diumenge, 20 de desembre del 2020

LA SIONISTA, LA TRAÏDORA I ELS IDIOTES 'CUM LAUDE'

 

LA SIONISTA ...


Què trigaran els alemanys a jutjar la sionista germanòfoba i executar-la per alta traïció, amb tot el seu govern, el parlament en ple i les secretaries de tots els partits? L’Alemanya de Hitler era un joc de nens comparat amb el crim d’aquests monstres. Han passat del Partit Únic a la Unitat de Partits per a glòria d’Israel. Ja no podem recordar quants anys fa que aquest avortament angelical de la naturalesa acomplí, com l’Ameba a Catalunya i Pedo, el gos de Soros, a Espanya, la destrucció absoluta de la seva nació per lliurar-la vençuda i captiva a les mans dels jueus, el grans prohoms de la Humanitat.

Una imatge ho diu tot de l’abjecció i les intencions d’aquests criminals:

https://t.me/counterpropaganda20/3269



LA TRAÏDORA ...


https://beteve.cat/societat/catalunya-tindra-dosis-vacuna-pfizer-gener-2021/

https://lbry.tv/@gentsana:2/HISTORIAL-DE-PFIZER...-TODAVIA-QUIERES-SU-VACUNA----:8


La terrorista Vergés - cap de l’operació jueva d’extermini massiu que dirigeixen Soros i el BIS, amb la supervisió de la gran sacerdotessa negra von de Leyden i el seguiment religiós dels acòlits nacionals; mitjançant la nova institució heretada de l’Ameba destructora de Catalunya per sempre: la Genociditat de Catalunya -, ens ha promès que començarà a inocular la vacuna així que arribi. ‘És segura’, ens diu. Al capdavall, només han mort mitja dotzena de persones sanes, almenys, que jo sàpiga. Senyora Consellera, màxim criminal genocida de la història del nostre país, gran traïdora i enemiga dels catalans i de la llibertat, no sigui mediocre, VOSTÈ ÉS UNA EMINÈNCIA, cal que protegim els éssers excepcionals com vostè i els seus còmplices. TOTS ELS CATALANS VOLEM QUE TOTS ELS NOSTRES POLÍTICS, TOTS ELS NOSTRES INFORMADORS DE LA VERITAT VERITABLE, TOTS ELS JUTGES QUE HAN DEFENSAT L’ESTAT DE DRET DES DEL PRIMER MOMENT, COM ELS FISCALS; SENSE OBLIDAR LA MAGNÍFICA TASCA I SACRIFICI DE TOTS ELS MATA-SANS, VOLEM QUE SIGUEU ELS PRIMERS: VOSALTRES I LES VOSTRES FAMÍLIES, JA QUE CAL PROTEGIR LES NISSAGUES-GUIA PER A BÉ DELS POBRES CIUTADANS DESINFORMATS, IGNORANTS, INCRÈDULS I DESVERGONYITS que desconfien de la vostra sagrada conducció per a la salvació dels homes i la Terra! VOSALTRES, ELS PRIMERS DE TOTS, i com sou gent honrada fins a la medul·la, ens ho deixareu fer seguint el protocol de màxima garantia: triarem uns quants dels vehicles on estiguin les càpsules amb el miracle, separarem uns quants paquets amb la salvació humana a l’interior, i atzarosament les distribuirem als diferents centres de vacunació, on haureu disposat una bona colla de mata-sans, vestits d’astronautes i esterilitzats dos minuts abans, que procediran a la inoculació de la salvació de tots vosaltres, perquè VOSALTRES SOU L’ESPERANÇA D’AQUEST POBLE I D’AQUESTA GENT.

Assassina Mengele, no dubteu mai que el poble és desagraït, no sigueu ingènua, salveu-vos vosaltres i les vostres famílies, rescateu de la mort inevitable per la Covid-19 totes les personalitats i eminències que omplen de guano el parlament, i garantiu-vos la salvació. Ah! I no us oblideu del Pokemon, pobre, és el primer que ha de tenir unes ganes boges de treure’s el morrió i no morir-se. Amb ell no oblideu totes les grans celebritats científiques com l’Arenas, el Mitjà, el Macip, el Trilla, el Clotet, i ho deixo aquí, perquè de segur que oblidaré algun geni o ‘gènia’ i això seria molt injust, ja que la vostra abnegada i crua tasca mereix tot el nostre reconeixement. COM NO HEM D’ESTAR SUMMAMENT AGRAÏTS ALS DESTRUCTORS DEL PAÍS, DE LA VIDA, DE LA LLIBERTAT I DE LA DIGNITAT HUMANES! Sou el nostre far, assassina Vergés. Qui, digueu-me, en tota la història d’aquell país que fou Catalunya i que l’Ameba destruí per sempre, qui ha demostrat més amor pels catalans, qui ha manifestat més compromís, qui ha perdut tantes hores de son com vostè, i aquest sacrifici personal, només per tal de garantir a tots els catalans que sobreviuran a la terrible ‘plandèmia’ horrorosa, planejada per una colla de criminals psicòpates que us paguen a preu d’or la peça de carn humana, i que vosaltres agraïu amb una sotmetiment caní, mentre ajudeu i sou la guia gloriosa de tots els catalans que han dipositat la confiança i els seus desigs, el seu futur, el dels seus fills i el del país, en la meravellosa democràcia de Soros.

Botxí Alba Vergés, fa molt bé de continuar l’extermini que començà el mes de març, els milers de morts ara ja es van incrementant amb les residències d’ancians que vigila el moro que es creu català i no ho és ni ho serà mai de la vida, tots a una, com els mosqueters o Fuenteovejuna... Fuenteovejuna, Fuenteovejuna, vejam si tot acabarà com a Fuenteovejuna? Assassina, no s’amoïni, no cal que llegeixi i sobretot no intenti pensar, que pot romandre com l’aragonès de Podemas, vostè, amb interpretar els gestos del jueu, en té prou... no veu a on ha arribat? Que us penseu que sense el criminal i terrorista número u del món, el vostre amo, hauríeu arribat a ser alguna cosa? No, assassina, al capdavall, avui no és res més que una psicòpata criminal, amb milers de morts al sarró i l’esperança d’elevar-los a l’enèsima potència, essent ‘n’ el nombre que l’amo li dirà. El preu de la carn per unitat humana omple comptes corrents, tant com degrada qui se n’aprofita; potser no ho sap, però aquestes actituds descriuen animals no humans, que per això, si podem evitar la matança i assolim de renovar tota l’escòria judicial-criminal que podreix els palaus de Justícia, sense dubte que gaudirem en injectar-li la nostra vacuna eterna en previsió de futurs mals.

Assassins de la Genociditat de Catalunya, endavant amb l’extermini! No us heu cansat de les mentides ni de ser miserables llimacs arrossegant-vos als peus dels vostres amos jueus! Ara, princesa de la mort, corre a transmetre aquest escrit en la vostra lloança al criminal, que ho transmeti als seus superiors, i tots plegats foteu-vos un fart de riure. Més us val guanyar; en un altre cas, heu perdut, no una batalla, si no la vida, ja que els vostres crims no es poden esborrar si no és amb el pagament físic de la VOSTRA VIDA, EL VOSTRE PATRIMONI i LA PERPETUACIÓ DE LA VOSTRA PROESA CRIMINAL INSCRITA EN LLETRES D’OR EN TOTS ELS CENTRES DE MATA-SANS DEL PAÍS, en recordatori de la barbaritat més mesquina i miserable comesa mai contra el nostre poble. No us van votar perquè els matéssiu, com ho feu i ho fareu. Assassina, la gent vota, encara que Soros després decideixi qui governa; i l’escòria que ompliu de guano el parlament sou ELS ESCLAUS DE L’ELECTORAT. Suposo que avui, el nan feixista que embruta el Palau de l’antiga Generalitat, el teu amic, ha d’estar content, ja que el teu amo i senyor, ja li haurà promès la presidència i la impunitat per tots els crims... Només reseu, assassins, perquè els catalans, tan idiotes com vosaltres, no se n’adonin, si no, des del moment que vegeu que els idiotes s’han alçat, comenceu a descomptar les hores de la vostra repugnant existència.


HA ARRIBAT L’HORA DE DIR PROU !

DESOBEDIÈNCIA I PERSECUCIÓ DELS CRIMINALS.

UN POBLE NOMÉS ÉS JUST,

QUAN ELS ABJECTES I ELS DEPRAVATS

SÓN APARTATS PER SEMPRE

DE LA SOCIETAT.



... I ELS IDIOTES ‘CUM LAUDE’


Veient les noves mesures anti-Covid dels excrements polítics que violen la llibertat i la dignitat de la gent dels tres països catalans... Pensar que havia cregut en els Països Catalans com a possible futur polític? València, les Illes i el Principat són caus jueus, plens a vessar de fotuts sicaris ‘nacionals’, que només estan al poder per vendre la ciutadania com carn morta, o viva, a títol d’esclaus. Als excrements els és igual, mentre els nassos jueus abonin el servei. El pallasso de València, que amb la cara paga, la hitlereta ridícula de Mallorca i el nan feixista, amb aquests sacs d’escombraries sense intel·ligència, ètica ni dignitat, amb aquests excrements volíeu fer uns països catalans, amb tots els imbècils que els poblen. Quina vergonya de poble! Critiqueu els espanyols, ah! i els francesos també, que ens han usurpat les terres i la ‘unió’! Idiotes, cada dia és més evident que el català frega el límit dels fronter line, i no només l’escòria que insulta els respectius parlaments i ajuntaments, no, la genteta de carrer, els esclaus orgullosos del morrió i de la simpatia i preocupació envers els seus raptors criminals. La mare de Déu, quina merda de poble!


SI ALGUNA CERTITUD AVUI ÉS CERTIFICABLE,

ÉS QUE L’ESTULTÍCIA HUMANA ÉS INFINITA.


Au, catalanets, a veure la Marató de TV3! Una imbecil·litat de tanta magnitud només se’ns podia haver ocorregut a uns genis com nosaltres, que som en tot el súmmum del súmmum. Per això som independents, preservem una llengua forta i tots els costums, tradicions i símbols que ens constitueixen com a la nació més gran del món. Som l’enveja universal (L’Ameba no ha entès res de tot l’escrit; no us amoïneu. Tot i això, aplaudeix amb els pseudopodis, que ella és molt així!).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada