divendres, 18 de desembre del 2020

ASSASSINS EN ACCIÓ

 

La púrria que desgoverna Espanya, Catalunya i Europa ha farcit de deficiències i malformacions tot el que ha tocat. És evident que de tota la colla de mesells que belen així que els jueus o els sicaris de torn mouen la batuta, no es pot esperar res de bo. L’absoluta indigència intel·lectual, la radical absència de qualsevol valor ètic i el buit total en l’assumpció de la responsabilitat dels seus actes, demostra que la colla de criminals que dirigeixen el nostre continent a les ordres del Femer Europeu i la sacerdotessa negra, tot fent homenatges i cerimònies en honor dels grans Déus del BIS i els seus nassos corruptes, no tenen altra opinió que la que els ha estat inserida, suposo que perquè no són ni capaços d’un pensament no remunerat, i així estan imposant la destrucció de la moral cristiana de manera oficial (la qual cosa és un delicte de persecució religiosa) i sotmetent la població a l’aniquilació de qualsevol principi ètic, la qual cosa s’encarreguen de fer a la premsa, però sobretot en els centres d’’extermini intel·lectual i emocional’ que són les escoles que dirigeix, a casa nostra, el Reichsführer-SS Bargalló.

Fa un temps, criticant el vòmit de l’autopercepció sexual que cervells amb serioses patologies escampen arreu, vaig comentar que si us fixàveu, podíeu dir que sou un home en cos de dona, que sou un home-dona però us agradaria de ser un test amb flors o que us sentiu com una puça i que per això salteu i no camineu. I tots els paraplègics que han estudiat psicologia us aplaudiran i us encoratjaran a defensar la vostra identitat. Imagineu fins on pot arribar la desintegració de la massa cerebral d’aquests malalts que tenen cura de gent sana! Doncs bé, en aquell escrit volia que féssiu atenció que podíem ser el que la nostra autopercepció malalta desitgés, però només hi havia una autopercepció que no està catalogada com a normal, i per tant, els monstres que governen i destrueixen els nostres fills, i que han acabat amb el futur dels nostres joves i l’esperança dels vells, aquests criminals, només conceben com a excepció a l’autopercepció, el que llegireu tot seguit (és una captura de pantalla):


Podem confiar que els tarats facin cas d’aquesta declaració i apliquin els mateixos criteris que per a les seves diarrees mentals? Ja us dic jo que no, que els amos això no ho tenen considerat com a una autopercepció, ja que els animals poden sentir-se com vulguin i això ho respecten, el que no pot ser és el que animals vulguin tenir la mateixa condició que ells, els amos del ramat. Però aquesta raó, que analitzada amb deteniment està molt més justificada que la d’un imbècil profund que vol ser un ós o un llapis de colors, perquè està més que molt justificada, no els val. L’autopercepció només respon a picors vaginals o d’ous, i en casos exclusius, a vessaments cerebrals, qualsevol altra autopercepció és exclosa de consideració pels amos que tant us estimen. Per això, no tracteu de sol·licitar la solució oficial al vostre gust de ric, que això, veieu!, això no hi entra. És una llàstima, però és així; els lladres de la vostra riquesa, no us la volen tornar, perquè penseu que com a ‘homes’ no hi ha ningú que us pugui impedir el gaudi i la disposició per necessitat de tot allò que la naturalesa ens ofereix, perquè la Naturalesa no és de ningú, encara que els nassos pudents us facin creure el contrari.


I ara, després d’aquesta captura de pantalla de la qual no m’he pogut estar, parlem dels assassins que es preparen per a executar l’extermini com els ha estat ordenat. Els criminals europeus, amb la von Leyden al capdavant, ja estan preparant la disposició al públic de la vacuna, d’una injecció sense cap garantia sanitària i que respon als interessos de lladronici de la indústria de la farmàfia. Quant a això, poca cosa hi ha a dir. UN SOL MORT PER LA VACUNA i l’enjudiciament de tots els responsables per ASSASSINAT és de primer de dret. La responsabilitat de la vacuna és dels criminals dels governs i dels sicaris dels parlaments, per això, qualsevol perjudici per a la població exigeix la immediata posada dels criminals davant dels jutges, i si les morts o els perjudicis afecten a una part sensible de la població, és de pura raó i d’ètica, el pagament amb la vida de tots els responsables per haver-se enriquit amb l’assassinat premeditat de la gent. UN SOL MORT I TOTS ELS GOVERNS SÓN RESPONSABLES D’ASSASSINAT I GENOCIDI. Perquè penseu que hi ha hagut morts en les proves, hi ha hagut desgraciats de per vida als assajos, i cap de les vacunes ha seguit fil per randa els processos habituals que garanteixen (i no garanteixen res) la seguretat, l’eficàcia i l’eficiència dels verins inoculats amb xeringues. Sense haver experimentat la vacuna en animals i haver esperat el temps prudencial per a treure’n les conclusions pertinents, no hi ha cap dubte que la violació d’aquest principi bàsic de seguretat, converteix tots els polítics en TERRORISTES. Veurem si amb les vacunes només són terroristes o són genocides. De moment, ja hi ha prou afectats amb les primeres inoculacions. L’atemptat contra la salut pública és un crim. Si el crim es duu a terme amb total negligència, és responsabilitat de tots els criminals que hi han participat (polítics, metges, premsa, jutges, policies). El desenvolupament d’un càrrec públic EXIGEIX la responsabilitat ineludible de totes les decisions. Òbviament, a llimacs, rates i altres animals inferiors, això és molt difícil de fer-los-ho entendre, millor, és impossible; però que aquests paràsits no ho puguin entendre, no significa en absolut que per això puguin eludir la responsabilitat. Matar amb voluntat i traïdoria és assassinat. No fan altra cosa els càrrecs polítics, es diguin Dra. Alba Mengele, Dr. Pokemon, Dr. Tetrabrick o el màxim responsable de l’Estar en sanitat (que no autoritat sanitària), el Dr. Illa.

I conclouré aquest escrit centrant-me en aquest rebuig humà que després de ballar amb la ballarina catalana adoradora de Pedo, el gos ‘Imbécil’ de Soros, ha arribat a destruir la sanitat i la salut dels espanyols, perquè la seva ínfima capacitat racional, no li permet cap esforç. La Universitat li regalà el títol de filosofia, i la realitat ens ha demostrat com un imbècil integral pot vantar-se de totes les titulacions que vulgui, però la idiòcia és una característica que cap paper no pot esborrar; i l’Illa és un IDIOTA INTEGRAL.

El fet d’haver-se matriculat a la ‘facultat’ de filosofia hauria de ser prou perquè l’imbècil comprengués que la filosofia és feta necessàriament amb llibertat, que és un concepte que l’excrement ignora en totes les seves lletres i accepcions.

Si hi hagués una neurona coixa en el seu budell cranial, prou que s’hauria adonat que és impossible una ‘autoritat sanitària’. Però, és clar, no demaneu pensaments a un excrement, això és radicalment impossible, l’única cosa al seu abast és fer pudor, que per això els nassos jueus l’estimen tant. Els metges només són assessors del malalt, MAI UNA AUTORITAT; el fet de no comprendre aquest principi fonamental de la llibertat i del dret a la vida, defineix l’escòria en tota la seva misèria i abjecció.

Si dins de la capacitat cranial hi hagués massa cerebral, comprendria que la imposició de mentides i falsificacions és un delicte contra la ciutadania, i que l’obligatorietat directa (forçada) o indirecta (represàlies evidents o disfressades) és un crim de lesa humanitat, ja que l’imbècil no s’adona tan sols que està actuant com el Dr Mengele ho feia a l’Alemanya Nazi. No us penseu que és nazi, és idiota, senzillament un PERFECTE IDIOTA, sense possibilitat de reparació, però amb l’agreujant que la seva profunda idiotesa és tan pregona i inusual que és perillosa. Al molt babau, no li demaneu un pensament, que si això li demanessin els lloros que mengen pipes i omplen de guano les conferències de premsa, li esclataria l’excrement cerebral com a Mars Attack els passava als alienígenes.

Aquest tros de quòniam ha fet un mal irreparable a 48 milions de persones, per la seva demència, per la seva obediència i per la seva sobirana estultícia, demostrada dia rere dia i amb esforços permanents per mostrar-se cada volta més incapaç i fer així feliços als amos que li donen la sardina, com els ensinistradors ho feien amb les foques en els parcs zoològics, que, al capdavall, ell també treballa en un parc zoològic ple d’animals defectuosos o verinosos.

És responsable ja de les morts (més de 50000) per negligència, incapacitat i participació en l’extermini, ja que si en ple segle XXI és incapaç de controlar una grip comuna, i persisteix a mentir, és que el seu grau d’anormalitat sobrepassa qualsevol mesura i estadística històrica! Però el babau, ho ha fet, i ha aconseguit vendre 50000 peces de carn humana als seus amos. Tanmateix, estimadíssim filòsof (que petits són Aristòtil, Leibniz, Spinoza, Kant, Husserl...! comparats amb el relluent far d’Alexandria!), sí, estimat, cada nova mort arran de la vacuna serà ASSASSINAT amb premeditació i traïdoria. I, ja t’ho dic ara, que amb un mort només, per a mi, ja n’hi hauria prou perquè l’ètica no et permeti cometre crims mai més. I sí, ja sé que el seu filòsof de capçalera és el goril·la etíop, sí home!, la mascota que Gates va comprar. Illa, sigui sincer: oi que li fascina la impassibilitat criminal del monstre? Vostè ja hi posa la cara, però no passa de semblar un simi ensopit o drogat.

Illa és un imbècil més entre tota la multitud de retardats europeus que omple de pudor els nassos dels amos, tanmateix, no ho oblideu, si el genocidi no els funciona, si fracassen en l’esclavatge de la humanitat, NO HEM DE TENIR CAP REMORDIMENT, PER PRIMERA VEGADA A LA HISTÒRIA, EL PERDÓ SERÀ CONNIVÈNCIA. Ni el més cristià dels cristians, que té per màxima el perdó dels enemics, pot caure tan baix. Es pot perdonar els enemics, com els ensenyà Jesús, però no es pot perdonar els INSTRUMENTS DEL DIABLE.

No em cansaré de repetir-ho, perquè convé que la gent entengui la veritat. Tots els polítics, els mitjans, els metges, els jutges i els policies són instruments necessaris per al genocidi. Cal un nou Nuremberg, i cal que tots ells paguin amb la vida i el patrimoni o amb la reclusió a perpetuïtat, amb morrió, distància social, sense visites ni hores de pati. I aquestes paraules no les dic jo, són l’expressió del sentit més profund i humanista de la Justícia.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada