dimarts, 15 de desembre del 2020

O ESPAVILEM O ENS MATARAN DE POR I DE GANA


Els dimonis del NOM van construint la presó eterna, mentre les titelles paràsites que han TRAÏT tots els pobles del món, treuen la llengua de gos i mouen la cua quan l’amo els crida. No oblideu mai que els primers responsables d’aquest insòlit crim són els criminals POLÍTICS, sense excepció; tot seguit els sacs de guano o LLOROS, sense excepció, almenys als mitjans convencionals; i al mateix nivell, els mata-sans, llevat dels que s’hi oposen i estan essent perseguits per miserables com el Padrós, l’Illa, o Imbécil, el gos de Soros. I encara ens resten tots els excrements de la carrera judicial, que d’aquests no n’ha de romandre ni un en el seu lloc de treball, si és que no aporta la prova d’una sentència que hagi defensat la dignitat humana contra el NOM. En algun escrit ho he fet palès: ells volen un extermini important de la població perquè creuen que ‘els goyim’ sobrem, molt bé; jo us puc assegurar que si sobra algú en aquest planeta són TOTS ELLS. Aquests són els dos bàndols de la guerra: els assassins i els homes lliures. De quina banda estàs? Si ets un peó globalista, calla, mor-te de mica en mica i lloa els teus assassins; si ets un home lliure, DESOBEDIÈNCIA TOTAL A LES ORDRES IL·LEGÍTIMES D’UNA FALSA AUTORITAT, ja que els il·legítims i criminals són ells i cometen, amb les seves accions premeditades i, en execució, plenament conscients, els crims de LESA HUMANITAT I ALTA TRAÏCIÓ.

Si tots desobeíssim, hauríem guanyat. Res no podrien fer. El terrorista genocida indiscriminat ple de supèrbia i protèrvia ‘Salvador’ Illa, l’afortunat en el sorteig del títol de filosofia anual entre els més retardats dels matriculats, ell mateix ho va dir: No podem posar un policia a cada casa.

MIRA A DALT: HI VEURÀS UN CRIMINAL !

Que els títols o els diners no t’emborratxin,

ELLS SÓN ELS ENEMICS DE LA HUMANITAT !


Us deixo amb uns enllaços que espero que obrin els ulls als que els tenen tancats per covardia i terror, i que serviran per refermar la creença dels homes que creuen que ‘ningú ha de millorar la perfecció ‘imperfecta’ de la nostra espècie. La lluita d’avui és gairebé religiosa: és una lluita entre EL BÉ I EL MAL.

Malauradament, és molt probable que els genocides, per a glòria de la raça superior, hagin decidit de fer l’atac final ara, perquè el nombre d’IDIOTES, d’ESTÚPIDS I d’IMBÈCILS és, en percentatge, el més alt de la història, i aquests babaus obeiran i se sotmetran, tant amb la seva col·laboració com amb delació dels homes lliures. Tots hem d’entrar a la seva presó i els bens, per a no tenir problemes, belen i acaten. Potser convindria que els posin la vacuna, i així, als homes lliures que restem, se’ns veurà més, perquè ara, amb tanta la llana, la llana ens oculta.


El Doctor Stefano Montanari ens explica la causa de mort per la ‘Covid’, i és fàcil de deduir que tot ha estat un genocidi detalladament estudiat i un acte terrorista preparat per l’OMS, els criminals que la mantenen i els que, cínics paràsits, l’obeeixen. CAP D’AQUESTS GENOCIDES POT TENIR PERDÓ.

https://lbry.tv/@carlosantonio:5/Dr.-Stefano-Montanari--Muertos-Covid-por-terapia-err%C3%B3nea:2


Un bon resum de la ‘meravella» que és una vacuna.

https://www.scabelum.com/post/vacunas-contra-el-ser-humano?postId=5fd53e55531e0500170fa90f


L’advocat que ha acusat la direcció criminal de la pandèmia a Alemanya, ens explica quin frau és la prova PCR, la qual prova, val a dir-ho, és una patent holandesa de fa uns quants anys a nom dels Rothschild (no recordo el nom exacte de la rata).

https://t.me/RosselloCM/21036


Demostració d’una part de part de les lleis i els tractats que corroboren els CRIMS DE LESA HUMANITAT de tots els polítics, lloros, mata-sans, policies i jutges.

https://www.youtube.com/watch?v=n3UaxiO2VN8&feature=youtu.be


AQUEST ÉS EL DESTÍ DELS CIUTADANS EUROPEUS

https://t.me/counterpropaganda20/3183


Aquesta és la situació allà on ningú no creu la IMMENSA MENTIDA.

https://t.me/RosselloCM/21070

Com és que els suecs, amb tanta irresponsabilitat, no han patit una segona onada?

La resposta és fàcil, nosaltres vivim en el TERRORISME D’ESTAT. Per això, cap responsable públic pot ser exonerat de responsabilitat criminal.


Interessant notícia que recull una nova denúncia contra el goril·la assassí i mascota del psicòpata Gates.

https://newspunch.com/who-chief-tedros-adhanom-could-face-genocide-charges/


Intervenció del polític austríac Michael Schnedlitz al parlament del país. Aquesta és la veritat que els col·laboracionistes epidemiòlegs i metges oculten per a benefici personal, en resposta al servei als amos.

https://t.me/counterpropaganda20/3192




Només si la gent obre els ulls, ells són perduts, d’altra manera, el camp de concentració ens tancarà les portes de la llibertat per sempre. Els sicaris criminals disfressats d’agents de l’ordre són els pitjors enemics del poble. Si mai no m’ha agradat la policia, ara que són criminals amb llicència per a humiliar, encara menys.

Només la desobediència ens salvarà.

Tanmateix, veus la vergonya del meu poble - els ridículs defensors de la llibertat! -, tots acollonits i amb el morrió ben acollat, i la veritat, és que et resten poques esperances. Catalunya - com a català i independentista ho proclamo - és morta. Doneu un cop d’ull als paràsits, als inútils, als lladres i als corruptes d’abans i continueu fins avui, on trobareu paràsits, inútils, lladres i corruptes a més de genocides, infanticides i fins i tot un policia protector del criminal més gran del món i un moro que es creu que és català. El nombre d’imbècils fa impossible que això sigui un país. Com a molt, un cottolengo. I si els més tarats dirigeixen el país, què restarà del país? Cendra i mort.


P.S. El NOM acaba de consolidar una important victòria, el pedòfil i la reencarnació de Khali (i aviat futura presidenta dels EUA, per incapacitat del pedòfil) han rebut el beneplàcit del Col·legi electoral després d'unes eleccions indiscutiblement fraudulentes.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada