dilluns, 7 de desembre del 2020

QUINES COSES !


Aquesta notícia no la veureu enlloc.

https://www.infobae.com/america/ciencia-america/2020/12/05/un-farmaco-oral-logra-eliminar-por-completo-la-transmision-del-coronavirus-en-24-horas/?outputType=amp-type&__twitter_impression=true


En menys de tres minuts, aquesta periodista de OAN, cadena de televisió americana, destrossa tots els imbècils amb títol d’epidemiòlegs que no saben què diuen, que només s’aprenen el text, si el text va acompanyat d’un sobre amb bitllets. Els Mitjà, els Padrós, els Arenas, els Macip, els Clotet, els Trilla, i els altres esclaus de Soros no es donaran per al·ludits. Vés a un idiota a dir-li idiota! Mentrestant, la genocida de Catalunya, suposo que ja deu haver advertit l’amo que no sap com pot mantenir la mentida per més temps, que la neurona ja no dóna per a més; i això que té la solidaritat de l’altre unineuronal del pokemon, però ni així no abasten. A més a més, a ‘l’assassina del morrió’ un hostaler gironí li ha presentat una demanda per diferents delictes i reclama uns 40000 euros de pèrdues. Això hauria de fer tothom que hagi perdut un sol euro. Mentre no la jutgem per crims de lesa humanitat, almenys la tindrem empresonada.

https://lbry.tv/@ReVelionenlagranja:e/129325796_400650447803150_5994989359948570455_n:e


Llegiu aquí, a qui ha nomenat el terrorista, xantatgista, criminal, lladre, estafador i extorsionador més perillós del món, cap de la associació criminal i terrorista de l’Open Society, sí, el mateix cau de delinqüents que el Sàmper protegeix amb tota la dedicació i afany.

https://bles.com/mundo/george-soros-instala-al-ceo-de-smartmatic-como-presidente-de-su-fundacion-sociedad-abierta.html


A més a més, abans de concloure amb la UNITAT dels independentistes, vull recomanar-vos l’article de Thomas Harrington: «La casudèmia i la normalització de la retallada de drets bàsics i de la pràctica de detencions arbitràries», publicat al Vilaweb, en un apartat ben apartat, que es veu que el Partal no vol que els amos s’emprenyin.

I ara, feu anar els timbals, repiqueu a tot poder, que és per a cridar l’atenció de tothom: la unitat ja és aquí:

L’Armengol, una dictatoreta de pa sucat amb oli i menys cervell que un mosquit, s’ha adherit a la proposta del Puig de València, un altre dictatoret de pa sucat amb oli i menys cervell que un mosquit, per aconseguir que la presó catalana rebi el nom de «Commowealth mediterrània», i els tres països es converteixin en la primera presó NOM. No els oblideu, els tirans han de ser exposats a la justícia, al poble i a la guillotina.

Mentre els deficients intel·lectuals traeixen els seus pobles i els venen a interessos estrangers per a benefici propi, no sé quina mena d’urinari públic que rep el nom de Museu ha adquirit el ‘sancta sanctorum’ de la desobediència i la defensa de les llibertats nacionals i individuals, i exhibirà en algun dels excusats ‘la pancarta de les pancartes’ del món, l’obra de la gosadia en defensa de la llibertat mai exposada al poble en tota la història de la humanitat: la pancarta de l’Ameba. Pell de gallina, literalment!

I mentre es munta el Camp Commowealth Mediterrània per a l’Extermini de totes les Llibertats, a casa nostra, i davant del repte de la defecació ciutadana del dia 14F, la unitat de l’independentisme s’ha posat de manifest:

L’Antoni Castella ha descobert que ERC és en realitat España Republicana i Comunista. La qual cosa ha posat malalt de veritat el nan feixista de Pineda. Que posant-se sobre els dits dels peus ha cridat: ‘Jo sóc fatxa, cony, no comunista’, molt ofès. Al pobre, no li fareu entendre que totes les ideologies són el mateix invent, perquè tothom estigui dividit i manin els jueus i les seves corporacions criminals. Quan aquesta acusació ha arribat a les orelles del menja-senglars, s’ha molestat molt, l’homenàs. Que, que sigui traïdor és una cosa, però que s’escampi i es propagui la idea, va contra els seus interessos personals, ja que ell sap que fins que Puigdemont no sigui detingut, ell romandrà a presó per altra traïció al seu país: Espanya, per no haver frenat abans l’intent de secessió.

Amb tot això els republicans espanyols i traïdors estan que no s’ho creuen, aïrats, tement que això els passi factura i que perdin la menjadora, ja que el fet que Catalunya no existeixi gràcies a les seves traïcions, això a ells els importa un bunyol de pasqua. La cadireta, nois, la cadireta, això és que volen, i el robatori sistemàtic del treball dels esclaus catalans en la bella i nova presó que els traïdors han construït per a benefici propi i satisfacció de l’amo Soros (les titelles no tenen el dret de conèixer els amos de veritat, només poden relacionar-se amb els generals. Ja els agradaria a ells tenir el plaer de rebre audiència amb el genocida Klaus Schwab, els amos del BIS o el fill de Satanàs a Roma. Però no, ells només poden relacionar-se i obeir, el general Soros). Aquestes alteracions tenen molt preocupat el nan feixista, perquè ja s’havia fet a la idea, comentada amb Soros, que serà el president de Genociditat de la Commonweath Mediterrània. Soros li ho havia assegurat. El nan és covard de mena, és d’aquelles rates que es mouen a la foscor, sense fer soroll, corcant tot el que poden corcar i infectant tot el que toquen, però l’enteniment dels rosegadors és molt limitat, i per això no entén que encara que tothom sàpiga que és un feixista espanyolista, ell guanyarà les eleccions del 14F perquè Soros i els amos així ho volen. No cal que s’amoïni per això, el nan.

En fi, l’únic que em mereix respecte, i ja ho he expressat en anteriors escrits, és el Josep Costa que - no sé què hi fa entre tant d’insecte -, s’ha de defensar de les acusacions dels feixistes espanyols d’ERC per haver-se reunit amb nazis catalans. Quines coses que hem de sentir? I a tot això, tots ells, creieu-vos-ho, que els polítics mai no menteixen, volen la Unitat, perquè sense unitat no hi ha independència. A PASTAR FANG, INÚTILS, MISERABLES, TRAÏDORS, LLADRES I GENOCIDES DEL PROPI POBLE !

Catalunya és morta, l’Ameba la matà i la rematà. No hi ha més seguretat de la destrucció d’un país, que posar-hi al capdavant el més incapacitat de tots els seus ciutadans, i l’Ameba és com a bon ésser unicel·lular, el menys capacitat de tots els catalans. I no us enganyeu, les paraules són buides: «Estic aquí per a fer la independència, etcètera». El fets són els que compten: Avui Catalunya és una repugnant presó, sense llibertat, amb humiliació dels presos, destrucció dels infants, enmig d’un estat policíac rigorós, gestionat per paneroles i insectes sense cap sentit de la justícia, de la democràcia ni de Catalunya. Aquest és el país que ens ha deixat l’Ameba. Féu la independència? No. Es creia que amb pancartetes es podia fer? Sí, que ell és molt així. Què ha restat després del seu pas desolador per la Generalitat de Catalunya? La Genociditat, un règim dirigit per un nan feixista protegit del gran traïdor del país i menja-senglars, que sotmet a la tirania sanitària i policíaca més extrema i lliberticida que ha viscut mai el nostre país. Si aquests incompetents han de manar, fan bons per a Catalunya els règims de Primo de Rivera i Franco junts. Aquests dictadors miserables ens menystenien i detestaven, però l’escòria que hi ha ara ens humilien i destrueixen sense possibilitat de ressorgiment. La diferència és molt clara... ara bé, catalanets i tietes, el 14F aneu a votar els defensors de la Unitat Independentista d’un cadàver, del seu cadàver, perquè Catalunya no ha mort en mans dels seus enemics, no, l’han mort els traïdors des de dins, des del mateix palau de la Generalitat per a glòria del Rei d’Espanya. Tot el que vulgueu afegir-hi, són paraules, paraules buides. Catalunya és terra de traïdors, i els darrers esdeveniments ho demostren sense possibilitat de cap gènere de dubte. Imbècils, discapacitats, estafadors, lladres, cínics, traïdors, cares-girades i gent d’aquesta solera és la que han integrat la classe política catalana des de Déu sap quan. No, nois, ells no us representen, ells es representen; i tenen tant de respecte i amor a Catalunya que són capaços d’aniquilar-la sense dubtar-ho ni sentir-se al·ludits per a benefici dels seus benefactors i del seu compte-corrent. Això és la classe de sangoneres que trobareu al Parlament de Catalunya, que el millor servei que avui dia podia fer a la comunitat esclava i presonera que hi viu, seria de convertir-lo en l’urinari públic per als visitants del zoològic.

CATALUNYA ÉS MORTA, DESENGANYEU-VOS.

Hi viuen més estrangers que autòctons,

s'hi parlen moltes llengües, i una de les minoritàries, és el català,

s'hi destrueix la feina i la creativitat,

s'hi destrossen els fills i els joves,

però això sí, ens omplim del xovinisme

més ranci, ridícul i patètic.

Doneu gràcies als polítics que us demanaran el vot:

Només en un Camp de Concentració Català

hi ha llibertat de vot.

Fins aquí arriba el cinisme dels pròcers!

Catalunya és història des de 1714,

des de llavors, tot són paranys:

aventures sense sentit ni seny,

o mentides de grans traïdors.

R.I.P.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada