divendres, 18 de desembre del 2020

PER A ESTAR AL DIA


Vull recomanar-vos el canal de Telegram de Trotapoker. És un dels canals més actius i contínuament hi són pujades notícies. Estic d’acord amb el senyor Rosselló en moltes de les qüestions que planteja. La seva ideologia, si puc dir-ho així, tindrà punts de divergència amb la meva, però estic convençut que malgrat les diferències fonamentals que podem tenir (per exemple en l’aspecte nacional), no seria cap disbarat tractar de discutir-les. És un home enèrgic i convençut del que diu. La dedicació i preocupació pels lamentables assumptes de la nostra actualitat, mereixen el reconeixement per un treball i una divulgació conscients i responsables. Us recomano la visita al seu canal de Telegram, perquè estic convençut que hi descobrireu notícies que no trobareu en altres llocs. Que serveixin aquestes paraules per mostrar-li el meu respecte i per reconèixer-li el coratge i el valor, ja que quan denuncia, ho fa a cara descoberta, ell, que lògicament, és un ‘irreductible’ en l’oposició a la imposició del morrió. De fet, veureu que hi ha moltes coincidències en les consideracions quant als diferents assumptes que toca i les meves; i de vegades, fins i tot en el to.

Com a mostra, uns botons (tots els talls són extrets del seu canal):


CNN. Estat de les eleccions EUA.

https://t.me/RosselloCM/21358


FOX. Estat de les eleccions EUA.

https://t.me/RosselloCM/21359


La integritat.

https://superocho.org/watch/omUDxYIPauA7JXB

Recordeu els nostres experts i consellers.


El Psicòpata.

https://actualidad.rt.com/actualidad/376868-bill-gates-eeuu-volver-normalidad-2022-bares-cerrados


Anthony Patch és un investigador i divulgador científic. Escolteu aquesta entrevista de l’any 2014, crec que és prou il·lustrativa de la realitat. Potser no serà exacta, però no és, en absolut, un disbarat.

https://t.me/RosselloCM/21386


*


DANI GALLARDO


Breument, els excrements vestits de toga i punyetes han sentenciat aquest jove a quatre anys de presó per agressió a un policia, una agressió que se sustenta en la paraula del policia. La veritat és que ‘l’han de tancar’ per participar a Madrid (contra Espanya) en una manifestació a favor dels presos polítics. I és clar, els excrements amb toga i punyetes, això no ho poden consentir. Com podrien tolerar que un jove es posi a favor de la destrucció de la sagrada unitat d’Espanya! Tanmateix, aquests excrements i els cagarros fiscals no s’han adonat que el Parlament espanyol i el Gobierno estan cometent ALTA TRAÏCIÓ - COP D’ESTAT, VIOLACIÓ FLAGRANT DE LA CONSTITUCIÓ I DE TOTS ELS DRETS HUMANS GARANTITS PELS ACORDS INTERNACIONALS. Però perquè una defecació acabi essent un excrement, de vegades calen supositoris, i aquests excrements ho han estat perquè el supositori els ha estat donat pels traïdors, violadors constitucionals i genocides, i les defecacions estan molt orgulloses de poder vestir toga i punyetes i humiliar els miserables que se’ls presenten davant per a rebre la ignomínia dels seus crims; magistrats, això sí, crims magistrats. Què cal afegir perquè els imbècils se n’adonin! Només de veure el torturador Marlaska, probablement el criminal més perillós de l’associació mafiosa que ha usurpat el govern a les ordres dels nassos jueus, n’hi ha prou, que el jutget mig-jutgessa és LGTBIJKMLQ... i aquests personatges amb desequilibris emocionals i afectius són els que exciten la rata Soros, que per això promou tot desequilibrat i deformat perquè destrueixi amb l’estupidesa suprema i sublim de la indigència intel·lectual bàsica, qualsevol vestigi d’Humanitat, Saber o Pensament.

No oblideu els jutges, ells que són els ‘protectors’ de la llei i de la ciutadania, han abandonat el seu deure i s’han convertit en prevaricadors, col·laboradors, encobridors, còmplices i partícips de crims contra la Humanitat. No seria un espectacle ben bonic i estètic, de veure les togues i les punyetes enlairades, dolçament mogudes pel vent?

Veureu quants genocides catalans obren la boca en defensa del Dani! Que no us espanti el brogit espaordidor del seu silenci mortal! Són així els nostres llimacs: Protesten contra la presó del menja-senglars vaticanista, però no obriran la boca per a queixar-se per la sentència de presó a un xaval que defensava per solidaritat la llibertat dels llimacs. Ells, els genocides catalans, s’estimen més tot el que fa tuf a traïdor.


*


El Tebeo de l’Antich i de la màfia ‘La Caixa’:

https://elcaso.elnacional.cat/ca/histories/jove-casa-maleti-boda-enamorada_42926_102.html

L’homo sàpiens sàpiens pràcticament ha desaparegut, l’extinció és imminent, els animals ocuparan l’espai que havia creat l’espècie humana. Només resten animals deficients. Penseu que això, la notícia - que és de psiquiàtric -, el projecte de cervell de l’Antich ha donat el consentiment per a publicar-la. I no com una nota, sinó que s’assembla més a un reportatge. I ja no dic res de la Clàudia Ibáñez, la lloro, o ‘llora’, com li deu agradar que li diguin. És possible que a una anormal integral amb budells al crani i amb absoluta absència de sentit comú, una Casa de Putes, la de «Ciències de la Informació», l’hagi titulat? Quins excrements amb deficiències intel·lectuals i forma humana han de donar classe en aquest prostíbul? Cada volta és més urgent la desintegració de totes les Universitats. Hi ensenyen retardats cerebrals, incapaços absoluts i cervells putrefactes de tanta corrupció. Penseu en la colla de criminals que impartien classes de Ciència Política a la Universitat: el miserable Cuetes, el paraplègic cerebral, el Porta-bitllets, l’Errejón Pan... Aquestes excrecions contaminants han estat titulades a la bagasseria i considerades aptes per les meuques professionals. Voleu que parlem de les ‘Facultats’ d’altres ciències? Medecina? De les seves especialitats? Malauradament, avui, el fet de tenir títol universitari és el certificat oficial de desconeixement i ignorància, i molt probablement, de retard intel·lectual irreversible. Només els heu de sentir, i amb quatre paraules t’ho diuen tot: caps buits. Si no em creieu, recordeu la pallassa i el company del meu anterior escrit https://t.me/RosselloCM/21344, que es vantaven de repetir com a lloros el que els amos els havien escrit. No hi pot haver una demostració més evident de paraplegia cerebral i inutilitat social. Tanmateix, aquestes escombraries són les que s’estimen els copròfags dels nassos de darrere de la cortina.

Clàudia, casa’t amb el teu clauer, que permet més versatilitat que el maletí, fes-me cas. I sobretot no vagis a cap psicòleg ni psiquiatra, que l’article demostra, dono fe, la teva absoluta sensatesa i cordura. Només faltaria! Què et diria el pallasso que dirigeix el diari quan li presentares el teu magnífic treball filosòfic?

El fet de ser un covard repugnant, un deficient mental i un mesell per a tot servei, descriu perfectament què no és un ésser humà. Els humans s’assemblen als éssers humans, però no ho són. Són com defectuoses imitacions xineses. Vosaltres sou els que heu destruït el món, perquè l’estupidesa orgullosa és l’enemiga mortal de la llibertat i la saviesa. Vacuneu-vos tots, aviat, sigueu dels primers, feu-nos aquest favor!


*


La poupée putain de França té Covid. No us preocupeu que les mentides no maten, si no, el motiu d’alegria hauria de ser mundial. I com la puteta dels Rothschild es fa la malalta, Imbécil, el gos de Soros, com que s’hi havia reunit, potser té borm o distemper caní, i farà quarantena. Hi ha altres pallassos i titelles del Gran Circ Jueu, que com sigui que han contactat amb la puteta francesa, hauran de recloure’s. Només falta la monstre sionista alemanya, la terrorista comunista, i tots els representants de l’escòria política europea nacional, obeint les instruccions dels nassos ocults, faran el teatre i la representació de titelles... La criminal alemanya de la nefasta RDA, ja proposa la consideració de malalts mentals als qui neguin la mentida dels jueus. Molt de compte, que arreu s’imposa la tirania NOM, i quan comencin les ràtzies i els assassinats massius ja serà tard per a frenar aquesta colla de genocides.

Quan penso en aquests indigents que han estat posats per a estavellar la llibertat de tots els països del món, recordo l’escena de Don Quijote atacant amb l’espasa desembeinada l’espectacle de titelles! D. Miguel de Cervantes ja s’ho olorava tot això? Com a persona intel·ligent que era, els jueus no eren sants de la seva devoció. I William Schakespeare, tampoc no sembla sentir simpatia per aquesta raça humana espúria, defectuosa i diabòlica. Cal obrir els ulls, cal veure l’enemic i els traïdors que per incapacitat mental i vanitat venen la seva pròpia gent sense remordiments.

No us resulta sospitós que puguis ser antigavatx, anticapsquadrats, antimoro o antielquesigui sense recriminació, si no fas ús de violència contra ells; però que no puguis ser antijueu ni de paraula? Ser antisemita és molt greu, ser antiqualsevolaltracosa és una manifestació d’animadversió o d’odi només; ser antisemita és pecat.


VOSALTRES SOU ‘GOYIM’: ANIMALS.

Ho diu El Talmud, gentils.

ELLS SÓN LA RAÇA SUPERIOR:

ELS ADORADORS DEL DIMONI:

La creu de David:

6 puntes,

6 triangles dins les puntes,

6 angles (2 triangles: dret i invertit, superposats).

Aquest és el símbol asquenazita del sionisme i de Satanàs.

ELS VERITABLES JUEUS, PERÒ:

Tenen el Canelobre de 7 braços

(Aquest és el veritable i únic símbol del judaisme)

Per què, aleshores, la bandera d’Israel no llueix el Canelobre?


Un detall de la bondat israeliana, la tenim en la magnífica i solidària notícia que les autoritats jueves han decidit que han de ser vacunats tots els palestins. Això, va dedicat als miserables antisemites que odien un poble honrat, treballador i amistós, que ha sofert injustes persecucions i exterminis per causa de la immensa maldat dels gentils, que no comprenen la compassió i la solidaritat jueva, que són homes que farceixen totes les institucions filantròpiques, que són l’única devoció asquenazita.


P.S. Com sigui que he fet referència al canal de Trotapoker a Telegram, que val a dir que és una xarxa social que està essent perseguida pels servidors i les odalisques del NOM; vull esmentar el twitter de Vogelfrei, on hi ha àudios prou interessants sobre la situació actual, lògicament, amb directa relació amb el lamentable estat del nostre país. Qualsevol de les recomanacions que he anat fent després del començament de la IMMENSA MENTIDA, són referències a tenir en compte, i si n’hi ha una que no us agrada, deixeu-la a banda, però transmeteu i feu córrer les que us agradin. El temps de reacció s’acaba i els criminals estan decidits a concloure l’extermini per al qual han estat contractats. ‘Ells’ són els vostres enemics, només volen la vostra absoluta destrucció. No espereu que el temps us ho demostri, aleshores, no us servirà de res comprovar les meves paraules.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada