dilluns, 9 de setembre del 2024

QUADERN DE BITÀCOLA ( 9 / IX )


Continuarem amb les classes i les explicacions sobre la ciència climàtica, perquè és la millor manera d’entendre el sionisme, per absurd que pugui semblar. Al cap i a la fi, la idiòcia climàtica i l’estultícia de lluitar contra el gas de la vida – el CO2 – demostren que tant el problema climàtic com el problema per definició, per als sionistes, som els humans, que per això estan fabricant verins que després els sicaris que tenen espargits a tots els prostíbuls de les satrapies - el que abans eren governs nacionals - s’encarreguen d’inocular, i així, els jueus i els sicaris de la criminocràcia, que engloba tots els partits polítics o bandes de perillosos delinqüents, presenten batalla al canvi climàtic exterminant els responsables de l’emissió del CO2, amb preferència envers els goyim, o animals amb forma humana, per bé que els jueus mataran tot el que tingui vida, que aquest és el gran missatge alliberador que ha rebut el poble elegit del seu déu: Satanàs.

Per començar, escoltarem un resum de la vida de Bobby Fischer, campió americà d’escacs, d’origen jueu, i que a més a més de ser un gran campió mundial, era un experimentat mestre en climatologia:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/5177936

Les proves del que afirmava el campió, les podem comprovar avui amb la colla de jueus sionistes que encapçalen el FEM (S), del cap visible Klaus Schwab, criminal contra la humanitat i jueu, al Filòsof per antonomàsia, el simi homosexual de Yuval Harari, criminal contra la humanitat i jueu, a més de psicòpata professional, tot, passant pel jueu i genocida Kill Gates, el fabricant i negociador dels verins, que ha aconseguit que els candidats a morts es financin l’exitus ells mateixos i, a més a més, contribueixin a enriquir el criminal contra la humanitat i a la Fundació que comanda l’Organització de Matances Sionistes (OMS), també dirigida per un simi, en aquest cas un goril·la adoptat, d’origen etíop amb arrels jueves, i que també és un criminal contra la Humanitat, i tots ells sota la batuta ubiqua dels Rothschild i els Rockefeller, les dues bandes mafioses més perilloses i criminals de la història, i de les quals bandes, els seus integrants són criminals contra la humanitat... doncs, tot això, ens ho explica molt bé aquest xicot pèl-roig de qui mai no localitzo el nom:

https://t.me/RosselloCM/94453

Si aquesta explicació no us ha semblat prou profunda per a entendre els mecanismes del clima, escolteu Daniel Estulin i Jacob Nordangard que ens uneixen els caps entre el clima i els jueus, i com els Rockefeller són la banda criminal que va finançar i dirigeix l’organització més criminal de la història del món: l’ONU:

https://t.me/Disidenteincontrolado/18609

Perquè vegeu que no parlo per parlar, comproveu com l’ONU només és una eina sionista per a l’extermini de la població mundial, sigui amb l’OMS, encarregada del genocidi químic i mèdic, sigui amb qualsevol de totes les cases de barrets associades al Gran Prostíbul de la Gran Sinagoga, com ho podreu comprovar amb aquest segon youtuber que ha anat a Àfrica a fer-hi pous d’aigua, la solució que resoldria els greus problemes sanitaris i alimentaris del continent, és clar, però, que així, els jueus no podrien explotar les riqueses dels països mentre els autèntics propietaris de les riqueses es moren perquè no tenen aigua potable a l’abast. Com deia Bobby Fischer i diu David Icke, la maldat d’aquests dimonis, no ens la podem ni imaginar. El gaudi en el mal aliè els dóna més plaer que els plaers que ells poden gaudir. La prova d’això la podem observar cada dia. Vegeu si hi ha aigua a l’Àfrica:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/5177764

No oblideu que els criminals de l’ONU són l’exemple de bondat, filantropia, desinterès i humanitat:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/5177976

DESTRUÏU L’ONU I ELS SEUS CRIMINALS

I VEUREU LA MAGNITUD DE L’EVIDÈNCIA

QUE SÓN UNA MÀFIA DE PSICÒPATES.

Podeu fer l’esforç d’estudiar la història d’aquesta organització criminal i comprovareu que les guerres, les fams, la misèria, el descens en el coeficient d’intel·ligència i els nefastos programes educatius, la destrucció de les essències femenines i masculines, de la família, la corrupció de menors i qualsevol altre estrall que us pugueu imaginar, sempre han partit d’aquest cau d’escurçons verinosos al servei de les hosts de les Potestats dels Inferns: els sionistes. Jo us aporto un seguit d’evidències que demostren quina és la funció de l’ONU: Servir els amos sionistes en la destrucció de la civilització i l’extermini de l’home – sobretot el blanc, per bé que la liquidació dels excedents de ramat de totes les races és un dels grans objectius d’aquesta arma de destrucció massiva sionista que comanda el criminal contra la Humanitat Antonio Guterres, psicòciata, cínic i insolent, almenys, fins que vegi el llacet de cànem que l’espera dos metres davant.

Comencem al Brasil, per a comprovar com els sionistes el saquegen amb la col·laboració dels criminals del país, com ara el delinqüent Lula da Silva, mentre el poble ho ha de suportar pel sistema criminocràtic en què viu. De tota manera, ja ho he dit moltes vegades, quan els polítics apareguin ‘sense vida’ misteriosament, una mica com assassinen els sionistes, doncs, aleshores, potser haurem entès que a un mafiós no el convenceràs amb paraules, sinó omplint-li l’ànima de plom. Vegeu dues imatges que no necessiten explicació i que demostren que no hi ha cap raó perquè la immensa majoria de la gent hagi de suportar com els criminals els governen, i no per al seu bé, sinó contra els seus interessos. Quan la gent comprengui que no hi ha cap raó jurídica, i menys encara ètica, que els impedeixi d’alliberar-se dels psicòpates criminals, aleshores, encendrem la metxa que ha posar els pobles en estat de guerra contra el gran enemic: el sionisme.

https://t.me/RosselloCM/94441

https://t.me/RosselloCM/94445

ELL SOL NO HI ANIRÀ...

NO SÉ SI M’EXPLICO.

A tota regió hi ha una baixa prostituta que treballa per a portar el clima adequat segons els jueus, com ho podeu comprovar en el gos-puteta de Schwab, que fa anuncis per a animar els canadencs que es deixin robar tot el que tenen per a donar-ho als seus proxenetes, que a la puteta la tracten molt bé, fixeu-vos que l’han feta presidenta del Canadà!:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/5177778

ÉS MÉS COMPRENSIBLE I NATURAL

QUE ALGÚ EL MATI,

QUE QUE ALGÚ EL CREGUI:

https://t.me/RosselloCM/94450

El Brasil és un país ric, encara que no ho sembli, i el Canadà té riqueses naturals extraordinàries, com Veneçuela és el més gran productor de petroli del món... No sé si compreneu que els jueus estan robant el patrimoni de totes les nacions, almenys, fins que els autòctons no executin els traïdors i alliberin el país de la influència dels criminals sionistes vinguts dels mateixos Inferns. Vegeu l’última obra teatral dels Rothschild a la república bananera – o bolivariana, que és el mateix – conduïda pel xòfer d’autobús – ‘millor conductor, impossible’, pensen els guionistes de la tràgica comèdia – i que duu per títol: ‘La fugida’:

https://t.me/mustangcomunicacion/16509

I aquí teniu el final del final, un discurs quasi tan memorable com el de Charles Chaplin a ‘El Gran Dictador’, aquest, signat per l’actor de comèdies ridícules, Edmundo González Urrutia, i que d’ara endavant viurà de la rendibilitat que li ha comportat aquest miserable espectacle, finançat, dirigit i produït, per la banda criminal dels Rothschild, probablement els millors guionistes de la història quant a textos sàdics, cruels, gore, esquizoides, militars i d’exhibició pornogràfica de vísceres i sofriment.

https://t.me/mustangcomunicacion/16527

NO SÓN POLÍTICS,

SÓN CRIMINALS.

D’altra banda, sembla que els jueus ja han assolit la destrucció definitiva d’Alemanya, o almenys, amb això compten. Ahir explicàvem com el manicomi sionista d’Alemanya se'n va a fer punyetes, amb el gos castrat i traïdor de Scholz al capdavant – el covard i miserable que ha permès de destrucció del gasoducte pels seus aliats i ni ha obert la boca (és clar que per a altres ‘circumcíncies’ la té sempre oberta de bat a bat i l’ajusta així que percep la calor). Doncs ara, una de les putetes de l’harem sionista en el manicomi, ha rebut l’ordre de cloure les fronteres d’Alemanya i no deixar entrar més universitaris alemanys nascuts errats i que vénen a pagar les pensions... Podeu dir el que vulgueu, però sense dubte el poble de l’Alemanya de Hitler era més digne de ser respectat que aquesta colla de mamarratxos que s’odien i no atansen a veure l’enemic visceral que tenen des del segle XVI. No oblideu que el primer poble que va cometre l’errada de considerar els jueus com a ciutadans amb ple dret, foren els alemanys. Com tampoc convé oblidar que els alemanys mantenen l’Estat d’Israel i els actors del conte dels contes. Certament, si Alemanya no recupera l’orgull i la força que tenia als anys trenta, seran els primers esclaus de l’Agenda 2030 del poble jueu.

https://t.me/mustangcomunicacion/16521

Mentrestant, els israelians, a la seva. Ara que han arrasat Gaza, com l’any 1945 ho feren amb tota la nació alemanya, i com allà, matant tot el que es movia, sembla que tenen més ganes de sang i carnisseria, i els genocides del govern terrorista i criminal d’Israel apunten a la guerra contra el Líban:

https://t.me/mustangcomunicacion/16514

NO SÓN ÉSSERS HUMANS.

No sé si recordareu que a l’Iran que governa i controla la màfia sionista dirigida pels Rothschild des de la revolució jueva de l’islamisme contra el Xa, hi va haver un atemptat – cada volta crec més que fou un atemptat fet des de dins – que va matar el paràsit polític en cap de Hamas. Des d’aleshores esperem la venjança aïrada i inoïda dels iranians contra Israel. I es veu que els Rothschild també s’han adonat que triguen massa. Per això han fet sortir un comandament militar iranià perquè anunciï que l’espectacle començarà amb retard, però que la matança hi serà, que ningú abandoni els seus seients, que d’espectacle, n’hi haurà:

https://t.me/mustangcomunicacion/16513

TOT ÉS UN CIRC MACABRE DIRIGIT PER ELLS.

ELS GOYIM HI POSEN ELS MORTS,

ELLS, LES BOMBES I ELS BENEFICIS.

SI ROBANT ES GUANYEN LA VIDA,

AMB AQUEST CIRC S’ENTRETENEN I RIUEN.


SI VOLEU FER FELIÇ UN SIONISTA,

PORTEU-LI UN NEN GOY MORT VIOLENTAMENT*.

* Hi ha un vídeo que corrobora això, i corre per la xarxa. No el poso, perquè m’ha resultat més que desagradable i m’ha omplert, encara més, d’odi mortal envers la púrria sionista.



DIARI DE NAVEGACIÓ

Dia 9 de Setembre del 2024


A ’Soroslàndia’ hi ha caos i indignació, molta indignació, però pocs fets. Els crims violents augmenten i no tenen res a veure amb els universitaris nascuts errats que vénen a pagar pension i no a violar nenes, encara que també han augmentat les violacions i les agressions sexuals, això sí, suposo que els excrements amb toga més que considerar-los actes de categoria penal, els consideren actes de categoria intel·lectual, que ells, com els universitaris errats, també han convertit les circumvolucions cerebrals en budells malalts en una bagasseria jesuïta, i han après que entre col·legues del ‘coneixement’ no s’han de trepitjar, ni les xancles o les Nike, ni les togues. A ‘Soroslàndia’, des del motí de la banda criminal PSOE, totes les responsabilitats de navegació han estat infestades per la xurma més infecta i repugnant del país. Vegem uns exemples d’aquests criminals – no hi pot haver cap dubte, llevat, és clar, dels excrements, que acostumats a viure en el crim i l’abjecció, tot allò que no és crim i abjecció és punible, i en canvi, qualsevol delinqüència ha de ser tractada amb molta cura per no perjudicar el criminal.

El gos de Soros, el més gran dels criminals mai nascuts en tota la Hispanitat:

https://t.me/RosselloCM/94460

L’EXECUCIÓ PÚBLICA DEL NARCÍS

HA DE SER CONVERTIDA EN QÜESTIÓ D’ESTAT

PER TOTS ELS ESPANYOLS.

A Veneçuela hi governa un conductor d’autobusos analfabet i traïdor. Si els espanyols no hi posen remei, un narcís psicòpata i sàdic convertirà la ‘Soroslàndia’ d’avui en una granja d’extermini sionista, mentre els nous estudiants enfosquits substituiran els animals sacrificats pel narcís (No oblideu que és el màxim responsable del genocidi a Espanya: 120000 assassinats, que avui, ja en seran uns quants milers més: La libertad es vacunar, vacunar y vacunar’).

Vegem algunes imatges més dels mafiosos que pertanyen a la banda criminal PSOE, i que ves!, quines coses, les autoritats judicials són les úniques que no hi veuen ni màfia, ni criminals, ni crims, ni psicòpates. Serà que com tots són iguals... Il·lustrem-nos amb el paràsit social i psicòciata d’Ábalos, el de les maletes veneçolanes de la Delcy i el dels 1500 euros diaris que robava els espanyols per a pagar els serveis de la prostituta particular – com un Rothschild amb el Macron -, les habituals acompanyants dels psicòciates, que no en va, al capdavant del país, hi ha un proxeneta que està casat amb el gos de Soros:

https://theobjective.com/espana/politica/2024-09-05/jesica-cobraba-abalos-1500-euros-dia-viaje/

Si amb aquesta púrria paràsita i criminal no en teniu prou, i no parlo d’ella, que és molt professional - les coses com són -, vegeu el delinqüent comú i ministre, l’Escrivà, que suposo que ha estat premiat amb el Banc dels Rothschild, per la ingent gestió efectuada a Exteriors per tal d’importar els mercenaris dels exèrcits sionistes que han de destruir l’abans Espanya. No em direu que la foto no demostra fins a on pot arribar a ser de repugnant i viscós.

https://t.me/mustangcomunicacion/16508

EL PSOE ÉS UNA ORGANITZACIÓ CRIMINAL,

PER AIXÒ GOVERNA ‘SOROSLÀNDIA’,

PERQUÈ ÉS PURA CRIMINOCRÀCIA JUEVA.

1,5 milions d’euros que el criminal de l’Escrivà ha transferit al criminal de Rodríguez Zapatero, robant-los dels impostos dels espanyols. Així viuen els paràsits, com els jueus, dels fruits del treball dels altres. O per què creieu que són els seus sicaris?

Vegeu si no, qui domina la maçoneria. I no em cansaré de repetir-ho, la maçoneria, en tant que organització secreta, és una organització criminal, i tots els seus membres, sense una sola excepció, haurien de ser a presó tants anys com grau tenen. És clar, però, que veig difícil que els maçons disfressats amb toga gosin de jutjar els seus germans de fraternitat criminal:

https://www.elconfidencial.com/espana/2024-06-21/politicos-psoe-dos-anos-maximos-cargos-masoneria_3907628/

Per concloure, us enllaço a un vídeo on surten dos fatxes, un de més convençut, i un de més assenyat i moderat – Rafael Rosselló -, i us l’enllaço perquè quan es diuen les veritats tant és que les digui un fatxa, una feminista tarada – en un desvari màxim -, un jueu, un ciclista, Hitler o un home que s’identifica com a plàtan – en un atac d’esquizofrènia inversa:

https://t.me/RosselloCM/94464


EL PROBLEMA SÓN ELS IDIOTES,

AIXÒ ÉS CLAR,

PERQUÈ SENSE IDIOTES I PARÀSITS,

LLEPACULS I MISERABLES,

ELS CRIMINALS ESTARIEN SOLS;

I AQUESTS CRIMINALS, SOLS,

NO SABEU COM SÓN DE COVARDS !


NO SÓN POLÍTICS,

SÓN CRIMINALS.

QUAN GOVERNEN ELS CRIMINALS,

LA JUSTÍCIA ÉS IMPOSSIBLE

- SI ALGUNA VEGADA HA ESTAT POSSIBLE* -.


* Hem anomenat Justícia aquella administració del dret que no era manifestament criminal. No ens enganyem! De Justícia, no n’hi ha hagut mai. Això no obstant, hi ha hagut èpoques en què els qui vestien toga, com a mínim, tenien dignitat i respecte envers la vida i la llibertat. Avui tenim tot el contrari. De fet, als Palaus de Justícia, hi fas instal·lar reixes, els encercles amb aram, muntes unes torres de vigilància als extrems de l’edifici i hi instal·les reflectors i càmeres, i certament, aleshores sí que serien palaus de Justícia, la més exuberant demostració arquitectònica de l’ètica.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada