dissabte, 14 de setembre del 2024

QUADERN DE BITÀCOLA ( 14 / IX )


Avui no aportaré res sobre les grans contribucions a la ciència de la climatologia dels més destacats estudiosos del tema, sinó que em centraré a veure quines són les repercussions, en els diversos climes del planeta, de l’acció de l’agent climàtic més nociu: la banca, i dels vents huracanats que l’acompanyen arreu: els jueus sionistes; que un fenomen no pot ser entès sense l’altre.

Si analitzem Sud-Amèrica, no ens serà difícil de descobrir els desastres que hi està portant la banca sionista, que condueix totes les nacions guiades pels traïdors respectius i els agents-sicaris dels banquers, a la misèria, el somni humit dels bons filantrops. Tanmateix, fixem-nos en Veneçuela, la ‘plantació’ de petroli on els Rothschild hi han col·locat un conductor d’autobús analfabet i terrorista: Maduro – tot molt de l’estil sionista, perquè a idiòcia, de segur, a Veneçuela no hi ha qui li faci ombra -. Escolteu aquests talls del deficient mental que s’està fent multimilionari regalant la immensa riquesa del país als criminals de la banda dels Rothschild i les sectes sionistes aliades, i comprovareu el tipus d’escòria i quins sacs de vòmits són els que fascinen els jueus:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/5186420

LES DECLARACIONS DEL CRIMINAL

SÓN PROU PER AJUSTICIAR-LO.

A Austràlia, que ha recuperat la funció particular de ser la presó de la colònia britànica dels asquenazites, és on els sionistes hi han establert el laboratori principal per als països angle-saxons. Els xinesos funcionen molt bé, d’acord al patrons d’esclavatge satisfet que marquen els sionistes, i això cal escampar-ho ara als dominis jueus de la corona britànica, i Austràlia és el model per a la presó, com Nova Zelanda ho és per a l’extermini o el Regne Unit per a la destrucció autòctona mitjançant la importació dels mercenaris dels sionistes.

https://t.me/Disidenteincontrolado/18632

SI EL TERRORISTA D’ABANS SE SENTENCIAVA

AMB LES SEVES AMENACES,

ELS CRIMINALS DE LA PARTITOCRÀCIA AUSTRALIANA

ES CONDEMNEN PER LES ACCIONS.

Tanmateix, aquesta estratègia de destrucció de qualsevol informació que no siguin les mentides sionistes, és l’objectiu actual de les bandes del càrtel bancari i terrorista, ja que els enverinaments massius i letals i la destrucció de l’economia, junt amb els aldarulls provocats pels seus mercenaris i el descontentament dels autòctons, provocaran el caos per ells instigat, per tal que tothom reclami l’estat policíac i el senyal de la bèstia (CBDC). Per això, totes les putes inútils i idiotes i els gossos castrats, tant se val de quin prostíbul ni de quina canera siguin, sense calces i ‘a lo loco’, de genolls pels passadissos, fan mans i mànigues per a convertir la llibertat humana en un oblit. Quant a això, tingueu present que no hi ha cap llei ni cap normativa que pugui emparar qui et viola en tractar-te com a un animal, cap ni un, i tothom té el dret de matar el seu amo, més, quan l’amo et vol callat, silent, mut i obedient. No oblideu tampoc que els polítics són els criminals que ho estan fent possible, i mentre tu perds poder adquisitiu i esperances cada dia, ells viuen del que et roben gràcies al servei als sionistes i a la inacció dels excrements amb toga, els maçons imbecil·litzats que garanteixen la impunitat per als criminals i la persecució per als justos. Vegeu com la criminocràcia europea comandada per la Sinagoga del Femer malda el que no està escrit per a reprimir les llibertats de la gent i obligar tothom a besar els peus dels seus lladres i assassins (les bandes mafioses anomenades partits polítics):

https://t.me/Disidenteincontrolado/18634

A Ucraïna, com és Europa, els banquers sionistes actuen de manera diferent. BlackRock, l’amo del pallasso titella, té els plans de destrucció del país i els de la reconstrucció. De moment, entre els escàndols per tràfic d’armes, de nens, d’òrgans i el que vulgueu - que BlackRock és omnipresent -, cal destacar la filantropia sionista envers els humans que vivien a Ucraïna: Als joves i als homes els envien a morir per Zelensky, pel colpista de Soros i per la Nuland (tots jueus, ves!, quines curioses casualitats); mentre que les dones les envien a Alemanya a prostituir-se. No em direu que no pensen en tot: repartiment d’armes, selecció i distribució de nens per a actes maçònics, òrgans frescos per a tothom, reducció de la població eslava i servei de prostitutes. No em direu que davant de tanta bondat no us cauen les llàgrimes!

https://t.me/RosselloCM/94729

https://t.me/RosselloCM/94728

Quant a Ucraïna, recordareu que el sionista i germanòfob de Scholz, el sac d’escombraries que destrueix Alemanya, va prometre que començaria a deportar els immigrants il·legals, i ja vaig exposar la meva teoria que els únics immigrants que expulsaria serien els ucraïnesos, perquè els jueus volen que morin a la guerra idiota contra Rússia. Doncs, aquí teniu l’hipòcrita i criminal canceller alemany (que gran fan Hitler!) demostrant amb fets, la ‘contundència’ de les seves intencions amb la immigració il·legal:

https://t.me/RosselloCM/94737

NO SÓN POLÍTICS,

SÓN CRIMINALS,

I VOLEN LA TEVA DESTRUCCIÓ.

Vegeu si no, el gran èxit dels suecs amb el seguiment de la doctrina bonista:

https://t.me/RosselloCM/94725

Tanmateix, si bé les colònies obeeixen (Regne Unit, els esclaus de la Reserva Federal, l’africana França, la submisa Alemanya i, sobretot, la Sinagoga del Femer Europeu), hi ha obstacles, sigui l’Hongria d’Orban, la resistent Polònia, malgrat el sionista Tusk, o Holanda, on semblen que començaran a fer bé les coses:

https://t.me/RosselloCM/94730

SOL·LICITAR SORTIR DE LA LEGISLACIÓ U.E.

NO ÉS PROU.

CAL ANAR-SE’N I EXIGIR REPARACIONS

PEL MAL PROVOCAT PER AQUESTA

INSTITUCIÓ SIONISTA ANTIEUROPEA

AMB CÀRRECS D’ALTA TRAÏCIÓ I GENOCIDI

PER ALS RESPONSABLES POLÍTICS

I

LA REINSTAURACIÓ DE LA PENA CAPITAL.

Tota altra cosa és seguir el joc dels sionistes.

Conclourem les anotacions climàtiques d’avui, amb un perfecte exemple de quan les coses es fan bé i les coses es fan malament. Tres dones:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/5186372



DIARI DE NAVEGACIÓ

Dia 14 de Setembre del 2024


Soroslàndia’ és un manicomi puticlub, la innovació sorosiana. Agafar tots els deficients mentals del Cottolengo i posar-los a fer de prostitutes, és el que té. Comencem amb les odalisques inútils i idiotes de l’harem i les seves obres. Vegeu tres membres del prostíbul del gos de Soros i el proxeneta del seu marit, practicant la corrupció xupiguai de les indigents mentals o ‘indigentes mentalas’, com els agrada que se’ls digui:

https://theobjective.com/medios/2024-09-11/gobierno-gasto-suscripciones-periodicos/

QUINA ÉS LA FEINA D’UN GOVERN ?

SUBSCRIURE’S A LA PREMSA SIONISTA.

I no!, no!, aquí no hi ha malversació de diners públics, que si n’hi hagués, els excrements amb toga i amb absència de neurones, menys encara de moral, ja estarien investigant on han anat a parar els diners públics, però com les bandes mafioses dels criminals que es fan dir polítics no cometen mai cap delicte, els excrements s’entretenen a perseguir qui ha dit caca a un negre, puta a una avortista o mamarratxo a un LGTBIJKQ+. Són així, pobrets! Si no hi hagués criminocràcia, o serien a presó o no tindrien feina, però la criminocràcia és una meravella social per a tots els pocavergonyes i delinqüents comuns, que s’afilien a una família criminal i viuen de robar... No em creieu? Vegeu l’espectacular currículum de María Jesús Montero:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/5186463

Tot seguit, una dissertació prodigiosa de pura filosofia política, amb espurnes jurídiques:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/5186421

Aquí teniu una altra puteta dels sionistes i els èxits de les seves polítiques socials (El seu ministeri ja ho diu tot: Ministeri de Transició Ecològica (?). Cap idiota sense micro, i a ella n’hi posen dos, per què serà?:

https://www.vozpopuli.com/economia_y_finanzas/energia/fiasco-bono-social-luz-35-millones-hogares-no-reciben-complejidad.html

Més, que no s’acaben. Vegeu dues rescatades del Cottolengo, una, president de comunitat i l’altra, ministra, una ministra que amb l’expressió de la cara ja ens demostra el munt de meravelles que és capaç de realitzar:

https://edatv.news/politica/ministra-igualdad-tacha-perversion-centro-para-hombres-violados

https://t.me/RosselloCM/94740

I coses d’aquest ministeri, la guingueta del lladronici, la hipocresia, la banalitat, l’analfabetisme i la desprotecció de la dona:

https://t.me/RosselloCM/94772

Com us haureu fixat, totes les ministres i coses que han sortit fins ara són dones, el motiu pel qual occident està en caiguda lliure. La incapacitat i, les més de les vegades, la discapacitat racional d’aquestes mamarratxos són la causa que estem com estem. La dona ha demostrat sobradament en un parell de dècades la seva nul·litat absoluta en assumptes polítics i econòmics. Si continuen, és perquè el poble és majoritàriament imbècil i perquè els sionistes les necessiten, com l’aigua qui té set, per a destruir la nostra civilització; sobretot, perquè com són més que limitades, encara més analfabetes, poc empàtiques i ambicioses com Midas, doncs, oli en un llum, quin verí millor trobaries?

Per a demostrar-ho, que ja sabeu que mai no acuso sense raó ni prova autentificada, com que mai no he insultat ningú, ja que si algú s’ofèn, serà perquè s’hi veu retratat, que jo dir imbècil un metge o un polític, no ho faré, si no és que el metge o el polític en qüestió no són imbècils i amb prou desenvolupament, que davant del dubte, reprimeixo la meva descripció. Dit això, recordareu que aquestes tarades del cor del gos de Soros, més d’una vegada s’han pronunciat contra els empresaris i el mal que suposen per a la societat (es pot ser més indigent mental?), que n’hi va haver una que va dir que acabant amb els empresaris que són els qui provoquen l’atur, acabarien amb l’atur (coses dels superdotats amb idiòcia profunda), doncs, vegeu la magnífica comparació entre els empresaris i els lladres, o polítics, com se’ls anomena molt erradament, de forma col·loquial:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/5186367

ELS IMPOSTOS SERVEIXEN PER DUES COSES:

PAGAR EL DEUTE AMB ELS SIONISTES

(DESPRÉS DE LA TRAÏCIÓ D’UN POLÍTIC),

I PER A PAGAR ELS CRIMINALS DE LES MÀFIES.

EL CREIXEMENT D’UN PAÍS

ÉS SEMPRE EL RESULTAT DE POCS IMPOSTOS

I

MENYS POLÍTICS.

No s’ha de ser llest, ni tant sols, per a veure-ho.

Tanmateix, ja sabeu que els sionistes així com els agraden les putetes inútils i idiotes que amb somrís ensorren mil·lennis de cultura i civilització, els agraden els gossets castrats, aquests, perquè són més insolents i pocavergonyes. Vegeu aquesta notícia que només pot ser fruit de la gestió d’un lil·liputenc mental i ètic com el sinistre i presidiari que és ministre, homosexual, traïdor i cínic fins al vòmit:

https://okdiario.com/espana/interior-suplica-marruecos-que-blinde-costa-contra-amenaza-asalto-inmigrantes-del-domingo-13460681

Suplicar? Deu ser de rebre, dic jo. Vejam, si espero que hi hagi una invasió de la frontera, no suplico. Truco el ministre marroquí i li adverteixo que les forces de seguretat protegiran la frontera amb foc real. Qui tingui orelles, que escolti. «Si els deixes passar, jo no els deixaré entrar, ni per humanitarisme ni per bonisme idiota. Dispararem a l’aire, i si no se’n tornen i continuen avançant, els aturarem amb foc real, i si continuen avançant, els abatrem. I aquí pau i després glòria».

Però el gosset castrat, que a criminal pocs el superen, si exceptuem el gos de l’Alex (el seu nou amo, que el pare repapieja), suplica al seu rei que no li provoqui una crisi política. Coses d’aquests desperfectes de la naturalesa. Com el següent, un mamarratxo que no ha treballat mai, que ha viscut del robatori i la mentida tota la vida dins de l’organització criminal PSOE i que, fins i tot, cosa increïble, fou president de satrapia, allà a la terra dels jesuïtes. Doncs, vegeu què diu el deficient mental:

https://t.me/RosselloCM/94755

REBRE INSULTS I LLANÇAMENT D’OBJECTES

SÓN PART DE LA FEINA D’UN POLÍTIC,

MÉS ENCARA SI SÓN CRIMINALS.

I EL PATXI NO ES QUEIXARÀ,

QUE PORTA TOTA LA VIDA VIVINT DEL ROBATORI !

I JA SABEU, QUE JO CREC QUE AVUI,

AMB RELACIÓ A AQUESTS PSICÒPATES,

NO HI HA LÍMIT

JA QUE ELLS NO EL TENEN:

ELLS TRAEIXEN LA NACIÓ

I

MATEN LA POBLACIÓ.

(Les evidències dels càrrecs adduïts no admeten dubte)

Quan la gent aconsegueixi que aquests criminals no puguin sortir al carrer, que no puguin viure a l’aire lliure i sempre hagin d’anar protegits pels mamarratxos que vigilen que ningú no faci justícia; quan assolim això, i que les rates s’hagin de reunir en caus i a amagades, que no els vegis mai al carrer, ni en un restaurant, ni en un espectacle públic, aleshores, amics meus, haurem fet un veritable pas endavant. Mentre reteu respecte a l’escòria més abjecta i perversa, ells continuaran executant les ordres que us han de destruir i convertir els vostres fills en animals de granja.

Per si hi ha algú, políticament correcte, que no veu l’evidència del CRIM L’ALTA TRAÏCIÓ I GENOCIDI, li recordo que l’empara, protecció i manteniment d’immigrants il·legals per ordres estrangeres és un delicte de traïció, a més d’una discriminació de subnormal envers els autòctons i a favor de delinqüents indocumentats i amb historials criminals desconeguts:

https://t.me/RosselloCM/94758

https://t.me/RosselloCM/94760

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/5186847

I quant al genocidi, deixaré que siguin dos doctors els qui ens ho expliquin, perquè es vegi que la informació no és d’un conspiranoic, sinó d’especialistes en salut. El primer, el doctor Ángel Ruíz Valdepeñas, un d’aquests herois que ha estat perseguit, tot just, pels criminals de les bandes mafioses, amb la col·laboració dels excrements amb toga:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/5186471

PARLA DE GENOCIDI.

I el professor Seiji Kojima, japonès, fa tres dies, parla de massacre i intencionalitat:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/5186391

L’ENCOBRIMENT DE GENOCIDI

ÉS

PARTICIPACIÓ ACTIVA EN GENOCIDI.

(Per a aquells que només obeeixen ordres i no poden pensar)

Aquí teniu dos gossets castrats de la canera sionista que, com són molt obedients, estan molt ben ensinistrats. Si els jueus els diuen que han de perseguir tots els qui els portin la contrària, els gossets borden i ensenyen les dents, que per això estan... i per a viure del robatori i l’assassinat. Els dos de la foto en un estat de dret ja haurien estat ajusticiats per malversació, abús de poder, coaccions, violació dels drets humans fonamentals i genocidi. Quasi res, oi?

https://gaceta.es/espana/el-pp-se-une-al-psoe-en-la-creacion-de-una-subcomision-para-controlar-las-redes-hay-mas-racismo-y-xenofobia-20240912-1535/

JO ME’LS IMAGINO A LA FORCA

I, NO SÉ VOSALTRES,

PERÒ JO, HI VEIG UN MÓN MILLOR.

Perquè vegeu que són organitzacions mafioses dedicades al crim:

https://t.me/mustangcomunicacion/16560

Als excrements, pobrets!, els diria, que quan resulta que els delictes els cometen els membres d’una mateixa banda, vol dir que la banda és una organització criminal, i tots els responsables de la ‘mara’ han de ser detinguts i la banda dissolta. No és tan difícil d’entendre. Per bé que no tinc cap esperança que aquests maçonets que els agraden els nens i fer gimcanes organitzades pels nassuts per a demostrar fins on són capaços d’arribar amb les fel·lacions, ho entenguin. Primer haurien de saber què és l’ètica, i després tenir una miqueta d’intel·ligència, capacitat per al pensament propi. Però a ells, els poses la toga i, com passava amb l’acudit aquell del tricorni, que un hom se’n troba un i se’l posa al cap, i li entra una mala llet que no pot explicar; doncs, a aquests delinqüents els poses la toga i se senten Déu a la Capella Sixtina. Són així, megalòmans, tant, com prevaricadors. Gràcies a la seva perniciosa i inútil feina, ja que persegueixen els innocents i emparen els criminals, els pobles han de crear patrulles ciutadanes per a protegir-se, ja que els excrements estan més pendents de la pròxima festa orgiàstica dels jueus, que de complir una paraula que no tenen.

https://t.me/RosselloCM/94771

SES ESCOMBRARIES,

AQUESTA ÉS LA VOSTRA INIQUA OBRA.

MÉS INÚTILS I COOPERADORS AMB EL CRIM

ÉS DIFÍCIL DE SER-NE.

Són el que no hi ha. Aquí teniu la colla de traïdors de la Fiscalia protegint la distribució dels mercenaris dels sionistes:

https://t.me/RosselloCM/94761

I aquí els teniu en deixadesa de funcions, perquè qui comet el crim és qui els paga un sobresou arribat el cas, i qui els permet que robin del patrimoni de la gent amb absoluta impunitat. Fins i tot, una persona amb síndrome de Down hi veu el delicte d’estafa i, més que probablement, enverinament massiu, com també la necessària col·laboració de les institucions oficials, però ells, pobrets!, no. Si no veuen que el Begoño és un delinqüent, tot i saber que és proxeneta professional!

https://t.me/RosselloCM/94768

I per concloure, perquè no em vull fer més mala sang amb aquesta colla de criminals, que si algun dia hi ha justícia, hauran de pagar amb escreix pels crims que han comès, que ja és trist parlar de fiscals i jutges, i que el més probable, però de llarg, el més probable, és que siguin prevaricadors, a més d’analfabets quant als fonaments de la justícia, que els drets dels criminals els coneixen prou bé, i bé que els emparen sempre, que el criminal paga minutes; en canvi, el poble, no.

https://www.libremercado.com/2024-06-26/el-mundo-al-reves-los-okupas-denuncian-a-itziar-la-madre-soltera-con-3-hijos-que-destapo-su-caso-en-libertad-digital-7140518/


NO TINC PARAULES.

NO, NO LES TINC.

HI HA VEGADES

QUE EL RAONAMENT JA ÉS IMPOSSIBLE

I

EL MILLOR MÈTODE A SEGUIR

PER A TROBAR UNA SOLUCIÓ DEFINITIVA

ÉS

LA PRÀCTICA DEL CÀNEM ENTRELLIGAT.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada