diumenge, 15 de setembre del 2024

QUADERN DE BITÀCOLA ( 15 / IX )


Avui abordaré el clima com a religió oficial, l’invent de la Gran Sinagoga, l’antre criminal conegut internacionalment com a ONU, el forn on s’han mantingut a foc viu les guerres al planeta des del final de la II guerra sionista contra el món, tot, per a benefici dels grans bancs i les corporacions que controlen la indústria de guerra i la de la reconstrucció, evidenciant la seva nul·litat com a òrgan per al manteniment de la pau. Tanmateix, això és la façana, de fet, els sionistes, amb la banda criminal Rockefeller al capdavant, van muntar el circ permanent per a facilitar les gestions criminals i tenir una rentadora d’intencions en aquest antre, on avui hi ha UN REU DE CRIMS CONTRA LA HUMANITAT, Antonio Guterres, el psicòciata portuguès que està violant totes les normes i els principis fundacionals del prostíbul sionista, i dirigint des de la Sinagoga la destrucció de la civilització, tant com a cultura com a població, que no hem d’oblidar que l’Organització de Matances Sionistes (OMS) és la branca de l’ONU dedicada a l’extermini humà, i si fins ara es dedicava a exercir-ne un control ‘de parts interessades’, avui ja van per tots, amb aquest titella pallús i portaestendard de l’Apocalipsi. Aviat l’ONU es reunirà per a dissenyar com destruiran les nacions i mataran la gent en la ‘Cimera del Futur’, que ja sabeu que en aquest prostíbul màxim tot es diu al revés. Era una organització per a assegurar el manteniment de la pau al planeta, i ha estat la garantia de la guerra perpètua. No crec que trobeu una organització internacional més absurda i inútil, i això que no n’hi ha ni una que no sigui ridícula i que no serveixi absolutament per a res, a no ser que sigui l’empara i protecció dels sionistes i de les seves macabres intencions. Escoltem el criminal contra la Humanitat, a qui espero de tot cor, que la jubilació li sigui pagada amb cànem, i no pas per a fumar:

https://t.me/Disidenteincontrolado/18652

L’ÚNIC QUE NECESSITA EL MÓN, PALLÚS,

ÉS LA DESTRUCCIÓ DE L’ONU.

Quant a això del clima i els efectes en la natura, hi ha qui sospita que la Kamala, la terrible serp verinosa d’Amèrica, pugui ser una mutació de la mamba negra africana. Que és d’origen africà, és evident, perquè la Kamala és una serp negra; però que sigui una mutació de la mamba és més que qüestionable, per bé que si els sionistes jueus que manen a la Reserva Federal, fan que els esclaus es creguin que han votat a la serp, als Estats Units, de ben segur, que ballaran la ‘mamba’, que és una mena de ‘la bamba’ però amb ritmes infernals i perversos. Vegeu unes escenes d’aquesta perillosa serp captades per algun biòleg:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/5187726

L’equilibri entre ser dura i gossa’, traduït a llenguatge no ofídic, significa ‘ser ambiciosa i sense escrúpols’ i, com se’ns explica en el peu del vídeo, ‘prostituta’. Com veieu, la perfecta definició de les putetes inútils i idiotes dels harems jueus, tan escampats pel món, per a desgràcia de tothom.

Com tots sabeu, l’ONU del criminal Guterres no ha fet altra cosa des del començament de la guerra ucraïneso-russa i el genocidi sionista dels palestins, que vetllar i treballar per a la pau. Doncs, es veu que els iemenites volen impedir les gestions per la pau de l’organització que es dedica a muntar guerres d’acord als interessos sionistes, i avui han enviat un míssil supersònic a Tel Aviv. Lògicament, els pobrets!, han respost que l’atac no restarà sense venjança, i potser aturaran el genocidi de palestins, avui amb l’ajuda de l’OMS que enverina els nens amb les armes biològiques; com també aturaran les amenaces i els atacs contra el Líban, per a atacar els iemenites, això sí, sense abaixar la guàrdia, no sigui que els iranians es decideixin a venjar la sospitosa mort del líder del Hamas polític. Com veieu, si els esforços de qualsevol societat per a poder sobreviure són a aturar la cadena interminable de venjances, l’ONU, en el seu paper de destructora de la civilització i la Humanitat, no farà res, com no ho ha fet fins ara, perquè la seva missió és no destorbar els plans de liquidació de les llibertats i la construcció de la presó universal, que el psicòciata de Guterres s’encarrega d’encarrerar.

Dit això sobre els nous incidents bèl·lics a la plàcida regió on foren instal·lats els homes més pacífics i pacifistes del món, els inclusius, els solidaris, els filantrops i els més generosos, els ‘bons’, passem a l’altre front de guerra dels sionistes, on el cap de les forces mamarratxes, Zelensky, el pallasso patètic i cocaïnòman, malda per matar tot ucraïnès mascle, mentre envia les dones a prostituir-se a Alemanya i protegeix totes les xarxes mafioses dels jueus, siguin el tràfic d’armes, de drogues, de nens, d’òrgans i del que calgui. Tanmateix, la guerra no va bé per als ucraïnesos, que ja l’havien perduda abans de començar-la, i per això, tots els gossos castrats de la canera sionista estan esverats i borden, com el miserable sionista i traïdor del Regne Unit, Keith Starmer, el candidat posat a dit pels jueus per a assolir l’acceleració de la destrucció d’allò que en el seu temps fou un imperi i avui és una colònia acolorida i diversa dels jueus.

https://t.me/mustangcomunicacion/16565

SEMPRE TREBALLANT PER LA PAU,

PER LA PROSPERITAT I EL PROGRÉS.

I el sionista Scholz, el més indigne dels presidents indignes d’Alemanya després de la conquesta jueva, això sí, al mateix nivell que el monstre Merkel; com sempre, afirma dues coses alhora i el babau ni se n’adona, i si ahir deia que procediria a les deportacions dels il·legals mentre signava l’acord amb Kènia per a importar un quart de milió d’enginyers, físics quàntics, investigadors mèdics, filòsofs i eminències de les arts, avui porta la contrària al soci sionista Starmer, alhora que afirma que el suport d’Alemanya a Ucraïna no cessarà, perquè com tots sabeu, Alemanya, amb la guerra més idiota de la història de totes les guerres, s’està destruint a marxes forçades i fins i tot permet que els socis americans li destrueixin el gasoducte, que és fonamental per a l’estabilitat econòmica del país, sense alçar la veu, i acceptant la voluntat dels amos sionistes que resideixen a la Reserva Federal, perquè en la insània del gosset castrat (que les hormones que desapareixen afecten el normal i natural desenvolupament cerebral) s’estima més de lluitar contra qui té la raó i li subministra l’energia necessària per al desenvolupament del país, i es decanta per l’agressor ucraïnès, que li costa milions d’euros, i la constant irritació dels russos. Més mèrits del deficient, i arribarà a presidir la Sinagoga del Femer.

https://t.me/mustangcomunicacion/16566

Aquí el teniu fent l’idiota en un ‘club de la comèdia’ tot explicant la no deportació dels importats que necessita Alemanya, que mai no s’havia adonat que el progrés del poble germànic depenia de l’aportació cultural i tècnica dels kenians. De veritat, que és difícil de saber on poden trobar aquest tipus d’escòria. Manicomis?, frenopàtics?, prostíbuls de port? clavegueram urbà? Cottolengos? als fons fons de comunes? desfilades LGTBIJKQ+?...

https://t.me/RosselloCM/94794

Com veieu, els sionistes perseveren en el moviment de tropes i volen que els seus exèrcits estiguin escampats per tot arreu a Europa, perquè els necessitaran. Mentrestant, s’ocupen que els gossets castrats i les putetes inútils i idiotes legislin contra la veritat i imposin la versió sionista, que després de l’èxit del conte dels contes, confien que també se’n sortiran, tanmateix, i ells ho saben, el goy ho sap, i si s’ensuma a l’ambient que ja hi ha molta gent que sent la pudor a jueu, hi ha indrets on aquesta sensació ja es manifesta obertament. L’altre dia vaig veure unes pancartes a les autovies alemanyes contra la immigració, i avui he trobat aquest ‘anunci públic’ a Itàlia, que demostra que ells saben que la gent no anirà a morir a Ucraïna, i que, com jo espero, aquesta pot ser l’espoleta que activi la bomba dels pobles contra els criminals sicaris dels sionistes organitzats en aquestes bandes mafioses que a ells els agrada anomenar ‘partits polítics’, i no són més que reservoris de delinqüents, gent de mala vida, indigents mentals amb supèrbia i vanitat, o sigui, la púrria de la púrria de cada nació.

https://t.me/RosselloCM/94798

El minusvàlid racional Tony Blair, criminal de guerra, que fa dècades que hauria d’haver estat executat amb els criminals George Bush fill, l’esglaó perdut, José María Aznar López i el miserable de Barroso, per delictes de lesa humanitat (declarar una guerra i fer un magnicidi partint d’una mentida dissenyada per ells mateixos, això no és de penjar-los sense judici?), doncs, aquest sac de merda inútil - i que les merdes em perdonin -, et ve a donar classes de tot el que li manca: ètica i dignitat.

https://t.me/Disidenteincontrolado/18656

MATAR-LO MAI NO POT SER UN CRIM,

ÉS LA MÉS ELEMENTAL JUSTÍCIA.

(Mig milió de nens assassinats, milió i mig de joves i homes morts en la guerra, milions de desplaçats, desestabilització de la zona, destrucció del patrimoni cultural iraquià i saqueig de les riqueses del país... i encara em direu que aquest sac de merda té dret a la vida!!!).




DIARI DE NAVEGACIÓ

Dia 15 de Setembre del 2024


Al vaixell a la deriva ‘Soroslàndia’, més que novetats, hi ha el de cada dia: Inútils, lladres, traïdors i genocides. Evidentment, res no pot sortir bé. Fixeu-vos quina notícia, que és tan escandalosa com ridícula, i demostra la discapacitat dels mamarratxos vanitosos i criminals que els jueus han posat per a dirigir la satrapia envers la seva definitiva destrucció:

https://t.me/RosselloCM/94797

INCAPAÇOS DE MANTENIR LA SEGURETAT

I LES FRONTERES !

QUIN PAÍS TINDRIA AL GOVERN

INDIGENTS MENTALS D’AQUESTA MENA ?

Mentrestant, el més gran dels criminals de la història de la Hispanitat, el mateix que et vol fer anar amb bicicleta i que et vol retirar el permís de conduir, el mateix que compra el diari després d’abaixar-se del Falcon, que va de vacances en helicòpter i que té un cotxe blindat que val més que un Lamborghini, es passeja per Madrid amb la humilitat d’un president de govern digne, sense ànsies megalòmanes. Un exemple de modèstia, seny i estalvi:

https://t.me/RosselloCM/94835

MATAR UN PSICÒPATA IDIOTA, CREIEU-ME,

ÉS UN BÉ SOCIAL

I

UNA NECESSITAT NATURAL.

El traïdor que no controla les fronteres, que finança el Marroc...

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/5188253

... i ens n’importa la flor i nata, analitzeu la gravetat dels crims – i obvio el genocidi! -, és qui ha fet que les nostres ciutats vagin adoptant la nova filosofia africana:

https://t.me/RosselloCM/94808

I les putetes del cor fan tot el que poden per a tenir satisfet el dandi vanitós, així, la tarada de la Saiz ha tingut la brillant idea de portar a Sotrondio (3 mil habitants), 5700 immigrants il·legals, nens orfes que tenen els pares a casa seva, tot, per tal de facilitar la integració, ja que ara els europeus blancs i estancats en l’edat mitjana, viuran de cop i volta en la saludable cultura de la nova filosofia africana, que aquests desinteressats professors de color vénen a ensenyar perquè l’amor que han professat sempre envers Sotrondio és de fer plorar:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/5187968

NO CAL DIR QUI SERAN ELS RESPONSABLES

DE TOTS I CADA UN DELS CRIMS QUE COMETIN.

En una societat civilitzada, en el moment que qualsevol d’aquests catedràtics en filosofia cometi un delicte, el professor és deportat i la pena pel delicte l’ha de complir la responsable d’haver importat els sotrondians nascuts errats, perquè la gent del poble no té cap culpa que els sicaris de les bandes criminals anomenades partits es dediquin a fer fel·lacions als sionistes.

Tanmateix, no oblideu la pèrfida i perversa intenció de tot plegat. A Tarragona ja estan intentant de protegir els ciutadans, no expulsant els delinqüents i els il·legals, no, que això és pur dret i justícia, no, els criminals de l’Ajuntament del prostíbul sionista de Tarragona han optat per obeir els amos i distribuir càmeres amb intel·ligència artificial, i així tindran tota la població tarragonina sota control. A ells, tant els és que això sigui una violació de la intimitat i de la llibertat de les persones, com ells són meuques i gossets de companyia, que si alguna cosa no tenen és llibertat, gaudeixen esclavitzant els altres al seu estat, per enveja, per abjecció i perquè no donen per a més... o per què us penseu que militen en organitzacions criminals? Cal no oblidar, perquè és de Justícia, que tots els anormals que pretenen convertir-nos en esclaus, arribat el moment, hauran de pagar per la perfídia de les seves intencions.

https://t.me/RosselloCM/94809

Són incapaços de mantenir l’ordre natural que hi ha hagut sempre a la ciutat i que ells han alterat per la manca de neurones, la grandesa de les seves ambicions i el favor sionista de posar-los la menjadora on mengen els qui viuen del treball del poble, els lladres. Per això, dipositen la confiança en les màquines, perquè són plenament conscients que més desgraciats i malparits no poden ser, i que només serveixen per provocar els problemes que no saben solucionar. CALDRÀ MOLTA CORDA, PERÒ MOOOOLTA, DE MOOOOOLTA.

Per si algú una mica dur, no ho ha acabat d’entendre, una explicació, un tríptic que ens il·lustra sobre les malvades intencions dels criminals que erròniament anomenem polítics, quan són qualsevol classe de delinqüent, però polítics, ni en pintura.

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/5187688


LA GUERRA CONTINUA.

ELS SIONISTES NO GOSEN FER EL VAITOT.

LA GENT, MASSA TENDRA, ESPERA.

TANMATEIX, L’HORA ÉS MOLT A PROP.


TOT EL QUE PUT A OFICIAL

ÉS EL TEU ENEMIC,

ABSOLUTAMENT TOT,

PERQUÈ AVUI, DIR OFICIAL,

A OCCIDENT,

VOL DIR: SIONISTA.


P.S. De regal: La banda de criminals PSOE (Tots els que hi surten són responsables de cop d’estat i alta traïció, a part de molts altres delictes, entre ells la pertinença a organització mafiosa):

https://vm.tiktok.com/ZGeE2ySt4


Ah!, els LGTBIJKQ+ de caqui s’han arreglat les ungles amb un esmalt carmesí, tímides, es fan rialletes quan es veuen les cosetes perquè no duen calces, i esperen amb ànsia el subministrament de les sabates de plataforma, tot això mentre entretenen els membres circumcisos. S’entén?




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada