dilluns, 2 de setembre del 2024

QUADERN DE BITÀCOLA ( 2 / IX )


Per a entendre bé els fenòmens atmosfèrics locals cal comprendre bé, o en allò que sigui possible, les característiques essencials del clima. Per això, abans de referir les dades sobre les condicions d’avui, crec oportú de fer una breu introducció a les causes generals que regeixen el món: el frau i el crim. El frau és el moll de tot, i el crim es deriva d’aquesta letal condició bàsica dels nostres temps. El frau el realitzen sistemàticament les institucions criminals anomenades ‘bancs’, l’única activitat delictiva que té oficines obertes al públic, si exceptuem les Institucions oficials que avui són les coves on es reuneixen els sicaris dels criminals. Com s’ho fan aquests criminals, ens ho explica pla i curt aquest senyor:

https://t.me/Disidenteincontrolado/18540

I de les activitats a què deriven aquests mafiosos, ens en parlava un ex-primer ministre de Malàisia, ja l’any 2015. Escoltem el senyor Mahathir Mohamad:

https://t.me/RosselloCM/94087

Els estafadors dels banquers són els promotors del Nou Ordre Mundial sionista, i tots, són jueus. Espero que amb aquestes dues informacions preliminars tindrem tots plegats una visió general de la climatologia. Sense dubte, si volem canviar el clima del planeta, cal la destrucció implacable dels estafadors i dels criminals que pretenen sotmetre tot el món a la màfia, o sigui, la criminocràcia que, també sistemàticament, anomenem democràcia, un bell nom per al més pervers dels règims polítics, de fet, pel règim que anul·la qualsevol vestigi de política, que no és altra cosa la democràcia sionista, i que destrueix l’essència de tot el que toca, sigui l’educació – com veurem avui -, sigui la medecina – com veiem cada dia -, sigui qualsevol cosa, que, a tot arreu, les urpes sagnants dels banquers hi deixen el rastre vermell.

Ahir, Alemanya va donar una bona bufetada amb la mà oberta als sicaris dels sionistes. L’oposició del poble alemany a tot el que els criminals de la partitocràcia estan fent – i fan des de 1945 – al seu país, és més que evident. L’aclaparadora victòria de les forces nacionalistes, allò que els jueus i els seus súbdits anomenen ‘extrema dreta’, és un avís per a navegants. Als esdeveniments a la colònia jueva del Regne Unit, on, de moment, sembla que els sionistes controlen la destrucció de l’antic imperi amb el traïdor Keith Starmer al capdavant, els ha respost el poble alemany, en dos ‘lands’, de manera contundent. Ja abans de les eleccions el miserable canceller Scholz va virar el rumb per tal de no perdre més votants, i va anunciar el començament de les deportacions dels immigrants il·legals. El sionisme sap molt bé que han tibat massa la corda i que en qualsevol moment els pobles europeus poden donar un cop damunt de la taula. De fet, si no s’ha donat ja, és perquè els europeus hem estat educats en una cultura de pau i transigència, fins i tot amb el mal. Però això, ja ha sobrepassat el nivell de la paciència dels ciutadans. L’emergència dels partits nacionalistes, antieuropeistes i antiglobalistes és el primer pas de la revolució, si veritablement són el que diuen ser i no els peons necessaris dels jueus per a reconduir la població disgustada. Tanmateix, encara que no ho fossin, la voluntat dels pobles d’Europa és molt clara: destruir les institucions internacionals que no serveixen d’altra cosa que per a escampar els verins sionistes que han de destruir totes i cada una de les nacions. La gent ho sap, i als sionistes molt aviat els caurà la cortina que els amaga i aleshores seran exposats a la vista de tothom, i ells saben que això és irreversiblement el seu final. Per aquesta raó, cal pensar que ens esperen temps de tragèdia i patiment, perquè les rates, quan estan acorralades, sempre salten a mossegar, sempre de sempre. Dit això, vegem els magnífics resultats obtinguts a Alemanya pels nacionalistes i comproveu com els cagaguano han rebut les ordres dels sionistes, la qual cosa és prova que tenen por, que comencen a tenir por. El 0’2% de la població, no és res.

https://t.me/resurgente2020/59573

https://t.me/resurgente2020/59577

I com predèiem ahir, Soros ja ha fet sortir els seus gossets castrats i ensinistrats: els Antifa:

https://t.me/resurgente2020/59575

D’altra banda, els cagaguano, sense calces i amb la boca oberta. Vegeu el mamarratxo que parla d’extrema dreta, i la idiota, casualment dona, per què serà?, en una comparativa esquizoide, en la qual, sense calces, la boca oberta, el cul en pompa i les cames ben obertes, ens parla, com no!, dels sis milions de jueus!

https://t.me/resurgente2020/59580

https://t.me/resurgente2020/59619

ON NO N’HI HA, NO EN RAJA NI EN RAJARÀ.

Mentre a Alemanya els jueus han rebut càstig per les polítiques de destrucció, a la resta de les satrapies, els peons obeeixen l’amo, com la serp verinosa Kamala, la pitjor amenaça climàtica per als esclaus de la Reserva Federal:

https://t.me/resurgente2020/59572

https://t.me/resurgente2020/59610

Ella, molt em temo, ha de ser el verí que destrueixi els antics Estats Units per a convertir-los en el país dels zombis, amb l’ajut dels jueus, sempre disposats a fer el mal, que per això han fabricat el fentanil que està causant estralls, sense, això sí que no, l’Organització de Matances Sionistes (OMS) hi digui res:

https://t.me/resurgente2020/59589

És la seva passió: la destrucció de la vida, de la bellesa i de la pau. Amb l’Holocaust dels verins han aconseguit una matança important i que no s’atura, tanmateix, fins i tot entre els qui han estudiat a les bagasseries jesuïtes – les d’abans, quan encara s’hi ensenyava coneixement i ètica, i no doctrina -, n’hi ha molts que han alçat la veu denunciant el genocidi, i cada dia s’hi sumen nous adeptes. Les proves del genocidi mitjançant els verins que els criminals dels governs anomenaven vacunes i pretenien amb elles d’enverinar tota la població, són evidentíssimes. La pena capital per a tots els responsables del pitjor genocidi de la història contra les poblacions pròpies és innegociable. I els excrements amb toga ja cal que s’ho comencin a pensar, perquè, sense el mínim dubte possible, si no són ells els qui compleixen amb la seva obligació i deure, i ha de ser la gent qui faci justícia, aleshores, hauran de fer companyia els seus protegits en el moment crucial de la vida per a tots ells.

https://t.me/RosselloCM/94086

NO SÓN VACUNES, SÓN ARMES LETALS.

Per no deixar les matances d’innocents tan afectes als nostres ‘estimats’, els bons, vegeu l’última del pallasso cocaïnòman i jueu, Zelensky, en la croada per a l’extermini d’ucraïnesos abans que Ucraïna sigui una sucursal de BlackRock, la màfia de les màfies, curiosament i casual, dirigida per jueus.

https://t.me/RosselloCM/94065

Ucraïna, dos dies després de començar la idiòcia contra Rússia, s’hauria d’haver rendit. Des d’aleshores, l’única obsessió de tots els sicaris dels sionistes ha estat matar tants de joves com sigui possible. I en això que s’estan. O podeu trobar algun sentit a la guerra més mongoloide de la història universal? No oblideu que tots els genocides i criminals dels governs occidentals i de la Sinagoga, tothora han donat suport i finançat l’extermini d’ucraïnesos, per la qual cosa un jutge com Déu mana, els acusaria, per genocidi ètnic, de crims contra la Humanitat. Quan dic que cap d’ells no hauria de ser entre nosaltres, no exagero ni un pèl. TOTS SÓN CRIMINALS I GENOCIDES, ABSOLUTAMENT TOTS ELS CÀRRECS POLÍTICS.

A França, els jueus continuen amb el ritual de cremar esglésies cristianes. No entenc per què no cremen les sinagogues. De veritat, que no ho entenc. Per bé que m’imagino que cremar una sinagoga és un delicte de racisme i odi, mentre que cremar una església cristiana és un acte accidental, casual, que no té culpables. A part, que m’imagino que els excrements amb toga no consideraran l’incendi casual d’una església – per més que cremin com si fossin les falles – com un acte de violència terrorista, com seria el cas de cremar una sinagoga, pobrets!, ells que són els bons, que ho diu la llei. I us ensenyaria amb el ditet el paràgraf on el dret sionista ho explica.

https://t.me/resurgente2020/59613

Per tancar el quadern per avui, només una prova irrefutable que és IMPRESCINDIBLE LA PROHIBICIÓ ABSOLUTA DE L’ENSENYAMENT PÚBLIC:

https://t.me/resurgente2020/59616

A part, que cal un profund anàlisi de quina mena de tarats són els encarregats de triar els més subnormals per a ensenyar la gent. Com un idiota integral o un malalt mental pot fer classes? Què pot ensenyar més que idiòcia o psicopaties? Doncs, amics meus, això són les escoles. Crèiem que eren centres de formació i són pútrides presons mentals. L’educació no és un deure de l’Estat, menys encara, si l’Estat la comanda.

De frenopàtic a frenopàtic, i tiro perquè em toca:



DIARI DE NAVEGACIÓ

Dia 2 de setembre del 2024

Al Cottolengo de les boges i els gossos castrats, ‘Soroslàndia’, el vaixell a la deriva, no hi ha dia que no surti un mongol o una puta amb les neurones extraviades. Sense dubte, l’elecció dels minusvàlids intel·lectuals i els mancats de la mínima qualitat ètica que fan els jueus, és la causa que hàgim de patir-los i patir tots els mals que els discapacitats vanitosos provoquen, no per indigència mental, sinó per servilisme miserable i abjecte als amos, que ells, pobrets!, pensar no poden. Si no hi ha una traducció a bitllets, ells no entenen res.

Els universitaris nascuts errats que vénen a pagar pensions i a construir-nos un edèn com el dels seus països, i l’opinió de la gent. És fàcil comprendre perquè els jueus volen tancar totes les plataformes digitals que no controlen:

https://elpais.com/espana/2024-09-01/el-envenenado-debate-de-la-inmigracion.html

Als sionistes, els agrada més que les notícies les donin els papers higiènics afins, com l’ABC:

https://t.me/resurgente2020/59608

https://t.me/resurgente2020/59609

L’Alvise Pérez no és sant de la meva devoció i crec que és un altre monstre dels sistema per tal de controlar els vots que se’n van de les forces de dreta: VOX i PP, tanmateix, ara que està a l’urinari públic entre els paràsits, els animals verinosos i els inútils, ens mostra la magnitud del robatori de tots aquests criminals (no tenen un altre nom) que es dediquen a obeir la Sinagoga i que per això poden robar tot el que vulguin i més, sense que els excrements que els jueus disfressen amb toga i guarneixen amb punyetes, els diguin res. Fixeu-vos la poca vergonya d’aquests criminals que mentre ofeguen els seus pobles per a major glòria d’Israel, tenen la cara de robar a mans plenes i anomenar el robatori: nòmina, dietes, tipus reduït en el pagament d’impostos... Si això no és un delicte flagrant de MALVERSACIÓ DE DINERS PÚBLICS I APROPIACIÓ INDEGUDA!, i per no fer absolutament res! Tanmateix, els togats s’ensumen entre ells i cerquen si a la xarxa algú ha dit ‘caca’ a un negre o ha posat en dubte els pobrets sis milions del conte dels contes. Sincerament, la neteja ha de ser apoteòsica, i en molts casos, més que neteja, ha de ser desintegració; no sé si m’acabo d’explicar com voldria.

https://t.me/resurgente2020/59587

EL PUTREFACTE ANTRE CRIMINAL

DE LA SINAGOGA DEL FEMER EUROPEU.

Tot seguit, comproveu el nivell de l’escòria política. El discapacitat es diu Antonio Martín Hernández i milita en la banda criminal PP:

https://t.me/resurgente2020/59586

La banda criminal l’ha expulsat, no pel que ha dit, sinó perquè ho ha dit; que és molt significativa la diferència:

https://t.me/mustangcomunicacion/16416

Ja que parlem d’aquesta banda criminal, aquí teniu el capo de l’organització demostrant la baixesa ètica i el servilisme envers els amos que li donen a menjar:

https://www.lavozdegalicia.es/noticia/sociedad/2019/02/28/feijoo-confirma-xunta-prohibira-matriculas-infantil-vacunas-obligatorias/00031551362380274700882.htm?utm_source=whatsapp&utm_medium=referral&utm_campaign=share&utm_content=00031551362380274700882

D’entrada, la vacuna mai no pot ser obligatòria perquè viola el Codi de Nuremberg, el Conveni d’Oviedo, el Tractat de Hèlsinki, entre molts altres acords internacionals. Si els excrements amb toga fessin la seva feina, tots aquests genocides de pa sucat amb oli i amb aires de tirans, faria anys que estarien fora de la circulació pública i els ciutadans estarien més segurs. Aquest criminal era el que volia multar amb 60000 euros els qui no acceptessin de morir amb els verins jueus. Imagineu ara, quina podria ser la comissió del genocida per animal gallec sacrificat.

No deixem les bandes de criminals i centrem-nos en la màfia PSOE, aquesta banda de malfactors que, inexplicablement, dirigeix el país. Comencem amb el gos de Soros, el traïdor, dient més mentides que paraules, demostrant la limitació intel·lectual de la pseudoneurona que li serveix per a mirar-se al mirall i aplaudir-se, abans d’eixugar-se l’entrecuix, i el cinisme que el vesteix, perquè la insolència de les seves paraules, fal·laces i interessades, són repugnants. No oblidem que entre els càrrecs pels quals pot ser imputat - tot el codi penal, la constitució, crims contra la humanitat -, hi ha el d’ALTA TRAÏCIÓ, i aquest vídeo és prou per a demostrar-la.

https://t.me/RosselloCM/94067

Aquí teniu els mercenaris dels sionistes que importa, que no són ni refugiats, ni vénen de cap guerra, ni estan desnodrits, ni els manca de res. Són soldats a l’espera d’ordres, res més. Mentrestant, recordem-ho, els excrements amb toga estant per a emparar-los pels crims que puguin cometre mentre no entren en acció. Els jueus no volen baixes i els excrements s’ocupen que tots estiguin disponibles:

https://t.me/RosselloCM/94084

LOS NIÑOS Y LAS NIÑAS !

Si la traïció a Espanya ha estat la senya d’identitat del PSOE, junt amb el servei al sionisme internacional i l’obediència a les lògies maçòniques, el robatori i la violació de qualsevol llei és la norma de tots els membres de la banda criminal. Vegeu quina mena de delinqüent és la tercera autoritat del país:

https://theobjective.com/espana/tribunales/2024-09-01/emails-koldo-armengol-air-nostrum/

NO US AMOÏNEU QUE ELS EXCREMENTS

ELS DEIXARAN EN LLIBERTAT,

QUE ELS EXCREMENTS MENGEN,

PERQUÈ ELS DELINQÜENTS ELS NOMENEN.


AIXÒ ÉS LA CRIMINOCRÀCIA,

que es decora i guarneix amb un exèrcit d’idiotes i paraplègics intel·lectuals de l’alçada d’un campanar. Si més amunt vèiem el deficient mental de l’Antonio Martín fent les úniques coses que sap fer: l’idiota i posar-se en evidència, vegeu què poden produir els budells malalts d’una dona amb dues carreres, no sé de què, però carreres. LES BAGASSERIES JESUÏTES HAN DE SER PROHIBIDES PER A SALVAR EL POC CONEIXEMENT QUE ENS RESTA. Penseu què han hagut d’ensenyar a la deficient mental perquè pugui dir el que diu, això, perquè ja no demano explicacions com és possible que una idiota o una imbècil profundes com ella puguin assolir d’aconseguir un títol universitari! Arantxa Tirado, es diu la paraplègica cerebral:

https://t.me/resurgente2020/59590


UN TÍTOL MAI NO HA DEMOSTRAT RES.

PER AIXÒ ELS INVENTAREN ELS SIONISTES.

I ELS JESUÏTES, SEMPRE AL SEU SERVEI,

S’ENCARREGUEN DE LLICENCIAR IDIOTES.


L’EDUCACIÓ I LA SANITAT,

NO US EQUIVOQUEU,

NO US DEIXEU ENGANYAR,

NO SÓN OBLIGACIONS DE L’ESTAT.

L’EDUCACIÓ ET TORNA IMBÈCIL,

LA SANITAT, T’EMMALALTEIX,

NO US DEIXEU ENGANYAR

PELS CANTS DE LES SIRENES OFICIALS.


EDUCACIÓ I SALUT DEPENEN DE TU,

SÓN LA TEVA LLIBERTAT.


LA GUERRA CONTINUA

I

S’INTENSIFICARÀ.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada