dijous, 12 de setembre del 2024

QUADERN DE BITÀCOLA ( 12 / IX )


Avui que tots els catalanets han tornat a les granges d’explotació per a pagar els vicis dels criminals de la partitocràcia i a les ninetes dels seus ulls, els nens i les nenes que fugen de guerres imaginàries i són universitaris nascuts errats que només desitgen retornar a la pàtria, continuarem amb les classes de climatologia, perquè són una eina essencial per a entendre el funcionament del planeta. Avui començarem amb tres grans climatòlegs, un d’ells fou assassinat pels ‘bons’, l’altre fou clos a presó pels ‘bons’, i el tercer, assassinat, ves!, per un extremista. John Fitzgerald Kennedy és, sense dubte, un dels més grans climatòlegs de la història i, en aquests pocs minuts, resumeix a la perfecció la seva teoria, per la qual, els Rothschild i les bandes mafioses jueves associades optaren per assassinar-lo en lloc de donar-li un premi Nobel:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/5183383

L’altre gran climatòleg és el doctor Hammer, el creador de la Nova Medecina Germànica, per la qual fou empresonat, ja que salvava la vida dels pacients:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/5183334

Oi que és interessant el que ens diu dels excrements amb toga?

I el tercer, és Mahatma Gandhi:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/5183947

Ara que coneixem els agents atmosfèrics del mal i la tragèdia, podem veure els efectes de les seves accions, profundament estudiades i dissenyades per a la destrucció de vides, com és el cas paradigmàtic dels verins jueus, les armes biològiques o sintètic-biològiques amb les quals estan perpetran el genocidi més abjecte de la història, sense que els excrements amb davantalet o toga, depèn d’on es trobin, hi vegin cap possible crim, pobrets!, ells que són tan llestos! Ja fa dies que corre la notícia que investigadors japonesos han descobert que 96 milions de compatriotes tenen al cos nano-robots jueus, i per això han decretat l’estat d’emergència nacional. La notícia ja la vaig portar al blog i aleshores es deia que les bandes de la indústria criminal de la farmàfia i els mitjans de comunicació sionistes estaven tractant per tots els mitjans que la notícia no corri com la pólvora:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/5183398

Com és obvi, no puc corroborar si la notícia anterior és certa, que ho crec, però sí que puc aportar una prova que la meva teoria que els verins jueus eren armes que s’havien d’activar a mitjà termini – per a evitar que la gent pogués fer la correlació entre la vacuna i la mort o la malaltia -, i que ara és el període per quan ha estat dissenyada l’activació, que per aquest motiu l’Organització de Matances Sionistes (OMS) ja ha posat en alerta el món, perquè ells saben que els verins que fabriquen començaran a actuar de manera sincrònica arreu, i cal encobrir la matança amb xeringues, amb un nou invent víric invisible i terrorífic. I avui em trobo aquest descobriment d’investigadors mèdics coreans:

https://www.bitchute.com/video/AK8UFjztMf0v

PERÒ NO ÉS UN GENOCIDI,

ON ANEU A PARAR !

QUAN ELS SIONISTES MATEN,

SEMPRE SÓN ACCIDENTS

O LES AMENACES DE LA NATURA, QUE ENS ODIA.

Prou que coneixem en aquest espai virtual de la bondat dels bons, de com es preocupen nit i dia per tots nosaltres i que mai de la vida farien mal a ningú, ells, els pobrets!, els bons!, que a Gaza i a Ucraïna ens estan demostrant la magnitud del seu amor per la Humanitat. Tanmateix, aquestes deplorables guerres que els jueus mai no han desitjat, només faltaria!, tenen l’origen en un peculiar accident terrorista: l’atac d’Israel contra la Reserva Federal dels esclaus dels Estats Units, un ritual de sacrifici que s’emportà la vida de més de tres mil goyim per a major glòria d’Israel. Des de poc després de l’atemptat, fou evident que no hi havia terrorisme islamista al darrere, sinó la màfia sionista i el govern titella americà, i avui, les proves són més que concloents i només els covards, els pusil·lànimes i els idiotes encara ignoren que Israel fou el cervell del pitjor atemptat terrorista a la Reserva Federal. Vegem unes quantes informacions sobre aquest acte criminal, vaja, l’habitual si parles de sionistes i d’Israel:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/5183280

https://t.me/Realidades_Paralelas/9056

Aquí teniu el genocida Netanyahu, que ens adverteix què podria passar a la Reserva Federal dels esclaus dels Estats Units, si s’obstruïen els plans sionistes, que el criminal contra la Humanitat, és molt explícit en les seves explicacions. Com comprovareu, el Mossad preparava l’atemptat des d’abans dels anys 90:

https://t.me/resurgente2020/59907

I aquí, Ted Gurdenson, excap dels FBI a Los Angeles, molt explícit quant a quina màfia sionista són la CIA, el FBI i els serveis americans en general. Molt recomanable, perquè sense pèls a la llengua, denuncia els crims que cometen els polítics titelles dels sionistes, que com dic jo, no són polítics, sinó criminals. Molt important l’explicació del final que ens exposa qui són el mal del món: els banquers.

https://t.me/resurgente2020/59909

No abandonem els Estats Units, perquè els sionistes s’estan dedicant a exportar la immensa civilització haitiana arreu del continent, sobretot a Xile i a la Reserva Federal, tot, amb la intenció de fer-los més inclusius, solidaris, lliures i democràtics, que els jueus se les saben totes, com recordareu que ens ho explicava tan dolçament el monstre de la Spectre, qui ens aconsellava de deixar-nos matar pel nostre bé, que els jueus així ho havien decidit, i quedava lleig de fer-los un menysteniment a tan gran ofrena. Doncs, vegeu l’enriquiment que en quatre dies està experimentant Ohio, gràcies a les ONG sionistes que exporten universitaris enfosquits arreu del món:

https://t.me/resurgente2020/59891

https://t.me/RosselloCM/94605

Són els seus costums i s’han de respectar,

sinó, no avançarem com a espècie!

Saltem el toll i vegem quines són les condicions climàtiques a Europa, aquest immens femer comandat per criminals i gentalla de tota classe, pura púrria. Comencem amb una classe magistral de la nova filosofia africana, la revolució de les revolucions culturals de la història de la història del món mundial. Sé que de primeres pot costar d’entendre, però és el que té la filosofia:

https://t.me/RosselloCM/94636

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/5183912

Després de comprovar les immenses millores que estem vivint els europeus gràcies als criminals sicaris dels sionistes, podem continuar amb l’extraordinària malversació de diners públics dels lladres i assassins de la Corrupció de la Sinagoga del Femer, una extraordinària malversació que els excrements diarreics no veuen per enlloc, i mira que miren i són exhaustius en les investigacions, però ells, pobrets!, malversació, no la veuen enlloc.

https://elfarodemelilla.es/europa-le-da-110-millones-a-nador-para-desarrollar-su-puerto/

Jo com no sóc malpensat, m’imagino que deu ser que els criminals de la Corrupció i les eminències intel·lectuals disfressades amb toga per a reduir el tuf a putrefacció, desconeixen que Marroc no és Europa, sinó Àfrica, i que, a més a més, no pertany a la Sinagoga per a la destrucció d’Europa, i que per tant, si els criminals de la Corrupció i els sicaris que delinqueixen a la seu d’aquest antre de presidiaris en llibertat, volen ajudar els marroquins, un fet que lloo i aplaudeixo, que ho facin amb els seus diners, que la caritat no és caritat, quan es fa amb diners robats i malversats, encara que els maçons putrefactes que dissimulen la diarrea dessota la immundícia d’una toga, no ho sàpiguen. Com si els ciutadans europeus no tinguéssim prou problemes amb els criminals que ens governen! Val a dir, que ens governen gràcies als excrements, ja que si aquestes deposicions repugnants complissin el seu deure, cap dels criminals del Femer de la Sinagoga seria en llibertat, i la immensa majoria dels màxims responsables ja haurien estat executats per decòrum amb la més elemental de les justícies. Però els excrements estan per al que estan, per a destruir tot el que hi ha de sa, de bell i d’honorable a les societats, que si converteixen tot en un femer, ells se sentiran com a casa. No sé si es nota, però cada volta els detesto més, i aviat, amics meus, intueixo que sentiré un profund odi envers aquests miserables criminals que es creuen Déu i no són més que la més baixa de les escòries de cada país.

Mentrestant, a Itàlia, la sionista Meloni, endureix les penes contra els okupes:

https://gaceta.es/europa/meloni-endurecera-las-medidas-contra-la-okupacion-acelerando-los-procesos-de-desalojo-y-encarcelando-hasta-siete-anos-a-los-culpables-20240911-1833/

Vejam, els paràsits inútils que habiten en les ciutats de la Immundícia, si fossin mínimament intel·ligents i no gossets castrats i ensinistrats, a més de maçons de davantalet i gimcanes, sabrien que els drets inviolables són la vida i la propietat, i que qualsevol banda de mafiosos que pretengui violentar aquests principis està cometent crims de lesa Humanitat, i aleshores, als criminals de les bandes mafioses se’ls clou a presó i aquí pau, i després glòria. NO HI HA CAP LLEI LEGÍTIMA QUE PUGUI ATEMPTAR CONTRA LA VIDA NI LA PROPIETAT DE LES PERSONES, CAP NI UNA, I TOT JUTGE QUE ADMET QUALSEVOL VIOLACIÓ AL DRET FONAMENTAL I INALIENABLE DE LES PERSONES, ÉS UN PREVARICADOR; I JA SABEU, QUE LA PENA JUSTA PER A UN JUTGE PREVARICADOR ÉS LA PENA CAPITAL, SENSE COMMUTACIÓ POSSIBLE. La Meloni pot dir el que vulgui – encara que estigui en el correcte – perquè la violació de domicili és violació de domicili i és un dels principis fonamentals si es vol tenir convivència, per pura lògica, que no cal ser molt espavilat per a entendre-ho. Una societat només pot edificar-se en el respecte sagrat a la vida i a la propietat dels altres. Tota altra cosa és parany i injustícia, la professió dels lletrats. És trist, però quan una societat perd la fe en la Justícia, què resta? Només quan hi ha Justícia, hi ha societat. Però com els sionistes volen el caos i el regne impune de les bandes mafioses, la criminocràcia que anomeneu molt incorrectament ‘democràcia’, ha de ser protegida pels, teòricament, vetlladors de l’equanimitat, la probitat i la integritat, tanmateix, quan són maçons, o sigui, criminals, què podeu esperar?, més que delinqüència, desraó i iniquitat.



DIARI DE NAVEGACIÓ

Dia 12 de Setembre del 2024


A ‘Soroslàndia’, els criminals són al carrer i els innocents closos a presó. Les ONG, de les quals el 90% són organitzacions dedicades al crim i, curiosament, ‘finançades’ per filantrops sionistes que després, oh, sorpresa!, obtenen suculents beneficis. Aquí teniu una ONG dedicada al tràfic humà i que s’enriqueix del robatori, de fet, la pràctica habitual d’aquestes organitzacions de delinqüents:

https://t.me/resurgente2020/59888

Això passa, perquè un miserable criminal amant de la tortura i del seu marit, que hauria de ser a presó, els jueus el van alliberar, i és clar, el psicòpata els està molt agraït i farà tot el que li manin els sionistes, en el que és un flagrant delicte d’alta traïció, que evidentment els excrements amb toga no veuen en lloc, i s’ho comenten en les orgies que fan a les lògies amb els nens que els ‘regalen’ els jueus, sempre molt assortits en estoc. Aquí teniu el criminal mentint, i encobrint el que és una veritat sense discussió, però ell mentirà tot el que calgui, perquè vergonya i dignitat, mai no ha sabut què significaven, que per això, fou l’elegit dels sionistes: per abjecte.

https://t.me/resurgente2020/59906

L’ALTA TRAÏCIÓ ARA ÉS SOLIDARITAT !

Aquí el teniu amb un lema que reflecteix perfectament la seva feina al servei dels enemics d’Espanya, els sionistes. No em direu que l’aberració no la porta escrita en majúscules i en negreta a la cara de pervertit i sàdic: la viva expressió d’una au carronyera:

https://t.me/RosselloCM/94604

Mentre aquest delinqüent menteix i continua facilitant l’entrada i protecció dels mercenaris dels jueus, emparant-los en tots els crims perquè els sionistes no s’enfadin i el facin ingressar a presó, on hauria de ser; un altre delinqüent, l’amic dels narcotraficants, el psicòpata que volia imposar multes descomunals als qui no acceptessin de ser enverinats pels jueus, no cessa en les intencions, i aquí el teniu en el que és un MANIFEST CRIM DE LESA HUMANITAT, imposant l’enverinament dels nens que estan sota la seva responsabilitat, sota amenaça de deixar-los fora de la societat. Aquests tipus de criminals no han d’anar a presó, la millor solució amb ells, sempre és resoldre el problema per sempre. Morta la cuca, mort el verí:

https://t.me/resurgente2020/59913

Tanmateix, cap maçó amb aspecte de deposició i que vesteix toga, cap ni un, no s’ha adonat dels crims de lesa humanitat que aquest genocida practica. Tanmateix, si a les favorites de l’harem no les toquen, cal reconèixer un jutge – oh, miracle! – que ha dictat una sentència lloable, en protegir els infermers quan fan la seva feina i que no volen convertir-se en criminals contra la Humanitat per participar en genocidi:

https://www.scabelum.com/post/extracto-de-sentencia-sobre-el-derecho-de-los-sanitarios-a-informar-sobre-las-vacunas

Tanmateix, el cau d’escurçons i paraplègics mentals que conformen la fiscalia, no s’han adonat de quines són les repercussions d’aquesta sentència, què significa. Evidentment, no. No demaneu pensaments a ens mancats d’altra virtut que l’obediència cega i sense reflexió. Val a dir a títol il·lustratiu, per a ses excel·lències fiscals, que quan es demostri que no ha existit pandèmia i que els verins venien servits en les inoculacions que tots els còmplices pretenien imposar pel civil o pel militar, ells seran col·laboradors necessaris en genocidi i responsables d’un delicte de deixadesa de funcions i de desemparament de la seguretat sanitària dels espanyols que els paguen, per no perseguir el delicte, i que aleshores els espanyols que els paguen tindran tot el dret de ser reposats en justícia del mal provocat per aquests miserables irresponsables, tot esperant, almenys jo, que la pena sigui aquella que no admet recurs, perquè ja no serveix de res; no sé si m’explico amb prou claredat.

Lògicament, envoltats de tants de criminals, no puc deixar de passar el més gran dels delinqüents i el més perillós que mai hagi nascut a les Espanyes, el cínic narcís casat amb un proxeneta i que, els dos, han convertit les institucions de l’Estat en diversos prostíbuls on les putes inútils i idiotes i els gossos castrats campen ben amples. Més que la notícia, que és un absurd propi del món imbècil que els sionistes ens han construït, vull destacar la foto:

https://www.msn.com/es-es/noticias/espana/bego%C3%B1a-g%C3%B3mez-se-queda-sin-c%C3%A1tedra-la-universidad-complutense-decide-su-retirada-en-plena-investigaci%C3%B3n/ar-AA1qpb4Y?ocid=winp1taskbar&cvid=9ff4be4fcefb4a4ea6a10a51b440171c&ei=48

Ahir parlava del jutge Peinado i elogiava el seu treball, però els criminals han activat tota la púrria de la fiscalia i el prostíbul del Tribunal Suprem, on no hi cap un delinqüent ni una puta més, i els han manat d’anar contra la Justícia, que els jueus estan al seu darrere i l’última cosa que voldran, és que un jutge faci justícia. Ja ho vaig dir. I que vagi amb compte el jutge, que un accident inesperat, tenint com a enemics aquests dos criminals, no és cap desvari. Tractaran d’arruïnar-li la vida, i si no se’n surten, potser un accident resolgui l’assumpte, i sempre, això sí, amb la connivència i beneplàcit del cau d’escurçons i criminals de la fiscalia i el tribunal suprem, probablement, la comuna més gran del país amb la latrina del Constitucional.

https://www.elindependiente.com/espana/tribunales/2024/09/11/que-le-puede-pasar-al-juez-peinado-si-el-tribunal-admite-la-querella-de-sanchez/

Malauradament, els qui no ens xumem els dits, sabem que tots els partits polítics són organitzacions criminals dedicades a la delinqüència en totes les seves variants i categories, essent el PSOE, la més gran i important d’aquestes màfies. Un senyor que no és gaire simpatitzant de la Cosa Nostra, ens fa una mica de memòria sobre què és aquesta banda de criminals:

https://t.me/RosselloCM/94606

AQUESTS FANÀTICS SENSE CERVELL,

AMB ODI I DISCAPACITATS COGNITIVES,

A MÉS DE MANCATS DE PRINCIPIS ÈTICS,

SÓN LA BANDA MAFIOSA QUE GOVERNA !

Per això, tot va com va. Vegeu els cagaguano i la limitació racional dels animals, com també la corrupció de la professió i la poca vergonya que tenen en anar sense calces, amb el cul en pompa i la boca ben oberta a la recerca del circumcís que els mantindrà. Tanmateix, com se’ns diu al peu de la notícia, els idiotes són molt fàcils de caçar, perquè són profundament imbècils, que per això són idiotes, i ells mateixos et donen les proves dels seus crims, com el gos de Soros, quan cridava ‘La libertad es vacunar, vacunar y vacunar’, i les vacunes han provocat més de 120000 morts, la qual cosa, a una persona assenyada, encara que sigui sense gaire formació intel·lectual, li és prou per a descobrir un genocida. Però no veureu ni a cap escòria de fiscal ni a cap cagaguano deficient mental, ni sospitar-ho tan sols. Correran a esborrar les filmacions, abans que afrontar la realitat, que així els ho mana Alex Soros, l’emperador de Soroslàndia, per damunt del rei d’Espanya, Mohammed VI, el seu virrei, ‘El Preparau’, i ‘il padrino’, el gos de Soros. Vegeu la notícia relacionada amb la sentència contra Pedro Varela:

https://t.me/RosselloCM/94596

ES POT SER MÉS MISERABLE ?

NO SABEU QUÈ FARIEN ELS LIL·LIPUTENCS MENTALS

PER A TENIR SATISFET EL JUEU DE TORN

I

LA MENJADORA PLENA.

NO HO SABEU !


Per concloure avui, una mica d’Art, no de l’art podrit i absurd dels jueus, no. Aquí teniu una obra que no necessita explicació perquè s’explica ella mateixa i que és obra de l’escultor eslovac Martin Hudazek, i que us la poso perquè mai no la podreu veure a l’abocador de deixalles del Metropolitan de Nova York ni al MOMA, on només Satanàs i els seus sequaços hi exposen les respectives aberracions.

https://t.me/resurgente2020/59897



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada