dimarts, 22 de desembre del 2020

LA INFAME AMEBA


Joaquim Torra, després de demostrar la seva absoluta incapacitat, de convertir-se en el destructor absolut de Catalunya com a projecte i nació de futur, i d’haver institucionalitzat la presó NOM amb el camp de concentració general de Catalunya, tot plegat amb una gestió nefasta, ridícula, acompanyada del nomenament d’un seguit de paraplègics criminals a les ordres de l’amo Soros, ha fet unes declaracions a ElMón.cat on s’ha cobert de glòria. Si la seva gestió com a aniquilador de les llibertats de Catalunya i del sotmetiment perpetu al NOM, no fos prou, aquest exemplar de com d’imbècil pot arribar a ser un ‘suposat intel·lectual’, ha declarat que: Demana al Govern que fixi el toc de queda a les 22 hores durant totes les festes.

Aquest lliberticida no n’ha tingut prou amb fotre’s de Catalunya i de tots els catalans, d’assegurar-se una pensió vitalícia amb el robatori dels beneficis del treball de tots els catalans, tot gaudint del sotmetiment de la ciutadania al règim presidiari del camp de concentració; no, no n’ha tingut prou. És evident que essent idiota, les ordres les ha rebut dels amos, que per això els seus governs han estat farcits d’inútils, d’incapaços, de traïdors, de lladres i, sobretot, de lliberticides. Ell nomenà el porter de discoteca rebenta-ulls, ell col·locà la paraplègica cerebral i genocida Mengele al capdavant de l’extermini, ell premià el Reichsführer-SS Bargalló amb la conselleria de Destrucció de la Intel·ligència, després de tants d’anys de tenir aquest terrorista convertint l’ensenyament en una perfecta màquina de fer anormals, que per això, avui comptem amb elements com els Mitjà, els Arenas, els Macip i companyia, que mai no saps qui s’enduria el premi a ‘Mongolo de l’any’.

No hi pot haver cap dubte que TORRA HA ESTAT L’ANIQUILACIÓ DE CATALUNYA, mentre que el paràsit s’ha assegurat el despatxet de traïdor a Catalunya, la pagueta i la protecció oficial, després de convertir aquest país en un solar. No li podem demanar dignitat perquè no en té. El seu posat de ximple, que algú pot interpretar molt erròniament com a ‘bona persona’, li ha anat com anell al dit per a fer el doble joc: Jo estic aquí per fer la independència, ens deia, mentre venia el país als interessos estrangers i ens sotmetia al pitjor Camp de Concentració de tota la història del nostre país.

La seva lluita ha consistit a penjar pancartetes imbècils i fer el ximple així que ha tingut l’oportunitat. Un no-ningú ple de paraules i buit d’enteniment, ha estat la clau del sinistre Soros per fer del nostre país l’exemple de la tirania NOM. El Torra sempre s’hi ha mostrat d’acord i, pels seus interessos personals, ha venut la llibertat del país i de tota la seva gent. NO HI HA CAP TRAÏDOR NI ENEMIC DE CATALUNYA COM ELL EN LA NOSTRA HISTÒRIA. Els pitjors enemics del país són ànimes caritatives comparats amb la seva definitiva i subtil destrucció del país. S’omplirà la boca de paraules i d’imbecil·litats quant a la dignitat de Catalunya, els seus valors, la gent treballadora i emprenedora, l’ambició de fer país, la grandesa de la nostra cultura; però la veritat és que ha convertit els catalans en esclaus amb morrió, als quals, ara, demana que se’ls clogui a casa des de les deu del vespre per a major glòria judaica, i val a dir, que l’Ameba sempre ha estat un defensor de la raça espúria dels subhumans. Ha acabat amb tots els valors nacionals per imposar els contravalors del NOM i els seus amos, els que li han garantit la vida per la traïció al poble i el lliurament de l’economia del país, ha viscut del robatori dels treballadors i emprenedors catalans, amb una insolència i pocavergonya, insòlites al país, i això que de delinqüents comuns, la Generalitat n’ha estat farcida des de la reinstauració!, ha destrossat qualsevol projecte futur per al país, tot sotmetent-lo a Espanya, a Europa i al BIS dels banquers amics dels jueus; per reblar la destrucció, amb l’aniquilació de la cultura i la llengua del país, que mai com fins ara havien estat tan malament. No dubto que els amos li han d’estar molt agraïts, però els catalans hem de veure’l i desvalorar-lo en la justa mesura: No hi ha hagut cap altre desastre per al país pitjor que aquest babau que ha convertit la Generalitat en la Genociditat, i un país amant de la llibertat i dels somnis, en UNA PRESÓ SENSE ESCAPATÒRIA.

No puc esperar que tingui un moment de reflexió, el doble cara, l’exemple del fariseisme, la consumació de la traïció al país, dissimulada amb accions tan ‘terroristes’ com penjar pancartetes dient idioteses. Tot plegat ens ho deixa ben clar. Què pretenia dir amb els seus lemes de llibertat i drets humans, si HA ESTAT ELL QUI HA ESBORRAT QUALSEVOL VESTIGI DE LLIBERTAT DE LA NOSTRA TERRA. Molt ben acompanyat del nan feixista i del soci maniquí i traïdor que ha embrutat el parlament de Catalunya durant tota la legislatura, ha fet el joc del vull i no vull i ha acomplert amb les ordres dels amos jueus fins a l’última petició. Com podem entendre que el sac criminal d’escombraries George Soros hagi convertit la nostra capital en el centre d’operacions europeu dels crims sanitaris i de l’anorreament de la idiosincràsia europea? Entre l’Ameba i l’avortament de la Colau, Catalunya i Barcelona són avui un femer, un país i una ciutat sense alegria, sense llibertat, amb gent acollonida i covarda, sense esperança, amb l’única i miserable fe d’un miracle impossible.

Molt Lamentable President, no n’ha tingut prou amb tot el mal que ha fet, que encara gosa garlar i dir imbecil·litats impròpies d’un ésser desenvolupat? Amb vostè ens l’han clavat ben grossa. Faci el favor de desaparèixer, continuï vivint del robatori als ciutadans i de l’agraïment etern del Regne d’Espanya, per no dir dels amos del BIS, que sense dubte, li han pagat els seus esforços i la consecució de l’objectiu de la definitiva desaparició del país. Vostè ens ha enganyat a tots a consciència, com tota l’escòria política d’aquest miserable país de bens i tietes ximples. Potser sí que vostè és un perfecte exemple de català. No diré que no, tanmateix, si vostè és la mostra, qualsevol altra identitat nacional és més desitjable que la demostració constatable d’un poble venut, sense valor, encara menys coratge ni capacitat de sacrifici. Vostè va arribar amb un suposat projecte, estava per a fer la independència. No l’ha aconseguida ni ha deixat un mínim argument per a assolir-la. Mentre deia A, de sotamà feia B. Després de vostè, què ha restat del nostre país? RES.

Vivim en la pitjor presó concebuda gràcies al seu interès a servir els enemics de Catalunya i garantir-se els ingressos de la jubilació. No té perdó la seva mesquinesa. Ens ha enganyat com a babaus, bé, a mi en un començament, que no gaire tard li vaig veure la poteta, i poc després vaig corroborar que era el GRAN TRAÏDOR DE CATALUNYA, més efectiu encara que el menja-senglars vaticanista.


SI US PLAU, VISQUI DEL ROBATORI QUE HA INSTITUCIONALITZAT, ELS AMOS LI ESTARAN MOLT AGRAÏTS; PERÒ FACI EL FOTUT FAVOR DE NO INSULTAR LA INTEL·LIGÈNCIA DELS CATALANS. FACI EL FOTUT FAVOR DE DESAPARÈIXER, O ÉS QUE ENCARA NO EN TÉ PROU?, MISERABLE! HA CONVERTIT CATALUNYA EN UNA PRESÓ PLENA D’ESCLAUS SENSE FUTUR, SENSE LLENGUA, SENSE DIGNITAT I SENSE LLIBERTAT.


I ara, catalanets, aneu a vomitar el 14F, trieu la descomposició que voleu que infecti el vostre parlament, tanmateix, ja us dic jo ara, que Soros ha decidit que el nan feixista, fill secret del menja-senglars i amic íntim del seu gos Imbécil, guanyarà, perquè els dos acabin de lliurar-li la riquesa del país, com es fa amb els reis i els amos, i els esclaus ben disposadets, en ordre i amb morrió, puguin rebre així la benedicció de la Bruixa NOM del Femer Europeu. Per tant, ja podeu vomitar tots a ‘Junts per la pasta i pel que sigui mentre sigui xumar de la mamella’ (el JxP/JXM) per tal d’ensorrar el país, que el vot de les tietes i oncles, no val la voluntat del jueu amic i protegit del cap de la GESTAPO. No oblidem que Soros fou vigilant de jueus en un camp de concentració al servei dels assassins nazis, vull dir que per poc que hagi ensenyat al bon jan del Sàmper, aquest sabrà com fer actuar els seus homes com ho fan els SS del Bargalló, com orienta els mata-sans la genocida Mengele i com apadrina com a catalans els moros, el moro que mai no serà català per més que el jueu ho vulgui. Però, el 14F, si la IMMENSA MENTIDA ho permet, i tant si us HAN D’APALLISSAR per desobedients com si us HAN D’INJECTAR EL VERÍ per votar, que tot depèn, tots a vomitar a l’urna la vostra cagarada mental, que el nan feixista sap prou que el jueu és qui mana i ell només, una rata que rata un formatge... tot i que serà President.

Mentrestant, catalanets, no ho oblideu: el morrió ben calçat, la distància de seguretat a tot arreu, no us ajunteu amb gent de fora de la vostra bombolla, criminals!, i mengeu-vos els últims torrons per Nadal (no en viureu cap més) i empasseu-vos el raïm sense mastegar, tot desitjant que l’any de la Covid-21 sigui el preludi de la Covid-22, i així anar fent, tancadets a la cel·la, fins que els jueus no us permetin d’anar a cercar les cartilles de racionament, si teniu sort; que els jueus són molt exigents, i si no us porteu bé, no us donaran a menjar, com deien que feien els alemanys als camps de concentració. Al capdavall, el Camp de Concentració és el somni humit de tots els nassos podrits. Però, vosaltres, catalanets, legitimeu la voluntat del jueu protegit del Sàmper, mentre l’Ameba repapieja desvaris i disbarats o penja una pancarteta de l’arbre de Nadal amb les emotives paraules de llibertat presos i la defensa dels drets humans.


O ESPAVILEU O SOU TOTS MORTS,

QUE ELS ZOMBIS SÓN MORTS

ENCARA QUE NO US HO SEMBLI,

HOMES EMMASCARATS!


P.S. La genocida Vergés feia uns quants dies que estava concentrada en l’extermini de vells en un asil de Tremp. Un brot letal que l’assassina s’encarregava d’administrar. Josep Pàmies es va presentar davant de l’asil oferint gratuïtament el diòxid de clor als vells. ElNacional, el tebeo que dirigeix un nen gran amb profundes deficiències intel·lectuals i un servilisme aberrant al trio de tenors de La Caixa, anunciava la visita de Josep Pàmies amb un titular vomitiu, escrit per un dels dements que treballen per a l’esclau-director (no perdré el temps a cercar el nom de l’imbècil que ha estat titulat en alguna de les Facultats de Ciències de la Idiòcia Profunda), el noi titulava que el negacionista – si mal no recordo – Josep Pàmies havia anat al centre de vells de Tremp a oferir-los lleixiu. Tal qual. És pot ser més ignorant?, sí; però no més imbècil. Tanmateix, coses de la vida, després de l’oferta del ‘lleixiu’ de Pàmies, resulta que diverses clíniques i centres privats van mostrar-hi interès, i per això, l’assassina de la Genociditat ha assolit, en un temps rècord, que hagi disminuït la mortaldat i els casos a l’asil, d’un dia per a un altre. Suposo que haurà rebut una renyada espectacular del jueu del ISG, mentre l’esguardava bavejant el Sàmper i s’ho mirava amb ulls de moro, el català que mai no ho serà, al costat de l’home a un morrió enganxat, el Pokemon, i tots ells acollonits de les ganes de sang del jueu, hauran tremolat com fulles mogudes pel vent a la tardor que s’ha acabat, mentre la Mengele, capbaixa, envermellida, sabent-se culpable de desobediència a l’execució de les ordres del criminal públic número 1 mundial, s’haurà compromès a accelerar tot el procés a partir del moment que arribin les vacunes. Poc més o menys, l’assassina de la Genociditat li haurà dit:

- Gran Senyor, Amo, no us amoïneu, sóc mesella i us dec tot el que sóc. Així que rebi les vacunes transgèniques, no tingueu cap dubte que m’esmerçaré fins per a vacunar qui no vulgui vacunar-se i així compensaré el dèficit de morts que tant us desagrada.

I el nas del monstre jueu, li haurà respost:

- Més et val, estimada meuqueta, perquè si no, potser seran els morts que no m’has portat, els que t’hi convertiran a tu.

Una volta el nas ha tancat la porta, gairebé enganxant-hi el fidel Sàmper que és la seva ombra protectora; el trio sanitari, més alleugerit, comentava:

- Pokemon, quan arribin les vacunes, vacuna tots els vells, metges i tot el que trobis amb forma humana.

- Sí, Doctora.

- I tu, català... I ves que et veig com rar!... I tu, obre les portes a les Parques en totes les residències de vells.

- Sí, senyora de la mort.

De cop, després d’uns minuts de sentir-se llargament la remor de les gràcies lacais i les reverències humiliants d’algú al ‘Gran Amo’, s’ha obert la porta:

- Mireu qui arriba!

- L’exterminador de la innocència, de la veritat i de la llibertat!

- Què sents essent el diable exterminador de nens?

- Ai, català entre catalans, català d’origen moro, però català català; català de tota la vida! Què dir-te? Sento com quan, ja saps, diguem-ne, t’encens... Hi ha una senyora (-que ja és molt dir, això ho dic jo-) i no puc ser groller. Puc ser un criminal indiscriminat i destruir els nens i el futur del país, però no sóc un home vulgar.

I tots riuen amb rialles que se senten des del carrer. El que els riallers no senten és el que diu el nas abans d’entrar al cotxe, mentre el sicari servicial del Sàmper li sosté la porta perquè el nas no prengui mal:

- Recorda, quan s’acabi la festa, d’aquests (assenyala l’indret d’on provenen les rialles) no en vull ni un. Als imbècils, el que és just. No més.

- Sí, amo.

Es clou la porta, i el criminal públic número 1 es dirigeix a veure el nan feixista per a dir-li que guanyarà les eleccions i quin és el treball que haurà de fer en el Camp de Concentració.


(L’Ameba plora, en llegir això. No se sent volgut, és un petit Calimer, el pollet lleig, amb mitja closca de barret, que ningú no volia. Ni ell no sap la sort que tindrà si tothom l’oblida, perquè si la gent el recorda, serà per evocar el nom del tirà miserable que obeint ordres, destruí Catalunya.)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada