dimecres, 17 de febrer del 2021

MISSA SATÀNICA


Espectacle televisiu i virtual presidit per un dels diables favorits de Mammon, el dimoni de l’avarícia, i dirigit i interpretat per la gran sacerdotessa negra, la reina dels Inferns. És una missa llarga i pesada, però molt significativa. Els dos fills de l’obscuritat acompleixen els papers respectius d’acord amb la seva idiosincràsia categorial. El diable de Mammon és directe en dir les coses, així al començ quan inaugura la missa, com al final, quan la conclou, moment en el qual explica clarament les intencions de la resta de Diables que coregnen els Inferns. Si aneu al final del vídeo, podreu llegir el futur escrit en els llibres de l’Avern.

El pes de la cerimònia recau en la gran sacerdotessa del Femer Europeu, i del seu discurs heu de considerar l’amor a la democràcia, a la natura, a la inversió privada i als seus amos subterranis. Com a gran sacerdotessa parla al revés, dient democràcia quan parla de tirania mundial, o tergiversa el sentit real de les paraules, així la protecció de la natura serà la privació de la natura per al comú del gènere humà, i l’amor a la inversió privada serà convertida, encara que no ho digui, en la força motriu que serà finançada per l’esforç de l’erari públic per a ‘bé de tots’. És hipòcrita com tots els entabanadors i quan ens il·lumina amb les virtuts de la digitalització, ja ens diu subreptíciament que hi haurà un control absolut d’Internet i que tots hi serem integrats, com agrada i volen els grans pares espirituals de la sacerdotessa del Femer, els set grans cabrons de l’Univers: Belcebú, Satanàs, Mammon, Leviatan, Belfegor, Llucifer i Asmodeu.

Que tingueu una bona missa, no hi combregueu i sobretot, mantingueu pur el vostre esperit, perquè és l’única manera de preservar-vos dels verins dels monstres que són fills dels Inferns. Compte! Si us adoneu que els creieu i compartiu els seus parers, atureu el vídeo i apagueu el dispositiu que feu servir! Penseu que quan assoleixen d’inserir-se en el cervell, ja poc sentit i llibertat resten en les neurones. Com en una secta, quan us adoneu que la fe us obstrueix el lliure enteniment, allunyeu-vos del mal, atureu la missa negra!

https://t.me/laquintacolumna/3936

Que les Potestats infernals

es vengin cruelment i horrorosa dels seus dimonis,

Que les Potestats dels Inferns

descobreixin la derrota enfront dels humans.

Que les infernals Potestats

s’aïrin i ens amenacin,

que els Inferns s’encenguin

de sulfurs, de focs i de merda,

de ràbia, d’odi i d’impotència!


Només cal tapar-se les orelles i cantar,

aspirar amb plenitud l’aire que omple els cels,

mirar l’horitzó de la vida com el camí,

i sentir la mà i l’abraçada i el bes dels altres

per tal d’assaborir fins al final el calze de la Victòria!


Recordeu sempre que el dimoni no té cap poder sobre ningú, la vostra voluntat és prou per esterilitzar-li les capacitats. Per això ha de ‘temptar’, ha de fer-vos fer el pas envers ell. Però tingueu molt present que si una vegada accediu a les seves ‘temptacions’, des de la primera vegada, la vostra voluntat ja no serà prou per inutilitzar-lo, i si no aconseguiu de vèncer les constants i progressives temptacions, més sofisticades i enganyoses, aleshores, caureu sota el seu poder, i ai, d’aquell que és sota el seu poder! No és que hagi perdut la voluntat per sempre, és que ha perdut l’ànima, i l’ànima, amics, és el receptacle ideal de totes les vostres potencialitats. Per això i per res més, el Diable esclavitza, ha absorbit la teva ànima, romans sense cap altra potència, només la servitud al mal. I molt de compte! Que tots els grans Diables ensinistren molt bé els dimoniets que nosaltres coneixem, i per això són tan persuasius, tan encantadors, tan amables i tan convincents... que ens arrosseguen als abismes on la vida naufraga en merda i fang i l’ànima s’embruta amb el que li és més nociu: els fums sulfurosos.

I no, no parlo de religió, parlo de la vida, del fenomen de relligar-nos amb la nostra consciència ‘divina’. Assolir-ho no és pas fàcil, és matar tots els dimonis, sí; sí, de Belcebú a Asmodeu; matar-los tots, a Llucifer, a Satanàs i a tots els altres Senyors del Mal, amb puresa, innocència i veritat, perquè contra aquestes armes ells estan indefensos: no poden defensar-se de sagetes que no conceben.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada