dimecres, 16 de desembre del 2020

DEMOSTRACIONS

 

Llegiu aquest article i comprovareu que l’Ursula von der Leyden és un verinós monstre, un ésser inhumà molt perillós, una bruixa al servei de poders obscurs, la mestra de cerimònies de la destrucció dels europeus.

https://www.20minutos.es/noticia/4513495/0/ue-von-der-leyen-vacunas-covid-mismo-dia-estados-miembros/?autoref=true


«Llegeixo el que han escrit per a mi»

https://t.me/RosselloCM/21344

Aquí teniu la prova, una altra imbècil sense consciència i encara menys coneixements; com tots els pallassos experts i eminències de la submissió que, a casa nostra, garlen ‘el que els han escrit’.


Per què penseu que l’escòria política, mediàtica i mèdica continua amenaçant i no apel·la a la responsabilitat dels ciutadans durant les festes de Nadal?

Us penseu que cap malalt posarà en risc la seva família o els altres? Coneixeu algú que tenint la tuberculosi s’hagi passejat contaminant a consciència els congèneres?

Aleshores, per què els criminals, els genocides, els traïdors, els sicaris, amenacen?

Per què el dimoni del Femer Europeu, com vèiem en la primera notícia, s’esmerça a unificar la vacunació europea, si aquest monstre no té capacitat per a dirigir la sanitat dels països del Femer?

Doncs, perquè...

Si no impedeixen el Nadal, les famílies es trobaran, la gent celebrarà com cada any les festes i gaudirà dels contactes socials, participarà en els actes nadalencs, compartirà opinions, viurà en absoluta normalitat, i RES NO PASSARÀ.

Ells saben que han d’impedir com sigui que la gent s’adoni que ha estat miserablement enganyada, perquè saben que en cas que la massa, la borregada que han sotmès, s’adoni de tot plegat, es poden convertir en llops, i prou que saben que aleshores, ni els restarà l’esperança d’arribar a un judici. No és CAP ALTRA, LA RAÓ. Per salvar-se han de lliurar la gent, si no, són morts; i ho saben. O us penseu que el Diable és fidel? No, amics, no. El Diable és un sobirà fill de puta! I els jueus han convertit la mentida en terror, convencent els sicaris criminals. Podrien haver escampat un virus, sí. Però aleshores els lacais podrien esmunyir responsabilitats i acusar els veritables criminals psicòpates dels crims. Per això, han ideat una mentida, que l’escòria política, mediàtica i sanitària ha obeït per omplir-se les butxaques a costa de la por i el terror imposats. Però en el fons de tot això, no hi ha res més que una mentida. Si la gent es desperta, com feres embogides, correrà a destruir els miserables que els han enganyat, i els jueus servidors del Diable i els psicòpates veuran i observaran com devoren l’escòria política, mediàtica i sanitària, fins i tot amb plaer, perquè la corrupció d’aquests cossos sense ànima, no la podeu ni concebre!

Els sicaris criminals no tenen una altra opció que obeir els amos sempre, i conduir els ramats als escorxadors; si no ho fan, ells seran els escorxats... El bé del món no demana altra cosa que el descobriment de la veritat. Si se sap, ni judici no tindran. I ells ho saben.

El Diable ha podrit la seva insana maldat natural, oi Alba Mengele, Reischführer-SS Bargalló i companyia de la Genociditat de Catalunya i Parlament?


Penseu-hi: no hi ha morts, no hi ha asimptomàtics, les PCR només se les creuen els nens, no hi ha transmissió, no hi ha ABSOLUTAMENT RES, per això l’escòria política Europea imposa mesures militars i presidiàries. Cap lliberticida sense que pagui pel seu execrable i ominós crim.

L’ABJECCIÓ NO POT TENIR PERDÓ,

ÉS FETA AMB PLENA CONSCIÈNCIA!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada