dijous, 19 de setembre del 2024

QUADERN DE BITÀCOLA ( 19 / IX )


Ja he tornat a embarcar al ‘Soroslàndia’. Els pobres no podem fugir i hem de patir la vida en aquests vaixells de mala mort governats per disminuïts psíquics i mentals, que ignoren què és l’empatia i el bon govern, i només estan preocupats perquè els cofres on desen els diners que roben, els pirates, cada volta siguin més grans, perquè l’únic motiu pel qual estan en política és per a robar i viure de no fer res; ni pensar, que això ho fan els jueus per ells (Ahir, ja vau veure com el gos d’Alex Soros remenava la cua davant de l’amo Larry Fink, un dels més grans criminals econòmics de la història mundial. El que feren després ja no es pot dir).

La gent està cremada i se li està acabant la paciència, però no vol actuar amb violència, i no sap on anar a demanar socors i justícia. Evidentment, no poden anar a les ciutats de la Immundícia, perquè la pudor a putrefacció no permet un humà digne d’acostar-s’hi; no poden anar als frenopàtics reconvertits en comissaries; no poden invocar les putetes i els homosexuals dels LGTBIJKQ + de caqui que només estan pendents de la bijuteria i la cosmètica, sense oblidar els membres dels circumcisos que tant els agraden. On poden anar? On han d’acudir? És molt senzill, i com més petit el poble o la zona, més fàcil. Hi ha poblets on els sicaris dels sionistes hi estan instal·lant els mercenaris dels jueus a tot pagat pels espanyols – no pas per ells, que només roben -, i en un nombre que és incompatible amb la dissolució dels nouvinguts en l’entramat social ja existent. L’única solució pràctica és que la gent i les associacions es posin d’acord i acudeixin on roben o on viuen els polítics de torn, i explicar-los clarament que els mercenaris dels sionistes els volen fora del poble en qüestió de 48 hores, en cas contrari, que els polítics s’atenguin a les conseqüències. Si cal, ajuntant més gent que el nombre dels invasors, però el que cal fer és de conduir-los com a un ramat a casa del batlle solidari.

UN POLÍTIC ÉS TEU PITJOR ENEMIC,

PITJOR QUE UN LLADRE IMMIGRANT,

PITJOR QUE UN ASSASSÍ DEMENT,

PITJOR QUE UN ABUSADOR AMB SUPÈRBIA,

PERQUÈ ÉS LES TRES COSES ALHORA.

AVUI, A OCCIDENT,

SER POLÍTIC ÉS SER UN CRIMINAL.

NO SERVEIXEN ABSOLUTAMENT PER A RES,

ES FAN RICS DE NO FER RES,

MENTRE ENFONSEN ELS PAÏSOS I EL PATRIMONI.


AVIAT, SER POLÍTIC’ DEMÒCRATA’

HAURÀ DE SER CASTIGAT AMB PENA CAPITAL,

O ACABARAN AMB TOTS ELS POBLES DEL MÓN.


Després d’aquest consell per a tots els qui estan patint els crims i abusos dels malfactors i paràsits socials militants de les bandes criminals anomenades partits, continuem amb la instrucció acadèmica quant a la climatologia, aquesta ciència tan complexa, però que els jueus dominen com als titelles: els gossos castrats i les putetes inútils i idiotes dels harems i les caneres.

Els sionistes saben que cada volta més gent els odia, com és digne i connatural en una persona sana mentalment, i per això acceleren les mesures de censura, com ho veiem en tots els gossos castrats i les putetes d’occident, que prou que saben que si la gent desperta, ells segurament passaran al somni etern. I d’altra banda, com l’objectiu sionista és la destrucció absoluta d’Europa com a civilització i l’extermini absolut de l’home blanc, ja no saben què fer per a incitar Rússia perquè provoqui un desastre impensat al continent. Provoquen perquè és el que volen, anhelen que Vladímir Putin comenci a exterminar per ells els europeus. Tanmateix, Putin i el seu digníssim govern, cosa que no es pot dir de cap dels prostíbuls de les satrapies jueves a Occident, són conscients de la magnitud de la massacre que poden provocar. A Rússia, Europa no li dura més que un partit de futbol. La Sinagoga del Femer, el cau dels més grans sàdics, psicòpates i criminals d’Europa, desitgen amb candeletes que l’ós rus se’n cansi de tot plegat, que els psicòpates sàdics i criminals ja tenen un refugi en alguna illa del Pacífic, finançada pels amos jueus, i així que els LGTBIJKQ + de caqui de l’exèrcit sionista, detectessin que Rússia ha enviat un míssil, els psicòpates sàdics i criminals, en els seus avions particulars, fugiran al paradís illenc del Pacífic, i mentre prendran el sol i beuran còctels, riuran amb les notícies de l’extermini d’Europa i dels seus estimats representats.

NO HI HA PITJOR ENEMIC D’EUROPA

QUE LA SINAGOGA SIONISTA DEL FEMER,

A PART DELS JUEUS, ÉS CLAR.

NO HI HA PITJOR ENEMIC DELS EUROPEUS

QUE ELS CRIMINALS QUE PARASITEN A LA SINAGOGA.

Vegeu, l’última idea del més subnormal que criminal, que ja és dir, del Stoltenberg - ‘la muntanya d’estultícia’ -, el cap de l’exèrcit sionista OTAN:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/5195022

I les rates de la Sinagoga del Femer, ja volen menjar cadàvers europeus:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/5195023

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/5195259

Almenys, que Putin comenci per Estrasburg i Brussel·les, que cap europeu ho lamentarà. Llevar-se i assabentar-se que han volat els urinaris i prostíbuls de la Sinagoga amb tots els criminals dins... i crec que hi hauria manifestacions massives a favor de Putin i contra el jueu Zelensky, el mamarratxo cocaïnòman dels sionistes, pallasso i genocida a parts iguals; i tot, patètic, tant, que matar-lo seria fer-li un favor.

Mentre els psicòpates assassins gaudeixen preparant la tortura dels innocents, la matança sionista amb els verins jueus, executada per tots els governs i parlaments occidentals, també malmet la gent, la qual cosa augmenta els beneficis de la indústria del crim o farmàfia:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/5195021

I el jueu psicòpata, genocida i eugenista, a més d’idiota consagrat, el criminal professional Kill Gates, no només mata amb els verins de les farmàcies amb absoluta impunitat, sinó que ara es dedica a enverinar la gent amb la carn falsa, un engany per a matar la gent més ràpid i trobar l’excusa per a eliminar les ramaderies que assorteixen de carn els humans, l’aliment més necessari quant a les capacitats intel·lectuals de l’espècie. I a aquest tros de sonat, no hi ha cap sonat que li rebenti el cap amb plom, ni cap immundícia togada que sospiti del més gran dels criminals actuals, que només de veure’l en una conferència d’idiòcies o en una entrevista al vanitós egòlatra i ignorant, qualsevol amb dos dits de coneixement, reconeix que allò que parla és un monstre amb forma humana, un esquizoide de molt de compte, un superb error de la naturalesa. Tanmateix, ningú no el mata. És inexplicable, perquè és el que recomana la més tranquil·la i reposada de les reflexions ètiques. Vegeu aquesta notícia dels investigadors que han descobert que aquest deficient mental de les vacunes, dels mosquits assassins, dels pets de les vaques, dels núvols artificials per a tapar el sol – que s’ha d’estar ben tocat! -, i tantes altres demències, que uns anys abans l’haurien portat de pet a un sanatori mental, si no es considerava més adequat de liquidar-lo per a evitar mals majors; resulta que no satisfet amb tots els crims ressenyats, i els que no poden ressenyar-se aquí, si no vull fer una enciclopèdia dels assoliments del subnormal, ara, ens dóna carn falsa que té la gran virtut de produir càncer, un fet, que no cal ser ni investigador ni científic per a saber-ho, perquè d’una banda, allò que és natural no ho farà millor l’home, no cal demostrar-ho; i de l’altra, perquè si és una idiòcia del paraplègic mental, lògicament, ha de ser un perill per a la resta de la Humanitat... I que ningú no el mati!

https://t.me/Disidenteincontrolado/18686

I els jueus, mentre Putin no els fa la feina de matar-nos a tots, continuen amb la propaganda perquè els blancs no es reprodueixin, i així els cagaguano del femer del paper higiènic ‘Los Angeles Jews’, no es tallen ni un pèl, que les idiòcies són molt ben remunerades pels sionistes, només penseu en el zoològic del Cottolengo dels prostíbuls a Soroslàndia, que si és per idiotes, no en voldràs tants!

https://t.me/Disidenteincontrolado/18687

Per això, la sicària dels sionistes a Itàlia, fa el que pot perquè els jueus estiguin contents amb ella i li assegurin una cabana a les illes del Pacífic:

https://t.me/RosselloCM/95108

L’única negra, i guanya, l’única no italiana. Són fantàstics els jueus girant el cervell de la gent, o no? Vejam si comencem a pensar com girar-los el coll a ells, que ja va essent hora.

Ja que han sortit unes dones, si ho són, que cada volta és més complicat de trobar un exemplar d’aquesta espècie en extinció, vegeu el tipus de tarades que són del gust dels sionistes: assassines com la Clinton i serps verinoses com la Kamala. Cada volta estic més convençut que la dona és per naturalesa lil·liputenca intel·lectual i sense la mínima capacitat ètica, això sí, amb una ambició sense escrúpols, empatia ni límits. Que n’hi haurà, de dones intel·ligents? Sí, les excepcions; avui, les excepcions. Com gairebé sempre. Perquè les virtuts de la dona no són les intel·lectuals, no us deixeu enganyar.

https://t.me/mustangcomunicacion/16702

EN UNES DÈCADES NOMÉS,

HAN DESTRUÏT MIL·LENNIS DE CIVILITZACIÓ.

Heu conegut mai més mal i sadisme en el món? Pregunteu-vos què canvià perquè això hagi estat possible. La resposta és molt senzilla, evident i irrefutable.

Per concloure aquesta visió general del clima, comproveu com els ninots castrats dels Rothschild estan per a fer el pallasso i complir el paper en el teatre del deshonor i la ignomínia. Si el conductor d’autobús analfabet i dement de Maduro és una anomalia de la naturalesa, el deficient mental d’Edmundo González, no és diferent, només més covard; que traïdor, ho és tant com el líder de Veneçuela.

https://t.me/mustangcomunicacion/16696

NO SÓN POLÍTICS, SÓN ESCÒRIA MISERABLE:

https://t.me/mustangcomunicacion/16710

https://t.me/No_plandemia/8786



DIARI DE NAVEGACIÓ

Dia 19 de Setembre del 2024


Al puticlub flotant dels Soros i els sionistes, els idiotes campen al seu gust i les imbecil·litats, les estultícies i les patologies psicològiques estan a l’ordre del dia. Comencem amb el criminal màxim de la història d’Espanya, el gos de Soros:

https://bit.ly/3XniGfG

NO HI HA FOTO ON NO CERTIFIQUI QUE ESTÀ TARAT,

QUE PATEIX D’UN PERILLOSA PSICOPATIA,

NI DECLARACIÓ I ACTE PÚBLIC

ON NO CORROBORI QUE ÉS UN NARCÍS MEGALÒMAN.


Damián Galerón, historiador, ens explica com és que aquest esquizoide ha pogut arribar al poder per a destruir Espanya: la maçoneria. No ho oblideu, ser maçó és ser un criminal, i fins que no ens n’adonem i actuem contra aquests mafiosos inútils i ambiciosos, la llibertat i la dignitat humanes seran soterrades per aquests orgullosos seguidors de Satanàs:

https://t.me/RosselloCM/95119

Passem del gos al cor de les putetes inútils i idiotes de l’harem sionista, les minusvàlides cerebrals que creuen que una diarrea mental pot convertir-se en llei. Si el nivell de la dona és paupèrrim, el d’aquestes coses és espaordidor:

https://noticiastrabajo.huffingtonpost.es/economia/hacienda-multara-a-los-propietarios-con-mas-de-una-vivienda-si-no-la-usan-como-residencia-habitual/

LES PUTES TARADES ES CREUEN DEESSES.

Mentrestant:

https://t.me/RosselloCM/95114

https://t.me/RosselloCM/95115

Per a ser policia, cal no tenir dignitat. No hi ha cap dubte.

I aquí teniu la puteta de la Ione Belarra, la que cada dia que parla s’apuja el pa, i que no n’ha fet una a dretes, i la pobra, vegeu què diu parlant dels seus amos. On no n’hi ha, no en raja. Ella fa el paper de puteta inútil i idiota, mentre els jueus es fan amb el país.

https://t.me/RosselloCM/95097

Que digui que les empreses estratègiques han de ser estatals, està bé, perquè aleshores són propietat de tots els ciutadans, tanmateix, no pas si parlem d’una criminocràcia. O no ha estat la sacrosanta democràcia la que ha destruït el país i ha transferit la riquesa nacional a mans dels sionistes que han donat una important comissió a tots els traïdors (tots els presidents des de 1978... o no són tots multimilionaris? D’on creieu que han sortit els milions, de treballar? No sigueu ingenus: de trair i de robar, la feina d’un polític en democràcia, que per això l’elogien molt i tot el que no sigui democràtic, els fa entrar urticària).

El nivell dels subnormals que pertanyen a les bandes de la criminocràcia és notable. El desgraciat d’Almeida, que la vida poc li hauria ofert si no fos un sicari de la màfia PP, es passa per l’engonal les sentències judicials, no per res, perquè ni sap què és una sentència judicial, està tan acostumat a robar i somriure, que ell, diguin el que diguin els excrements amb toga, continuarà robant, perquè ho fa i li agrada, des de fa molt de temps.

https://t.me/RosselloCM/95090

PENSEU QUE ELS IDIOTES PÚBLICS

TENEN DRET A LA VIDA ?

Vegeu-ne un altre, passat pel sedàs de la bagasseria jesuïta de La Computense, la fàbrica més gran del país de fer putes inútils i idiotes sense causa. De fet, que encara hi hagi rector al prostíbul demostra el poc sentit que té d’allò que és una Universitat, a no ser, és clar, que ell ja la conegués com el puticlub que és. Que les cases de putes es munten de mica en mica, per a no despertar la desconfiança de la gent. La Computense! Que algú se’n pugui enorgullir d’un putrefacte femer com aquest! Vegeu els espècimens paràsits, més anormals que rars, que la institució converteix en criminals professionals:

https://t.me/RosselloCM/95129

Pobret !

Aquests són els solidaris que ens importen els mercenaris dels sionistes, els seus amos, perquè ens destrueixin. Ells, els polítics de la criminocràcia són així, pura màfia. Miren per ells i per salvar el cul, i a la gent – que tant els preocupa – i a la nació – que els preocupa pels beneficis que en poden treure – ja la poden destruir, que a ells, ni fred ni calor. Vegeu l’últim batalló de soldats de l’exèrcit sionista que els traïdors d’Espanya (desgovern, urinari i les bandes mafioses dels polítics) emparen i refugien mentre no hagin d’entrar en acció:

https://t.me/RosselloCM/95101

TOT NENS, NENES, DONES I VELLS.

TOTS MALNODRITS I SENSE FORCES.

https://t.me/RosselloCM/95105

https://gaceta.es/espana/detenidos-cuatro-inmigrantes-marroquies-en-algeciras-por-agredir-a-un-hombre-con-una-barra-de-hierro-machetes-y-un-perro-20240918-1120/

https://gaceta.es/espana/detenidos-tres-jovenes-pertenecientes-a-una-banda-latina-por-apunalar-a-un-menor-de-edad-en-palma-20240919-1546/

Per això, el LGTBIJKQ + del presidiari prevaricador i amant de les tortures i del seu amant, com de tots els negrets i marronets del món, ha nomenat la nova president de la Guàrdia Civil perquè als pobrets emigrants que fugen de guerres imaginàries i que són tots universitaris nascuts errats, a cap, no li facin res, que els pobres universitaris estan cohibits en arribar al país del seu cor:

https://edatv.news/politica/socialista-mercedes-gonzalez-recupera-su-cargo-como-directora-guardia-civil

NO EM DIREU QUE NO ÉS BUFONA,

TAN GUÀRDIA CIVILA !

https://t.me/RosselloCM/95104

TAL QUAL, QUE EL PRESIDIARI

PORTA L’ABJECCIÓ ESCRITA A LA CARA.

I com sempre, els idiotes fent curses per a saber qui és més idiota, que tots saben que el premi sionista et pot resoldre la vida, la dignitat ni la llibertat no, però que podràs lluir-te davant dels amics i dels familiars sí, i per això, tots els imbècils s’afanyen a convertir-se en idiotes, que dóna més.

https://t.me/RosselloCM/95109

SALAMANCA, EL BRESSOL D’AL·LÀ.

Tanmateix, què dir, quan veus això:

https://t.me/RosselloCM/95096

VEIEU COM L’EXTERMINI DE LA IDIÒCIA

ÉS UN IMPERATIU CATEGÒRIC,

QUE DIRIA KANT.


P.S. La declaració de guerra dels criminals de la Sinagoga del Femer Europeu contra Rússia, obre la veda: CAÇAR POLÍTICS JA NO ÉS DELICTE. No defensen els teus interessos, defensen els seus i els dels seus amos, per això, tot poble té el dret sagrat d’exterminar els seus traïdors i TOTA LA UNIÓ EUROPEA ÉS UN NIU DE TRAÏDORS I ASSASSINS. La seva obligació és vetllar per la pau i la seguretat dels seus socis, no involucrar la gent en la guerra més idiota de la història de la Humanitat, on la raó la té Putin i no els jueus sionistes, com tampoc encarregar-se d’emparar i protegir africans, perquè la Unió Europea és Europea, no africana. Ja ho sabeu, CAÇAR POLÍTICS JA NO ÉS DELICTE, ÉS FER JUSTÍCIA POPULAR. Perquè si tots els qui han votat a favor, estan tan preocupats per la sort dels ucraïnesos – que s’estimen tant! – i la del cocaïnòman jueu, aleshores, ells mateixos que s’acomiadin de les famílies i acudeixin a defensar l’honor d’Ucraïna i del criminal de masses jueu amb els seus cossos.

ALS EUROPEUS ENS IMPORTA UNA MERDA

LA GUERRA D’UCRAÏNA.

LA TRAÏCIÓ DE LA COMISSIÓ I EL PARLAMENT

ÉS CARTA BLANCA

PERQUÈ ELS POBLES PERSEGUEIXIN I EXECUTIN

ELS TRAÏDORS.


DES D’AVUI ‘DE FACTO’,

SI FINS ARA ERA DE DRET,

CAÇAR POLÍTICS

JA NO ÉS CRIM,

ÉS,

MÉS QUE MAI,

DEFENSA PRÒPIA I DEL FUTUR DELS NOSTRES FILLS.


CAP CRIMINAL EUROPEU

SENSE LA CONDECORACIÓ

DE CÀNEM LLIURADA ALS PATÍBULS.


MATAR POLÍTICS NO ÉS CAP CRIM,

ÉS L’ACTE MÉS NOBLE I ENCOMIABLE

QUE POT FER EL POBLE.


* Excrements: La culpa és vostra, ja que si haguéssiu fet complir la llei, cap dels criminals del Femer de la Sinagoga seria on és, sinó a la presó. Ara han condemnat a mort molts d’europeus, què em direu? Que no els hem de matar? Que no podem fer-ho? I ells sí? Sembla que el moment el tenim a tocar. Si no em cau un regal rus al cap, continuaré informant d’aquesta guerra, que no és contra Rússia, sinó contra els criminals de les bandes mafioses sionistes. Acabem amb ells i us garanteixo que no haureu viscut mai, ni n’haureu sentit a parlar mai, d’un futur més esperançador.

EL POLÍTIC ÉS EL PROBLEMA.

ELIMINA EL POLÍTIC

I SORTIRÀ SOLA LA SOLUCIÓ.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada