dijous, 5 de setembre del 2024

QUADERN DE BITÀCOLA ( 5 / IX )


La pregunta climàtica que no té explicació ni resposta:

https://t.me/resurgente2020/59701

Jo canviaria ‘presó’ per ‘patíbul’, que em sembla més apropiat, però, per la resta, totalment d’acord.

Un altre de la mateixa ètnia que ens corrobora quina és la passió singular de tots els membres, segons ell:

https://t.me/resurgente2020/59694

Un altre de la mateixa ètnica però que fou perseguit perquè no combregava amb les intencions dels ‘seus’:

https://t.me/Realidades_Paralelas/9001

I després d’un gran mestre dels escacs, una bellíssima persona, Eduardo Galeano:

https://t.me/counterpropaganda20/12657

QUANTA RAÓ TENIA !

Fets aquests preàmbuls, endinsem-nos en les característiques climàtiques que presenta el nostre depauperat planeta. Res de millor que començar amb els màxims responsables de la destrucció consentida de la civilització: els excrements amb toga. El criminal disfressat de jutge, Barry O’Donnell - posem el seu nom -, es dedica a prevaricar, perseguint els qui diuen la veritat sabent que diuen la veritat:

https://t.me/resurgente2020/59658

El criminal amb toga pertany a aquestes minoritàries i tan ‘sanes’ agrupacions integrades en el poètic nom de LGTBIJKQ +, eufonia pura i melòdica allà on hi ha eufonia, melodia i poesia! Vegeu un d’aquests il·luminats, ‘discriminat’ injustament per l’heteropatriarcat nazi i tradicionalista:

https://t.me/resurgente2020/59659

POBRET!, TOT HO FA AMB BONA FE,

NO LI HEU VIST LA CARA D’ÀNGEL ?

Curiosament, o casualment - aquestes coses dels sionistes -, els següents quatre denunciants del tràfic de nens i de la pedofília institucionalitzada en els governs criminals, es veu que es van suïcidar un darrere l’altre, és de suposar que en adonar-se del mal que estaven fent denunciant una colla de sionistes que són bons, com ho diu i reconeix la llei i tots els excrements amb toga, com el criminal Barry O’Donnell, que en lloc de fer Justícia, prevarica, i com sempre dic, vesteix la putrefacta indumentària que vesteix, perquè defensa la classe d’assassins que mataren els autors del documental de denúncia:

https://t.me/resurgente2020/59661

Les condicions climàtiques que patim, malgrat l’actual calma abans de la tempesta, poden ser interpretades amb el mètode Kalergi, el pla per a la destrucció d’Europa que tots els criminals de la Corrupció i l’Urinari del Femer de la Sinagoga practiquen, potser ignorant que si no exterminen l’home blanc, serà l’home blanc qui, en la més bella justícia de la història de la Justícia, de la Humanitat i de l’Univers, els executarà a ells. Que Déu m’escolti!

https://youtu.be/qNMhjgOOwU4?si=XSYkFv7ONhTl7RMo

https://t.me/RosselloCM/94307

OI QUE NO CALEN PARAULES ?

Si a Europa ho tenen fet, ja que els europeus no estem armats i els polítics, els jutges i la policia permeten que els mercenaris dels sionistes es puguin passejar amb armes blanques impunement, cosa que no toleraran en els blancs, no ho dubteu; a la Reserva Federal dels esclaus dels Estats Units tenen el problema que la gent està armada. Per aquesta raó, els sicaris dels jueus tracten d’impulsar lleis que impedeixin la defensa pròpia dels americans i que així se sotmetin definitivament i de forma física i mental a la tirania sionista que els controla i domina des del cop d’Estat de 1913 a la Reserva Federal. Vegeu com la puteta inútil i idiota que treuen a exhibir-se a la Casa Blanca - encara que ella sigui així com tirant a fosc - defensa els interessos jueus per tal de sotmetre els esclaus dels Estats Units sense resistència:

https://t.me/resurgente2020/59674

Aquí teniu l’explicació última que contradiu les boníssimes intencions de la puteta enfosquida, inútil i idiota, que fa el ximple a la Casa Blanca:

https://t.me/resurgente2020/59675

I per a reblar-ho, vegeu com els sionistes se les enginyen per a convèncer la gent de les seves bondats, que a ells, si es tracta d’assolir els objectius desitjats, quatre morts, a més a més, els alegren la jornada:

https://t.me/resurgente2020/59688

Quant a la passió jueva per matar, no crec que calgui escriure’n cap llibre, que en el capítol d’avui prou que els hem vist defensar aquesta ‘sana’ afecció tan arrelada, i la història se’n fa un fart, de descriure matances d’aquests filantrops bons que volen el millor per a tu i per al planeta. Per això no hem d’oblidar l’Holocaust:

https://t.me/resurgente2020/59678

Fins i tot els seus sicaris són enverinats sense escrúpols i amb poques punyetes. Ells són així, els bons. Recordem algunes escenes del musical Covid-19, acompanyats de les paraules d’aquest senyor:

https://t.me/RosselloCM/94306

Les evidències de l’Holocaust hi són totes, però els criminals que els sionistes han col·locat a Noruega per a la matança de noruecs, com cobraran per peça caçada, ja han dictat la llei que farà obligatori l’enverinament amb els tòxics jueus. Lògicament, cap excrement, ja no de Noruega, sinó d’enlloc, no ha dit ni dirà res, per més que la llei noruega constitueixi un delicte i els responsables hagin comès un execrable crim contra la Humanitat, com ho estableixen els drets humans, el Codi de Nuremberg, el Conveni d’Oviedo, el Tractat de Hèlsinki i un munt de tractats internacionals que protegeixen la integritat física de les persones contra els crims dels governs, que és exactament el que està fent el govern noruec. NO SÓN POLÍTICS, SÓN CRIMINALS.

https://t.me/resurgente2020/59681

No sé si els de la foto són els criminals que han aprovat aquesta barbaritat, però si ho són, no em direu que no farien molt de goig penjant de forques mentre la gent, amb el mateix somriure i benestar que ells a l’hora d’acordar la matança, els observen pagar justament els crims de l’ambició i l’alta traïció! No sé quants milers de morts ha provocat Kill Gates i els seus verins al país, tanmateix, amb només un, i sabent que els morts es compten per milions arreu del món, i que sembla que la matança està en progressió, d’acord amb els càlculs fets pels jueus quan idearen aquesta arma de destrucció massiva i a mitjà termini, només amb un noruec mort pels verins, n’hi hauria prou per a condemnar-los a tots. Perquè els casos i les demostracions dels mals provocats per aquest sinistre invent sionista són diaris:

https://ramblalibre.com/2024/09/04/un-informe-revela-que-un-bebe-que-murio-34-horas-despues-de-recibir-timo-vacunas-tenia-niveles-toxicos-de-aluminio-en-la-sangre/

El sionisme, en silenci, va aplicant els seus plans, gràcies a tots els CRIMINALS DELS POLÍTICS I GOVERNS OCCIDENTALS, tanmateix, arreu anem descobrint que hi ha resistència, que hi ha encara homes dignes que no estan disposats a sacrificar-se ni a sacrificar els seus perquè la pura escòria planetària pugui traslladar l’Infern a la Terra. I així, els delinqüents d’Open Arms, la banda dedicada al tràfic d’humans, els nous esclavistes, només amb la diferència que avui no traslladen negres per a les plantacions de cotó, sinó que traslladen exèrcits per a la destrucció de la civilització europea, doncs, aquests delinqüents han estat advertits seriosament pels libis:

https://t.me/RosselloCM/94279


MALGRAT QUE EL CLIMA SEMBLEN CONTROLAR-LO ELLS,

L’HURACÀ QUE ELS ESPERA, TOT I QUE EL SOSPITEN JA,

ELS ARRASARÀ PER SEMPRE.



DIARI DE NAVEGACIÓ

Dia 5 de setembre del 2024


Abans d’entrar en l’anecdotari dels disbarats que es produeixen a ‘Soroslàndia’, el manicomi de Soros, escoltem aquest senyor, Ignacio Ansaldo, que crec que pertany a VOX, o sigui, és màfia, com tots els polítics, però en aquest discurs sobre el canvi climàtic, exposa la veritat que només els abduïts pel terror i la propaganda sionista no poden creure. I això que ell pertany al partit més sionista de tots els partits sionistes! Suposo que complia el paper assignat, perquè si no compleix el paper que li han donat els jueus, potser desapareixerà aviat de l’escena política, que ja sabeu que els jueus només paguen traïdors.

https://t.me/RosselloCM/94261

Quant a la situació que es viu cada dia a la nau a la deriva ‘Soroslàndia’, voldria destacar els grans esforços que fan els polítics per a defensar els ciutadans contra la delinqüència, i l’extremat encert de contractar dones policia, que són l’aportació més contundent per a fer una policia digna que ens garanteixi la seguretat. Vegeu aquestes entendridores imatges d’un indret que abans pertanyia a una terra reconeguda com a Catalunya i que avui és un magnífic exemple de qualsevol barri de qualsevol ciutat musulmana.

https://t.me/resurgente2020/59665

https://t.me/resurgente2020/59666

Advertiment per als incauts: si ets blanc, mai se t’acudeixi de dirigir-te a un gos de quadra i dir-li ‘fill de puta’, no us ho recomano, gens ni mica. Ara bé (que vol dir moro), si sou il·legals i delinqüents, no patiu, anomeneu-los com vulgueu que no us passarà res, perquè els criminals dels urinaris públics i dels distints prostíbuls de tota Soroslàndia, han dictat que els enfosquits de pell, sigui més o menys enfosquida, això tant se val, tenen patent de cors. I no vulgueu ser uns impostors, que el bronzejat, sigui de platja o de raigs UVA, no cola; ha de ser color de pell autèntic, si no, no hi ha patent de cors. Que n’hi ha alguns de vosaltres que sou molt vius, i no com aquests pobrets nens i nenes que Open Arms rescata de morir al mar després de fugir de guerres imaginades.

https://t.me/RosselloCM/94284

LA GENOCIDITAT DE CAGANBÚRRIA

SEMPRE AL TEU COSTAT.

Si els gossos de quadra cada dia estan més preparats per a mantenir aquesta pau que mai no havíem somiat, la Guàrdia Civil, com no tenen feina i es veu que recapten molt multant per qualsevol banalitat, han invertit uns quants milers d’euros a comprar flautes, que com tots sabem, l’essència d’un cos cal preservar-la per damunt de tot:

https://t.me/resurgente2020/59667

No descarto la possibilitat que els gossets castrats i les putetes inútils i idiotes de l’harem jueu pretenguin de conduir els mercenaris dels sionistes a l’estil ‘el flautista de Hamelín’; no, no ho descarto: Els guàrdies fent sonar la flauta i les guàrdies com a majorets comandant el batalló de mercenaris que en filera es dirigeix als hotels de descans, mentre no són cridats a combat.

Que el Pla Kalergi - traduït a llenguatge vulgar, l’ALTA TRAÏCIÓ de tots els POLÍTICS DEL PAÍS - és una realitat, ningú no ho pot dubtar, i ‘Resurgente’ ens ho explica en unes quantes línies, a les quals no crec que calgui afegir-hi res:

https://t.me/resurgente2020/59668

En aquest immens llac de pau i convivència multicultural sionista que ens omple ‘de goig i de satisfacció’, la màfia PSOE actua criminalment amb tota la cara del món, com sempre, perquè els excrements... per a què estan? Per a protegir els criminals:

https://t.me/resurgente2020/59669

https://t.me/resurgente2020/59684

L’artista’

https://t.me/RosselloCM/94295

El més gran dels criminals de la història de la Hispanitat:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/5171285

AIXÒ ÉS SOROSLÀNDIA:

UN ABOCADOR D’ESCOMBRARIES.

I ja que surten a col·lació, no vull acabar sense transmetre-us el primer acudit de la flamant president del Col·legi General dels Pallassos més Jocosos (CGPJ), la il·lustríssima Isabel Perelló, que tal com arrenca, promet grans moments de glòria:

https://t.me/mustangcomunicacion/16469

Els castellans en diuen: ¡Con dos cojones!

PUES ESO.


TOTS ELS MARINERS SABEM

QUE LA CALMA ANUNCIA LA TEMPESTA.

NO US ADORMIU A LA PALLA

COM AQUEST:

https://t.me/RosselloCM/94281

QUE NO ESTEM ENTRE OVELLES,

SINÓ ENTRE LLOPS, HIENES I VOLTORS.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada