diumenge, 13 de desembre del 2020

ESTEM PERDENT LA GUERRA ?

 

Certament, sembla que els jueus i els socis globalistes estan guanyant. Els bens ajupen el cap cada dia més i els llops amb pell de corder, cada volta acollen més. Els mitjans de comunicació, que tenen tots els seus caps i responsables agenollats a la voluntat i el que no és voluntat de l’escòria asquenazita, menteixen, tergiversen o falsegen totes les notícies, trien les que han de fer saber als bens, i oculten la veritat amb desfici, no sigui el cas que la gent – els futurs esclaus – s’adonin de com els estan posant el collar lligat a la cadena del sotmetiment etern, i fastiguejats de suportar tanta immundícia vulguin fer net d’una vegada i per totes amb la corrupció jueva i tot el seu sistema.

Els esclaus voluntaris i servicials, les meuques, acompleixen els procediments que se’ls ha donat a complir. Així tenim les meuquetes de la Cort Suprema dels EUA que han rebutjat la demanda de Texas, i malgrat les INDISCUTIBLES PROVES DE FRAU I ALTA TRAÏCIÓ, els jutges americans obeeixen els amos globalistes de genollons, amatents a servir la voluntat judaica. Tot i les evidències d’irregularitats, fa l’efecte que el ‘col·legi electoral’ triarà el pedòfil i la reencarnació de Khali per a dur EUA a l’autodestrucció i al convertiment en un model d’estat comunista. I si l’assumpte acaba així, Trump demostrarà ser part del sistema, del deep state. I no sabem si amb la intenció de provocar una guerra civil. El fet d’acceptar el robatori en unes eleccions, seria la prova de la connivència. Al Gore i Bush, eren la mateixa carronya, un fou president republicà i l’altre l'adalil i promotor de la lluita globalista contra el clima, ambdós servien els interessos jueus i el que avui coneixem com l’agenda 2030. Fou estrany que el guanyador renunciés a la presidència, però no és d’estranyar, si tots dos eren les titelles dels nassos assassins.

El miserable secretari general de l’ONU, el Guterres, satisfet de la seva magnífica carrera professional de no-res a esclau amb galons, se sent orgullós de la seva execrable persona. Obedient com el més dòcil i repugnant sicari acompleix el programa que jueus i jesuïtes li manen, amb el fill de Satanàs al capdavant a les ordres del Papa Negre. No hi pot haver cap dubte LA DESTRUCCIÓ ABSOLUTA DE LES NACIONS UNIDES ÉS EL PRIMER PAS ENVERS LA LLIBERTAT.

D’altra banda, tenim les paneroles europees. La sionista comunista alemanya ha imposat el règim de camp de concentració a tot el país. La traïció al més gran país europeu hauria de revoltar el poble alemany. Potser la solució, com en altres temps, vindrà d’Àustria, no ho sé, el que sé és que a la política d’Àustria hi ha més decisió i més oposició que no pas a la dictadura de l’escòria sionista. Merkel és després de Margaret Thatcher el pitjor que li ha passat al continent europeu en tot el segle XX i el que portem de segle XXI. No tinc cap dubte que la sionista és infinitament pitjor, i ho torno a escriure perquè romangui ben assentat a la memòria del lector, és infinitament pitjor que Adolf Hitler i el seu terrible règim. Quan els alemanys se’n vulguin adonar ja serà massa tard. Ella hauria de ser la cirereta del pastís del gran festival de la Justícia europea.

Al país del costat, a França, la poupée putain, l’odalisca preferida de l’Edmund Rothschild Heritage, acompleix el seu deure amb passió i afany, evidentment sense saber què fa, perquè a França, en tota la seva llarga història, no han tingut la desgràcia del naixement d’un idiota consumat més gran, que l’odalisca arriba i sobrepassa per moments el grau de sublimitat en idiòcia. La nina-puta hauria de precedir a la sionista alemanya en el gran final de festa, entre els vives i l’eufòria europea per l’erradicació dels grans destructors del continent. La poupée putain és envejosa a més de consumada idiota, i el poble francès, tan arrauxat en la defensa de les llibertats, hauria d’espavilar-se a col·locar la guillotina a la Bastille i celebrar com mai la commemoració de la revolució, que avui podem considerar com el primer pas en la presa de poder real de l’escòria asquenazita del poder europeu. Doncs bé, aquesta poupée putain dels jueus comença a imposar la tirania comunista a França. Llegiu la següent notícia i comprendreu perquè cal escapçar les nines-putes.

https://trikooba.com/2020/12/12/un-experto-farmaceutico-ingresado-en-un-hospital-psiquiatrico-despues-de-cuestionar-la-narrativa-oficial-del-covid-en-francia


Aquest és el futur mundial si la gent continua agraïda a la salvació del morrió, a l’aniquilació social amb la distància, al sotmetiment a la seguretat dels tocs de queda davant de les agressives incursions nocturnes dels agents vírics de mentida, tot anant al corral amb el cap baix, però amb l’alegria de salvar la vida per avui; ja que el dia que els toqui la cita amb el carnisser, hi aniran tot belant i orgullosos d’haver-se comportat com persones responsables. Ja ho sabeu, més mostres, els amos no us les poden exhibir de manera més diàfana: O al corral, callat, obedient i satisfet, o al psiquiàtric, on una colla de desgraciats, sense ètica ni humanitat, et destrossaran l’instrument de la teva llibertat per a glòria de l’imperi del NOM jueu.

No hauria de ser així, però és, i negar-se a veure-ho és mostra de covardia: els jueus han de ser tractats com a una subespècie d’humans perillosa. No fer-ho serà la destrucció de la Humanitat. No som nosaltres qui els menystenim, són ells els que consideren tot el que no és del seu femer moral, odiós i exterminable. No em cregueu, no! Feu l’esforç de cercar les dades que ens aporta la història, si ho feu, ja us dic jo que comprendreu perfectament el que dic, sempre i quan aprecieu l’ètica i les arts, la civilització; totes aquestes coses ignorades, odiades i destruïdes pels dimonis barbuts que vestits de negre colpegen l’aire davant del mur de la vergonya humana; un mur que fa mil·lennis que hauria d’haver estat arrasat. No em creieu, però. Considereu-me nazi, racista, ‘anti-semita’, negacionista, però quan veieu els nassos jueus pel damunt de la corretja que subjectarà els vostres colls, els vostres somnis i la vostra llibertat, potser aleshores, recordareu aquestes paraules.


El projecte criminal i apocalíptic per a la Humanitat d’aquests genocides globalistes, és palpable. Han destruït durant el segle XX tot el que podia ser destruït de la civilització occidental: amb guerres, fallides econòmiques, corrupció informativa, destrucció absoluta de tot tipus d’art i de pensament... Per a això han fet servir la premsa, la ràdio, el cinema, la televisió, els ‘artistes’, l’escola de Frankfurt (curiosament ciutat-cau asquenazita), les Universitats, l’escolarització, les drogues, la llibertat sexual, fins a dur-la a l’aberració intel·lectual... Per causa d’aquesta corrupció, i que entre cucs els miserables més incapaços són benvinguts, podem gaudir d’un avortament físic i mental com Manuel de Aguas, un imbècil que es fa dir artista, un deficient en grau superlatiu, un veritable exemplar psiquiàtric, el qual, gràcies que l’objectiu globalista és la destrucció de la cultura, la religió i l’art occidentals, pot fins i tot guanyar-se la vida i deslliurar-se d’estar reclòs o medicat abundosament per la deficiència integral que representa. Aquest idiota s’ha fet posar aletes al cap. És el model del transhumanisme globalista, que tan agrada a psicòpates com Gates o al criminal de Klaus Schwab. I és clar, que un idiota integral tingui un apartat en el tebeo de la banda mafiosa «La Caixa» és dit i fet, per això us puc transmetre aquesta notícia, que en una societat civilitzada, avançada i intel·ligent, hauria estat impossible de veure-la. Però de la tarada que ha representat a Espanya en la ‘biannal’ de Venècia (no m’he equivocat, no) a aquest avortament, hi ha un gran assortit d’’artistes’, o sigui esnobs imbècils sense idees, transcendència i molt probablement amb el cervell seriosament perjudicat, que fan gaudir molt als jueus, que són els que paguen les seves ‘merdes’, veient la destrucció d’una de les cultures més importants del món i la més influent; que per això la volen esborrar del planeta. I he escrit ‘merdes’, perquè la tarada de la biannal de Venècia ha presentat un treball ‘transcendentalíssim’ i definitiu per a la evolució de l’art: un seguit de fotografies i vídeos de la seva obra, consistent a pixar-se de diverses maneres arreu del món. No estic fent facècia, la tarada es pixa, els jueus li paguen, els imbècils del Gobierno de España, amb Pedo al capdavant, la financen amb 400000 euros per a l’epopeia, i els lloros sense cervell que deixen el guano als diaris, se’n fan ressò.

L’art de ‘merda’ de Duchamp (que se’l pugui considerar artista demostra el grau de decadència de la nostra societat i la degeneració de la nostra intel·ligència creativa) ho diu tot. I hi ha qui el lloa com a revolucionari! Duchamp mateix es va descriure en el famós urinari, que per més que diguin que era una protesta, al capdavall és la culminació de la seva autobiografia: un autoretrat. I tot l’art del segle XX, llevat d’honroses excepcions, algunes de les quals són fites de la seva història (i no penso en l’esborrany del ‘Guernika’, del major corruptor d’artistes), sí, tot l’art del segle XX, llevat ‘d’aquelles’ excepcions, és l’últim vòmit del cigne, el vòmit de l’agonia. Per això, avui no hi ha pintors que sàpiguen pintar, ni escultors que esculpeixin, ni escriptors que facin literatura, ni música que elevi l’esperit. Teniu esquizofrènics que es posen ales al cap, ‘orinadores’ professionals, venedors de llibres i màrqueting satanista amb ritme... En fi, aquesta és la subtil destrucció dels jueus, que comprant l’art, el devaluaren, i en devaluar-lo, encara que fos infinitament més car, desorientaren el sentit transcendent de l’art, i per bé que hi ha, és clar, pintors, escultors, escriptors i músics, que senten l’art i que mai no el vendran, i menys a les brutes mans que netegen els narius jueus; sí, encara que hi hagi aquests abnegats fidels de les muses, la destrucció de l’art, com del sentit de les universitats, com de l’ètica i la resta de valors humans, és un fet que ha consumat aquesta espècie homínid de dimonis.


I per anar acabant, penseu que un ex-CEO de Nestlé, empresa suïssa, ha declarat que «l’aigua no és un dret humà, ha de ser privatitzada». No sé el nom d’aquest criminal i tampoc no m’he esforçat a cercar-lo. No sé com ha estat possible la corrupció humana per arribar a permetre que l’aigua cotitzi a Wall Street, com tampoc no entenc com existeix Wall Street, que és la gran sinagoga mundial. Davant de l’amenaça subliminar de les seves paraules, si jo fos jutge i un fiscal denunciés les intencions criminals d’aquest pallasso, dictaria una ajustada sentència: La prohibició de beure aigua, aplicant-li les seves paraules. Com que no és un dret humà, doncs sentenciaria que rigorosament és prohibit de donar-li aigua, en qualsevol de les seves modalitats (cafè, gel, refresc, cervesa...) encara que la pagui a preu d’or. D’aquesta manera, no jo, sinó la Naturalesa, la nostra mare, ens estalviaria haver de suportar una defecació com aquesta més enllà de tres dies, i resoldríem un problema com sense adonar-nos-en.

I conclouré amb les últimes notícies quant a l’existència d’extraterrestres. Un suposat agent israelià i agents americans han declarat l’existència d’aquests éssers i del coneixement que en tenen els militars (dient ells ‘coneixement’, tot es pot dubtar). Val a dir que no crec en ovnis ni aparicions semblants, i tot i que no descarto alguna altra possibilitat de vida intel·ligent fora del nostre sistema solar, considero que la comunicació no ha de ser possible. No en tinc cap fonament, és una pura intuïció. I almenys, per tot el que sabem fins ara, com qualsevol altra creença o opinió. Tanmateix, que aquesta informació arribi als lloros i la publiquin, que no la deixin per als youtubers penjats, resulta sospitós. L’opinió de jueus i serveis militars aliats i la difusió de la notícia als mitjans, és estranya, ja que sempre ha semblat que els militars pretenien ocultar la ‘vida extraterrestre’ i ‘els contactes’. A la xarxa hi ha fins i tot gent que rep missatges directes d’aquests éssers! Però, també hi ha la teoria de la simulació d’una invasió terrestre per causar més pànic i assolir més obediència de la gent, i com l’home és l’animal que ensopega dues vegades en la mateixa pedra, podrien repetir al cel l’obra d’Orson Wells a la ràdio.

Ja no saps què pensar. I val a dir que l’astúcia i perversió d’aquests dimonis tot just vol això. No hi ha coneixement possible sense uns fonaments sobre els quals edificar-lo. Si et deixen sense fonaments segurs, només resta la relativitat, que és el que fa molt de temps que estan fomentant: relativitat general d’Einstein, relativitat de la realitat i la teva pròpia concepció (totes les patologies sexuals), relativitat divina (el catolicisme del Papa, l’església universal), etcètera. Però, fixeu-vos-hi, hi ha relativitat en tot menys en la deguda obediència i creença en les seves ordres. No oblidem que arreu d’Europa persegueixen i reclouen dissidents, dissidents científics! No és qüestió d’estar en oposició política, és no creure i poder demostrar que els jueus t’enganyen! Molt de compte doncs, perquè la capacitat per a la maldat d’aquests dimonis només la història us en pot donar una aproximació, ja que mai no podrem assolir fins on pot arribar una ment psicòtica com la seva, que colpegen aire amb el cap quan resen. Molt de compte doncs. Sabem qui són els enemics de la Humanitat i quines són les rates que els fan servei. Desratització és el que cal, ja que sense rates, són quatre criminals sense ànima ni armes. Certament, sembla que la instauració del NOM va avançant arreu. A Europa, tenim a una sacerdotessa negra molt verinosa i cruel, no deixeu que activi els seus poders, perquè quan vulgueu fer-vos enrere, ja no hi haurà ni enrere ni endavant.


ELLS SÓN ELS NOSTRES ENEMICS.

LA DEFENSA PRÒPIA ÉS LEGÍTIMA DEFENSA.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada