dimecres, 4 de setembre del 2024

QUADERN DE BITÀCOLA ( 4 / IX )


Com la mar es manté en calma, deixaré per a més avall la ressenya de les condicions atmosfèriques que ens envolten i tornaré a il·lustrar-vos quant a aquesta ciència tan complexa: la meteorologia. El saber no fa cap nosa. Comencem per veure com funciona el sistema bàsic de la meteorologia: la banca. Com veureu, i com ja s’ha demostrat sobradament en aquest bloc, la banca és fonamentalment un frau, un robatori sense càstig:

https://t.me/Disidenteincontrolado/18548

Ara que ja sabem el principal problema dels desastres climàtics, vegem-ne les repercussions: més robatori, en aquest cas no sota el nom de deute, sinó amb el nom d’inflació:

https://t.me/Disidenteincontrolado/18550

Ara que ja sabem el modus operandi dels càrtels bancaris quant a economia, vegem-los en acció quant a una de les seves passions: la matança indiscriminada d’innocents:

https://t.me/Disidenteincontrolado/18557

LLADRES PROFESSIONALS

QUE FABRIQUEN VERINS LETALS.

A finals del segle passat, John Coleman ja ens explicava com els sionistes internacionals pretenien reduir la població mundial. Ara podem comprovar que la SIDA fou l’arma per a l’extermini dels negres i aquesta tècnica l’han fan servir avui amb la COVID-19 per a matar els homes blancs. No fan una puntada sense fil, aquests filantrops que només volen el teu bé, que per això viuen del que et roben als morros, i quan en volen més, provoquen la inflació, i quan consideren que no els fas falta, t’exterminen:

https://t.me/Disidenteincontrolado/18568?single

Prova del que dic són les evidentíssimes proves de genocidi mundial que els excrements amb toga, pobrets!, ells, no veuen, ves! Avui calculem que hi ha hagut una matança de 20 milions de persones i que desenes sinó centenars de milers en pateixen conseqüències, tot això, amb la certitud que els efectes dels enverinaments amb els tòxics jueus ara començaran a cobrar-se les vides per a les quals foren especialment dissenyats. Si no em creieu, donem un cop d’ull a l’HOLOCAUST, i veureu com els nens i els joves són, junt amb les mares en edat fèrtil, els màxims objectius de l’agenda criminal sionista que els excrementats amb togueta i punyetetes no veuen perquè no el volen veure, o sigui - per si no m’enteneu , perquè són còmplices del genocidi.

https://t.me/resurgente2020/59651

https://t.me/resurgente2020/59653

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/5169672

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/5169521

Tots recordareu la rata Fauci, el genocida oficial i perpetu dels sionistes a l’explotació d’esclaus anomenada Estats Units, i com en declaracions als esclaus els deia que ‘ell era la ciència’. No és que un psicòpata criminal amb idiòcia suprema no pot ser científic, per raons òbvies, sinó que el problema més gros el tenim a les bagasseries jesuïtes, aquests antres de corrupció i putrefacció intel·lectual que maten la raó i la intuïció, la creativitat i el pensament crític. Per això, aquesta vinyeta és prou esclaridora:

https://t.me/Disidenteincontrolado/18565

Cal destacar l’encert de la vellesa del veritable científic i comparar-la amb cara d’imbècil i setciències del jove mamarratxo que juga amb provetes, microscopis i ordinadors. Si la paciència és la mare de la ciència, la prudència n’és el pare, i l’experiència, l’essència.

Aquesta mena de nens prodigi que han produït les bagasseries sobretot en informàtica i digitalització de la vida, ha comportat el desastre que vivim avui, que estem separats de la vida i ancorats en un món tan buit com virtual. Per a fer-vos-ho veure, res millor que aquest explicatiu text:

https://t.me/counterpropaganda20/12648

Us preguntareu què es pot fer contra aquests criminals que no només viuen del que roben de la productivitat dels altres – un banc no aporta absolutament res a la societat més que el crim -, que gaudeixen matant per damunt de provocar en els homes creatius i generadors de riquesa, la misèria, i que ara, en el súmmum de la maldat, ja pretenen l’extermini dels ‘clients’ per a reduir-los al nombre que ells consideren necessari per a dominar l’esclavatge i controlar-los absolutament en tots els aspectes de les seves vides. Doncs, aquí teniu la resposta:

https://t.me/Disidenteincontrolado/18566

Molt cert el que ens diu, tanmateix, ha oblidat que una volta l’Agenda caigui, caldrà liquidar els comptes amb els ‘agendistes’, que això de passar comptes és el que més agrada als banquers. Quant als sicaris, psicòpates o idiotes, si no les dues coses alhora, com ens demostra el Cottolengo de ‘Soroslàndia’ – ja veureu, ja -, doncs, jo sóc de corda de cànem a discreció.


Després d’aquesta classe magistral de meteorologia, vegem què hem d’anotar en el quadern sobre les condicions atmosfèriques de la jornada d’avui. Comencem amb una evidència: Si importes Àfrica, tens Àfrica:

https://t.me/RosselloCM/94209

https://t.me/RosselloCM/94204

Aquest desastre fa anys que ens ha estat anunciat per conspiranoics que avui han de rebre el reconeixement, i tots ens hauríem de treure el barret davant de la seva presència. No en són molts, però sí importants, i han anat apareixent en aquest blog. Avui us porto en Christopher Hitchens qui, l’any 2009, ja anunciava els britànics l’infern que els tocaria viure:

https://t.me/resurgente2020/59650

A l’Argentina, aquest ric país que té molt bona gent i els pitjors governants, sempre dirigits pels nostres amics els bons, passen disbarats immensos. Vegem primer com se les gasta la màfia criminal de la banda dels Kirchner:

https://t.me/RosselloCM/94171

Què li passa a la gent quan gosa denunciar els pedòfils i criminals de les altes instàncies argentines?

https://t.me/RosselloCM/94172

I aquí teniu l’última adquisició canina dels sionistes a l’Argentina. Escolteu-lo, perquè el deficient mental no pot fer més esforços per a demostrar que és deficient mental, i no tingueu en compte ara, quan plorava d’emoció davant del mur dels autistes que llueixen quipà:

https://t.me/RosselloCM/94196

Psicòpates, vanitosos i profundament tarats, així els trien els sionistes, com ho comprovareu a la galeria de monstres del Cottolengo al ‘Soroslàndia’, en ‘el diari de navegació’. Tanmateix, si voleu un altre exemple de psicòpata, vanitós i tarat majúscul, el conductor d’autobús, que es veu que els Rothschild l’estimen més oportú per a saquejar el que resta de Veneçuela. Potser després, hi mutaran la guerra civil...:

https://t.me/RosselloCM/94195

AQUEST ÉS EL NIVELL DELS PRÒCERS.

QUÈ PODRIA ANAR MALAMENT ?

Per concloure el quadern per avui, una notícia relacionada amb Alemanya i la victòria dels nacionalistes en les darreres eleccions a dos ‘lands’. Sense dubte, els pobles europeus estan fer un gir envers els partits nacionalistes i els qui pretenen d’aturar la importació dels mercenaris dels jueus, però, com deia el mateix dia que anunciava la victòria dels partits nacionalistes, cal veure si veritablement aquests partits són un reflex de la voluntat del poble o si els sionistes i els maçons de la criminocràcia no els tenen comprats. Quant a això, jo us poso la fotografia i vosaltres en traureu les conclusions, com també ho fa o s’ho pregunta el peu de foto:

https://t.me/RosselloCM/94189

SI NO HI HA TRUC,

ELS ALEMANYS NO ES PODEN DEIXAR ENGANYAR:

ON HI HA UNA QUIPÀ,

HI HA UN ENEMIC VISCERAL

DEL POBLE ALEMANY

(COM DE TOTS ELS ALTRES).

Els jueus són així, no fan distincions. Posats a odiar, ens odien a tots i així acaben més aviat.



DIARI DE NAVEGACIÓ

Dia 4 de Setembre del 2024


Aquí, al puticlub de ‘Soroslàndia’, el Cottolengo cada dia ens aporta noves demències i idiòcies, que els dements i els idiotes només poden produir demències i idiòcies. Que visquin del robatori, la professió dels amos sionistes, no és perquè siguin aptes per a robar, sinó que saben que mentre diguin coses demencials i aprofundeixin sense descans en la idiòcia, els jueus s’encarreguen de facilitar-los els lladronicis, que per a això tenen els excrements amb toga, sempre pendents d’allò que no toca, ves. Cada u té el seu defecte, i el dels criminals de les ciutats de la Immundícia és aquest: Allà hi ha un crim flagrant? No el veuen. Aquí hi ha un innocent que exposa el seu parer (negre caca, dona ximple, trans tarat, Sánchez criminal, Begoña-Begoño -? Allà els trobareu amb el martellet a la mà, la patètica perruca d’alguns, i prevaricant, la seva passió: el dret sionista o positiu.

Comencem amb la puteta idiota i inútil dels sionistes, la Pilar Alegria, anomenada per la sinagoga de Soroslàndia ministra d’educació, amb el somrís d’haver cobrat el servei, tot escampant les idiòcies jueves i els crims més evidents (malversació de diners públics, alta traïció i empara de delinqüents, així tal com raja); però les putetes dels harems i els gossets castradets a més de limitacions cognitives, intel·lectuals i ja no dic racionals, són curtets de vista, tant com de gambals, i els nens i les nenes que ells diuen, són els soldats que els jueus estan introduint en el territori a conquerir i destruir. La discapacitat visual, això no obstant, no és obstacle per a eludir la responsabilitat penal pel delicte ominós d’alta traïció, que m’agrada de recordar, que els països dignes castiguen amb la pena capital.

https://t.me/RosselloCM/94170

QUE BUFONES QUE SÓN !

https://t.me/RosselloCM/94186

https://gaceta.es/espana/el-gobierno-fleta-un-avion-de-grandes-dimensiones-para-trasladar-a-mas-de-330-inmigrantes-ilegales-desde-canarias-a-madrid-20240903-1341/

I aquesta és la realitat que aporten tots els CRIMINALS DELS GOVERNS:

https://t.me/RosselloCM/94243

No deixem la banda de delinqüents PSOE, la pitjor màfia del país:

https://t.me/RosselloCM/94183

Tot seguit, ‘il capo’ de la banda, el marit del proxeneta de més amunt, tot fent l’única cosa que sap fer: mentir i donar-se petons mentre parla. Escolteu aquest hipòcrita, un psicòpata de camisa de força, tot fent servir el llenguatge de la intel·ligència emocional, o sigui, el llenguatge per als idiotes, per tal de continuar vivint de robar i de vendre el país als sionistes. No diu més mentides perquè no pronuncia més paraules:

https://t.me/RosselloCM/94241

https://t.me/Disidenteincontrolado/18570

EL QUE VA AMB EL ‘FALCON’ A COMPRAR EL DIARI !

No deixem els criminals del govern per a veure en acció la discapacitada racional de la ministra per al robatori i l’espoliació, l’antre de lladres que ells anomenen ministeri d’Hisenda:

https://t.me/mustangcomunicacion/16441

I més putetes del règim sionista, la paraplègica cerebral i mig cega, la Sira Rego:

https://t.me/mustangcomunicacion/16443

I no estaria gens bé d’oblidar-nos de la criminal que és ministra de defensa, en un lluïment constant d’incapacitat, d’indigència mental i desconeixement absolut, això sí, molt amatent sempre de robar allà on es pot robar. Vegeu quina ha estat l’última de la Margarita Robles, inexplicablement en llibertat quan el delicte de la deixadesa de funcions per desprotecció de les fronteres és prou per a cloure abans-d’ahir.

https://t.me/mustangcomunicacion/16449

Com al narcís del gos de Soros li agrada que li cantin que guapo que és tothora, tria les més cíniques que troba per a formar part del cor, si bé, tot s’ha de dir, és l’Alex, el Soros, qui li diu què ha de fer, que si no el gos o es mira al mirall o borda perquè ningú no li diu guapo, que a més, tampoc no arriba. Així, l’Alex li ha dit que el seu amic, el Diego Rubio, llicenciat en ‘Història (sionista) comparada i Govern Mundial’ – us heu fixat quines merdes s’ensenyen a les bagasseries ! -, farà ‘prospectives estratègiques’, que sona complicat, i el gos i el Diego, la mar de contents:

https://t.me/mustangcomunicacion/16454

Mentre els paraplègics cerebrals desgovernen la nau i la condueixen a la destrucció sota les ordres sionistes, els agents de la guàrdia civil – que no són pas sants de la meva devoció – denuncien la idiòcia dels criminals de la partitocràcia i que poden governar i cometre crims tothora perquè els excrements amb toga tenen molta feina cercant qui ha dit que el marit del gos de Soros no és una dona, que és un lladre i un proxeneta, o que un negre és negre, una dona un home, i coses d’aquestes que són un perill per a l’estat de dret, no com el genocidi, l’alta traïció, la malversació o el robatori, que són faltes menors, segons les eminències de les togues. Doncs, vegeu com se les han de veure els policies:

https://t.me/RosselloCM/94219

Vejam! Diré una cosa que a ningú no li hauria d’estranyar, i si algú se n’estranya, li recomano que s’ho faci mirar. Quan la policia troba un delinqüent armat, si el delinqüent no deixa l’arma immediatament, no hi ha cap raó que es pugui esgrimir contra l’ús de l’arma de foc per part del policia, cap ni una, menys encara si intenta agredir-lo i encara, si només en fa el conat. Però els excrements, acostumats a protegir i emparar els criminals, no ho veuen així. Ja sabeu que si us volen ocupar la casa, els heu d’obrir la porta i no oferir resistència, i si entren a robar, no els heu de fer perdre el temps, i si aprofitant l’oportunitat, volen violar la teva filla, has de facilitar-los una habitació neta i en condicions, perquè si obstrueixes els seus costums t’estàs convertint en un perill públic, que així ho interpreten aquests prevaricadors i criminals disfressats amb toga.

Us enllaço un vídeo de Rafael Rosselló que tracta aquest tema junt amb altres, per si pot ser del vostre interès.

https://t.me/RosselloCM/94239

I tanco el diari per avui amb una notícia que ens corrobora el terrible canvi climàtic i la gran amenaça que és el CO2 i l’escalfament per al planeta. La notícia no és de Groenlàndia, és dels Pirineus:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/5169710


LES INSTITUCIONS INTERNACIONALS

SÓN CAUS SIONISTES,

LES INSTITUCIONS NACIONALS

SÓN CAUS DE MAÇONS I JUEUS,

COMENCEM A VEURE

QUI ÉS L’ENEMIC ?


P.S. I dels cagaguano, què dir? Vegeu els verificadors de la veritat. Sincerament, la idiòcia ha de ser erradicada, perquè l’idiota en ell mateix no és un mal, però aquests sí, i per això els idiotes públics han de ser radicalment exterminats per una qüestió de salut mental pública. D’on haurà sortit el retardat mental de Jewtral? D’una bagasseria, és clar, d’una bagasseria, i segurament, d’alguna lògia:

https://t.me/laquintacolumna/38268



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada