanitat:

Aquí teniu els criminals, en una prova de com preparen la desgràcia de la gent:

https://t.me/RosselloCM/77755.

Perquè a la Reserva Federal dels esclaus dels Estats Units els preocupa molt la gent:

https://t.me/RosselloCM/77779.

El comandant en cap del finançament de l’exèrcit sionista dels Rothschild ens ho explica:

https://t.me/Realidades_Paralelas/6433.

I ara un noi estrany ens ho tradueix:

https://t.me/Realidades_Paralelas/6435.

I aquí el comandant en cap de la logística, Klaus Schwab, el psicòpata sexual i professional, ens diu clarament que les eleccions no fan falta perquè ells saben qui ha de guanyar:

https://t.me/RosselloCM/77742.

Aquí teniu l’arbre genealògic de Klaus Schwab i comprovareu la passió sionista per la interculturalitat i la mescla de races:

https://t.me/resurgente2020/48487.

El nivell de disfunció cerebral d’aquests psicòpates ha de venir de la sang putrefacta que arrosseguen.

I mentre ells van fent la seva, no obliden els altres, que la seva felicitat és directament proporcional a la desgràcia dels altres, i a més altres amb desgràcia, més felicitat, com ho veureu escalonadament ara:

Si hi ha metges que denuncien l’holocaust i no accepten la imposició dels criminals, com passa amb la màfia, recorren a l’especialitat Rothschild: l’assassinat:

https://t.me/laquintacolumna/32823

https://t.me/laquintacolumna/32824

https://t.me/laquintacolumna/32813.

I si el personatge en qüestió no és del tot una amenaça, procedeixen a la commutació de l’execució per l’exclusió social, i així el biòleg Fernando López-Mirones ha estat expulsat de la bagasseria jesuïta on feia classes des de fa dècades. Així és la llibertat i l’esperit de la ciència per a ells, perquè ells són la ciència.

https://t.me/resurgente2020/48400.

Quan alguna puta inútil i idiota o algun gos castrat mig paraplègic cerebral, com el pedòfil Trudeau, l’homosexual Macron o el gos Sánchez, es porten bé, els amos els envien algú a acariciar-los el caparró, com en aquest cas la Meloni, que ha rebut la felicitació del Premi Nobel i criminal massiu Henry Kissinger - una altra escòria que sembla immortal -, que hi ha anat per a dir-li a la puteta de l’harem, com de bé ho està fent amb la importació d’italians nascuts equivocadament a l’Àfrica:

https://t.me/RosselloCM/77678.

I com els miserables sempre esperen la recompensa dels desgraciats, a la tifa de Lleida li ha mancat temps per a posicionar Europa (com si fos ell o seva) contra el cop d’estat a Níger:

https://t.me/RosselloCM/77684.

La situació a Níger m’agafa molt lluny, i no sé què pensar de tot plegat. La influència russa i xinesa és important a l’Àfrica, però els jueus hi són a tot arreu, que no és cap casualitat que el continent més ric del món sigui el que més pobres té. Tenen la pretensió els Rothschild de provocar una matança de les que tant els agraden a mitja Àfrica? Potser ja veuen complet l’aforament a Europa o es pensen que provocant-hi un conflicte multinacional estimularan els negres que no han descobert que són europeus, a venir a casa nostra per a pagar-nos les pensions. No ho sé, només sé que es moren de ganes de provocar un conflicte capaç d’enfangar tot el planeta. Ja tenim la mamarratxada ucraïnesa, protagonitzada per un pallasso més idiota que assassí, activitat en què destaca, així, almenys, ens ho ha de fer pensar les desenes de milers de joves ucraïnesos que han mort per defensar els interessos sionistes al país. Però la tensió està també a Taiwan, i ara, a l’Àfrica. Sigui el que sigui, ja sabem prou bé qui està al darrere de tot.

I com els sionistes ataquen en tots els fronts, perquè aquesta és la guerra definitiva, o ells o nosaltres; el psicòpata més tarat que mai ha donat la història - també, com tots els monstres que han anat sortint en el capítol d’avui, una escòria jueva – prepara verins i maneres de robar el patrimoni de les nacions, com ens ho demostra aquest vídeo:

https://t.me/RosselloCM/77693.

Els jutges però, tocant-se les coses per dessota la toga. Ja imaginareu què poden tocar, essent el que són! Però, els copròfags, ja ho tenen això.

Mentrestant, l’holocaust sionista continua, malgrat les proves incontestables de crim contra la Humanitat, sense que cap dels centenars de milers de responsables hagin de respondre per genocidi:

https://t.me/RosselloCM/77652

https://t.me/RosselloCM/77653

https://t.me/RosselloCM/77656

https://t.me/resurgente2020/48517

https://t.me/RosselloCM/77696

https://t.me/RosselloCM/77727.

https://t.me/Disidenteincontrolado/15527.

Tanmateix, tot es va sabent, i si continuen amb la fal·làcia del ‘canvi climàtic’, podran provocar, sense voler-ho, la reacció que jo tant anhelo i que seria el començament de la fi per a la gangrena del món. Vegeu la limitació creativa dels miserables que serveixen els desgraciats:

https://t.me/RosselloCM/77840,

30º a l’estiu a Fuerteventura, on s’ha vist?

https://t.me/No_plandemia/6126

Un dissident, a qui no sabem si els Rothschild ja li han assignat la bala:

https://t.me/No_plandemia/6127.

Però, els gossos castrats i les putes inútils i idiotes breguen i bregaran per a convertir l’estafa en una realitat, perquè, ara ja, no en tenen una altra. O vencen, o saben que la seva vida tindrà data de caducitat anticipada, sí o sí. O us penseu que els babaus que encara no s’assabenten de res, acceptaran el crim sense immutar-se. Els passarà com amb els independentistes, que els de tota la vida ens en fèiem creus de l’independentisme dels nous independentistes. En aquest cas no serà una reclamació política, sinó la reclamació inexcusable dels caps de tots els culpables (si fa no fa, cinc-cents milions):

https://t.me/Disidenteincontrolado/15526.

- Tot això fan els jueus, senyor que escriu?

- Oh, i esperi, que encara no s’ha acabat.

- M’hauré de comprar una nova llibreta, que en la que tinc, ja no m’hi caben més crims ni més mentides d’aquests ‘elegits’!


Ara estan amb la disfòria cerebral del gènere i amb l’obsessió de poder violar i matar nens a discreció. El que estem veiem, només vint anys enrere, no hauria estat, en absolut, possible, i els psicòpates que sortiran en les imatges, ja haurien estat linxats sense necessitat de fer l’imbècil entre els excrements amb toga:

https://t.me/resurgente2020/48439

https://t.me/resurgente2020/48433 i https://t.me/resurgente2020/48434,

i avui ja, els Rothschild han aconseguit que entrin en ‘el mercat de valors’:

https://t.me/resurgente2020/48432.

AQUESTES ABERRACIONS

NO NECESSITEN JUDICI,

SINÓ EXECUCIÓ.

És ben trist que aquesta vinyeta hagi de ser necessària:

https://t.me/resurgente2020/48521.


I per anar acabant, que si ens entretenim enunciant tots els crims dels bons, tots jueus, us hi heu fixat? Però això són casualitats, accidents, perquè ells tots són bons, i bons de la bondat de la bona. Recordeu les guerres mundials, les crisis i les fams, on sempre ells hi han estat de promotors, de gestors i de beneficiaris per al bé de la Humanitat. Doncs, acabaré a casa nostra, demostrant l’evidència de la limitació cognitiva de tots els criminals de la Genociditat de Soroslàndia, un antre pudent i nauseabund on es reuneix el pitjor de la nostra terra, els més discapacitats racionals i els més infames immorals, aplegats amb la més pútrida de les escòries, com ho demostra la notícia que exposo:

https://t.me/resurgente2020/48523.

Necessiteu alguna prova més de la incapacitat per a prendre decisions d’aquests retardats intel·lectuals, que sí, que sí, que seran gossos castrats i amb disminució psíquica o putes idiotes i inútils per a res de bo, però cometen malversació de diners públics (algun català ha demanat que els diners siguin invertits en el manteniment d’invasors?), discriminació (qui té obligacions no té dret, i qui té dret no té obligacions!) i alta traïció (repoblació de la nació pròpia amb estrangers! Això només se li pot acudir a un paraplègic neuronal o a un retardat sense recuperació).

SI VOLEM RECUPERAR EL PAÍS,

CALDRÀ EXTERMINAR ELS POLÍTICS.

TOT EL MAL

SÓN ELLS,

PERQUÈ NO HI HA PITJOR GOVERN

QUE EL GOVERN DELS IDIOTES.

Com veieu, el Pla Kalergi de substitució poblacional, l’executen amb un somrís a la boca i amb els diners que roben i malversen de la gent. És cert que els polítics de les dictadures mereixien la pena capital pels seus crims, tanmateix, la insolència i la incapacitat dels mamarratxos que fan de demòcrates és immensament més nociva i criminal, a més de manifestament covarda fins a la nàusea.

ELLS PREPAREN EL COP DEFINITIU.

ESTIGUEU PREPARATS PER AL PITJOR.

TANMATEIX,

TINGUEU CONFIANÇA

PERQUÈ LA VICTÒRIA SERÀ DE LA LLIBERTAT,

DE LA DIGNITAT I DELS HOMES,

I LES BÈSTIES PODRAN SER

PER SEMPRE MÉS

ERRADICADES DEL PLANETA.


P.S. Jo acceptaria com a solució a mig camí, que Elon Musk, que fa coets amb els diners dels Rothschild, els enviï a tots a l’espai exterior (on havia d’anar Catalunya) i que vaguin eternament com els jueus errants que són. Jo ho proposo com a solució que em semblaria acceptable, això sí, sigui com sigui, ben lluny de la nostra atmosfera, que ja en tenim prou d’haver-la compartit amb aquests desgraciats i els seus miserables, que només han portat i porten la destrucció dels valors i del veritable sentit de la vida. Només tenim una vida (almenys que sabem),

ENS LA DEIXAREM MALMETRE

PER QUATRE ASSASSINS SANGUINARIS

I DEPRAVATS?

PER QUATRE DEFICIENTS MENTALS

QUE VIUEN DE LA PROSTITUCIÓ?

PARAFRASEJANT NAPOLEÓ:

«QUARANTA SEGLES D’HISTÒRIA

ENS CONTEMPLEN!»


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada