dimarts, 9 de febrer del 2021

CREUS EN ELS GOVERNS ?


Secció prèvia: Bandes de sicaris en acció.

Banda criminal uniformada ‘Polícia Local de Lanzarote’, segons que sembla: https://t.me/counterpropaganda20/3987

Banda criminal uniformada ‘Brimo’, unitat especial dels ‘Gossos de Quadra’, formada pels retardats mentals de Sàmper, el pastor alemany de Soros: https://t.me/RosselloCM/28376



Creus en els governs ?

(MANUAL D’INVESTIGACIÓ)


Al bell mig de la guerra contra la Humanitat, resulta que hi ha una immensa multitud que es creu que viu en estat de pau; però, això sí, lluitant contra una pandèmia, un exèrcit enemic microscòpic i letal. S’han cregut la versió del govern, és clar. Els han sentit, en les rodes de premsa, en el teatre ridícul d’un plató de televisió o de la sala de comunicats dels òrgans de govern, tot escampant terror, amenaces, i després, les dolces paraules i els amables gestos, que demostren l’extraordinària preocupació dels dirigents per la nostra salut. És obvi que els dirigents polítics ho són per raó de tenir cura de nosaltres, no pas per a benefici personal. Quan heu descobert un polític que avantposés els seus interessos per damunt dels interessos i de l’economia de la gent? La paradigmàtica capacitat dels polítics per al sacrifici és una de les veritats més constatades en la història. I suposo que per això, tothom té amics i familiars, veïns i coneguts, que segueixen fil per randa les recomanacions del govern i no volen ni sentir a parlar que els seus benvolguts polítics són una colla de criminals sense escrúpols que els estan venent com a caps de bestiar. Per a aquells que encara tenen alguna neurona facultada per a la reflexió, és aquesta mena de manual d’instruccions, tant per a estimular el sentit comú i comprovar què ens diu, com per a subministrar les referències i enllaços que poden servir el lector ‘covidià’, aquesta nova espècie d’humans amb una religió sense consciència, pensament crític ni llibertat, per a fer-se conscient, recuperar el pensament que dubta, amb fonaments, de les bones i agradables paraules dels estafadors, i, potser, experimentar els beneficis de la llibertat, que és la capacitat humana per a dir NO, per a desobeir, ja que només en la DESOBEDIÈNCIA HI HA LLIBERTAT. Qui no desobeeix mai, no és lliure; és un presoner, ho sàpiga o no. Com també és cert que es pot obeir i ser lliure; però això, només, si la llibertat és un ‘sí’ propi o un ‘sí’ nascut d’un anterior i triomfant ‘no; d’altra manera, hi ha l’obediència del mesell, el sotmetiment natural dels domesticats i l’acceptació compartida dels valors imposats que denigren l’home fins a la vergonya de la humiliació consentida i satisfeta. No ho oblideu mai, la llibertat es manifesta en el NO. Per això, quan per primera vegada un nen exclama enfadat NO, els pares poden estar contents: allò menut és ésser humà. I val la pena fer l’observació que aquest NO és tot just el SÍ a la convivència i a la cooperació. Qui tingui orelles, que escolti.


DEFINICIÓ

Per a saber de què parlem i què estem analitzant, el primer pas és definir ‘l’objecte’: descriure’l i delimitar-lo. Una pandèmia és una malaltia infecciosa que s’escampa amb molta facilitat i provoca un nombre considerable de morts i de malalts greus, per la qual cosa, l’alerta i les mesures de prevenció de la propagació i de profilaxi són una qüestió política, social i sanitària.

Que l’Organització Mafiosa de la Salut darrerament hagi canviat dues vegades la definició de pandèmia, no demostra una evolució intel·lectual dels experts d’aquesta màfia, sinó un interès per canviar una definició que en tant que és una definició, defineix l’objecte a què es refereix, el descriu i el delimita des de sempre, per la qual cosa resulta sospitós desconèixer que hi ha d’haver un interès en el canvi, un interès que no ha estat explicat. Si a més a més, penseu que la primera modificació fou per a ‘obviar’ d’ara endavant la mortaldat i els casos greus, i que després es reduí a l’expansió ràpida d’una malaltia infecciosa, sense considerar letalitat ni perjudicis greus per a la salut, és molt fàcil de copsar que: o els experts de l’OMS són tots una colla d’indigents cerebrals, perquè l’antiga definició tenia sentit i l’actual només pot ser exposada per un simi amb facultats per a l’expressió oral; o els experts de l’OMS són col·laboradors d’un interès que se’ns oculta.

Sense una mortaldat constatable al carrer, a les famílies, arreu, no hi ha pandèmia. Que ho digui la televisió i els lloros de la premsa, és com si no ho digués ningú, com si ens creguéssim de veritat l’argument d’una pel·lícula, d’una ficció, i en aquest cas, una ficció interessada... Per què?


INFORMACIÓ

Una vegada que sabem amb què tractem, cal aprofundir la investigació i anar més enllà de la descripció del fenomen fins a endinsar-nos en el mecanisme de l’objecte i les relacions de totes les peces fonamentals, a fi de trobar el ‘cor’ de l’objecte. En el cas d’una pandèmia, és evident que el cor del mecanisme és l’agent patogen, i les peces fonamentals: la seva acció, la prevenció i, com en tota epidèmia, el final: la immunitat de grup. D’entrada l’agent patogen ningú no l’ha vist. És una quimera, una invenció, una fantasia, com ha estat reconegut, fins i tot, pels metges oficials xinesos. Quant a la seva acció: és un virus que actua de manera insòlita en un virus; per la qual cosa, junt amb el fet que ningú no ha vist cap SARS-COV-2, el sentit comú suggereix de pensar que, si la seva acció no és pròpia dels virus i ningú no ha estat capaç de demostrar que és un virus, vejam si serà que no hi ha cap virus? D’altra banda, si parlem de prevenció, tothom sap que som éssers aeròbics, que el sol ens subministra la vitamina D, fonamental per al sistema immunològic; que l’aire de mar i el de muntanya són saludables, com fer exercici, com estar content i mantenir relacions socials; com que passejar i estirar les cames és un entrenament per al cor; i que cor, aire, sol, moviment i alegria són els condiments imprescindibles, amb una bona alimentació i higiene, per a la salut física i mental. Tanmateix, els experts, ignorants amb títols de medecina, ens recomanen el confinament, que és terme de presidi, i el toc de queda, que és terme militar, i ens ‘protegeixen’ reduint-nos la inhalació d’oxigen, impedint l’exercici natural, la proximitat a fonts d’aire pur, aconsellant-nos de recloure’ns, d’entristir-nos, de perdre la relació amb el món i els nostres semblants; segons la seva neurona paralítica per tal d’acabar amb una pandèmia letal que no mata ningú (99,7% de possibilitats de sobreviure és no matar ningú). Crida molt l’atenció que les mesures dels ‘experts’ en idiòcia irreversible i ‘santperecanta’ recomanin d’adoptar mesures que són contraproduents per a la millor defensa del nostre cos: la immunitat de grup. Una immunitat que, val a dir, l’OMS també ha decidit de canviar el ‘concepte’, per afegir-hi, ara, que la immunitat s’assoleix amb una vacuna. No us resulta sospitós més que curiós? Vejam, cal cercar informació en llocs i persones capaces i no en lloros idiotes que parlen perquè els paguen i tenen tan poc coneixement de la matèria com escrúpols. Per això, us recomano que consulteu qui vulgueu del seguit de referències que us relaciono tot seguit, i oblideu els ‘confinacionistes del morrió’. La llista de notables metges i investigadors que adjunto, la podeu comprovar vosaltres mateixos, tot cercant vídeos on exposen el seu parer científic quant a tot aquest teatre. Jo no puc acompanyar-los del currículum perquè hauria de fer un llibre, per això, em conformo amb anomenar-los, i val a dir, que amb l’esment, hi va el meu reconeixement i respecte:

Kary Mullis (r.i.p), Luc Montaigner, Michael Lewitt, Dolores Cahill, Wolfgang Wodarg, Pablo Goldschmidt, Bodo Schiffmann, Pam Popper, Roxana Bruno, Chinda Brandolino, José Luís Sevillano, Jon Ander Etxebarria, Alejandro Sousa, Luís Marcelo Martínez, María José Martínez Albarracín, Heiko Schöning, Vernon Coleman, Judy Mikovitz, Margarite Griesz-Brisson, Ana María Oliva, Brandy Vaughan (r.i.p.), José Antonio Campoy, Rashid A. Buttar, Pasquale Mario Bacco, Stefano Montanari, Catherine Austine Fitts, Almudena Zaragoza, Sucharit Bhakdi, Raphael M. Bonelli, Andreas Kalcker, Stefan Lanka, Carrie Madej, Simone Gold, Eduardo Benítez, Andrew Kaufman, Andrew Wakefield, Thomas Aigner, Enrique Costa, Sam Bailey, Reiner Fuellmich, Peer Eifler, Franz Ruppert... i un bé de Déu de metges i científics més, que ometré, que fins i tot hi ha un grup de més de cent mil metges contra la vacuna, que, és excusat de dir-ho, però no els penso esmentar.


DADES EMPÍRIQUES

2020 no ha tingut més defuncions que l’any 2019, ni que el 2018, ni que el 2017, i ens hem de remuntar al 2014 per a trobar menys morts que enguany.

17000 morts menys que l’any 2019. 26000 menys que l’any 2018. Gairebé 20000 menys que l’any 2017...

Enguany la grip no ha mort ningú, està desapareguda en combat per primera vegada a la història des que en tenim registres (està documentada per Hipòcrates, fa uns 2500 anys enrere).

El nombre de morts per causes cardiovasculars s’ha apujat un 88% segons que vaig llegir.

El nombre de suïcidis s’ha multiplicat per tres amb relació a 2019.

El nombre de malalties psicològiques i psiquiàtriques ha augmentat considerablement, tant per als malalts en tractament com per a les persones que ara pateixen depressió, ansietat o angoixa, i que abans eren sanes.

L’edat dels morts per Covid-19 és molt alta, per damunt de l’esperança de vida a Espanya. Els morts presentaven diverses malalties preexistents. I cal recordar que les autòpsies han estat prohibides pel govern d’acord amb l’Organització Mafiosa de la Salut.

La supervivència a la malaltia està per damunt del 99,7% de mitjana. Creieu que és una epidèmia? Creieu tan sols que és una malaltia greu?

Hi ha tractaments amb medicaments que recondueixen amb èxit la malaltia. Per què l’OMS obligava a entubar els malalts, que morien per ‘cremació’ dels pulmons? No ho sabia l’OMS? Per què, quan els italians del dottore Bacco feren les autòpsies i descobriren que la malaltia mortal era una trombosi i no un problema respiratori, el nombre de defuncions va davallar escandalosament? Per què el dottore Bacco, responsable d’haver salvat milers de vides després d’haver-ne executat unes quantes (com ell mateix reconeixia en la comissió parlamentària) per haver obeït el govern italià, les autoritats sanitàries italianes i l’OMS, ha estat sancionat pel Col·legi de Metges, no pot exercir, i està en espera de judici? Per què l’OMS es nega a la teràpia amb diòxid de clor, considerant-la un perill, si hi ha investigacions mèdiques, algunes de fa més de trenta anys, sobradament contrastades per altres científics, que garanteixen la seguretat de la teràpia? Pregunta capciosa: Hi pot tenir res a veure, que la teràpia de diòxid de clor sigui extremadament econòmica en comparació amb els tractaments protocol·laris que costen més de mil dòlars per pacient? O que Gavi, la filantropia vacunadora, estigui sota control econòmic i de gestió de Bill Gates i la seva fundació; i que de l’OMS, ell en sigui el màxim donant filantròpic? L’OMS i els seus canvis irrisoris de les definicions de pandèmia i immunitat, poden tenir relació amb la filantropia del sant baró Gates?


PLA

Si les definicions canvien, tot afavorint interessos evidents, com veurem; si la informació que dissenteix és amagada i els dissidents perseguits, i tot i això, aquests metges i científics breguen per demostrar el que ells creuen que és la veritat, no trobant cap oportunitat per a un debat obert i lliure sobre el tema amb l’oficialitat i en l’entorn que es consideri més oportú; si les dades fan riure i pena perquè no justifiquen en absolut les absurdes mesures que han estat preses per a la grip de cada any; si d’aquest desori resulta que els fabricants farmacèutics i els filantrops multipliquen els seus patrimonis... si tot això passa, vol dir que hi ha un pla, ras i curt.

D’aquest pla de reorganització mundial i ‘alliberament de la pressió demogràfica’ - per ser fins -, hi ha treballs de la Fundació Rockefeller als anys 70; que no hi ha crim on no posin el bec, el nas i les mans per treure’n profit. Als anys 70 també es creava l’organització del crim empresarial i social que és el Fòrum de Davos o Econòmic Mundial, el qual, avui, celebrant els cinquanta anys de crims i impunitat, ens presenten la reorganització mundial de l’economia que profetitzava Rockefeller i l’alliberament de la pressió demogràfica per ‘genocidi’ - per ser clars -, amb el bonic nom de Gran Reset i uns esplèndids publireportatges, en un dels quals, ja se’ns anuncia que ‘no tindrem res, però serem feliços’. Màgia Borràs!

I amb aquests antics propòsits ben redactats i organitzats progressivament quant a l’execució en el temps, ens trobem amb el cèlebre Event 201, finançat i promogut pel Fòrum Econòmic Mundial (Oh!), per la Universitat Johns Hopkinks, fundada i finançada especialment per la Rockefeller Foundation (Oh!) i el zenit de la filantropia, la Bill & Melinda Gates Foundation, desinteressats promotors del bé mundial, i de l’OMS, i de la vacuna com a teràpia d’eugenèsia i d’eutanàsia per a profit mundial i, aviat, de l’ocultament del sol... Doncs, potser sí, que som conspiradors sense substància ni raó. Però, continuem:


ESTRATÈGIA

En els manuals més antics d’enginyeria social se sap que el mecanisme per a l’obtenció d’un objectiu consisteix en el plantejament d’un fals problema (el virus), urgir a la necessitat d’una reacció dirigida pels promotors del problema (mesures de control i vigilància, per la salut de tothom), i finalment, la solució (la vacuna), la tranquil·litat de la gent i el benefici del ‘controlador’, c.v.d. - com volíem demostrar-.

El tuf a manipulació ofega! A començ de segle, inauguraren l’espectacle amb l’11 de setembre; res més ‘made in Hollywood’. El problema de l’atac terrorista brutal i l’amenaça contra la població occidental, obligava els mandataris a una reacció per tal de tranquil·litzar la gent i donar-los seguretat, i així, instauraren el règim de control sobre la població. Problema (el terrorisme, que val a dir que, per Wikileaks, sabem que està finançat pels qui mouen els fils dels EUA), Reacció (seguretat: instal·lar la por en la gent i oferir-los la protecció del pare Estat), Solució (control: tranquil·litat de la gent i sensació de seguretat sota un estricte control informàtic, cibernètic i digital, a més a més de policíac). Oli en un llum.


OBSERVACIONS

La història ens ensenya que el Reichstag no el cremaren els comunistes, que la revolució francesa no fou espontània, que l’assassinat de l’Arxiduc Francesc Ferran d’Àustria fou una maniobra complexa per a la destrucció d’aquest imperi per haver-se oposat a una designació papal, que ETA no fou motu proprio qui organitzà la mort de Carrero Blanco, que el moviment hippie i el pop eren una obra d’enginyeria social perfectament estudiada i elaborada a Tavistock, i tantes coses més que no són com ens les han volgut fer creure; que prou sabem l’eficàcia i simpatia que provoquen els atacs de falsa bandera, que per això estan fets. Tu mateix realitzes la matança perquè es pugui acusar el teu rival del teu crim, i amb aquesta maniobra de desorientació, la gent perd la consciència real dels fenòmens que viu.

Fem un exercici, pensem en el progressisme espanyol. Ara han assolit el govern d’Espanya per designació de l’amo del país, George Soros, que actua com a director general del consorci davant del BIS, que per això el progressisme es demostra com una TIRANIA INSOSPITADA i LA DESTRUCCIÓ DE TOT PRINCIPI ÈTIC I MORAL, que és la seva cara real. I no entro ara en la depravació psiquiàtrica de les abjeccions sexuals, l’únic argument de l’esquerra progressista que és diferent de la política conservadora. La dreta vol el benefici personal i el socialisme estatal envers ella. L’esquerra vol el benefici personal i el socialisme estatal envers la massa. Com veiem, costa poc de comprovar qui rep les garrotades sempre; tanmateix, val a dir, que almenys la dreta va de front, i això, encara que avui la dignitat i els principis hagin estat substituïts per la vulgaritat i l’egoisme, és demostració suficient de superioritat moral i ètica. El valor sempre serà millor que la covardia.

Pensem en com han augmentat la riquesa els més rics, com han destruït la classe mitjana i com han condemnat a la misèria a les classes baixes i pobres. I tot plegat, amb governs d’esquerra gairebé a tot arreu!

No us crida l’atenció que els filantrops que sempre ens parlen de la sobrepoblació i del canvi climàtic, ara malbaratin el seu patrimoni, paradoxalment per a multiplicar-lo diverses vegades, un fet (malbaratar per multiplicar el benefici) que per un principi fonamental de la lògica i per raons merament matemàtiques ens hauria de fer tenir la mosca darrere l’orella. Doncs ara, aquests bons homes que ens deien que sobràvem molts de nosaltres si volíem tenir un món habitable, sostenible, sense canvi climàtic i amb menjar i aigua per a tothom – a ells, que no els falta ni faltarà de res! - resulta que perden l’oremus perquè no ens morim; que ara es veu que, per a ells, la sobrepoblació no és un problema. Però, voleu dir que potser no han considerat si podien esmunyir els miserables fins al final, a l’última gota, i passar-s’ho bé fent-los creure una mentida immensa, amenaçar-los de mort (problema), i alhora oferir-los la humiliació de la renúncia a la llibertat (reacció), per a finalment, administrar-los la vacuna que ells han tingut fabricada des de fa anys (la solució... final). I si els meus càlculs no s’erren, al capdavall de tot plegat, veureu que gràcies a l’interès de salvar la ‘sobrepoblació’ mundial, el món restarà més despoblat que mai en els darrers tres segles.

Us protegiran amb una vacuna que han fet ells amb el vostre finançament, per la qual haureu de pagar les diferents dosis, i tot, sense responsabilitat de cap tipus per part dels fabricants, que si el verí que han dissenyat et deixa desgraciat o et mata, l’única cosa que podràs fer és cridar que són uns fills de puta. La vacuna l’han pogut fer perquè el virus també és seu, com sabem pel Pirbright Institut, que és finançat amablement i filantròpica pel psicòpata Gates, que a més és qui promou tot el frau i la perillosa amenaça que són aquestes ‘suposades’ vacunes. Al mateix temps, és ben curiós i sorprenent que el test per a les PCR de la Covid-19, hagi estat patentat amb preferència, quatre anys abans de l’aparició ‘inesperada’ de la nova malaltia! Per sort, la patent de Richard Rothschild fou premonitòria! I sé que hi ha agències de la mentira que acusen de mentir a tot Déu, però el cas és que, si la prova de la patent dels Rothschild és falsa, una ‘fake news’, com diuen; no ho és que el Banc Mundial va vendre test PCR els anys 2017 i 2018 per a la malaltia de 2019. Potser també és mentida?... Investigueu-ho; però, quan es lliguen tots els caps, saps perfectament que això és tot veritat i que el pla fa molts anys que rutlla sense que ens n’haguem adonat. I d’això es tractava, és clar.


ACTITUD

Cal fer anar el sentit comú, pensar les coses per un mateix i sense interferències, obrir els ulls i confiar en el que veus i sents. Cal fer-ho amb intel·ligència, unint els caps solts, perquè tots han de lligar, i de mica en mica resoldre els aspectes i els punts de la qüestió que ens resulten sospitosos. Cal fer l’esforç, perquè tot i que els que denunciem el complot ens podem equivocar, penseu que si us prenen la llibertat, la vostra (que se me’n fot, si així ho voleu), la nostra caurà amb la vostra (cosa que no se us pot perdonar). No puc demanar fe en les meves paraules, ni tampoc no s’ha de fer mai. Només demano que no doneu fe a les paraules oficials i políticament correctes. De veritat creieu el que us diu el govern? No us han mentit mai? Us han dit sempre la veritat? Tanmateix, no em cregueu a mi, investigueu, ara podeu fer-ho, cerqueu de ser conscients de la vostra decisió, perquè aquesta determinació serà fonamental en el desenvolupament d’aquesta guerra. Així ho crec. I no tenim temps, que ells van molt de pressa. O és que tampoc no us alarmen els camps d’aïllament per a asimptomàtics? No us resulta estranya la construcció d’aquests camps que semblen presons? No veieu res d’estrany en aïllar un asimptomàtic? Coneixeu alguna malaltia greu que no doni cap símptoma i s’hagi de testar per a saber si el malalt és un malalt o dissimula? De veres, creieu que això és de sentit comú, que és intel·ligent, que és propi d’un ésser racional?


CONCLUSIONS

Investigueu, no us tanqueu amb els vostres problemes. Amagar el cap com diuen que fa l’estruç - i no ho fa -, no duu enlloc. Quan la guerra hagi acabat, ningú no es lliurarà del nou règim. L’amenaça és la més terrible de la història, perquè d’aquesta no se’n sortirà mai. Penseu-hi. Els nostres governants no tenen res a envejar en criminalitat a cap dels genocides del segle XX. I penseu que un dels més grans, encara és viu i manega des de les ombres l’obra teatral que ens ha de conduir fins a la pròxima presó, aquesta, eterna: Henry Kissinger, premi Nobel de la Pau. No us crida l’atenció, això tampoc?

Podeu posar-vos la vacuna si voleu emmalaltir - a llarg termini segur -, o si voleu morir més aviat. És cosa vostra, però, cerqueu què és això que en diuen vacuna o vaccí, i que és un medicament gènic, que modificarà gairebé de segur el vostre codi genètic. Ho voleu? Tan sols, voleu córrer un risc tan gran? Val la pena la vida sense llibertat? O és més digne, humà i heroic, morir, a perdre la llibertat per sempre amb el vostre consentiment? Us he relacionat un seguit de científics que us ho explicaran amb raons mèdiques i fisiològiques. Al capdavall, res en aquesta vida és veritat i irrevocable, llevat de l’estupidesa humana, que ara ja sembla llei del món.

Sobretot, pregunteu-vos si hi ha alguna raó per obeir i creure el govern? Esteu protegits per ells? Els deveu alguna cosa? No pagueu els vostres impostos perquè l’estat funcioni? O els pagueu perquè us destrossin la vida? Creieu de veritat que estan preocupats per la vostra salut? Per això, els morrions estan carregats amb un 2l% d’IVA, l’impost més lladre i criminal de la història de la Humanitat? Trobeu normal que els centres hospitalaris cobrin per tenir malalts de la Covid i que segons quines proves superi el malalt de la gimcana covidiana, l’hospital tingui uns o altres ingressos? No observeu que polítics, periodistes i sanitaris demostren ‘incompetència summa’ (-homenatge als Monty Pyton-) i una corrupció nivell Diable?

De veritat, creieu que això és normal?

EL VIRUS NO HA ESTAT AÏLLAT.

LES MESURES SANITÀRIES SÓN CONTRAPRODUENTS.

LES MESURES I ESTRATÈGIES DE CONTROL SÓN DICTATORIALS.

LES EMPRESES TANCADES I EL DEUTE PÚBLIC APUJANT.

AUGMENTA EL NOMBRE DE POBRES I NECESSITATS.

LA VACUNA ÉS UNA IRRESPONSABILITAT ABSOLUTA

O

EL CRIM PERFECTE.

Tot plegat per un virus que no ha estat aïllat.

Tot plegat per canviar ‘grip’ per ‘covid-19’

i farcir-ho tot de POR I TERROR.


SI NO BAIXEM DEL TREN,

L’HORROR ÉS LA PRÒXIMA ESTACIÓ.

I PER LA FINESTRETA... JA LA VEIEM.

Recorda molt la icònica imatge d’Auschwitz,

CAL SALTAR I DESOBEIR:

Per la finestra encara podem veure els camps de la llibertat.

Però, tic-tac tic-tac,

el temps passa sense espera.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada