diumenge, 1 de setembre del 2024

QUADERN DE BITÀCOLA ( 1 / IX )


Ahir vaig començar l’anotació del quadern amb les dades climàtiques, perquè no necessitaven explicació. Avui, per si hi ha algú que no va acabar d’entendre-les, un senyor dels bons, meteoròleg, ens ho explica, perquè no ens en restin dubtes:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/5164095


L’Holocaust

Aquí teniu una prova més que corrobora la meva impressió, des del començament dels enverinaments massius per a l’extermini, que els efectes dels verins jueus eren a mitjà i llarg termini, i que les morts a curt termini eren un efecte col·lateral no desitjat pels assassins sionistes. Avui ja sabem que ara és el moment que els efectes dels enverinaments començaran a demostrar inequívocament per a què estaven dissenyats:

https://www.nationalgeographic.es/ciencia/2023/08/aumento-infartos-corazon-adultos-jovenes-razones

El fet de matar els joves en edat reproductiva és un element molt important per a l’extermini de la raça blanca. Per aquesta raó, podem trobar nombroses notícies, com les dues següents, que serveixen com a il·lustració del més aberrant i pervers crim mai comès contra la Humanitat i que els excrements amb toga, suposo que per la connatural discapacitat intel·lectiva que els impedeix, ja no només de no distingir entre el bé i el mal, sinó la facultat de comprensió lectora; ja que, si saps llegir i pensar, només una mica, l’evidència del genocidi esborrona. Però ells, pobrets!, cobren i viuen bé d’emparar el crim, per això mai no els veureu actuar contra els seus amos, que els investeixen de toga per amagar la deposició i els guarneixen amb punyetes per a dotar-los d’alguna cosa que sembli digna. Dos exemples només:

https://t.me/No_plandemia/8679

https://t.me/No_plandemia/8679?comment=264807


No m’estendré a remarcar l’Holocaust, només inexistent per als assassins, els còmplices i els imbècils. Al capdavall, els jueus estan darrere de totes les corrupcions i perversions, de tota la putriditat i de tota sutzura. Ells, els bons, són així, magnífics enginyers del mal:

Qui hi ha darrere del feminisme?

https://t.me/RosselloCM/94041

ELS BONS.

Qui hi ha darrere dels cagaguano, els més penosos entre els idiotes? Ahir vèiem com tots els mitjans de desinformació i de propaganda de la mentida estaven en mans jueves. Vegeu aquest exemple de la immundícia que és qualsevol programa dels cagaguano: tot pura mentida:

https://t.me/Disidenteincontrolado/18526

ELS BONS I ELS SICARIS IDIOTES.

Tampoc convé d’oblidar la campanya de destrucció de la natura per a portar la fam, que ja sabeu que les matances de fam sempre els han agradat als sionistes; alhora que les ‘energies netes’, que substitueixen les fonts alimentàries, ens portaran misèria, ja que sense energia no hi pot haver cap tipus de progrés:

https://youtu.be/5vYsfMPcj0M?si=5ub9o2wou3RDTxsH

ELS BONS.

Darrere de qualsevol mal, i dic bé ‘qualsevol’, sempre hi ha el nassut que l’instiga. El Pla Kalergi sionista per a l’absoluta destrucció de la civilització cristiana occidental i dels ‘animals’ blancs, segueix el seu curs arreu d’Europa, per bé que la colònia israeliana del Regne Unit, avui, és la que més clarament demostra les intencions dels jueus, després d’haver canviat el cromo de l’indi que feia l’indi a Downing Street pel criminal professional i sionista visceral, el traïdor britànic Keith Starmer:

https://t.me/RosselloCM/94003

https://t.me/RosselloCM/94005

https://t.me/RosselloCM/94006

Tot per a la destrucció de la ‘salut’ de les societats occidentals, i per tal d’imposar-hi el regne de la violència, que tan afecta és als sionistes. Vegeu aquest tríptic que explica molt bé el canvi que van prenent les nostres societats envers la violència com a norma de vida, una tendència finançada i controlada pels jueus, els bons, sempre, que ho diu la llei:

https://t.me/RosselloCM/94014

https://t.me/RosselloCM/94015

https://t.me/RosselloCM/94016

Avui, si no estic mal informat, a alguns ‘lands’ alemanys se celebren eleccions i s’hi espera una espectacular victòria dels partits antiimmigració i els anomenats d’extrema dreta, o sigui, els nacionalistes. Confiem que el poble alemany sàpiga localitzar l’enemic, i si no podem demanar-los que de cop i volta copsin que els jueus són el pitjor i el més sàdic dels enemics d’Alemanya, almenys contrarestin els subtils i fal·laços sistemes d’intoxicació social sionistes. També serviran, aquestes eleccions, per a comprovar el poder de manipulació dels vots dels jueus, com per a comprovar, si guanyen els opositors a la invasió, si els grups violents, a les ordres dels sionistes, surten al carrer per a imposar la por. Alex Soros ja deu estar fent fabricar bitllets falsos als Rothschild per a comprar els imbècils que després sortiran a servir Israel contra els alemanys de pro. Veurem quins són els resultats i si obtenim una primera victòria important en la guerra contra el sionisme. Una victòria nacionalista i antiimmigració podria tenir els seus efectes a la colònia jueva del Regne Unit, i esperem, que a la resta d’Europa. Ara és l’hora de dir prou, d’anar contra els polítics i d’assenyalar els sionistes com a culpables, alhora que el moment de començar les deportacions massives.

Per concloure les condicions climàtiques de la jornada, és de destacar l’última notícia que relacionaria la detenció de Pavel Durov amb l’estat sionista i terrorista d’Israel, l’única banda armada que disposa d’un país sencer on executar els crims contra els innocents amb absoluta impunitat, gràcies als criminals de la Reserva Federal i a la Sinagoga del Femer europeu.

https://t.me/RosselloCM/93995

https://t.me/RosselloCM/93998

TELEGRAM ÉS UNA SERIOSA AMENAÇA

PER AL SIONISME.


DIARI DE NAVEGACIÓ

Dia 1 de Setembre del 2024


Jo sóc del parer que ‘Soroslàndia’ té entrades d’aigua. Són petites esquerdes, però em penso que ja hi entra aigua. Això, que podria semblar un mal senyal, és ben al contrari; si finalment les escletxes es converteixen en veritables vies d’aigua, el vaixell trontollarà i, si Déu vol, potser s’enfonsi amb totes les rates de les bodegues i els altres paràsits i insectes nocius i verinosos, allò que el llenguatge col·loquial anomena: polítics. Confiem que l’escletxa sigui el començ del final de la criminocràcia. Malgrat això, s’ha de dir, que mentre no es troba l’entrada d’aigua, els excrements van a la seva, delinquint i reforçant els fonaments del sistema criminal. No només no actuen contra els lladres, els traïdors i els genocides, tot fent-se còmplices i col·laboradors necessaris de tots aquests delictes, sinó que breguen per a defensar els criminals, que aquesta és la missió dels fiscals, una de les classes d’excrements: la més pudent i líquida.

https://t.me/No_plandemia/8681

LA FISCALIA ÉS PURA IMMUNDÍCIA.

SE’LS ANOMENA MALAMENT:

NO SÓN FISCALS,

SÓN ELS CRIMINALS.


LA GUERRA CONTINUA.

HA TORNAT LA CALMA,

AIXÒ NO OBSTANT,

S’ENSUMA LA MAREJADA.

LA TEMPESTA ÉS MOLT A PROP.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada