dimarts, 10 de setembre del 2024

QUADERN DE BITÀCOLA ( 10 / IX )


Prosseguim amb aquestes meravelloses i educatives classes de climatologia, la ciència que estudia les condicions ambientals de les diferents regions del planeta. I per donar-ne una visió tan general com essencial - en el que és una absoluta paradoxa -, una vinyeta que, com comprovareu vosaltres mateixos, il·lustra a la perfecció el que semblava una absoluta paradoxa:

https://t.me/Realidades_Paralelas/9037

Com ja s’ha explicat en aquest blog, el repartiment equilibrat de les forces naturals és el que constitueix el clima que, per bé que pot patir situacions anormals i insòlites, bàsicament és constant, regular, estable, que per això en la nostra terminologia el denominem Justícia. Ahir, tot just, concloïa ‘el diari de navegació’ fent-ne referència. I avui, per aquelles casualitats de la vida, m’he trobat la perfecta definició científica de què és aquest repartiment equilibrat de les forces naturals, que nosaltres denominem: Justícia.

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/5179561

No sé si s’acabarà d’entendre, que ja sé que aquesta ciència és, probablement, la més complexa de totes. Per això, us afegeixo aquest comentari d’un ‘climatòleg’, que crec que us ajudarà a acabar-ho de comprendre:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/5179731

Si us fixeu en les exposicions, comprovareu que quadren, que es reforcen unes a les altres, que aquest és el moll d’una correcta interpretació dels fenòmens climàtics. Per ampliar i així concloure l’exposició científica d’avui, que sé que és molt tècnica, però confio plenament en les vostres capacitats cognitives, que no sou polítics; doncs, us adjunto el següent vídeo, en el qual podreu comprovar una munió d’agents perversos i abjectes, els mateixos que guarnien el pit del Gran Jutge de la il·lustració que començava el capítol d’avui:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/5179753

Sí, si voleu, el peu de foto és una mica radical, però, això no obstant, és la pura veritat d’aquests mísers àtoms que combinats en aliatges malèfics contaminen el món. Ja sabeu que per pura lògica la maçoneria és un delicte i que sóc ferm defensor de cloure a presó tots aquests conspiradors tants anys com responsabilitat tenen en les distintes bandes mafioses.

Certament, aquests mamarratxos que es disfressen amb davantalets i els agrada de jugar a sectes, com els nens jugaven – que ara ja no – a ser pirates, doncs, aquests delinqüents són els peons dels sionistes, els no-ningú que els jueus fan servir per als seus propòsits filantròpicocriminals i als quals paguen amb or, que als miserables els agrada ser com els amos, i per això els imiten en tot, que ja sabeu que tots se’n van al ‘mur dels autistes’ i fan el dròpol accentuats amb la quipà, que és com els mamarratxos demostren la submissió i fidelitat eterna als serfs de Satanàs. Tanmateix, els sionistes, ximples no ho són - criminals sí, els ve de mena -, però ximples no, i per això, ja s’encarregaren fa anys de muntar el Prostíbul Magne, o sigui, la Gran Sinagoga, el femer planetari que tots coneixem amb el ridícul i absurd nom d’ONU. Vegem quines són les característiques d’aquest terrible i devastador accident climàtic:

https://t.me/No_plandemia/8724

https://t.me/No_plandemia/8725

Així actua aquesta màquina de destrucció, d’amagat, en silenci i aparentant les condicions climàtiques normals, mentre des de dins, els agents destructius que la integren van fabricant el mal contra la Humanitat i contra el planeta. Vegem el més conegut d’aquests agents destructius mentint, com sempre, i demostrant que el nivell de maldat que ocupa el cos de ‘l’accident de la naturalesa’, recomana els humans de prendre les mesures necessàries per a exterminar-lo, o almenys, per a erradicar-lo:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/5179730

La corrupció d’aquest ‘accident’ es demostra amb la transferència de poder atòmic que ha passat a l’Organització de Matances Sionistes (OMS) on, l’àtom goril·la, un peculiar àtom adoptat per un genocida professional – coses insòlites de la Naturalesa -, d’acord amb les intencions de materialitzar l’Holocaust tan somiat pels sionistes, va canviar el nom de la grip i la hi atribuí capacitats físiques que la grip no té. Aleshores, tots els mamarratxos del davantalet, arreu del món, se’l tragueren i es disposaren a l’assassinat massiu dels seus representats per tal de cobrar les comissions suculentes que els jueus els pagaven. Vegeu tot seguit, l’exemple de la puteta privada de Klaus Schwab, el Rothschild, i la superba matança que està executant al Canadà. Ha aconseguit de multiplicar per quatre el nombre d’assassinats, la qual cosa repercuteix equitativament en el compte-corrent del genocida. Quins temps aquells en què un sac d’escombraries com la puta de Schwab hauria estat abatuda per la fletxa d’una ballesta!

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/5179730

EL GENOCIDA SEGUEIX EN LLIBERTAT.

Altres efectes nocius d’aquests agents climàtics anomenats maçons, són les idees que els imposen els sionistes i que els imbècils apliquen, perquè són tan gossos i servils que ni tan sols gosen posar en dubte que els diners que els donen els amos poden no ser la garantia absoluta de veritat. No pretengueu que un maçó tingui altre honor que ser l’objecte de sodomització d’algun circumcís. Ells són feliços així, no demaneu dignitat ni intel·ligència en qui no és responsable dels seus actes i menys encara dels seus pensaments.

Per això, a la colònia jueva del Regne Unit, des que el sionista i traïdor del Keith Starmer ha acceptat l’ordre de comandar el regne envers la destrucció, poden passar coses com aquestes, que no són condicions naturals del clima, sinó la més putrefacta corrupció sionista de les futures generacions, que han de ser esclaus, no ho oblideu, segons els filantròpics desitjos pel nostre bé de les hosts de Satanàs:

https://www.infobae.com/espana/2024/09/05/sin-profesores-una-escuela-de-londres-decide-prescindir-de-los-docentes-e-impartira-clases-solo-con-inteligencia-artificial/

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/5179371

No em direu que no és femení, una policia!

Mentrestant, en els països nòrdics, molt més avançats en la multiculturalitat sionista que ens enriqueix a tots i ens enforteix en la unitat i la solidaritat, els universitaris errats retornats als països natals, aconsegueixen que de mica en mica els primitius i poc desenvolupats suecs, danesos i noruecs, comencin a posar les bastides del que ha de ser aquesta Europa negra que els jueus fa anys que ens treballen pel nostre bé:

https://t.me/RosselloCM/94517

QUI NO VEU L’ENEMIC,

NO ÉS QUE SIGUI CEC,

ÉS QUE ÉS CURT D’ENTENIMENT.


Si ahir era Bobby Fischer qui ens il·lustrava la realitat, conclouré avui amb un altre jugador d’escacs i campió mundial, Garry Kasparov:

https://t.me/counterpropaganda20/12680



DIARI DE NAVEGACIÓ

Dia 10 de Setembre del 2024


Al femer de Soros a l’abans Espanya, els psicòciates perseveren a destruir totes les institucions oficials i sotmetre-les a la voluntat de l’Alex i BlackRock, que per això els excrements amb toga apliquen la prevaricació i la persecució de la llibertat d’expressió, sobretot, si les ‘víctimes’ són els pobrets assassins que han sembrat de mort i tragèdia Europa des del segle XVII. Pedro Varela no és sant de la meva devoció, però diu veritats com a punys, i això no agrada als sicaris dels sionistes, que per això, els Tribunals de la Immundícia ja han dictat sentència per tal d’aconseguir l’ostracisme, per tal de bandejar l’element molest que pot fer conscient la gent de qui és l’únic enemic de la Humanitat. No l’ingressaran a presó perquè això podria provocar manifestacions a favor seu, però s’han curat en salut, i li han fet impossible per tota la vida de dedicar-se a exposar les idees que fa anys que defensa. Volen que confonguem la ideologia amb els actes, i així assenyalen i prohibeixen una ideologia – el nacionalsocialisme – mentre permeten que els jueus sionistes continuïn perpetrant els seus execrables crims amb absoluta impunitat. No cal que ho digui, però estic absolutament en contra de qualsevol decisió que vagi contra la llibertat d’expressió, sigui la que sigui. Més els valdria, als excrements amb toga, d’investigar el genocidi i l’alta traïció que han comès les bandes criminals que els elegeixen, que no fer el ridícul perseguint la veritat. Però, aneu a un prevaricador a demanar-li Justícia! Per a ells, la Justícia és l’ordre del superior. Aquest és el nivell dels lil·liputencs mentals que acaben dret i ni s’adonen que els han pres el número vergonyosament. Us deixo la sentència i una prova de l’odi i la incitació a l’extermini de tot el que put a jueu que féu l’acusat, ara condemnat:

https://t.me/RosselloCM/94509

https://t.me/RosselloCM/94514

T’agradarà o no el que digui, però té tot el dret a dir-ho, com els jueus que ens diuen que cal exterminar set mil milions de persones i, a més a més, s’encarreguen de fer-ho, però ni a ells, ni als seus sequaços, els passa res.

Quant a la banda criminal PSOE, només dos exemples perquè comproveu el nivell de iniquitat i abjecció d’aquests criminals dedicats a saquejar i a vendre el país de tots, amb tota la insolència i prepotència dels minusvàlids racionals. Comencem amb el criminal provinent de la mestria jurídica, que executa fil per randa les instruccions dels sionistes, i està assolint convertir la convivència d’un país segur, en un cau de criminals i violadors, als quals, el ministre empara i protegeix, perquè ha rebut ordres de deixar-los matar i robar, si és als autòctons i no són polítics ni jutges; com també, de permetre les violacions de noies blanques, ja que és el seu costum i les lleis espanyoles no tenen cap dret a coartar la natural tendència dels invasors, que val a dir, convé que estiguin contents i satisfets abans d’entrar en batalla, que per això el desgovern criminal del gos de Soros els hostatja en hotels de quatre estrelles i els autoritza a escampar el semen de la reproducció islàmica per la pell de brau, cosa que fan tot repartint els mercenaris dels sionistes arreu de la península, perquè no hi hagi cap comunitat ni província que se sentia discriminada.

https://t.me/RosselloCM/94526

EN UN PAÍS CIVILITZAT,

UN INÚTIL I CRIMINAL COM ELL,

FARIA ANYS QUE SERIA A PRESÓ,

PER CONNIVÈNCIA AMB EL CRIM

I PER NUL·LITAT EN L’EXERCICI DE LES SEVES

 RESPONSABILITATS.


ELS NÚMEROS CANTEN.


Així és l’endogàmia criminal de la banda mafiosa PSOE:

https://t.me/mustangcomunicacion/16530


NO SÓN POLÍTICS,

SÓN CRIMINALS.

NO SÓN POLÍTICS,

SÓN EL TEU ENEMIC.


NO HI HA RÈGIM MÉS FALS

QUE LA DEMOCRÀCIA:

LA TIRANIA DELS CRIMINALS.

https://t.me/counterpropaganda20/12673

https://t.me/counterpropaganda20/12674

https://t.me/counterpropaganda20/12675

https://t.me/counterpropaganda20/12676


REPASSEU LA HISTÒRIA.

OBSERVAREU COM TOTS ELS BANDITS

HAN REBUT LA RECOMPENSA

PER VENDRE EL PAÍS,

TOTS;

NI UNA SOLA EXCEPCIÓ.

ÉS EL QUE TÉ LA CONSPIRACIÓ DEL MAL.

ELS ABJECTES I TRAÏDORS,

ELS INICS I GENOCIDES,

O SIGUI,

LA MAÇONERIA SIONISTA.

AL CAU DELS CRIMINALS, TOTS TENEN PREMI.


O ELLS O NOSALTRES.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada