divendres, 13 de setembre del 2024

QUADERN DE BITÀCOLA ( 13 / IX )


Ahir, els climatòlegs J. F. Kennedy, el doctor Hammer i Mahatma Gandhi ens van donar la classe sobre els fonaments de la climatologia. Avui, us porto un pintor austríac que féu una aportació essencial per a la ciència atmosfèrica en assenyalar el que podríem anomenar ‘l’ull de l’huracà’, l’epicentre des del qual tot pot ser comprès; tot demostrat teòricament, i després a la pràctica. Curiosament, aquest pintor austríac no ha passat a la història i a la fama per la immensa contribució a la climatologia, i se’l coneix com a polític i, fins i tot, com a escriptor, però no com a científic. Tot seguit us exposo els seus descobriments:

https://t.me/RosselloCM/94658

És ben curiós que la història es repeteixi. Aquí teniu el jueu que mana a la Casa Blanca, la consergeria de la Reserva Federal dels esclaus dels Estats Units, considerant la mateixa possibilitat amb què acabava el vídeo-documental anterior:

https://t.me/RosselloCM/94673

No em direu que no els posen les matances d’innocents! Val a dir, que Vladímir Putin ha contestat. El paral·lelisme amb Hitler, encara que a Putin no li agradi, és evident. Ja sabeu que no sé si Putin és un tentacle més dels criminals Rothschild i les bandes sionistes, com mai no ho sabrem sobre Adolf Hitler; però els jueus actuen de la mateixa manera: Provocant la reacció – massacres d’alemanys a Polònia, massacres de russos a Ucraïna – i una vegada produïda la legítima defensa, aleshores, aboquen tothom contra els ‘tirans que volen conquerir el món’, cosa, val a dir, que els sionistes mai de la vida han pensat, ells, pobrets!, que són filantrops de vocació! I al jueu de la Casa Blanca, Putin li ha respost com ho féu el canceller alemany l’any 39: «Si volen guerra, la tindran».

https://t.me/RosselloCM/94674

Sense dubte, els sionistes anhelen la guerra. Els comportarà beneficis astronòmics, es podran amagar altra volta darrere la cortina després de la matança amb els verins i que la gent comenci a sospitar qui és el seu veritable enemic, i de passada, però no menys important, provocaran la matança de milions d’homes blancs en edat reproductiva. Creieu-me, els psicòpates pensen en tot. El fet de pensar en aquestes armes de llarg abast, anuncia que la intenció dels sionistes és matar la gent a casa seva, sense necessitat de reclutar-los i enviar-los al front. A més a més, d’aquesta manera l’extermini abasta totes les edats: els vells, els adults, els joves, les dones i, sobretot, els nens. Es veu que Iran no acaba de trobar el plan perfecte, i sembla que volen atiar el foc a Europa, l’objectiu a destruir. Estarem atents a quines són les atrocitats bàrbares dels sionistes i les maquinacions per a poder conduir la Humanitat a l’Apocalipsi dissenyat per les Potestats Infernals a les quals serveixen, com ens ho demostren en tot espectacle on ho poden demostrar.

El problema és que la bonança ha fet que oblidéssim els fonaments de les societats, i així, fa anys que no existeix un sistema educatiu, sinó un sinistre i pervers mecanisme de control i adoctrinament, com ens ho demostra molt clarament aquest vídeo:

https://t.me/RosselloCM/94661

Les noves generacions han estat formades en l’obediència i l’absència de pensament crític, per això passa el que hem vist fa un moment, i una organització criminal com la Sinagoga del Femer Europeu pot aspirar a un control absolut sobre els seus ciutadans, sense que les noves generacions siguin capaces d’adonar-se que han perdut la llibertat:

https://t.me/RosselloCM/94694

Això, excrements amb toga, viola un dels principis fonamentals de l’home: la intimitat. La inacció judicial davant d’aquest crim de lesa humanitat executat per la colla de monstruosos criminals de la Sinagoga (lladres, malversadors, genocides i traïdors, dubtar-ho és confirmar un elevat nivell d’idiòcia), us posa en evidència. Després, si finalment la victòria cau del nostre costat, no ploreu.

I què dir d’aquest assassí de masses insaciable en el mal. Que sigui jueu és casualitat, no sigueu antisemites, pobrets!, i el que van patir en el conte dels contes?

https://t.me/resurgente2020/59924

A Suècia, l’emblema del triomf del multiculturalisme que l’ha destruït, on crèiem que hi vivia gent intel·ligent, doncs, es veu que no. Els criminals del govern han decidit repatriar els il·legals (que és de primer de política), però remunerant-los per l’expulsió i fer que tots els suecs – ells no, que viuen de robar – siguin els generosos donants de les retribucions perquè els il·legals que fins ara han viscut emparats pels governs criminals de Suècia, puguin tornar als seus països i viure-hi com a nous rics. No sé com considerar-los: retardats intel·lectuals?, cínics delinqüents?, pocavergonyes?, o, senzillament, idiotes. Si és un immigrant il·legal, ja d’entrada, no hauria de ser al país en llibertat. I si se’l retorna, se li paga el bitllet, que després cal reclamar a les autoritats del deportat. Els suecs no han de pagar res, a no ser que sigui les despeses per la recollida d’escombraries. Si tant de greu els sap, als lladres del govern suec, que paguin aquests regals de les seves butxaques. La caritat no es fa amb els diners dels altres, menys encara quan tu vius de robar-los-els. Amics meus, això és la criminocràcia:

https://t.me/RosselloCM/94700

La veritat, tot sigui dit, és que és una llàstima. Vegeu els enriquidors seminaris d’ètica que els universitaris nascuts errats han escampat per la veïna França dels Rothschild. Si bé és cert que en el gruix del seminari no hi estarem d’acord, crec que tots coincidirem en les conclusions finals:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/5185019

Per a concloure aquest estat general de les condicions atmosfèriques, m’agradaria fer-ho amb un vídeo prou il·lustratiu de com són les dones i com són els homes. Certament, dos casos no són la norma, certament. Tanmateix, en general, les actituds solen ser aquestes, llevat de quan els fills són de la mare, un fet que, val a dir, i com comprovareu en el ‘diari de navegació’, està entrant en desús, si puc dir-ho així.

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/5184982



DIARI DE NAVEGACIÓ

Dia 13 de Setembre del 2024


Avui hem tingut un judici a bord. Tragueu les vostres conclusions:

https://t.me/RosselloCM/94656

D’altra banda, mentre estem veient amb les ulleres de llarga vista que els vaixells europeus estan desbordats per la immigració il·legal i que els comencen a llençar per la borda, el jutge prevaricador, avui ministre de l’alta traïció, obeeix els amos i assegura que ‘Soroslàndia’ serà sopluig per a tots els mercenaris dels sionistes que vulguin entrar al país per a devastar-lo després:

https://t.me/RosselloCM/94659

AIXÒ ÉS DELICTE D’ALTA TRAÏCIÓ CONTINUADA.

Si aquest psicòpata desviat fa el pallasso perquè així li ho manen els amos, la decoració de la butaca del ministeri de transports, entre robatori i robatori, exhibeix les incapacitats intel·lectuals, tot fent un vídeo que reflecteix perfectament l’insà estat dels budells intracranials de la decoració:

https://t.me/RosselloCM/94667

I la realitat de la seva immaculada gestió:

https://t.me/resurgente2020/59917

Si aquests energúmens de psiquiàtric són on són, és perquè l’Alex així li ho mana al gos, que només borda el que li diu l’amo, que, a obedient, al ca, no hi ha qui el guanyi. Vegeu-lo dibuixant el progrés del país, segons les limitades capacitats racionals del psicòpata, que entén la imposició com a llibertat, perquè qui és esclau, no pot entendre què és la llibertat, menys encara el seu valor.

https://t.me/RosselloCM/94675

A VOSALTRES, NO US FA BULLIR LA SANG,

NOMÉS DE VEURE’L?... JA NO DIC SENTIR-LO !

Doncs, tota aquesta colla de psicòpates criminals, s’han reunit i han decidit d’arruïnar els agricultors perquè a ells els ha estat manat pels amos sionistes. Ells, que no produeixen cap bé, que viuen del robatori ‘legal’ i de totes les il·legalitats que cometen les bandes amb el consentiment i l’aprovació dels delinqüents amb toga, que d’això va la criminocràcia, doncs, ells, els inútils i els bons per a res, han decidit que un tractor perquè té trenta anys, ja no val; perquè sí, perquè es creuen il·luminats. Feu-me cas, acolleu-los com s’acolla una bombeta. Feu-me cas. No sé si m’enteneu.

https://www.agroclm.com/2024/09/11/el-gobierno-prohibe-la-utilizacion-para-actividades-agricolas-de-vehiculos-historicos-de-mas-de-30-anos/

La puteta inútil idiota de l’harem jueu a Madrid ha decidit que malversarà mig milió d’euros per a ajudar els il·legals que campen per la seva comunitat. Com sabeu, la comunitat de Madrid, com la resta de comunitats d’aquest immensíssim i ric país, no té cap problema, ni amb els sous, ni amb els lloguers, ni amb la pobresa, ni amb la sanitat, ni amb l’educació, ni amb la indústria, ni amb els transports, per això, la generosa reina de satrapia obsequiarà els mercenaris dels sionistes amb ‘adaptacions’, vejam si resulta que no se senten bé i se’n van, i els jueus no li paguen per la feina de destrucció que ha de fer:

https://gaceta.es/espana/la-comunidad-de-madrid-destinara-450-000-euros-a-un-servicio-de-mediacion-dirigido-a-menas-20240912-0306/

Als Països Jueus de parla catalana, bé, àrab i espanyola majoritàriament, hem d’estar molt contents perquè la bellesa de les nostres dones ha rebut el reconeixement mundial; què dic mundial, universal! Enorgulliu-vos de tenir les dones més belles, tan nostrades!, que és veure-la i dius: «De les Illes; i si no, de València. Del principat, com que no la hi veig, però de les Illes o de València, sí. Típica catalana, això no cal dir-ho!».

https://t.me/RosselloCM/94679

Avui, no conclouré amb una notícia agradable sinó amb una barbaritat. Una aberració que és el símptoma de tot el que passa, de com la dona ha demostrat les seves radicals limitacions i una inimaginable atrocitat ètica. Sé que hi ha molta dona sencera encara, però, de veritat, feu-vos-ho mirar, perquè la immensa majoria de les ‘avançades’, on haurien de ser és en un frenopàtic i sedades tot el dia. Cal que ens fixem com les ‘feministes’ - aquesta nova classe de psicopatia tòxica, contagiosa i destructiva per necessitat – poden interpretar el més aberrant dels assassinats. Si l’avortament ja és de fer-s’ho mirar – i no hi estic radicalment en contra -, l’assassinat de nens per les mateixes mares, és de dir-ho i no creure-s’ho. Una dona desnaturalitzada és el pitjor dels mals i dels perills, i avui les més tarades estan soltes, i moltes, amb càrrecs d’irresponsabilitat. No és broma, que és molt seriós:

https://t.me/RosselloCM/94705

HAN PODRIT TOT:

LA FAMÍLIA, EL GOVERN, LA LLENGUA.

SI NO SABEN QUÈ ÉS UNA DONA !

QUÈ ESPEREU? MIRACLES ?

Aquest és el nivell? Vull creure que no és veritat.

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/5185432

L’altre dia vaig veure un vídeo – que no he pujat al blog – d’un taxista que explicava què li havia passat amb una clienta. El cas és que l’home després de carregar l’equipatge, va obrir-li la porta. Ella se’l va mirar amb menysteniment, i després li va comentar que el fet d’obrir-li la porta era una ofensa: «Què es pensava? Que ella era discapacitada?». No cal explicar que sí, oi. No saben què són, no saben què és un acte de cortesia i deferència, no saben que gènere i sexe són dues coses diferents, com que els genèrics es fan amb el masculí per normativa, no saben fer la o amb un canut i ens volen ensenyar com s’ha de portar el món. Ja ho veiem, ja ho veiem. No us esforceu més.

SATANÀS, EN FORMA DE SERP,

OFERÍ LA POMA I EL PECAT A EVA,

I EVA LA VA MOSSEGAR.


EL CAMÍ TORT I FALS I L’AMBICIÓ,

NO HO DUBTEU,

PODEN AMB MOLTES.


L’HOME, AVUI CANVIAT PELS JUEUS,

FINS ARA ERA

LA FIDELITAT I EL CORATGE,

LA DIGNITAT I L’HONOR.


QUAN ELS HOMES SÓN FALSOS I AMBICIOSOS,

JA NO SÓN HOMES, AMICS MEUS,

SÓN DONETES PÚBLIQUES DE LES MÉS MISERABLES.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada