dissabte, 5 de desembre del 2020

VERSIÓ ORIGINAL SUBTITULADA


El cinisme d’un terrorista:

https://www.youtube.com/watch?v=dwdA6cH0ELk


L’evidència de psicopatia:

https://t.me/RosselloCM/20242

https://t.me/RosselloCM/20243


Mentrestant, els governs del Femer Europeu, malgrat el cinisme repugnant i anti-social que manifesta l’amo de les ONG, obeeixen el terrorista, i financen i esperen amb candeletes el verí del psicòpata.


L’Organització Mafiosa Internacional, també s’ha expressat:

https://www.elnacional.cat/ca/salut/oms-alerta-covid-cami-recorrer_562983_102.html

Aquests criminals, a més de desfer les nostres vides, ens prenen per imbècils. El judici i posterior execució de tots els membres responsables d’aquesta associació del crim, demana immediatesa. No podem permetre que assassins sense escrúpols dirigeixin, ja no l’OMS, sinó qualsevol escala de veïns. Els criminals deixen d’estela una sèrie de deficiències intel·lectuals en les compareixences públiques, que és per fer-s’ho mirar i tractar-s’ho amb mètodes de xoc bèstia. El goril·la ha dit, traduït per l’intèrpret de simis, que la gent es pensa que això passarà, però no; es veu que els simis tenen una relació més autèntica amb la natura i ell ensuma a l’aire que això no s’ha acabat ni de bons tros, per això recomana deixar de ser humans per sempre, com aquell que et demana un cigarret. Què s’ha de fer amb un goril·la perillós, a més ensinistrat per un psicòpata? Però no us perdeu, que això no acaba aquí, els altres simis que constitueixen l’assaig proveta del planeta dels simis, han xisclat i l’intèrpret ha explicat que deien que tot i la vacuna, hi haurà infectats i morts. Als simis els preguntaria, aleshores, per què cony volem una vacuna sense cap seguretat ni garantia de res per a una grip de mala mort, per molt que elles s’excitin i destrossin els platós de conferències amb les seves excentricitats d’éssers inferiors? I tot no acaba aquí, que algun altre, mentre se sostenia miraculosament penjat del micròfon, acostava el musell a la bola com s’hauria acostat a un plàtan i davant de l’eufòria de la resta del simis, ens assegurava que tothom s’havia de vacunar i que la gent no ‘s’intoxiqués’ amb les notícies falses. La Mare de Déu Senyor! Qui es creu aquests manifestos éssers inferiors, demostra la seva inferioritat amb relació als simis... i això és molt trist. Els tracten com a nens idiotes, els enganyen amb una vacuna que els emmalaltirà i no serveix absolutament per a res més que per a omplir els comptes corrents en paradisos fiscals de la gran màfia i el crim mundial, però ells, els bens, se’ls creuen i no són capaços de veure l’evidència que els engalipen com a babaus. Foteu-vos la vacuna i que us aprofiti!

A més, els simis americans, o sigui, la mona Obama, l’esglaó perdut Bush i el bonobo Clinton han dit que ells es posaran les vacunes en públic per a generar confiança en les vacunes assassines dels seus amos, bé, això de les vacunes assassines dels seus amos no ho han dit, però tampoc no diuen que l’espectacle serà això, un espectacle, i que els punxaran a ells com a mi. No fotem! No ens xumem els dits amb els ulls oberts de bat a bat. Quines barbaritats s’han d’arribar a sentir!

Com darrerament no m’agrada d’acabar els escrits sense una menció a l’associació criminal que ha materialitzat el cop d’estat a Catalunya amb la constitució de la nova Genociditat, que és el mateix que dir, l’imperi del terror subtil, narcòtic, aniquilador i definitiu, en el meravellós camp de concentració que és avui el nostre país, gràcies a la tirania dels traïdors al país, a la gent i a la llibertat; avui conclourem al lavabo de casa. I ja sabem que tot camp de concentració necessita vigilants i policia. D’una banda tenim el Reichsführer-SS Bargalló, encarregat de l’extermini dels joves i infants, i d’altra banda, la GESTAPO de l’abans porter de discoteca, i ara del bon jan del Sàmper, el protector del terrorista cínic. Doncs, perquè vegeu qui són els homes del Sàmper, només us diré que «un narcotraficant penedit destapa una trama de mossos corruptes», o que «dues mosses d’esquadra suspeses per vexar una menor d’edat violada». Narcotraficants i policies que vexen, tot farcit amb la impunitat dels criminals, que torno a dir-ho, només ha de fer anar els seus homes al palau i al parlament i no se li n’escaparà cap, i així de ben segur que atraparà el terrorista cínic que té oberta al públic a Barcelona la sucursal més important de l’associació a Europa, i que el bon jan i honrat del Sàmper sempre que hi passa per davant, no la veu. En mans d’aquesta defecació social estem. Ni oblit ni perdó.

I si us plau, si els de l’OMS us tracten com a idiotes, el mateix fan les paneroles i els insectes que es dediquen a la política, són els vostres pitjors enemics, no els cregueu una sola paraula, que totes són enverinades, no hi poden fer més, són éssers inútils i malsans que contaminen tot el que toquen perquè desconeixen que és l’ètica i menys encara quina és la feina d’un polític. Són miserables que quan es veuen obeïts per raó del servilisme a l’amo de Catalunya, el mateix que fa que el Sàmper giri la cara quan passa davant del seu establiment obert al públic, doncs, se senten ser, són així de poques coses. Atraure carxofes de lloros, els posa, què hi farem! Poc es diferencien dels simis dels quals parlava més amunt. Per això, creuen que governar és prohibir. No poden entendre altra cosa, no els demaneu més. Creuen que tots són iguals d’escòria que ells, i per això només saben governar com es governen a ells mateixos, sense raó, sense ètica, sense principis i sense escrúpols, i l’exercici d’aquest pecat polític, els porta a creure que són importants perquè tothom els mira amb respecte, i per això i la inherent limitació cognitiva es creuen que són els nostres ‘pares socials’, per a dir-ho d’alguna manera. I com el terrorista amic del Sàmper els recomana que eduquin com ell els tracta, esclavitzen; perquè el rancorós i l’envejós, el reprimit i acomplexat, només gaudeixen amb el dolor dels altres. Les paneroles i els insectes no fan política, són psicòpates inconscients del mal que fan. Si no fossin tan greus els seus crims, farien pena, ens provocarien compassió, però la gravetat insospitada del mal que causen, no pot recomanar altra mesura sanitària que l’absolut extermini. Almenys, han de ser ciutadans de rebuig, rebre el tractament de miserables que s’han guanyat a pols, això, és clar, els que no s’han guanyat premis que no permeten altra cosa que considerar-los com a veritables deixalles, restes de les quals te n’has de desfer per sempre. Suposo que m’enteneu. Això és més comprensible que la immensa mentida, encara que no us ho sembli. Més comprensible, intel·ligent, enraonat, ètic i socialment digne. Sí. Les coses com són.


Última hora: A Itàlia i a França, hi ha manifestacions multitudinàries a moltes ciutats i enfrontaments amb els gossos sicaris de les bandes criminals. No obliden els canins, ells són els que han de ser lligats a un pal i emmordassats per sempre. Tant de bo tinguem la notícia que la poupée putain dels Rothschild ha retut homenatge a ‘La Bastille’ amb tot el govern en ple. Vist que a Alemanya la sionista està sotmetent el poble alemany a una tirania brutal, qui sap si no seran els francesos els que donaran el primer pas, potser per ser fidels a l’honor de la revolució francesa, que si bé fou ordida pels mateixos criminals que ara ens sotmeten, fou una revolució; i ara, per fi, la revolució s’alçarà contra els veritables exterminadors de la llibertat i de la humanitat. FORÇA FRANCESOS ! Avui, tots som francesos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada