dissabte, 7 de setembre del 2024

QUADERN DE BITÀCOLA ( 7 / IX )


Com era el clima fa 150 anys?

https://t.me/resurgente2020/59734

SI NECESSITES UN ‘PERMÍS’,

NO ETS L’AMO DE TU MATEIX.

PERQUÈ NOMÉS ETS LLIURE

QUAN ETS RESPONSABLE

DELS TEUS ACTES.

Ningú et pot dir ni si sí ni si no, perquè ningú té autoritat sobre tu per a donar-te ‘permís’ mitjançant una ‘llicència’. Tanmateix, l’Estat, una entelèquia, sí. De l’ús que facis de la teva llibertat, sí que els altres poden demanar-te’n explicacions, si no actues amb responsabilitat. Quan l’Estat es converteix en el teu pare putatiu – il·lustrativa, la paraula –, la teva llibertat s’esvaeix. Paradoxalment, l’Estat ha de ser el màxim garant de la llibertat, però per a protegir-la i emparar-la, l’Estat t’ha de deixar fer. Només ha d’intervenir quan el respecte sagrat envers la vida i la propietat alienes són damnades per la teva manca de responsabilitat. Com més Estat és un Estat, menys se’l veu. Perquè només quan l’Estat és real, és el poble, perquè és el nexe que uneix les llibertats de tots. No pretengueu que cap criminal de la màfia partitocràtica entengui això, ni ho intenteu, que si s’hi posa a pensar, li esclata el crani i els budells empastifaran els voltants de l’interfecte. Jo, que ja sabeu que crec que el millor que podem fer amb tota la criminocràcia és passar-la per les armes, no sóc partidari de fer l’extermini d’aquesta manera, perquè em sembla cruel, molt sàdic i com fet a traïció. Ells, els criminals de les bandes anomenades partits, actuen així, cert, però la superioritat es demostra quan no et cal fer ús dels estratagemes del teu rival, sinó que és la dignitat, que ens iguala a tots, que recomana de fer ús dels patíbuls, que són més nets i molt més exemplificadors.

AVUI, L’ESTAT ÉS EL TEU ENEMIC,

ÉS UN PARÀSIT FARCIT DE PARÀSITS,

UN MONSTRE VORAÇ SENSE LÍMITS,

COM ELS PSICÒPATES QUE EL SERVEIXEN.


Ara que hem fet un repàs a la ciència de la climatologia de fa cent cinquanta anys, podrem analitzar millor les condicions actuals atmosfèriques, que val a dir, que semblen que volen corroborar les teories que s’exposen habitualment en aquest blog. La calma amenaçadora sota la qual vivim, segons defenso, és la necessitat dels criminals sionistes de controlar absolutament els mitjans d’informació i comunicació, un fet que comprovarem en el següent vídeo, on se’ns descriu com l’Organització més cínica i criminal de la història, l’ONU, és l’entitat sionista que gestiona amb obcecació la destrucció de qualsevol llibertat en el gènere humà:

https://t.me/Disidenteincontrolado/18586

Ja sabem que les CBDC són l’arma final, i una vegada la gent sigui espoliada pels sionistes de tots els béns, la llibertat serà erradicada del planeta, com ho volen els criminals de l’ONU i els jueus sionistes que la crearen:

https://t.me/Disidenteincontrolado/18578

Per a despoblar el planeta d’animals innecessaris i per a sotmetre la resta a les normes de la granja sionista, fou que l’OMS i els sionistes inventaren els verins amb què lluitar contra l’enemic invisible, tan invisible, que ni existeix tan sols. I per això, tots els criminals i psicòpates del planeta treballen a les ordres dels assassins sionistes, com el Femer de la Sinagoga Europea, el cau de l’abjecció i la ignomínia:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/5174513

Fixeu-vos com enganya la serp. Aquesta nova identificació biomètrica només serà obligatòria per als mercenaris dels sionistes, en canvi, els europeus si no volen, no la necessitaran, això sí, aleshores hauran de ser sotmesos a controls molt més estrictes. T’ho venen com que és per a controlar els mercenaris dels sionistes, però l’objectiu és tenir el control biomètric de tots els europeus, així, suposo, que la Leyen o la puteta inútil i idiota de l’harem sionista que la substitueixi, podrà eliminar la gent a la carta, el somni humit dels bons, que ja estan provant aquesta eliminació a l’engròs a Gaza, però, això sí que no, això mai no és un genocidi, no, això és defensa pròpia i proporcionada:

https://t.me/Realidades_Paralelas/9015

Els sionistes saben que ja en som massa els qui saben de quin peu calcen. Els cal aturar immediatament la veritat sobre l’Holocaust, perquè són moltes les notícies i molts els metges i científics que denuncien la matança executada per l’OMS amb la col·laboració de tots els governs genocides occidentals, i ja sabeu que m’agrada de recordar que el delicte de genocidi, a més a més, contra la teva població pròpia, no pot tenir altra pena que la capital i l’expropiació de tots els béns del criminal. De moment, els sionistes fan presidents de comunitat o d’urinaris públics els principals genocides de cada nació, a nosaltres ens correspondrà de fer que presideixin l’únic que han de ‘presidir’: el patíbul. Vegem les últimes notícies sobre l’HOLOCAUST:

https://t.me/resurgente2020/59732

Tant de bo vegem Trudeau on ha de ser.

https://ejercitoremanente.com/2024/09/07/un-profesor-de-harvard-declara-bajo-juramento-que-la-vacuna-covid-es-un-arma-biologica/

Després d’aquesta declaració, potser entendreu molt millor quina mena de deposicions són les escòries excrementícies que els sionistes disfressen amb toga:

https://t.me/resurgente2020/59744

Què li farem, un monument? No és una jutgessa - encara que enganyi els australians i els robi amb la intromissió professional -, és una ASSASSINA DE MASSES AMB TOGA, que a més a més, era plenament conscient del genocidi, ja que d’altra manera no hauria exonerat de responsabilitats els criminals que li pagaven. Digueu el que vulgueu, però l’execució, sense pèrdues de temps inútils, és el que correspon, almenys saps, que no podrà tornar a permetre que, per diners, els seus amos facin una matança i ella calli i cobri. Penseu un moment en el cas, i si no us esborroneu de la perfídia i la maldat de la deposició togada, és que no teniu el mínim sentit ètic. Vegeu més meravelles d’aquests verins, d’aquestes armes biològiques jueves (impulsades per jueus, finançades pels jueus amb els diners robats als goyim que havien de morir, inoculades pels criminals en nòmina dels sionistes, i amb els beneficis per als jueus de BlackRock, els amos del negoci de l’Holocaust):

https://t.me/resurgente2020/59741

I a Kansas, molt prudentment, acusen Pfizer d’engany i no de genocidi, quan si demostres que és genocidi, l’engany cau per propi pes. Però malgrat que els legisladors tractin d’emblanquir la indústria del crim, el que no poden evitar és que la gent vagi adonant-se de la guerra que està vivint, que per això els sionistes estan nerviosos i amb urgència pretenen d’aturar com més aviat millor la informació real.

https://t.me/resurgente2020/59743

PFIZER, L’OMS I LA FARMÀFIA

NO HAN ENGANYAT I HAN COMÈS FRAU,

ESTAN COMETENT UN GENOCIDI.

Ja els coneixeu, als bons, pobrets!, i tot el que van patir en el conte dels contes! Doncs, com els coneixeu, ja sabeu que no hi ha mal en el món que no porti el seu ‘made in’. El pla Kalergi, tots ho sabem, és el pla jueu per a destrucció d’Europa i la cristiandat amb tots els goyim que l’habiten. Coses d’ells, dels bons! Doncs, a França, on els Rothschild hi han plantat la puteta - espero que aviat decapitada -, els avenços en l’assimilació i inclusió dels àrabs universitaris nascuts errats, però amb el sentiment de francès en el moll dels ossos i en tota l’ànima, comença a donar els resultats esperats. Per als incrèduls i els nazis: Vegeu com és possible la integració i l’assimilació:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/5174441

No en tenen prou amb matar la gent amb verins després d’explicar una mentida per a deficients mentals o nens sense escolaritzar, no; ni amb l’extermini d’ucraïnesos i palestins en nom de la democràcia i la llibertat, no; ni amb intentar l’abolició absoluta de qualsevol llibertat d’expressió en bé de la llibertat i la democràcia, no; ni amb la infestació musulmana de l’Europa cristiana que no els vol, llevat dels gossos castrats de les caneres jueves i les putetes inútils i idiotes dels harems, tots molt orgullosos que l’amo els passi la palma de mà pel cap per haver traït els països respectius i haver-los-els venut. Ara ja només resta que els gossets i les putes liquidin la meitat del personal i els jueus els nomenaran per a càrrecs de més importància, que és així com funciona la criminocràcia o màfia sionista. I no en tenen prou tampoc, amb la distribució dels mercenaris africans que arribat el moment sembraran el caos a tot el continent, amb l’ajut dels polítics, dels jutges i dels psicòpates amb uniforme i arma reglamentària, no; que per a destruir les economies nacionals i que tothom hagi d’acceptar l’esclavatge de les CBDC, estan destruint les economies més poderoses del planeta amb la idiòcia del canvi climàtic. Vegeu com actua aquesta púrria.

EL CLIMA CANVIÀTIC

Vegeu els cagaguano omplint-se d’ídem, i el que en pensa la gent:

https://t.me/resurgente2020/59747

Els cagaguano no tenen ningú digne que els estimi?

Fins i tot Iker Jiménez, que no és l’alegria de la conspiranoia, almenys té més dignitat que el 99,9% dels miserables cagaguano que només defequen, sense vergonya, honor ni dignitat:

https://t.me/resurgente2020/59751

Clima canviàtic que té cicles, però no canvia, i menys encara, s’escalfa.

Ara vegeu com els sionistes fa anys que breguen per a convèncer els idiotes que el clima és canviàtic, tot en un eximi delicte de terrorisme evident i d’odi, com ho veureu en els dos escandalosos vídeos de tot seguit, emesos a la colònia israeliana del Regne Unit, i que en països amb metges i psicòlegs adequats, els responsables de tanta idiòcia i psicopatia, ja haurien estat internats a perpetuïtat en centres especialitzats per a tarats mentals sense remissió:

Ja a l’any 2009, els anglesos eren capaços d’aterrir els nens amb contes com aquest, que ja sabeu que tots els contes jueus són per a cagar-s’hi de por, de tanta bajanada i psicopatia sàdica que ells traslladen als personatges dels seus invents de paranoia:

https://t.me/Disidenteincontrolado/18585

I ara, es veu que fan aquest delicat i tendre anunci, molt inclusiu i respectuós envers els qui sostenen tesis científiques diferents a la dels sionistes criminals:

https://t.me/Disidenteincontrolado/18584

ON HI HA UN JUEU, NOMÉS HI HA HORROR.

Ara escolteu el robot jueu de Zuckerberg, un deficient mental que es veu que havia de tenir uns pares excel·lentíssims en la pràctica pràctica de la criminologia, i que per això els jueus de BlackRock el van posar a fer que comandava Jewbook:

https://t.me/Disidenteincontrolado/18582

No són hipòcrites, són els bons, i tot ho fan per al teu bé.

I quant a ciència i fidelitat amb la realitat, ningú com un jueu, com ho heu vist en el robot Zuckerberg. Aquí teniu el rigor i l’excelsa pulcritud científica de ‘El Jueves’ de la ciència geogràfica, sempre fent humor negre:

https://www.nationalgeographic.es/ciencia/2024/09/ameba-comecerebros-mortal-aumenta-gracias-cambio-climatico

DE QUINA MENA DE FEMER PODRIT

DEUEN TREURE AQUESTS ELEMENTS ?

El clima canviàtic o quan més idiota no es pot ser:

https://t.me/Disidenteincontrolado/18581

https://t.me/Disidenteincontrolado/18580

https://t.me/Disidenteincontrolado/18579



DIARI DE NAVEGACIÓ

Dia 7 de Setembre del 2024


Avui hi ha hagut poc moviment a ‘Soroslàndia’. Com hi ha calma a la mar i pràcticament no ens hem mogut de lloc, hem pogut gaudir dels regals que ens fan els genocides que governen el país, així, a Gijón, els criminals del govern i els LTBIJKQ+ de caqui han decidit de dibuixar el cel amb merda, com els manen els sionistes, que per això els LGTBIJKQ + de caqui ja van tots sense calces arreu, i aviat es tatuaran a la galta esquerra del cul la bandera d’Israel a dos colors:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/5174531

I el genocida que és molt honorable president, malgrat ser un assassí de masses i un estafador, a part de pertànyer a organització criminal, tot plegat - que l’home és una joia sionista -, doncs, el criminal també ens ha omplert el cel de Barcelona de merda. Val a dir que només el fet d’embrutar els cels és constitutiu de delicte, encara que els excrements amb toga ho ignorin, com ignoren tot el que és Justícia, que si es tracta de prevaricació i crim, allà els teniu els primers, els adalils de la criminocràcia. Si embrutar un riu, el mar, un llac, o deixar les escombraries a qualsevol indret, són un delicte, com no n’ha de ser un de gravíssim el fet d’embrutar els cels! De primer, perquè tenim el dret inalienable a gaudir de l’obra de la creació. I segon, perquè enverinar els cels amb els verins que facin servir, és un crim de lesa humanitat. No espero que els excrements facin res, primer, perquè no han estès res del que he dit, i segon, perquè els sobres tacats de sang, els nens tendres, les putes cares i la coca bona, sempre els han semblat un plus molt valuós al sou, sobretot si els qui els els donen són els enemics de la pàtria i els que volen exterminar tots els espanyols que els excrements amb toga, en certa manera, representen quant a defensa... bé, representaven.

Vegeu tot seguit, una colla de deficients mentals, tots, sense una sola excepció, que van fer el que més bé els surt: l’idiota. Ja he dit que no hi ha res que sigui delicte d’odi; només hi ha idiotes que imaginen idiòcies. Hi ha pusil·lànimes que s’ofenen amb el pensament dels altres. Hi ha miserables que no tenen dret a la vida, com aquests que us presento ara i que tots, això sí que ho han comès, han col·laborat activament en l’holocaust. Vegeu un bon assortit d’escombraries, això sí, tots ells col·locats pels sionistes allà on més mal poden fer, i també, molt ben remunerats, que ja sabeu que si alguna cosa tenen els jueus, és que recompensen esplèndidament els traïdors.

https://t.me/Disidenteincontrolado/18595

TOTS ELS CRIMINALS SÓN AL CARRER.

A LA PRESÓ NOMÉS HI HA GENT AMB MALA SORT,

INNOCENTS I ANTISIONISTES.

Per concloure, us convido a escoltar una cançó. No estaria gens malament que es fes popular i que fos cantada en qualsevol esdeveniment públic. No sé qui n’és l’autor, no és el ‘Rèquiem’ de Mozart, ni cap burrada de la Mozart del polígon – se’n sent poc a parlar, darrerament, almenys, jo no en sento res de la ‘gènia’ -, però representa molt bé quina mena de criminal és el gos de Soros, al qual, no em cansaré d’escriure-ho, m’agradaria més que molt de veure’l ascendir l’escalinata del patíbul i comprovar la fermesa d’ànim del psicòpata... molt, no sabeu... ni us ho podeu imaginar!, com m’agradaria! Us deixo amb la cançó:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/5174495


NO SÓN POLÍTICS,

SÓN CRIMINALS.


P.S.: És Putin qui sembla ser, o només és un titella més dels jueus?

https://t.me/elinvestigador_org/14959

Les CBDC són la marca del diable.

Estaré atent vejam si la notícia es confirma, la qual cosa, val a dir, seria horrible i demostraria clarament que Putin no és més que un Macron o un Trudeau, una puteta a mans dels sionistes assassins, més llesta i íntegra, però al cap i a la fi, una puta més.

Mentrestant, els criminals del BIS es veu que van a pinyó fix:

https://t.me/Disidenteincontrolado/18600

https://t.me/Disidenteincontrolado/18601

B.I.S.

ELS MÉS GRANS ESTAFADORS DE LA HISTÒRIA.

ELS MÉS GRANS CRIMINALS DE LA HISTÒRIA.

ELS MÉS SÀDICS ASSASSINS DE LA HISTÒRIA.


O ELLS O NOSALTRES.

I ELLS,

HO TENEN MOLT CLAR.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada