dimarts, 17 de setembre del 2024

QUADERN DE BITÀCOLA ( 17 / IX )


Avui no faré cap discurs, només us aportaré les dades climàtiques. Per començar, deixaré que l’il·lustre climatòleg Klaus Schwab de Rothschild, el jueu, us expliqui què és un tsunami, que ell, en això, hi entén.

https://t.me/RosselloCM/94965

Un periodista israelià ens fa la traducció de les dades exposades pel climatòleg:

https://t.me/RosselloCM/94970

Els jueus Blinken, el president de la Reserva Federal a efectes pràctics, i James Rubin, en una notícia de RT, la televisió russa:

https://t.me/RosselloCM/94971

Quina casualitat, tots els qui han sortit fins ara són jueus. Desenganyeu-vos, la climatologia és cosa dels elegits. Vegeu com l’OTAN, l’exèrcit sionista, es prepara per a convertir el planeta en un Infern, tan del gust dels nostres estimats ‘els bons’:

https://t.me/RosselloCM/94937

I QUE HI HAGI GENT QUE ELS ODIA !

Ells, pobrets!, no recordeu les misèries que passaren en el conte dels contes? No teniu cap pietat envers els qui es defensen de l’agressió violenta i abusiva d’ells mateixos, una agressió a la qual han respost amb moderació i proporcionalitat? Doncs ara volen encendre tot occident amb focs artificials, bé, balístics, que de ben segur, ens oferiran espectacles insospitats al cel i a les ciutats occidentals. Sempre amatents de fer-nos passar bé l’estona. Són el que no hi ha en bondat! I ves!, sense saber ben bé per què, però als membres de Hezbollah els han explotat els mòbils alhora. Hi ha defectes de fabricació que haurien de ser avaluats amb més deteniment. Perquè ara s’acusarà als pobres bons de l’acció i es pot muntar un sidral a la zona que és l’última de les coses que desitgen els jueus, pobrets!, i tot el que han patit, sempre expulsats per la usura i per menjar nens! És que la gent té les mires molt curtes. Vegeu la nit de sant Joan que han muntat a mitja tarda:

https://t.me/mustangcomunicacion/16625

https://t.me/mustangcomunicacion/16639

Que els jueus contractin criminals és natural, ja que els criminals són els qui cometen crims. Fem un zàping per veure com tots els titelles obeeixen les ordres de les cordes que els mantenen vius. Així, aquí teniu un criminal que va passant de la indústria d’extermini, mitjançant l’enverinament, a l’agència de la Reserva Federal que regula els aliments i els medicaments, i així s’entén molt bé la gran bondat dels bons que s’esforcen a protegir la salut de tots els ciutadans del món, com ho han demostrat amb els verins – que cada dia es cobren noves víctimes – que s’inventaren per a combatre un conte com el conte dels contes. Comencem amb aquest criminal, especialista en dret – s’entén? - a la Reserva Federal dels esclaus dels Estats Units:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/5191182

No abandonem la Reserva Federal, i vegem com Killary Clinton, probablement una de les més grans criminals de la història d’Amèrica del Nord, recomana d’empresonar els qui diguin la veritat, no sigui el cas que la gent se n’adoni i ella no pugui gaudir de la jubilació:

https://t.me/No_plandemia/8766

Per si algú no sap de quina mena d’harem és puta inútil i idiota, aquest cartell de donants a la campanya electoral - en els comentaris de la notícia - em penso que li aclarirà els dubtes:

https://t.me/No_plandemia/8766?comment=274917

De puteta a puteta perquè em surt de la xancleta. Vegeu la nina mimada dels Rothschild fent el subnormal, l’únic paper que broda, això sí, sense perdre de vista l’homenot negre del fons. Ella és així, idiota i homosexual de gustos foscos, en direm, almenys, fins que la senyora Guillotina no retorni la dignitat al poble francès, que ja és haver de patir, tenir un miserable com això! I sí, és cert, que cap altra satrapia de la Sinagoga del Femer Europeu és per llençar coets, però aquesta bagassa nana, corrupta i lasciva, és del pitjor, només comparable amb la companya d’habitació de prostíbul, la puteta canadenca de Schwab, i el narcís megalòman d’Alex Soros, tots tres, que semblen tallats del mateix patró: l’escòria humana:

https://t.me/mustangcomunicacion/16605

ELLA ÉS AIXÍ, IDIOTA SENSE CAUSA.

D’altra banda, la genocida i traïdora d’Europa, la més gran criminal de la història europea, com la Clinton ho és de l’americana, ja ha reunit la colla de sicaris i criminals que els sionistes de la Sinagoga li han manat, per a acabar amb la llibertat i les economies europees, sense oblidar la matança que tant bé està executant l’assassina khàzar, i que tants de beneficis ha comportat a la família, a ella i al criminal del seu marit. No em direu que els jueus no saben triar els més sàdics dels psicòpates, els més lil·liputencs mentals i ètics, els més salvatges entre els menys empàtics, i l’escòria de l’escòria de cada contrada. Ho he dit moltes vegades, a matar, a robar i a triar el més baix de la societat, si necessiteu consell, cerqueu un sionista. No fallen mai. Vegeu el càrtel de criminals que integren la Corrupció Europea, la institució ‘antidemocràtica’, però absolutament criminocràtica, que els jueus han imposat als europeus per a destruir-los pel seu bé:

https://t.me/mustangcomunicacion/16617

No oblidem entre tant de criminal, que l’objectiu per a obtenir el camp de concentració i d’extermini ideal, els sionistes han ideat l’arma definitiva, la marca del diable, les CBDC dels Rothschild, i aquesta trampa mortal, els sionistes la van escampant allà on poden, començant sobretot pels països amb menys llibertats i capacitats intel·lectuals, com ho demostra la Xina, i ara Tailàndia, on els criminals del govern ja han imposat l’arma definitiva, que pretenen que limiti la presó de tots els ciutadans a quatre quilòmetres de la cel·la, però que de moment, molt generosos, estan oberts a permetre que els animals puguin anar a pasturar una mica més enllà. Als animals de granja també cal ensinistrar-los:

https://t.me/Disidenteincontrolado/18661

AMB AQUESTS GOVERNANTS,

QUI NECESSITA MÉS ENEMICS ?

Per concloure aquest assortit d’informacions i dades climàtiques del dia d’avui, us enllaço a dos vídeos de ‘Noticias NOM’, que, sense que sigui una revista de molt de renom en la climatologia, diu moltes més veritats que les versions oficials, i aquí ens parla del poder que suposa controlar la por dels altres i dels negociants d’ànimes, aquest, molt recomanable, perquè ens fa veure l’absurd de tot plegat i ens explica perfectament els dos fenòmens fonamentals per a la climatologia: els sentit i la moral, que són les dues parts més interessants del minidocumental. El recomano especialment:

https://t.me/noticiasNOM/1892

https://t.me/noticiasNOM/1889



DIARI DE NAVEGACIÓ

Dia 17 de Setembre del 2024


https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/5192003

Abans d’entrar en la nau del terror ‘Soroslàndia’, recordeu el vídeo de ‘Noticias NOM’ sobre el llibre d’Agustín Laje, perquè l’exhibició d’’adolescentrisme’ de la comandància d’aquesta nau a la deriva, estamordeix. En el vídeo se’ns parlava que, de sempre, la vellesa en qualsevol matèria ha estat un valor per l’experiència, però els sionistes pretenen d’imposar la idioticràcia després de la criminocràcia, i per això necessiten idiotes i criminals per a fer la transició. Dit això, fem un recorregut per les misèries d’aquest país, els polítics, i comprovem la nul·la capacitat intel·lectual, l’absència de principis ètics i morals, la indigència dialèctica i la immensa facultat per a la mentida, el seu medi i norma de vida. Per no amarguejar-nos de bon començ, un breu vídeo de la protesta d’una dona en el consell d’un ajuntament, perquè aquests són el tipus d’accions que cal fer amb els criminals de les bandes mafioses dites partits. Ella els diu la veritat, i els delinqüents, l’única cosa que poden fer, és callar. I val a dir, que això, en certa manera, els honra, que m’imagino dient el mateix a l’analfabeta d’Hisenda, i la histèrica ja hauria arrencat amb un discurs prepotent acusant la dona dels mals que ella provoca, que aquests tipus de miserables, ja sabeu que agraden molt als ‘bons’.

https://t.me/RosselloCM/94929

Tanmateix, la màfia és la màfia, i com ho comprovem a la satrapia jesuïta del País Basc, quan la màfia governa, el crim campa tot ample:

https://gaceta.es/espana/los-robos-con-violencia-aumentan-un-90-y-los-delitos-sexuales-un-121-en-vitoria-en-el-2024-20240916-1702/

El més misteriós de tot és saber com arriben aquests militars dels sionistes, perquè des de Mauritània fins a la costa espanyola, cal prou combustible perquè no hi càpiga als ‘cayucos’, que suposo que per això els envien les llanxes de salvament, perquè els mercenaris no passin penúries, que mai no arriben deshidratats ni ferits pel sol, sinó més contents que un gínjols. En certa manera, i sense certa manera, el desgovern de Soroslàndia, mobilitza els seus efectius per a realitzar el transport que no donen abast a realitzar les ONG criminals dedicades al tràfic de persones:

https://t.me/No_plandemia/8763

Això passa quan un presidiari és col·locat al ministeri de l’Interior, el qual és incapaç de vigilar les fronteres, perquè lluitar contra l’enriquiment de les màfies amb el tràfic de persones és contraproduent per als interessos del delinqüent, i primer estan els seus interessos personals:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/5190010

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/5190002

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/5189985

Abans d’entrar en la màfia dels partits, una intervenció del nou sicari dels sionistes, l’Alvise Pérez, que ha costat ben poc de descobrir que és un altre frau ‘democràtic’, o sigui, que és més criminocràcia sionista. Ell mateix s’ho diu, i no cal afegir-hi res:

https://t.me/RosselloCM/94977

UN ALTRE GOS CASTRAT DELS CIRCUMCISOS.

Prou que sabem quina mena de tarats i depravats són els criminals de les bandes mafioses, però no vull deixar de recordar a què es dedica Sanitat, a part d’exterminar els ciutadans amb els verins:

https://t.me/noticiasNOM/1888

Doncs, aquesta colla de criminals, com els que veureu a la foto, analfabets, ‘adolescentristes’, indigents racionals i mancats de qualsevol principi ètic, han comunicat que el govern a partir d’ara serà la veritat absoluta i suprema, i qui no estigui d’acord amb el narcís que els alimenta, ho haurà de pagar.

https://gaceta.es/espana/el-gobierno-definira-que-es-un-medio-de-comunicacion-y-creara-una-accion-judicial-expres-contra-los-bulos-20240917-1559/

Les dues putetes inútils i idiotes de la foto no necessiten que es demostri que són tarades sense remissió possible, només cal que les escolteu en algun dels assortits disbarats que poden desbarrar; però els gossos castrats, tan jovenets i inútils, tan creguts com no-ningú, sí que vull il·lustrar-los, perquè cal demostrar els crims dels criminals. La hipocresia ja sabem que és el seu ‘modus vivendi’, la mentida, el frau, l’engany i la pocavergonya. Per això, vegem un dels espècimens estudiats en psicologia com a infraidiotes, que corrobora la impressió dels científics:

https://t.me/RosselloCM/94987

https://t.me/RosselloCM/94988

Però ja sabeu que el punt fort d’aquests criminals organitzats en partits polítics és el robatori, el tràfic d’influències, la malversació... i en això, l’analfabeta d’Hisenda és un perfecte exemple, que ha fet una carrera criminal tan ‘digna’, que els jueus l’han premiada amb la llicència per al robatori del patrimoni dels espanyols i la protecció de tots els socis criminals:

https://t.me/mustangcomunicacion/16608

SEGUR QUE ÉS INNOCENT O ‘INNOCENTA’!

Però vegem els de la foto de l’anunci del Ministeri de la Veritat, començant pel paràsit professional d’Urtasun, que del femer europeu ha estat enviar a destruir la dignitat d’Espanya, i ell, servicial amb els sionistes com el que més, que d’això menja, els serveix amb la boca oberta:

https://t.me/mustangcomunicacion/16613

Com el delinqüent i paràsit Félix Bolaños, que d’amic del gos d’Alex Soros ha passat a ser ministre de la presidència després d’un currículum laboral espaordidor: ser l’amic que sortia de copes amb el gos de Soros quan el gosset era el guarda-roba dels homosexuals del puticlub que regentava el seu marit Begoño. Els mentiders s’entenen entre ells, per això el gos el trià, perquè el miserable és capaç de dir les mateixes mentides que el seu amic del puticlub, amb tota la barra i sense immutar-se. Escolteu-lo dir les barbaritats que diu, i canvieu ‘democràcia’ per ‘criminocràcia’ i aleshores entendreu perfectament que el que vol el desgovern de Soroslàndia és poder delinquir sense que ningú els molesti, que això d’haver de desmentir els crims, els cansa, sobretot, perquè no paren de cometre’ls.

https://t.me/mustangcomunicacion/16614

https://t.me/Disidenteincontrolado/18664

Aquí teniu el noi del guarda-roba, un psicòpata de manual, un perill públic evident, un malalt que hauria d’estar en un centre especialitzat amb vigilància intensiva i amb medicació forta contra la vanitat, l’orgull, la prepotència i la megalomania patològiques, des de fa temps, i que avui, ja no faria falta cap centre, amb una caixa de pi n’hi hauria prou:

https://t.me/mustangcomunicacion/16618

ÉS UN MISERABLE MENTIDER, RES MÉS,

EL PERFECTE EXEMPLE DEL POCAVERGONYA.

UN GOS BAVÓS QUE PER PINSO

MATARIA QUI FES FALTA

(Com ho ha fet durant la plandèmia).

La vanitat d’aquest esguerro de la naturalesa, exigeix que el cor de les putetes inútils i idiotes de l’harem el coregin i li diguin ‘guapo, guapo’ tothora, que si no, el dandi de quatre rals pot entrar en crisi i ha d’anar-se’n a reflexionar, i després de plorar, encoratjat, proclamar que continuarà robant i traint el país pel bé del seu amo: Alex Soros, i de retruc, de la camarilla de criminals sionistes que estan robant Espanya amb la col·laboració imprescindible del dandi barat. Per això, s’envolta de la flor i nata de ‘la intel·ligència i la capacitat en la gestió pública’, curiosament, no sabem si per errada o per voluntat, totes dones. Vegeu quines coses poden formar part del cor del dròpol:

https://t.me/mustangcomunicacion/16612

I la cosa més natural, una dona al capdavant de la Guàrdia Civil, malgrat ser dona, no tenir-ne ni punyetera, i haver estat denunciada per desproporcionalitat en els seus actes de repressió («On l’home és dolent, la dona és malvada», recordeu-ho), però al gos li agrada humiliar els agents de la Guàrdia Civil, i res millor que posar una absoluta inútil, orgullosa i feminista, per a menystenir els agents que han estat en el cos i hi han fet mèrits durant tota la vida. Però, amics meus, la criminocràcia funciona així, i si hi ha algú que encara no ho entén, que es vegi la saga de ‘Il Padrino’, la magnífica pel·lícula de ficció que s’ha convertit en un documental sobre política.

https://t.me/mustangcomunicacion/16629

AIXÒ ÉS LA CRIMINOCRÀCIA EN ESTAT PUR.


I per concloure, una retractació. Sorprenentment, que encara no m’ho acabo de creure!, sembla que a les ciutats de la Immundícia hi ha homes dignes, o sigui, jutges i no només excrements amb toga. Estic que no m’ho crec, la veritat, però cal honorar qui mereix ser honorat, no com passa al desgovern del gos de Soros. Vegeu aquestes dues notícies que em fan revifar l’esperança, poc, però l’atia:

https://t.me/mustangcomunicacion/16611

https://t.me/No_plandemia/8765

Com comprovareu, són assumptes tan menors que no són ni assumptes, però almenys hem vist que hi ha algú que atura els peus a les bandes de criminals, com ho intenta el jutge Peinado amb el proxeneta del marit del gos. Sorprèn, perquè encara que siguin casos més que menors i sense importància, els jutges s’han imposat a la voluntat dels criminals. Vejam si s’animen, que si volen casos, jo els ajudo:

ALTA TRAÏCIÓ (Venda del país i finançament d’una invasió)

GENOCIDI (Assassinat massiu)

MALVERSACIÓ DE DINERS PÚBLICS (Tot)

ROBATORI CONTINUAT (Impostos)

VIOLACIÓ DELS DRETS HUMANS (Censura)

CONSPIRACIÓ CRIMINAL (Partits)

SEGREST I HUMILIACIÓ AMB ABÚS DE PODER

(Confinaments il·legals i estats d’alarma il·lícits)

...


NO ELS TINC CONFIANÇA,

FA CINQUANTA ANYS QUE CONVIUEN AMB CRIMINALS,

PERÒ ESPERAREM,

VEJAM SI QUAN MENYS ENS HO ESPEREM,

RESULTA QUE LA DEESSA RESSUSCITA.


SI LA JUSTÍCIA I EL POBLE VAN JUNTS,

ELS CRIMINALS DELS POLÍTICS

SÓN CARN DE PATÍBUL.


NI ELS LGTBIJKQ+ DE CAQUI

ENS FARIEN FALTA !

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada