dimarts, 22 de desembre del 2020

L’ESTRATÈGIA CRIMINAL

 

Els belgues són considerats pels francesos com rucs, una mica com esdevé amb la gent de Lepe a Andalusia. Potser no és cap accident que el Femer Europeu tingui la seu a la capital belga ni que siguin els que més casos de la mentida tenen, que això ja passa amb els rucs. Al capdavall, Bèlgica fou un dels primers països europeus amb escàndols de l’elit i l’església amb la pederàstia, que fins i tot hi ha un vídeo d’un parlamentari belga que enèrgicament denuncia els crims de pedofília, mentre els miserables que omplen de guano els escons dissimulen, se’n foten, se’n van, i al final, roman ell sol al faristol parlant a ningú, mentre els sacs d’escombraries que ocupaven els escons de la Casa de Putes belga, anaven a fer roncs d’agraïment als amos i els demostraven com de fidels havien estat. El cas Dutroux.

https://www.youtube.com/watch?v=_Qd7XYc1zHs

Tanmateix, no és d’aquest valent parlamentari - què vés a saber on és, què fa o si encara és viu - de qui vull parlar. Aquest vídeo és prou per demostrar que TOTA L’ESCÒRIA D’UN PAÍS CAL CERCAR-LA AL PARLAMENT, llevat d’alguna excepció com la d’aquest diputat, Laurent Louis, tota la resta és deixalla humana, des dels presidents a qualsevol dels miserables que s’asseuen a la Casa de Putes. I que em perdonin les prostitutes, perquè tenen més coratge, més intel·ligència (això segur!) i més equanimitat, que aquests gossos sinistres, que anomenem parlamentaris. Estar en un parlament és signe inequívoc de degeneració i immoralitat. I perquè el més degradant de la nació omple de guano els setins dels escons, és possible de veure avui imatges com les del següent vídeo. D’aquella pols, en vénen aquests fangs:

https://t.me/counterpropaganda20/3283

Els polítics són els pitjors enemics del poble. Són els gossos esclaus dels nassos jueus, i com els amos criminals actuen. Per això, l’única possibilitat de dignificar aquest món altra vegada, és amb L’ABSOLUTA DESOBEDIÈNCIA i LA DEFENSA PRÒPIA. En el primer vídeo vèiem la denuncia de pràctiques criminals, que val a dir, jo, personalment, castigaria amb la mort, sense cap dubte i si depengués de mi, sense que em tremolés la mà a l’hora de signar l’extermini d’un animal deforme. En el segon, veiem i comprovem com els criminals transmeten la impunitat als subalterns i si els nassos jueus eximeixen de qualsevol crim els seus gossos parlamentaris i polítics, aquests, alliberen de responsabilitat els seus gossos, els sicaris mafiosos que avui vesteixen uniforme arreu del món (sempre, llevat de comptadíssimes excepcions). I per això, el futur és molt negre, si no comencem a plantar cara als criminals, siguin l’escòria política o els seus sicaris uniformats. Però, si això, no és prou, avancem una miqueta més i comprovem perquè els gossos belgues han actuat de la manera que han actuat i quina és la raó última de la repressió i la instauració d’un règim d’absolut horror: LA VACUNA LETAL.


Els nassos jueus compraren primer polítics sionistes, després, els polítics addictes a l’escatologia ètica, i ara, tots els polítics, convertits en ABSOLUTS CRIMINALS que cedeixen el poder de la humiliació i de la destrucció de qualsevol manifestació de llibertat als gossos uniformats. Au, animals, sou impunes, castigueu els ciutadans! Nosaltres, no us amoïneu, que mentre ens protegiu, us donarem tot el suport. I copiant la consigna de l’escòria jueva, s’estratifica aquest règim de terror que és el NOM. El pas final quin és? La vacuna. Parlem-ne:

(Al final us remeto a un vídeo on podreu escoltar la catedràtica (potser l’única que conec que sap alguna cosa de la seva ciència, i val a dir que ella ho demostra amb les seves paraules; unes paraules que no crec que el pobre Mitjà entengui. Ni amb un diccionari científic! Pobre Mitjà, la solvència de la doctora María José Albarracín et deixa en calçotets, pallasso! I no és que la doctora sàpiga de què parla, enraoni el que diu, justifiqui les seves paraules i reconegui allò que desconeix, no és que, almenys, parli de ciència, que ho és, és que mentrestant tu, pallasso (com tots els menja-cacauets israelians), xiscles, t’estires dels cabells, amenaces, acolloneixes i no saps enraonar una sola de les teves propostes. Al capdavall, repeteixes el que t’han dit que diguis els nassos jueus, aquí, a Catalunya, aplegats en el ISG i l’Espai Societat Oberta del criminal número 1 del món, i que protegeix com a la seva vida el nostre cap de gossos uniformats. Aquest és el panorama. I no et pensis que ‘enzim’ és la traducció de ‘encima’ en català, no, Oriolet, un enzim és una altra cosa. L’entrevista de Canal 5, ràdio espanyola-espanyola, val la pena. I no em cansaré de dir-ho: si cal unir-se amb els anticatalans espanyols per combatre el càncer de la nostra societat, unim-nos-hi. Potser, vés a saber, de comprovar que l’odi ha estat inculcat i manipulat pels nassos jueus i els seus sequaços i criminals bancaris (el Banco de Santander netejava els diners d’Escobar, no del Manolo, si no del Pablo; notícia d’avui o ahir), aleshores ens serà molt més fàcil comprendre les nostres diferències i respectar les llibertats de cadascú. Sense dubte, seguint la batuta dels jueus, la perdició de la Humanitat és segura. La vacuna és l’instrument. I com sigui que no sóc ningú comparat amb la doctora Albarracín i els seus coneixements d’immunologia i medecina, us recomano d’escoltar-la, però jo us resumiré el que ella diu, junt amb una altra notícia que he pogut trobar a la xarxa i que està documentada amb fonts fidedignes, i amb la qual començaré la relació. La font de la primera notícia és el CDC, el Centre de Control de Malalties dels Estats Units. La resta d’informacions són un resum de les afirmacions de la doctora, que torno a dir-ho, no fa titulars, si no que tracta d’explicar què diu, encara que de vegades ens pugui resultar complex a la gent amb una limitada formació científica.)


- La CDC publica un document que afirma que després de 5 dies des del començament de la vacunació al Regne Unit, 5 dies només, s’han enregistrat 3150 persones amb efectes secundaris de caràcter GREU. És a dir, la mitjana d’inutilització de ‘goyims’ és de 600 persones al Regne Unit al dia. Penseu en l’Europa de la sacerdotessa negra von der Leyden, i multipliqueu. No hi ha cap nova versió del virus, menys encara 17 mutacions, un fet insòlit en tota la història coneguda de la Humanitat. Són els verins jueus en mans dels seus lacais psicòpates i de l’obediència canina dels llimacs dels polítics. No ho oblideu: això és un genocidi perfectament estudiat, i totes les rates parlamentàries n’estan al corrent. Callen i col·laboren a canvi de diners. Vénen carn humana als amos. Per què us penseu que tenen tanta pressa l’assassina catalana i l’avortament que fa de ministre a Espanya, amb l’Imbécil, com a gos protector? Com podeu comprovar en el vídeo, ‘el comitè d’experts’ és el ISG de Soros, amb seu a Barcelona, una casa de barrets farcida d’inútils, de miserables i criminals, tots, amb una mica de tot. Quan us diguin que el virus ha augmentat la seva letalitat, no oblideu que és la Vergés, l’Illa i tots els seus companys de genocidi els qui han obeït les ordres d’extermini. Per això el Nadal serà tan cruel. Aquest és el regal que Llucifer, des d’Israel, ens envia per a l’adveniment del fill de Déu.

- La vacuna de Pzifer i la de Moderna són ‘medicaments gènics’, o sigui, amb ARN capaç d’alterar la membrana epigènica de la cèl·lula.

- L’alteració de les proteïnes de sincitina-1 poden provocar impossibilitat de formació de la placenta, poden afectar els gàmetes, i generar malalties neurològiques i psiquiàtriques. Aquest és el regal dels psicòpates del servei judaic.

- La possibilitat quasi segura de la nanotecnologia, nanopartícules metàl·liques, fan possible alterar les interaccions internes per emissors externs. No oblidem el treball que feren el doctor Stefano Montanari i la seva dona quant a les vacunes per a homes i animals, i el resultat de trobar que a les vacunes per a animals no hi havia nanopartícules i per als humans sí. Val la pena tenir present aquest estudi, perquè les meuques dels jueus de ‘maldita.es’ estan fent una impressionant campanya per desacreditar aquest notable nanopatòleg italià. NO OBLIDEU ELS CRIMINALS DE LA PREMSA !

- LA VACUNA LETAL, QUÈ POT FER-NOS, SI NO ENS MATA DE PRIMERES?

A curt termini pot produir al·lèrgies lleus, serioses i fins i tot la mort.

De curt a mitjà termini pot produir infertilitat, infart, ictus i danys neurològics.

A mitjà termini pot provocar la tan famosa ‘tempesta de citoquines’ que sol acabar amb la vida del pacient.

A llarg termini, podria provocar processos degeneratius de caràcter psiquiàtric i neurològic, infertilitat i immunodeficiència.


Esperem que tots els amants dels guies i pròcers siguin ben submisos i es deixin injectar la destrucció que els administraran amb un somrís els criminals vestits amb bata blanca i degudament associats als execrables col·legis de mata-sans. No haurien de fer un lleig als nassos jueus que tant els estimen. Al capdavall, tota la inversió dels psicòpates i els beneficis del negoci de la història, és per a benefici dels futurs difunts.

Per a la resta d’humans, NO ACCEPTEU DE CAP DE LES MANERES QUE US TRACTIN COM A BESTIAR. El bestiar són els jueus, i ja cal que ens n’adonem. Mireu la situació dels palestins i la solidaritat, cordialitat, col·laboració i afecte que els tenen els usurpadors sionistes. Com els sionistes actuen a Palestina, actuen avui al món, sobre la vostra salut i la vostra riquesa. Tanmateix, penseu que són bona gent i uns desgraciats que han estat injustament perseguits per tothom, perquè tothom és molt dolent i els jueus són la personificació negra del bé.

Aquí és l’enllaç a l’entrevista a la doctora Albarracin:

https://loveotv.com/watch/entrevista-a-mar%C3%ADa-jos%C3%A9-albarrac%C3%ADn-en-canal-5_7MCXFQbmqHfPfCg.html

Aquí un resum de les consideracions de 100000 metges que denuncien la IMMENSA MENTIDA. No cal dir que tots els metges que han mentit, hauran de ser exclosos per sempre de la pràctica, l’ensenyament i de qualsevol altra relació amb la medecina i més encara amb la salut pública, sense que això hagi d’excloure un judici i les penes corresponents per COL·LABORACIÓ EN GENOCIDI I CRIMS CONTRA LA LLIBERTAT, TOTS, DELICTES DE LESA HUMANITAT.

https://elinvestigador.org/expertos-medicos-contra-vacunas-covid19/



I per concloure, una notícia d’aquelles que animen a tenir confiança cega en les farmàfies que han trobat a corre-cuita la solució a tots els mals de la Humanitat: Els CEO de Pzifer i de Moderna han venut les seves accions en l’empresa. Potser perquè de l’eficàcia del 95% que proclamen, no hi ha res de res. Ja que el veritable espectre de l’eficàcia i efectivitat del medicament gènic és:

De 129 persones que participaren en l’experiment, 128 tingueren efectes secundaris i només 1 efectes lleus.

AQUEST ÉS EL CRIM MÉS GRAN DE LA HISTÒRIA DE LA HUMANITAT. EL GENOCIDI DELS GENOCIDIS. I HI PARTICIPEN: ELS AMOS DELS NASSOS, ELS POLÍTICS VENUTS, ELS LLOROS IMBÈCILS, ELS MATA-SANS CRIMINALS, els policies uniformats i les mones de balcó. Llevat dels simis, per raons òbvies, als altres no els oblideu, que quan algú et deu una explicació, cal reclamar-la-hi.


AFEGITS:

Això passa quan has destruït el teu cervell.

https://t.me/RosselloCM/22149


La Gran Sacerdotessa Negra, dedicant una Missa Satànica als amos jueus:

https://t.me/RosselloCM/22163

Fixeu-vos en la ‘bandera d’Israel’, darrere.


I concloc per avui, reconeixent el coratge i la professionalitat de Viviana Canosa, periodista argentina de Canal 9, acomiadada per dir LA VERITAT.


No es pot acabar mai, vegeu aquesta tarada i escolteu una demostració evident de malaltia cognitiva i psicològica irreparables. I amb aquest vídeo enllacem amb el primer i tanquem el cercle d’aquest resum de notícies de la paranoia que vivim.

https://t.me/RosselloCM/22221



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada