dimecres, 16 de desembre del 2020

PARAULA D’HONOR


El divendres 11, a les 23 hores, vaig haver d’anar a urgències de l’Hospital Vall d’Hebron de Barcelona. Aquest hospital és el més important i gran de Barcelona, essent un dels principals hospitals de l’estat espanyol. No sóc entès en hospitals, ni ganes, però aquestes són les informacions que tinc amb relació a aquest centre hospitalari. El motiu de fer-vos aquesta confessió és perquè a la sala d’espera d’urgències hi havia no més d’una dotzena de malalts esperant de ser atesos i transferits a les dependències interiors de l’hospital. No sé si tothom ingressa d’urgències a l’hospital per aquestes dependències, el que sé és que hi havia un sol metge per a fer el triatge, i si alguna cosa no hi havia, era moviment de cap tipus. Poques vegades he vist unes urgències tan tranquil·les. I si és el cas que els ‘pretendents a cadàvers’ per la terrorífica infecció pandèmica que devasta el món mundial, entren per unes altres instal·lacions, el cas és que, tot i que fos així, no vaig sentir ni una sola ambulància durant les hores (gairebé nou) que vaig ser-hi. No puc mostrar-vos cap fotografia, perquè no surto mai de casa amb el mòbil, que, de fet, el tinc fins que peti. Puc ser molt ximple, però procuro ser conseqüent, i si demano la gent que prescindeixi de l’instrument del sotmetiment al control, jo practico amb l’exemple. Fet aquest aclariment per a suspicaços covidians, prossegueixo.

La tranquil·litat que s’hi respirava semblava més pròpia d’un hospital de províncies que no d’aquest mega-hospital. Si de tota Barcelona i rodalies només hi havia una dotzena de persones a urgències, ben bé, i és el meu parer d’ignorant, no sé com entendre la horrorosa i letal pandèmia que patim, ni que quan sortia a fer una cigarreta, veiés una colla d’infermeres fent broma i passant-s’ho d’allò més bé, tot just davant de les dependències d’urgència. Sense dubte, estressats no n’estaven pas. Segons que em penso i em suggereix el meu cervell depauperat, en un gravíssim estat de pandèmia com el que tenim ara, que obliga a aturar tota activitat productiva, llevat de les de les multinacionals, la situació als hospitals hauria de ser caòtica i més s’hauria de semblar a un formiguer amenaçat que a una bassa d’oli. Tanmateix, el Vall d’Hebron era una plàcida bassa d’oli.

Qui no em cregui i visqui a Barcelona ciutat pot fer-hi una volta i comprovar-ho, perquè tampoc no hi havia vigilància especial ni agents de policia de cap tipus enlloc, tret dels de la seguretat privada del centre. Si hom entra a l’hospital, passa per davant de les urgències i torna a sortir, de ben segur que comprovarà que una pandèmia mundial i devastadora, en els hospitals, és ‘sinònim’ d’oasi de pau: Ni hi ha gent, ni tràfec. Sempre s’aprenen coses en aquesta vida, i que una pandèmia mundial és l’absoluta calma als hospitals, és un aprenentatge tan insòlit i inesperat com real.


Feta la confessió, si abans no tenia dubte del cop d’estat mundial que patim, ara n’estic absolutament convençut. El terrorisme policíac-psiquiàtric de la poupée putain dels Rothschild a França, com l’estat de camp de concentració que és avui Alemanya, Itàlia i la resta d’Europa, junt amb les amenaces dels criminals que encara hi haurà una tercera onada abans de Nadal, em demostren que la ciutadania europea està caient irremissiblement a la tirania del NOM. El temps no juga a favor nostre, perquè mentre els criminals dels governs, terroristes i genocides, se sotmeten als nous tirans, la població va sucumbint a la pobresa i a la desesperació. OBRIU ELS ULLS! O us penseu que aquests criminals que han exterminat un milió de vells, tenen altres intencions amb vosaltres en voler imposar-vos una vacuna (legalment parlant, ‘medicament experimental d’urgència’) que té un seguiment d’efectes secundaris i bioseguretat de tan sols 2 MESOS! Només un fanàtic dels mata-sans i dels imbècils experts pot deixar-se inocular una barbaritat com aquesta! Personalment, no em sembla malament que la gent vulgui suïcidar-se o arruïnar la seva vida obeint els seus pròcers criminals. Allà ells. Ja s’ho trobaran. I potser, que aquests ximples es vacunin pot ser d’allò més bo, perquè si no hi ha trampa (que la primera dosi de la vacuna sigui aigua destil·lada) amb la finalitat que tothom se sotmeti després dòcilment a la dosi adequada per als propòsits últims d’esterilització, de destrucció del sistema immunitari o, fins i tot, de letalitat, podrem veure com cauen; i em penso que fins i tot per al més borrego dels borregos serà un senyal prou indicatiu de què desitgen els psicòpates de les farmàfies i del més perillós Klaus Schwab, el director d’orquestra jueu del Gran Reset, el Gran Reset on gaudireu de tot sense ser propietaris de res, en un món meravellós que us han dissenyat els filantrops, que cansats de llençar els diners per no res, han pres la determinació d’obligar-vos a ser feliços per collons, ja que el qui no sigui feliç amb els regals dels amos podrà acabar en un centre psiquiàtric on els criminals psicòpates de bata blanca els anul·laran per sempre, una pràctica que la poupée putain està duent a terme a França avui mateix.

No hi ha gaire més de temps. US DESTROSSARAN EL NADAL perquè als diables jueus i al Vaticà els repugna la commemoració del naixement de Jesús, que només heu de veure el lamentable pessebre de la Ciutat de la Gran Bagassa dirigida pel fill directe de Satanàs, per comprovar el mal gust i l’odi que el Vaticà sent envers el que se suposa és el fill de Déu i fundador de la religió que ells representen... Però el Vaticà mai no ha representat cap religió, sinó una terrible corporació senyora de totes les ànimes humanes i de la Terra, que així ho va promulgar el Papa Bonifaci VIII en la Bula ‘Unam sanctam’, l’any 1302. Enguany, els cristians no han celebrat ni la Setmana Santa ni celebraran la Nativitat del Salvador.

Qui pot estar al darrere d’aquestes actuacions? Li veieu la cua?


Mentrestant, els criminals de la Genociditat de Catalunya, amb la terrorista i genocida Alba Vergés Mengele i el psicòpata Argimon, els pokemons de Soros, al capdavant, amb l’ajut inestimable de l’execrable president de l’execrable Col·legi de Mata-sans de Barcelona i la colla d’experts. ja us estan dient tothora que el Nadal no podrà ser normal, ja que es veu que el jueu Soros els ha dit que cal anul·lar la cristiandat a partir del 2019, i com sigui que el Papa satànic també ho vol així, cal, de moment, inocular el terror a la gent fins que no arriba l’horror de la xeringa. És increïble l’estultícia de la gent, com poden ser tan babaus per creure el que les dades neguen, i que siguin tan submisos i abduïts que ni tan sols reclamen destitucions davant de l’evident incapacitat dels responsables per controlar una epidèmia en ple segle XXI. Més retardat intel·lectual no es pot ser, ni estudiant màsters per a tal propòsit!

L’única notícia bona dels darrers dies, és que sembla que el limitat gendre perfecte del Mitjà, ara es dedicarà al futbol. No hi ha res com tenir el cap clar i saber amb l’ajut de la ciència quina és la teva especialitat. Almenys, a Can Barça si surt l’epidemiòleg, pitjor les coses no poden anar, després d’haver tingut a la presidència del club la més nefasta, incapaç i ridícula directiva formada per delinqüents comuns i mafiosos dignes de pel·lícula americana dels anys 40.


No tindreu Nadal, que els amos no el volen. No veureu la gent que estimeu, perquè els amos, mentre no els exterminen, no volen contactes entre els éssers humans. Els dimonis així els ho han demanat i totes les bagasses que els serveixen no tenen altra cosa al cap, sigui la terrorista i genocida Vergés, el paraplègic mental del Reichsführer-SS Bargalló, l’infanticida que aniquila el futur del nostre país; ni el sheriff de la regió, l’home que brega perquè la presó catalana sigui lloada pels amos jueus. Ell ja els va prometre de tractar els ‘goyim’ com a tals, i això està fent. Aquesta és la realitat i molt em temo que en el futur que caldrà combatre o morir. Aquestes escòries són els homes que han de comportar el restabliment de la dignitat humana, si assolim d’exterminar-los del planeta. Sense dubte, si guanyem, cosa que dubto molt veient el percentatge vomitiu d’imbècils del país i del món, la pena de mort ha de ser reinstaurada, i tots aquests mesells executats, després del judici que exposarà negre sobre blanc la magnitud dels crims de lesa humanitat i la imperiosa necessitat de Justícia exigida per al manteniment de la dignitat de l’homo sapiens sapiens i la seva preservació.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada