dilluns, 16 de setembre del 2024

QUADERN DE BITÀCOLA ( 16 / IX )


Estimats amics, continuarem amb les classes de climatologia, la ciència que estudia les condicions ambientals del planeta i de les regions, avui, amb una perspectiva històrica, remuntant-nos al segle XVI, en què els deixebles de Satanàs ja corrompien Europa; per a concloure en els fenòmens climàtics actuals, que no poden ser descrits d’altra manera que una absoluta aberració i deshumanització, incentivada pels exèrcits de les hosts Infernals, sí, els de l’estrelleta i la bandereta blanc-i-blava, com si fossin de l’Espanyol.

Remuntem-nos a l’any 1546, quan els suïssos, gent assenyada i ben pacífica, van exposar una estàtua a Berna que encara avui hi és, després dels estralls provocats pels darrers accidents climàtics: els jueus:

https://t.me/RosselloCM/94839

QUI OBLIDA LA HISTÒRIA...

Tot seguit, una il·lustrativa explicació dels processos amb què un nefast accident climàtic pot contribuir a l’extinció d’una espècie, segons l’autor, Henry Makow, un curiós escriptor canadenc d’origen jueu, que com a climatòleg, odiava el feminisme, el sionisme i la maçoneria, els mamarratxos del davantalet i les gimcanes.

https://rubenluengas.com/2024/09/henry-makow-el-complot-judio-para-destruir-la-civilizacion-cristiana-teoria-de-la-conspiracion/

DUBTAR DE QUI ÉS L’ENEMIC,

ÉS LA PROVA DE CURTEDAT MENTAL.

Per esvair dubtes, vegeu com els jueus (Kill Gates, l’OMS, el FEM(S) i Vanguard, o sigui, BlackRock) sota el patrocini de la banda criminal Rockefeller i el finançament dels Rothschild, que són els qui falsifiquen els diners, s’han dedicat i avui acceleren el procés per a l’enverinament dels nens, que com vèiem en el primer enllaç d’avui són la seva obsessió:

https://t.me/RosselloCM/94864

SI HI HAGUÉS JUTGES,

AQUESTS CRIMINALS SERIEN A PRESÓ O EXECUTATS

PER ATEMPTAT CONTRA LA SALUT PÚBLICA MUNDIAL.

Però els excrements amb toga, tots ells maçonets, o sigui, adults amb ments infantils, als quals els agrada de vestir-se amb el davantal de la mamà de quan era a la cuina i fer gimcanes amb espases, cerimònies, ofenses al cristianisme i sacrifici de nens, que és el que garanteix l’absoluta protecció dels sionistes, que per aquesta raó, a tot arreu, els enemics dels enemics de la humanitat i la vida són perseguits pels excrements amb toga. A Itàlia, el nacionalista Salvini, ja està rebent les represàlies sionistes per no agenollar-se davant dels jueus i obrir la boca com tots els altres partits italians, que d’això tracta la criminocràcia: estar de genolls, empassar-s’ho tot i somriure satisfet quan el jueu et paga amb moneda falsificada.

https://gaceta.es/europa/la-fiscalia-italiana-pide-seis-anos-de-prision-para-matteo-salvini-por-negar-el-desembarco-de-147-inmigrantes-rescatados-20240915-0843/

https://t.me/RosselloCM/94843

DUBTO MOLT QUE EL DIA DE LA VICTÒRIA

TOTS ELS MAGISTRATS NO TINGUIN ELS DIES COMPTATS.

A l’Argentina, tenim el cas de la Viviana Canosa, una dona amb fonaments i que no s’agenolla com un Milei qualsevol davant d’un criminal amb quipà, i per això, com ens ho explica molt bé ella mateixa, els jueus, mitjançant el mamarratxo que han posat de president, s’encarreguen de fer-te la vida impossible, que d’això tracta la criminocràcia, allò que els imbècils anomenen ‘democràcia’:

https://t.me/RosselloCM/94848

QUE BELLA ÉS UNA DONA QUAN ÉS UNA DONA,

I QUE POCA COSA ÉS QUAN ÉS PUTA.

Per tancar el cercle sobre la climatologia d’avui, tot seguit, unes imatges veritablement dures, però que descriuen perfectament quina mena de dimonis són els sionistes, aquestes hosts de Satanàs que controlen la humanitat, la vida i la civilització amb l’única intenció de destruir-la; per a l’única cosa que serveixen aquestes misèries amb aspecte humà. La deshumanització és el seu objectiu, per això, més que mai hem de defensar i protegir els valors que han fet de la nostra raça i civilització la més avançada de la història, i això passa, estimats amics, per fer la guerra definitiva de tota la Humanitat contra la xurma sionista. Ells, recordem-ho, estan treballant per a matar set mil milions d’animals – nosaltres -, nosaltres hem de començar a lluitar per a la destrucció dels no més de vint milions de sionistes i dels quatre-cents vuitanta mil sicaris (criminals de les bandes mafioses dites partits, de les ciutats de la Immundícia, dels ‘experts’, dels psicòpates uniformats i amb pistola, i dels idiotes públics), no res, cinc-cents milions. I creieu-me, que amb això fem net i erradiquem per sempre la pitjor malaltia de la humanitat: el sionisme i les seves variants, l’únic virus letal de la vida. Vegeu de què són capaços, i comprendreu perfectament per què cal donar un cop damunt la taula i posar fi a aquesta perversa i nociva degeneració:

https://t.me/RosselloCM/94859

Per a aquells que puguin estar interessats en el circ jueu a la Reserva Federal dels esclaus dels Estats Units, dir que Donald Trump, sionista entre els sionistes més sionistes, ha sofert, segons que sembla, un nou atemptat d’un altre tarat. Res de nou sota el cel. No sé a què juguen els jueus. Alguna en tramen, això segur, i no pas per a bé de cap americà, però no acabo d’entendre l’esquizofrènia d’aquests tarats criminals. Guanyi la serp verinosa o guanyi l’amic dels sionistes, a la Reserva Federal es farà el que digui el consell de les famílies mafioses jueves. El volen matar per activar la guerra civil? Volen només que la gent acudeixi en massa a cagar a les urnes i així demostrar que el sistema criminal és viu i compta amb el suport dels esclaus? Volen animar la gent a votar Trump perquè es creguin que farà el que no farà mai: drenar el pantà? Potser temen què pugui fer la tarada de la Kamala, la serp verinosa? Qui sap, potser temen que la boja pugui patir alguna paranoia de vés a saber què, i que l’hagin de matar per sortir-se de la rodera; qui sap, si potser com seria la primera dona que assassinarien com a president, els fa una mica de por. No sé per què, val a dir-ho, però ja sabem que tothom davant d’una nova experiència sempre experimenta més nervis i incomoditat. Si l’han de pelar, la pelen, com ella mateixa es canvia de pell, però potser sí que creuen que l‘ensinistrat i domesticat poble americà, potser s’exaltaria amb aquest assassinat que seria un magnicidi, un feminicidi i un crim racista, que trairia totes les idiòcies inculcades, i potser pensin que tot se’ls pot anar a fer punyetes. No ho crec, que a ells això de matar mai no els ha suposat cap càrrec de consciència ni han ajornat cap activitat lúdica per la seva causa, però el fet que hagin tornat a atemptar contra Trump, segons que sembla, se’m fa estrany, perquè si d’alguna cosa podem estar-ne segurs, és que Trump no es dedica a drenar pantans, sinó a l’especulació i als negocis, on els jueus són peça fonamental. Esperarem noves notícies de la Reserva Federal.



DIARI DE NAVEGACIÓ

Dia 16 de Setembre del 2024


A ‘Soroslàndia’, el puticlub del Cottolengo, tot va com volen els jueus. L’amo Alex parla i el gos mou la cua i obeeix. No m’entretindré a fer grans comentaris, perquè les notícies ja s’ho diuen tot, només, si és el cas, hi afegiré algun comentari esclaridor. Iniciem la travessia pels despropòsits d’avui amb ‘La Vanguardia’, el paper higiènic per a tot règim i ocasió, sigui monàrquica, republicana, autoritària, democràtica o tirànica, ells sempre a servei de l’amo. No sé per què aquest paper higiènic sempre m’ha recordat aquell segell de discos del gosset i el gramòfon: ‘La veu de l’amo’. Aquí els teniu en la secció d’humor:

https://t.me/RosselloCM/94838

Veieu com no calen comentaris, com tampoc els necessita la meravellosa gestió ‘política’ dels criminals que els jesuïtes tenen instal·lats al prostíbul basc:

https://www.abc.es/sociedad/san-sebastian-paraiso-urbano-nuevo-bronx-cantabrico-20240915161732-nt.html

Tot seguit, un catedràtic d’ètica que ha estat deixat en llibertat per l’excrement amb toga, perquè, qui és una pallassa disfressada, per a corregir els costums d’un professor, i d’ètica!

https://t.me/RosselloCM/94868

Ja sabeu que els criminals que es refugien a les Ciutats de la Immundícia tenen ordres explícites dels graus superiors de la lògia, de no perjudicar el descans dels mercenaris dels sionistes, que han d’estar ben contents i atesos mentre no entren en acció, i per això, els excrements amb toga vetllen per a emparar-los i protegir-los d’aquells actes sense importància fruit dels seus costums, ja que prou que saben que el jueu els premiarà, no saben si amb una puta cara, amb un nen tendre, amb coca pura o amb un ingrés sobtat al compte-corrent, però ells confien en els amos, que per això són excrements amb toga en perjudici dels veritables jutges, que no poden trepitjar les Ciutats de la Immundícia perquè si no les convertirien en Ciutats de la Justícia i els jueus i sionistes estarien en greu perill de persecució.

https://t.me/RosselloCM/94877

Vegem més invencions fantàstiques d’aquests criminals professionals que duen toga i si d’alguna cosa no en tenen ni la més punyetera idea, és de Justícia:

https://www.elmundo.es/espana/2024/09/11/66e19e7ce4d4d886128b45a7.html

Set criminals acorden amb la fiscalia criminal i el jutge criminal reconèixer els crims i així seran alliberats d’anar a presó. No cal dir que en un sistema judicial com Déu mana: l’endemà d’aquest acord – en Justícia no hi ha cap la possibilitat de cap acord -, el jutge superior dictaria pena de presó sense beneficis penitenciaris als set empresaris, als fiscals i, sobretot, a l’excrement amb toga. Fixeu-vos que aquests sacs d’escombraries emparen el crim i l’exoneren de responsabilitat, passant-se pel folre d’allò que penja en els homes, les víctimes! Quan un jutge ignora la víctima, només per això, ja és un criminal. Les víctimes van rebre el que van rebre, però els criminals són premiats amb un acord, que de ben segur té repercussions econòmiques positives en els comptes corrents dels criminals amb toga. VOMITIU.

Cristina Armas ens parla del femer del Tribunal – una facècia – Superior – una broma – de Justícia – un sarcasme – i de com aquests criminals no s’atenen a la llei, sinó que es dediquen a delinquir i a obeir els amos sionistes, representats a les lògies pels polítics de les màfies i algun jueu que hi va, per a espiar el comportament dels esclaus amb discapacitat racional que els agrada vestir davantalet i fer l’idiota en proves que els jueus s’inventen per a humiliar-los, mentre els humiliats se senten orgullosos i satisfets de la humiliació, que per això després la practiquen en l’exercici de la Immundícia. Escolteu què ens diu i digueu-me si els membres del femer no haurien de ser, mínim, destituïts, i després investigats per deixadesa de funcions en violació dels drets fonamentals de les persones. Sincerament, el dia de la victòria, caldrà vigilar les fronteres, no com ara, però no perquè no entrin indesitjables, sinó perquè no fugin aquests criminals amb toga. I no dic res que no sigui veritat: violar la llei et converteix en criminal, i això és el que fan cada dia a les Ciutats de la Immundícia les escòries socials disfressades amb toga.

https://t.me/RosselloCM/94913


Ara, canviem de tema i vegem com l’extermini dels idiotes és una necessitat urgent de la civilització. L’ofensa dels idiotes a la intel·ligència ha de ser severament castigada. Vegeu – crec que això deu ser la Barcelona post-senyora de fer feines – el nivell d’imbecil·litat: rebutges qui et ve a enriquir-te i empares el qui has de mantenir; els primers, garanteixen consum, seguretat i creixement econòmic; els segons, són deute, perill i degradació social i cívica, però els idiotes, fan l’idiota perquè ja que no poden escriure llibres, pinten façanes i així les embruten. L’IDIOTA HA DE SER EXTERMINAT, SI NO, LA CIVILITZACIÓ DESAPAREIXERÀ.

https://t.me/RosselloCM/94883

Deixem els cagaguano, els excrements amb toga i els idiotes, per a centrar-nos en les bandes mafioses i els seus criminals, els mateixos que els excrements amb toga, amb tanta gimcana i imbecil·litat ‘davantalaire’, pobrets!, no consideren criminals encara que tothora saltin de delicte en delicte com si juguessin a l’oca. Però com tots són l’eix de la criminocràcia sionista, doncs, el dimoni els adopta i ells s’arrepleguen solets, que es veu que la psicopatia, la manca d’empatia i l’ambició desmesurada són defectes que emeten olor, i ells se les oloren com els gossos que són trets a passejar perquè facin les seves necessitats s’oloren entre ells, i es ‘fan amics’.

Els paràsits criminals de les bandes mafioses, dedicats a robar, a fer frau i a fer pagar les putes i la coca als ciutadans, que això és la democràcia:

https://t.me/RosselloCM/94885

Un altre paràsit criminal, aquest de la banda PP, inútil i lladre a parts iguals a temps total, i que l’home es pensarà si es retira o continua delinquint, que al capdavall, forma part de la banda criminal pels mateixos motius que tots els altres delinqüents:

https://t.me/mustangcomunicacion/16580

AIXÒ ÉS LA CRIMINOCRÀCIA,

EL MÓN DELS CRIMINALS QUE ES FAN RICS

GRÀCIES A LA IDIÒCIA DE LA GENT.

Quant al genocida i lladre professional, a més de paràsit social i membre d’organització mafiosa, Salvador Illa, el repugnant i vergonyós president dels catalanets, resulta que els socis de la banda en el govern i els sicaris criminals de la fiscalia, han decidit que el sicari de la banda sigui exonerat del frau dels morrions. Del genocidi ni se’n parla, que és un paràsit social i un lladre, tampoc, que és membre de la mateixa organització mafiosa que ha usurpat el poder a Soroslàndia, menys encara, i del frau del miserable, ara l’exoneren de responsabilitat. No li veieu la cara de bona persona i de filòsof, d’home amb veritables preocupacions socials i al servei del poble! Aquest sac immens d’escombraries és el president de la Genociditat de Soroslàndia, un criminal de primer nivell que en un estat de dret estaria esperant l’execució, si és que els jutges, davant la ignomínia i l’abjecció del monstre, no havien decidit abans de no perdre el temps amb la carronya.

https://t.me/mustangcomunicacion/16575

Deixo per al final el més gran dels criminals que mai hagin nascut ni viscut a la pell de brau, el gos de Soros fill, que s’ha reunit amb el narcotraficant i assassí professional de la família amb qui es reparteixen la satrapia sionista...

https://www.lavozdegalicia.es/noticia/galicia/2024/09/16/xunta-vacunara-miercoles-27000-chicos-18-anos-contra-virus-papiloma-humano/00031726491105830956622.htm

... per a perseguir la veritat i tots aquells que gosin denunciar-los com als criminals de lesa humanitat que són:

https://t.me/mustangcomunicacion/16584

NO SÓN POLÍTICS,

SÓN CRIMINALS.

Aquí teniu el narcís psicòpata, amb més desperfectes mentals que Norman Bates, Hannibal Lecter i Jack l’esbudellador junts, donant lliçons de criminocràcia, flanquejat pel cor de putes inútils i idiotes i els gossos castrats, davant una audiència de perfectes deficients mentals, ja que anar a escoltar un subnormal, mai no és demostració de grans virtuts intel·lectives. El criminal, amb el suport extàtic i histèric de l’analfabeta i lladre d’Hisenda, ens explica com la CRIMINOCRÀCIA s’empararà i protegirà dels qui la denuncien i els denuncien com a criminals professionals, davant de l’espectacle zoològic de les foques al revés, ja que les foques són a les grades aplaudint les idiòcies del psicòpata esquizoide que l’Alex ha adoptat com a gos:

https://t.me/mustangcomunicacion/16597

QUANT D’INDIGENT MENTAL I POCAVERGONYA !

En els comentaris, n’hi ha un que comença de veure què cal fer. Sí, com diu ell, el que cal és calar foc a tots els caus de les rates. Ho he dit moltes vegades, cal no deixar-los viure ni un segon. Els psicòpates no cediran. No han treballat mai i ara que viuen com a reis del treball dels altres, no abandonaran per gust els càrrecs. Per això, cal fer-los-les abandonar per grat o per força, i no em cansaré de dir-ho: avui ja tot s’hi val. Si els excrements amb toga acorden la impunitat de violadors, si els presidents de Soroslàndia a Madrid i a Barcelona poden assassinar i enriquir-se amb l’assassinat de més 120000 espanyols, 35000 d’ells, ancians assassinats a les residències (a traïció i amb indefensió absolutes) mitjançant els protocols letals d’Illa; què em direu, que no tenim dret a qualsevol cosa amb ells?

NOMÉS QUAN ILLA I EL GOS DE SOROS,

ENTRE ALTRES DE MENOR RANG,

HAGIN ESTAT EXECUTATS EN ACTE PÚBLIC

ELS ESPANYOLS RECUPERARAN LA DIGNITAT

COM A POBLE I COM A NACIÓ.


Per als excrements, que on no n’hi ha, no en raja:

NO INCITO A LA VIOLÈNCIA,

NO HI HA DELICTE D’ODI

- EL DELICTE DIGNE D'ODI ÉS MATAR PER DINERS,

L’OBRA DELS DOS CRIMINALS -,

NOMÉS EXPRESSO LA PROVA I DEMOSTRACIÓ

DE L’EXISTÈNCIA DE JUSTÍCIA.

No us esforceu a entendre-ho, no, que encara prendreu mal, que els jesuïtes quan us destrueixen el cervell amb el dret positiu sionista que empara els criminals, ja saben què es fan, i em temo que si se us acut de pensar per vosaltres mateixos en alguna cosa digna, virtuosa, sana i equànime, us pot explotar el cap. No us esforceu, només, si teniu dignitat: DIMITIU DE LES VOSTRES PREVARICACIONS DIÀRIES.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada