dissabte, 19 de desembre del 2020

MONSTRES, INTEL·LIGÈNCIA I PARÀSITS

 


ELS MONSTRES


Satanàs els cria i ells s’ajunten: 3 asquenazites i 2 psicòpates.

I sí, psicòpata i asquenazita són els noms que reben els pacients de malalties incurables i irreversibles. Si bé els psicòpates, sense tenir sanació, se’ls pot tenir reclosos en presons de màxima seguretat, vigilats estrictament per psiquiatres que els han sotmetre a constants tractaments; els asquenazites, sense possible sanació i irreversibles en el servei al seu Déu, no poden ser vigilats, són com fantasmes, no poden canviar, perquè la seva essència profunda és el MAL. Ni la psiquiatria més invasiva i destructiva pot acabar amb la saga dels fills de Belzebú. Els exorcistes davant d’aquestes manifestacions diabòliques, només coneixen el remei que les pel·lícules de Dràcula feren famós.

https://t.me/RosselloCM/21769


Aquí teniu en document pdf «L’elit», l’interessant programa que tenen pensat els fills de Llucifer acabats d’esmentar, per a ‘l’alliberament de la Humanitat’.

https://t.me/noticiasNOM/778

Vídeo alemany on s’exposa el moll de la immigració.

https://superocho.org/watch/yOAKxSgf2nZNvUq



LA INTEL·LIGÈNCIA


En aquesta entrevista, veureu el simpàtic (almenys per a mi, m’agrada el seu ‘se-me’n-fotisme’), premi Nobel Kary Mullis, l’inventor del test PCR, denunciar el frau i crim massiu que Fauci dirigí des del CDC quant a la SIDA. Veieu-lo sencer (dura un quart), el final val la pena, perquè l’eminent viròleg Peter Duesberg, biòleg molecular alemany que treballava a la Universitat de Berkeley als EUA i que fou perseguit per dissident per algun estúpid sense formació com el Padrós, president del Col·legi de Mata-sans de Barcelona; ens resumeix molt bé el funcionament de la ciència i què són els científics actuals. Com comprovareu, les meves apreciacions no són gens errades.

https://bittube.tv/post/d3964e8c-d335-43ed-85f4-3ecd2b40e505



ELS PARÀSITS


Antoni Trilla, Cap de Servei de Medecina Preventiva i Epidemiologia de l’Hospital Clínic, Catedràtic de Medecina Preventiva i Salut Pública de la Universitat de Barcelona, membre de la Junta de Govern del Col·legi de Metges de Barcelona (company del Padrós) i professor investigador del ISGlobal de George Soros, uff, per títols no serà!, encara que per molt vestits que li puguis posar, l’idiota venut és un idiota venut. Doncs, el bon home ha rebut WhatsApp de l’amo, s’ha begut mig litre de whisky o ratafia, que no ho sé, i se n’ha anat a garlar com un lloro les indicacions de l’amo jueu. I el Tebeo de Catalunya ha publicat la seva ‘expertíssima’ opinió ‘sorosiana’. Destaco només les cites del ‘catedràtic’ perquè no m’agrada de perdre el temps llegint les opinions d’un criminal repetides per un lloro. L’eminència ha dit (les cites són les que han estat remarcades per la serventa del trio mafiós La Caixa):

1 – Si ara has de ‘controlar’ (les cometes són meves) qui dóna menjar a una hora o altra, encara és més difícil. 2 – Cal més simplicitat i més ‘restriccions’. 3 – Alemanya té el triple de llits UCI i malgrat tot ‘són més restrictius’. 4 – Ara toca restringir al màxim. 5 – Em nego a pensar que els governants no són prou impopulars perquè vénen eleccions. 6 – No crec que sigui un ‘sacrifici’ tan extraordinari ‘restringir’ el Nadal. 7 – Des de fa ‘set dies’ el Clínic està estancat. 8 – Les llistes d’espera ja s’allarguen 18 mesos. 9 – Seria per tallar-se les venes, tenir una ‘vacuna segura’ i no voler posar-se-la. 10 – S’han invertit ‘bilions d’euros’ en el desenvolupament de les vacunes i ‘res en comunicació’.

Ja podeu anar a vomitar. El pallasso de Soros al Clínic ha fet molt bé la seva feina. Tros de quòniam amb càtedra: Vostè sap què és la llibertat? Cal sacrificar, amb totes les ‘restriccions’ que a vostè exciten, la llibertat per una taxa de mortalitat que no arriba ni de prop a l’1%? Vostè és epidemiòleg? O com el Mitjà, s’ha vist tots els programes d’Epi i Blas? Vostè, com està ben farcit dels dinerons, el pagament habitual a les meuques, doncs considerarà que sacrificar el Nadal no és extraordinari, però la gent que vostè sotmet a les ordres del jueu, fa nou mesos que sacrifica la seva vida per culpa de les MENTIDES. A més a més, té la poca vergonya de reconèixer que la llista d’espera s’allarga ja a 18 mesos. Què els passarà a aquests malalts? O com no són Covid, són merda? Vostè qui es creu que és per donar prioritat a una MENTIDA abans que a la seva obligació de salvar vides, que és el que va jurar, encara que no ho sembli. Que vostè practiqui la iatrogènia, i que sigui la seva especialitat, sap que és un crim de LESA HUMANITAT? I no està fent altra cosa. Atenent una MENTIDA i sacrificant la gent que necessita dels mata-sans. I si per tot el reguitzell de mentides, falsedats, incongruències i defensa dels seus propis interessos per damunt de la salut pública, per la qual ha estat degudament empaperat per la Casa de Putes de Barcelona, l’home es llueix quan ens parla d’una VACUNA SEGURA, tan segura que està posposada a diversos indrets per reaccions adverses serioses i que ja ha provocat uns quants morts, encara que vostè no ens en dirà el nombre i els mitjans de comunicació tampoc. I recordem que el ‘catedràtic’ (avui sinònim d’idiota irreversible) es queixa que s’han aportat bilions d’euros per a una vacuna contra una malaltia inofensiva (la grip de tota la vida, que ni això no sap veure, el catedràtic!), però no a la comunicació. De veritat ha dit això!, es pot ser tan pocavergonya, tan miserable i roí? I aquesta entrevista que li han fet, què és? Hi ha la mateixa cobertura per als metges (premis Nobel inclosos) que denuncien el crim en el qual vostè és peça clau i fonamental a Barcelona?


Ara, sense deixar les Cases de Putes, adrecem-nos a la Universitat de Barcelona i coneguem qui és el rector electe. Fa gràcia que la declaració, el titular, del diari sigui: «S’ha de ser solidari amb la vulneració dels drets socials». La pèrfida ambigüitat de la frase el delata com a ‘perfectament capacitat’ per a ser rector. Vol dir que hem d’acceptar que el femer del Govern violi els nostres drets, i demostrar-los així solidaritat? és a dir, suggereix que ens abaixem els pantalons davant dels criminals de la Genociditat com ells se’ls abaixen davant dels nassos jueus? O pretenia dir tot el contrari?; perquè aleshores, la seva postura és covarda a no dir més. Perquè el que hauria de declarar és: No podem ser solidaris amb la vulneració de drets, cal exigir el respecte dels representants polítics als seus amos, els electors. I si ho vol més breu: No hem de tolerar la vulneració de cap dret social. I si vol afegir-hi, ‘per una mentida immensa’, aleshores seria dels meus, però, si és rector, ja no ho pot ser. Ja diuen que des de dins és difícil de veure el bosc, i això passa a les Universitats, entre tanta bagassa i tanta odalisca, ningú s’adona que viu en una casa de putes. No ha començat bé, rector. Tanmateix, si no desaccelera, la càtedra serà a prop, no ho dubti.


Mentre la intel·ligència del país es manifestava, al femer del Govern, la genocida Vergés i el seu Pokemon prosseguien admirablement la difícil cursa de dir-la cada dia més grossa. Així la pallassa assassina ha dit que l’avortament està garantit a Catalunya, en resposta a una demanda del CNI-CUP que les dones totes han de tenir el mateix dret a l’avortament. Si ningú no s’adona de la barbaritat que aquestes dements estan proposant, és per fer-s’ho mirar. La lluita, fixeu-vos-hi, no és per defensar la maternitat, si no una cursa esbojarrada a facilitar l’avortament. I ja he dit que no sóc pro-vida ni antiavortament, però una cosa és considerar-lo una qüestió crítica a analitzar, i l’altra que sigui un dret. Evidentment als deficients no se’ls pot fer entendre això. De fet, i essent equànimes, sembla bé que en un període de gestació inicial (no com els convé a les farmacèutiques... vejam si tot vindrà del mateix lloc?), si una dona vol avortar, ho pugui fer. Tanmateix, és just que l’erari públic pagui l’arranjament d’una picor personal no controlada ni evitada amb els diversos anticonceptius que hi ha al mercat? Això és com els problemes dels transgèneres. Els problemes personals són problemes que ha de resoldre la persona, no la societat. No entendre això ha permès que indigents intel·lectuals, fàcilment convertibles en criminals, arribin als governs, i ara tenim el que tenim: incompetència de gestió i eficiència criminal.

I si deixem a la Mengele i recaiem en el seu Pokemon de butxaca, aquest home ‘a un morrió enganxat’, ens ha indicat que la Covid està ‘disparada i en expansió’. Serà en el seu budell cranial, això. Nombre de morts, eminència animada? Si fem PCR, que potser no ho sap, però no serveixen de res, i ho diu l’OMS del goril·la mascota de Gates; si fem PCR a tort i a dret, ens sortiran asimptomàtics en els iogurts de poma, la coca-cola, la papaia, la cabra i en un cigaló de whisky. Pokemon, ser una seqüència animada està bé, si li agrada. Però ser un pallasso és incompatible amb la responsabilitat, i això, vostè que sempre mira per damunt de les ulleres, ho hauria de saber. I val a dir, que els que miren per damunt de les ulleres sempre m’han semblat poc intel·ligents, però això, de ben segur, que són apreciacions meves i equivocades. Tot i això, si apujo les xifres, se’m dispara fins el colesterol, si vull. I això ho deu saber, suposo. Vostè sap millor que jo que està servint una IMMENSA MENTIDA CRIMINAL. Confio que algun dia el podrem jutjar i aplicar-li la corresponent sentència per destruir la vida dels seus conciutadans. Això, Pokemon, és el que fan les societats avançades amb els criminals. Només resta saber si la colla d’imbècils que són els meus compatriotes estan dissimulant, o ho són.


I conclouré amb unes referències a Harari, Yuval Noah, el ‘filòsof israelià’, historiador i assagista. Des que va començar la ‘solució final’ judaica, he cercat filòsofs, per poder aprendre de les seves consideracions quant a la situació actual, però, o els ha passat com a la grip, que ha desaparegut, tot just amb els filòsofs, ja que la grip està documentada per Hipòcrates, és a dir, que la trajectòria vital, la durada de la vida de la grip i la de la filosofia, és pràcticament la mateixa. Només Byung-Chul Han m’ha semblat que deia coses interessants, però ha desaparegut d’escena. Un fet ben curiós, que els filòsofs hagin desaparegut de l’escena i el més idiota de tots els llicenciats en filosofia en tota la història humana, dirigeixi l’extermini espanyol. Dit això, parlem de Harari.

Des del primer moment li he ensumat alguna cosa que no m’ha agradat. Sempre és tremendista i justifica les seves opinions amb fonaments històrics prou discutibles. Alhora, com tots els que estan al servei del NOM, ofereix una esperança de felicitat i omple les orelles dels oients de paraules agradables de sentir, però que contradiuen la intel·ligència, si s’analitza la situació real. Ara ens parla que la Covid és el tret de sortida de tot un seguit de desastres. I jo em pregunto: Vejam si les universitats s’han convertit en centres de futurologia? Almenys, tot ximple amb titulació, no raona, prediu. I en Harari també. Aquest historiador ens descriu un futur de canvi climàtic desastrós. I aquí faig dos puntualitzacions, i concloc. Si hi ha canvi climàtic o no, no ho podem saber, ni històricament ni científica. Ens manquen moltíssimes dades per a poder-ho afirmar sense dubte. Si no sabem com era el món fa 3000 anys! I als creients de la religió científica, els recordo que l’antiguitat de l’home i els seus suposats ancestres ballen en els anys, deu mil anys amunt, deu mil anys avall, que és per posar-ho en suspens. Doncs bé, del canvi climàtic és molt arriscat parlar-ne, i si és un procés natural del planeta o és un procés de l’univers, vull creure que cap d’aquests futuròlegs creurà que l’home hi pot fer res. Perquè si ho creuen, és per pixar-se, literalment, de riure. La potència de la Naturalesa ens converteix en sospirs. Per això, acollonir-se per no-res és una actitud de paranoic o ximple. El que sí que és cert és que contaminem. Això sí, sí que és veritat. Però contaminem perquè la contaminació és el mitjà de vida de les multinacionals. Si jo compro l’enciam al meu veí (pot estar a cent quilòmetres) no contaminarem tant com si compro l’enciam conreat a Nova Zelanda. Això, apliqueu-ho a tot. Si calen embalatges i contaminants per fer durar més els productes, i alhora els fan obsolescents d’acord amb un programa de beneficis, no creu el bo del Harari que el problema és la contaminació, i les multinacionals les grans culpables? Quan jo era petit, una bossa de brossa sortia de casa cada dos o tres dies, amb tot de materials de residus. Ara els contenidors són plens a vessar i només tornant del supermercat omples dues bosses de contaminació multinacional. No Harari, hi ha contaminació, però canvi climàtic, no; almenys provocat per l’home. S’ha de ser molt vanitós i megalòman per creure que l’home pot destruir la naturalesa. Però de ximples que ho creuen, i de futuròlegs, les cases de putes en van farcides. Harari em sembla la cara bona, el ‘bonisme’ de la maldat. Aquell que et farà sentir-te culpable del mal que provoquen els altres. I per això crec que s’ha convertit en una referència. És sospitós que quan tots els dissidents són callats, ell sigui l’oracle intel·lectual, i curiosament, sigui jueu.

Tenim molt mala peça al teler. O actuem aviat, o entre la vacuna màgica i mortal del catedràtic Trilla de Soros, els criminals de la Genociditat i la resta de polítics, els lloros cagaguanos i els voltors de toga i inconsciència, els asquenazites aconseguiran per fi que els ‘goyim’ (els animals, tots els no jueus) agonitzin dins de les quadres abans de ser conduïts als escorxadors. El temps corre i no pas a poc a poc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada