divendres, 25 de desembre del 2020

QUÈ FARAN AMB ELS ‘GOYIM’?

 

Vacunar-los:

Aquí un exemple paradigmàtic d’un ‘idiota cum laude’ expert en vacunació. Amb la cara paga. I amb el que diu, es descriu.

https://www.msn.com/es-es/noticias/espana/un-experto-en-vacunaci%C3%B3n-oms-vacuna-s%C3%AD-o-no-es-como-decir-terrorismo-s%C3%AD-o-no/ar-BB1caUtr

Aquest pertorbat cerebral compara la vacuna amb el terrorisme, diu ‘sí’ als dos, somriu, encreua els braços damunt del pit i roman tan ample! Penseu que, això, presta atenció en un hospital! El grau elevat d’immaduresa cerebral que pateix li provoca una atrofia intel·lectual que permet de catalogar-lo per dessota del ‘border line’, sense cap dubte. És espectacular quan diu: ‘Qué queremos? Un antídoto’, ‘Para cuándo? Cuanto antes’, ‘Está listo’... ‘uff!’. Potser l’homenet no sap que els antídots es fan servir pels enverinaments. O ho diu perquè la mentida és un enverinament? No ho sabrem. D’una persona intel·ligent es pot inferir l’errada, d’un pertorbat, no.


Un somriure de ‘yo me lo pongo’ (que sona més ‘mongo’) i a dir bestieses, almenys, relacionades amb dades incorrectes, tergiversades o falses, que per això els jueus li paguen la feina a Oxford. Però no em direu que no està ben trobada la foto: L’alegria de viure la ciència! Tanmateix, llegiu el final i hi podreu veure el pensament dels seus amos. No és lamentable, no, és emètic.

https://www.vilaweb.cat/noticies/ester-gea-mallorqui-mutacio-coronavirus-regne-unit-vacuna/


Idiotitzar-los:


Una noia que s’enamora d’una noia i es canvia de sexe perquè se sent noi. Aleshores les noies que se senten atretes per les noies, són nois encoberts? Aleshores les lesbianes són realment un avortament natural? Si voleu, podeu transferir de sexe les qüestions, res no canvia. La notícia ens diu: tu ets el que vulguis i et pot agradar el que et surti dels nassos. Aquesta afirmació és una profunda deficiència racional que demostra descomposició intel·lectual i afectiva: Tu ets el que ets, t’agradi o no. I tampoc no és natural que t’agradi el que et surti dels nassos. El primer cas és un problema gravíssim d’autoestima i consciència; el segon, una prova irrefutable de manca de criteri i sentit de l’equanimitat. I com són assumptes prou evidents, no perdré el temps. El qui no ho cregui així, que reflexioni; si ho sap fer. Evidentment, els que segueixen els patrons de la tele, no compten com a éssers intel·ligents, perquè són aquells que cinquanta anys enrere haurien apedregat un homosexual, que era un tarat. La manca de reflexió és la manifestació de l’esclau.

https://www.elnacional.cat/enblau/ca/televisio/ellen-page-trans-elliot-parella-emma-portner_568257_102.html


Us heu fixat que no trobem jueus entre els LGTBIJKQ?..., bé, sí, són els que aporten els diners de les ONG filantròpiques. Woody Allen és pederasta, no és LGTB... Epstein i Wernstein, els proxenetes, no eren LGTB... Curiós, oi? Què deu dir la religió jueva dels homosexuals? És per això que els jueus volen imposar-la a occident? Què diu el Talmud dels nens i dels ‘goyim’? Potser per això la pedofília i el ‘tràfic d’animals’ estan en mans dels jueus? Qui foren els primers esclavistes del món? Soros o Rothschild podien tenir algun familiar ‘modern’; però no, tots són molt el que són, ara bé, financen que la gent ‘sigui el que vulgui’. El fet de creure aquestes badomeries és un fet propi d’enzes.

https://www.elnacional.cat/ca/branded/com-afecta-falta-educacio-sexual-joves_559866_102.html

I una última pregunta: Tota la història humana ha destrossat els joves, no us adoneu que ara tenim els joves més preparats i més profunds en els seus coneixements?

Resposta: Això és gràcies a l’educació sexual. Espereu de veure la pròxima generació! Orgies a dotze anys! Ara hi ha violacions, però és perquè no se’ls ha explicat bé, que a l’article del diari, són esmentades unes professionals de la professió que professen, que no comprendríeu mai l’elevadíssim grau de coneixement que tenen comparat amb les vostres clepses de puces puritanes! Orgies a set anys! Voleu joventut més preparada i profunda en els seus coneixements de la vida i en el procés natural de l’aprenentatge dels seus secrets? Ja ens ho diuen les professionals: La vida és trobar el forat o oferir-lo, tota la resta són palles mentals.


Infantilitzar-los:

I perquè els nens entretinguin les picors engonals en les estones d’inactivitat, una pel·lícula de marcians. Ja vaig escriure que ens estaven preparant per fer-nos empassar una invasió alienígena. I no tingueu cap dubte, tothom mirarà el cel sense núvols ni avions ni ovnis, potser les famoses esteles, i creurà que a vint quilòmetres la matança alienígena és descomunal. ‘Quin cel sense núvols!’ ‘No aniràs a veure què passa al poble del costat?’ ‘Quin cel sense núvols’.

https://elcaso.elnacional.cat/ca/successos/video-graven-impactants-imatges-ovni-sobrevolant-varies-ciutats_43250_102.html


Esclavitzar-los:

La Gran Bruixa en plena celebració religiosa, amb el sagrament de la bandera ‘d’Israel’ al darrere, com sempre. La gran sacerdotessa negra és l’encarregada de convertir Europa, i sobretot els europeus blancs, en el veritable Holocaust: que és el lliurament, en sacrifici, d’animals a Déu. Que en aquesta fotografia de la cerimònia, però, cal entendre amb el sentit que dóna la senyera del darrere: Sacrifici europea en honor de Satanàs, el gran déu asquenazita.

https://t.me/RosselloCM/22443

A quin país ens recomana imitar l’esclava NOM francesa?

https://t.me/counterpropaganda20/3347


O matar-los:

La genocida Mengele, darrere del faristol Genociditat de Catalunya, anunciant als amos del ISG on començarà el sacrifici. Us ho vaig dir, ella respongué al Jueu: ‘ Així que rebi les vacunes transgèniques, no tingueu cap dubte que m’esmerçaré fins per a vacunar qui no vulgui vacunar-se i així compensaré el dèficit de morts que tant us desagrada’, que la Mengele és molt així. I té una lluita acarnissada amb el seu pokemon, que aquest, si per ell fos, no obligava a un morrió; ell obligaria a portar la boca i els nassos obstruïts amb taps de suro. «Se’ t moriran!’, algú amb una neurona borratxa, li diria a la reunió del Govern. ‘No. Podem obligar-los a fer-se un forat al coll’. I vinga a riure sota el morrió de gossos!

https://www.elnacional.cat/ca/salut/primeres-residencies-rebran-vacuna-anti-covid-catalunya_568497_102.html


I ara, una del Sàmper i unes fantàstiques píndoles de la generació més preparada de la història en ciència i ‘llorologia’ judaica...


L’esclau protector de Soros:

El Sàmper fent declaracions mentre espera què li mana l’amo. «Dóna’m la poteta!» «Jeu!» «Salta!» «Mossega!»... És tan maco! I amb el morrió posat de forma reglamentària! Llàstima de l’esguard alacaigut, extraviat; que és compensat, però, per les arrugues de la màscara, que no sé per què, em recorden l’Hannibal Lecter.

https://www.elnacional.cat/ca/salut/samper-adverteix-dilluns-revisaran-mesures-restrictives-anticovid_568473_102.html


L’idiota irreversible culpable de més de 48 milions de crims de LESA HUMANITAT:

https://www.elnacional.cat/ca/politica/illa-controlara-no-vacunar_568590_102.html

Veure i sentir un retardat intel·lectual fent rodes de premsa, ens demostra el grau de descomposició de la raó en la nostra espècie. I si penses que una Casa de Putes el nomenà llicenciat – insisteixo que crec que per sorteig, per molt casa de putes que sigui la facultat de filosofia –. Hi ha d’haver un premi de consolació, o la quota obligatòria d’igualtat, que com la ‘Monita Secreta’ dels jesuïtes, però per als catedràtics de filosofia, és un document secret que els recomana de dotar de premi el més incapaç de tots els inútils integrals i sense esperança que s’hagin matriculat a ‘l’herència de l’Acadèmia de Plató i el Liceu d’Aristòtil’. Per més que l’idiota irreversible no crec que sàpiga ni qui són. Tot i això, no descarto que els reconegués en una ‘foto’.


Com enganyar la gent i condemnar-la i ser tan abjecte per fotre-se’n:

https://www.elnacional.cat/ca/salut/vacuna-arriba-pfizer-biontech_568443_102.html

El pallasso del Consell General d’Infermeria, un cas que deu ser similar al de la ‘Monita Secreta’ de la facultat de filosofia, ens diu: «Recalca que és important que la població sàpiga que aquesta vacuna ha passat totes les fases necessàries per fer-la segura. S’ha demostrat a partir dels assajos clínics amb una àmplia població i té una molt alta eficàcia». I au, a cobrar!

Llàstima que el seu grau d’incomprensió lectora és demostrada en el començ del darrer paràgraf: «En una primera fase, i fins que no es disposi d’estudis de seguretat i eficàcia, les autoritats han establert que no s’ha d’administrar a menors de 16 anys, dones amb embaràs i lactància, immunodeprimits i persones amb una infecció prèvia per coronavirus».


Home! No malbarataran tant d’esforç per salvar la gent, els de la farmàfia! Cony, aquesta vacuna serveix per al coronavirus, el paludisme, la disenteria, la malària, l’ejaculació precoç, i fins i tot per a la dislèxia! El virus ha mutat només per fer més efectiva la vacuna dels d’AstraZeneca. Han tingut una sort! Tot i això, no us penseu!, que els científics del laboratori, ja ho havien pensat; els ho havia dit el goril·la-mascota de Gates, perquè en els càlculs del ‘desaparegut en combat’ i matemàtic entre els matemàtics estadístics, Nigel Ferguson, com ens ho corroboraria el Mitjà sense dubte, ja s’intuïa que després dels 60 milions de morts hi hauria una mutació que probablement mataria 600 milions de persones. I no us penseu! que aquests científics, tots, arriben a aquestes conclusions mentre es mengen les mandonguilles amb els colzes recolzats a la taula esterilitzada, que brilla blanc-argent envoltada de les bates blanques. Són tan savis que no freturen d’estudis ni investigacions, mandonguilla al canto i a cercar la premsa per fer fer mocs a la gent. Que ja són nassos!

https://www.elnacional.cat/ca/salut/astrazeneca-afirma-vacuna-serveix-soca-regne-unit_568287_102.html


I concloem com hem començat, amb idiotes, això sí, idiotes ‘cum laude’, que si no ets d’ells, ets un home intel·ligent, però sense ‘laude’:


Si tot ho fan per vosaltres, ànimes càndides!: La soledat és bona, és aconsellable, és salut, que per això, la soledat provoca Alzheimer, i l’Alzheimer no és una malaltia, no, incultes, és la soledat a tota hòstia.

https://www.elnacional.cat/ca/salut/soledat-ajudar-desenvolupar-imaginacio-segons-estudi_568446_102.html


I un dels meus idiotes favorits, perquè, potser, és el pallasso més ridícul de tots. No té família? Algú que l’estimi, que li digui: «Estimat, i si deixessis de demostrar que ets idiota? Que ja ho diu la dita: Més val que et prenguin per idiota perquè estàs callat, que obris la boca i dissipis qualsevol dubte».

https://elmon.cat/societat/arenas-preveu-una-pujada-de-la-covid-19-mes-escarpada-que-al-marc-que-obligara-a-tancar-catalunya-192733/

Quina obsessió que té el noi! De vegades, em penso que millor seria un psicòleg per a tractar-li l’obsessió compulsiva, ja mig paranoia; però no ho tinc clar, sobretot, després de sentir les psicòlogues que fabriquen els nens del futur amb la imprescindible classe d’educació sexual. Un cervell venut és, literalment, com no tenir-ne. Potser per això és tan graciós!


I els lloros:

Recordem que moren al voltant de 1200 persones diàries a l’estat espanyol:

https://elmon.cat/societat/espanya-registra-12-662-positius-i-126-morts-mes-per-covid-192966/

Una mica més del 10% dels morts totals. I això, suposant que tots ells morin de Covid. Perquè, això ho sap qualsevol llec en la matèria, però els científics, metges i, sobretot, els epidemiòlegs del circ, no saben que sense autòpsia és impossible saber la causa real de la mort en una epidèmia. Però ells cobren, menteixen, col·laboren en el terror i l’extermini, posen com putes de revista per a pervertits i se senten importants. Que trista ha de ser la seva vida!


No hi ha res com escriure sense pensar, transcriure dades mentre has deixat anar el cervell a passejar:

https://elmon.cat/societat/mes-de-2-600-contagis-nous-empitjoren-el-pronostic-de-tempesta-als-hospitals-despres-de-nadal-192708/

2600 contagis nous. O sigui, a les males, 26 persones aniran a l’hospital i seran ateses a cures intensives, de les quals, dues o tres moriran. Si fa no fa. Tampoc no ho he calculat matemàticament. De les 1200 persones que es moren a l’estat, perquè tothom es morirà - us ho escric per si no ho sabeu -, estem parlant de dues o tres que moriran a Catalunya. Ara bé, els genocides us tenen aterrits, humiliats, aïllats i amenaçats. Qui és el criminal? Què els hem de fer? No creieu que enfrontats a una mentida, val la pena de viure la vida i no viure per no morir; un fet que us repeteixo, perquè comprovo que hi ha molta gent que no s’adona fins que és a un enterrament, que no hi ha vida terrenal eterna.


Espero que us hagi servit per veure quina és la IMMENSA MENTIDA I QUINS ELS IMPERDONABLES CRIMS DE LESA HUMANITAT DE TOTS ELS PARTÍCIPS EN L’EXTERMINI DE L’ESPÈCIE HUMANA.


Aquí teniu el fill de Satanàs, enviant el missatge del seu Pare:

https://www.youtube.com/watch?v=4_cXAbks-94&feature=youtu.be


Si algú dubta de qui és aquest ésser diabòlic, que vagi a «Los liberales» de Nicolás Morás, que com argentí ens fa una biografia del personatge des de ‘l’interior’.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada