dimarts, 2 de febrer del 2021

I.S.G.


Comencem pel principi:

https://twitter.com/tony73_/status/1356311624894844929?s=21

El virus no ha estat aïllat. Això ens ho diu un home de la màfia governamental xinesa, que està col·ludida amb els nassos jueus i l’OMS. Aleshores, no hi ha cap prova que el virus causi la malaltia. Convindria que tots els babaus i els deficients intel·lectuals que confonen ‘la grip’ amb l’ofensiva jueva i els seus còmplices, tinguessin la mínima dignitat que s’espera d’un ésser humà, i denunciessin el crim en què estan participant de manera activa i obtenint-ne beneficis repugnants. Ser científic és una altra cosa; encara que no dubto que a les facultats se’ls ensenyi que un científic és un criminal en potència que ha de vendre el seu producte o la seva reputació a canvi dels interessos dels tirans. No ho sé, el que sí que sé, és que a les facultats s’ensenya qualsevol cosa menys llibertat i pensament crític. On serien els actuals professors i rectors, si no?


La situació real:

https://t.me/RosselloCM/27865

https://elmon.cat/societat/la-covid-19-sinstalla-en-un-escenari-de-calma-tensa-a-catalunya-208320/

Al Joan Antoni Guerrero Vall (periodista), que així es presenta, cal reconèixer-li que almenys a l’article té la decència de transmetre les dades i de no podrir l’enteniment del lector amb les manipulacions i les tergiversacions que són comunes en la immensa majoria de lloros. Tanmateix, cal fer observar que una mirada imparcial sobre les dades confirma de manera indiscutible que no hi ha, ni hi ha hagut, cap pandèmia, sinó, un complot contra la llibertat dels individus i contra la més bàsica dignitat. D’això, evidentment, no en diu res. Això no obstant, no el destrossarem, ja que en Joan Antoni informa de les dades, i vull creure que confia en la intel·ligència del lector i n’espera que sàpiga comprendre la magnitud de l’engany. Llegint les dades comprovem que totes baixen, tot i que sempre han estat magnificades i inflades a més no poder, fins i tot amb dades que no es corresponien a la grip – la veritable malaltia -, però, cal fer observar, que malgrat això, els criminals de la Genociditat, del DesGobierno i del Femer Europeu, no desistiran de continuar enganyant la gent per a fer servei als seus amos criminals.


Al cap i a la fi, a l’ISG (Institut de Salut Global, que traduït al llenguatge anterior a la neollengua vol dir: Investigació per a una Sanitat Genocida) tant se li’n fot... Però... aturem-nos un moment, i tractem d’esbrinar qui són els sicaris que integren la banda del terrorista György Schwartz, conegut per l’àlies: George Soros, al qual, el cap de la policia catalana protegeix amb delit malaltís.

https://www.isglobal.org/es/governance

Presidenta: SAR Infanta Cristina de Borbón, ves! La Casa Reial Borbònica al servei del complot jueu! I no oblidem que el germanet de la Infanta que té el marit pres i en tercer grau, és a dir, el germà de la dona d’un delinqüent comú que ha tapat les vergonyes i indecències del malfactor de l’emètic, el seu inic pare, doncs, el germanet de la presidenta, recordem que llueix amb orgull la cagada de colom a la solapa de l’americana amb l’Agenda Sionista de l’ONU 2030. Però, continuem, vejam qui més ens trobem en l’apartat del Patronat de la Investigació per a una Sanitat Genocida:

El vicepresident de l’organització criminal és Francisco Javier Solana. Aquest nefast personatge, impulsor del genocidi iugoslau i servent del sionisme i del NOM, té tants de càrrecs i pagaments pels seus crims que no els puc posar tots, si no us vull avorrir. Per això, em conformo amb posar-vos-el en un vídeo on el delinqüent, conscient del bon servei que fa a la causa contra la Humanitat i al pagament dels seus amos, diu:

https://www.youtube.com/watch?v=bLwqhXHMw-k

Us heu fixat qui hi havia en la taula de participants? En Jordi Pujol. Déu els cria i ells s’ajunten. Necessiteu més explicacions? O és que l’execrable president no és un capo mafiós de primer nivell? Tots ben arraulits, fent el cor sota la direcció dels nassos amb batuta. Sempre he dit que la música simfònica és una meravella!

Si continuem amb el patronat, ens surten tot de noms relacionats amb l’organització criminal La Caixa, l’agència del BIS, dirigida pels tres caps mafiosos, com els tres tenors, i que han col·locat els seus mesells servicials a la casa del jueu. També hi trobareu membres destacats de les Cases de Meretrius, conegudes popularment com a Universitats; i també, representants dels establiments públics d’extermini i iatrogènia, eutanàsia i eugenèsia. La flor i nata del país! No us relacionaré tots els noms, perquè no val la pena donar renom a qui no el mereix. Només faré l’observació que de tots els que hi són llistats, ‘els homes de Soros’, l’única que no té enllaç que ens esmenti les seves virtuts intel·lectuals i els grans serveis a la comunitat, és Marta Casals; però si cerqueu la referència a Google, hi trobareu cantants, violoncel·listes, ballarines, guies turístics... gent honrada i amant de les arts; per bé que a mi, em fa l’efecte que aquesta Marta ha de ser la Marta d’ESADE i la de La Caixa, entramats al servei dels nassos i particularment dedicats a la destrucció de qualsevol vestigi d’honradesa i cultura, ja no dic d’art, allà on n’hi hagi. Però ves! Què voleu? Soros els tria, i si el jueu els tria, bona gent no poden ser, ja que qui serveix un genocida i un terrorista indiscriminat, no pot ser de cap de les maneres home de seny ni íntegre.

En fi... però, si continuem la llista de minyones obedients, al final de tot, a qui diríeu que ens trobem? A l’Alba Mengele Vergés! Oh, Déu Meu, qui ho havia de dir? Resulta que l’assassina de la Conselleria de Iatrogènia, Eutanàsia i Eugenèsia de la Genociditat de Catalunya treballa per al destructor de la Humanitat! De ben segur, que la pobra Alba, entre tants de morts i tantes preocupacions, no sap que treballa i cobra del criminal més gran de la Terra. Com el lacai del Sàmper, pobre, què haurien de saber ells, si són gent sense informació ni formació! Tu mostra’ls bitlletons i veuràs com s’ofereixen a qualsevol baixesa, sense remordiments, reflexió ni consideració envers altra cosa que el seu compte corrent. O per què us penseu que la casa de prostitució del ISG està farcida de lladres de La Caixa?

I si això no fos prou, podem abaixar la pantalla, i ens sortirà els qui formen part de ‘La Comissió Executiva’ i hi trobem: el genocida de Iugoslàvia de president, la ‘misteriosa’ Marta Casals, Àngel Font (Director corporatiu d’Investigació i Salut de La Caixa Foundation), Jaume Lanaspa (Patró de la corporació bancària susdita), Ángeles Moreno (Secretària d’Estat de Cooperació Internacional, ves!), Jordi García (Vicerrector d’Investigació de la Casa de Meretrius de Barcelona, UB), que deu substituir el rector, que deu tenir prou feina al Patronat de la Institució Filantròpica. I finalment, oh, meravella de les meravelles de la gestió pública i sanitària sense conflictes d’interessos: l’assassina Alba Mengele Vergés. És bonic o no és bonic el femer en què vivim! Perquè, a més a més, penseu que aquesta organització criminal està assessorada per ínclits i destacats investigadors que són tan ínclits i tan destacats investigadors, que són capaços de determinar i descriure una malaltia inventada per l’amo Soros, com a resultat d’una nova variant de coronavirus, i les seves profundes i capficades reflexions els han donat la seguretat indiscutible, gràcies a la ciència dels jueus, que és possible determinar una malaltia vírica sense conèixer l’agent viral, sense saber-ne els símptomes en el malalt (que per això els hi han atribuït tots els coneguts i els que es puguin inventar), tot transferint-li com a fonamentals però, les característiques comunes de la grip, i així l’han convertit en el Sars-Cov-2 (patentat amb dinerons del filantrop Gates i el seu marit), o sigui, en el pitjor dimoni que hi ha hagut mai damunt del planeta, sense adonar-se que ells són criatures diabòliques al servei de l’Infern que Soros dirigeix a les ordres dels fills de Satanàs, Bergoglio i Schwab, des de la sucursal de l’Avern a la Terra: el BIS.


Avui volia exposar aquesta meravellosa troballa. Que ja ens van dir que el DesGobierno d’Espanya, amb el Tetrabrick i el pallasso que es presenta a les eleccions catalano-jueves lluint un magnífic currículum de paràsit i llepaculs, amb un títol de filosofia guanyat en el sorteig anual d’incapacitats intel·lectuals, i l’experiència en la ineptitud i inutilitat demostrades fins al cansament; sí, ja ens van dir que no ens podien comunicar qui eren els membres de la comissió d’experts. Ara ja els coneixeu a tots i qui és el capo terrorista i genocida que els dirigeix, mentre el cap dels gossos de quadra i els excrements amb toga, mengen de les mans ensangonades d’aquests nassos (que els nassos tenen mans, peus i cara, sobretot, molta cara) per a major glòria de l’esclavatge dels seus conciutadans.

Qui pot dubtar, sabent això, que l’Alba Mengele no es mou per altra cosa que el servei als catalans? Sense dubte, els miserables que l’acusen de criminal i genocida, i d’estar a l’absolut servei dels jueus, no saben què diuen. Ella només té per obsessió paranoica el servei als catalans: la preocupació constant pel desenvolupament físic i la cura sanitària dels ‘súbdits’, i subsidiàriament, també, i alhora per sobre de tot, el creixement exponencial de l’economia dels súbdits. Qui podria posar-ho en dubte?


Ara ja sabeu qui són. Ara ja sabem que són pocs i covards, si bé molt malparits i sense escrúpols ni limitacions morals. Podem agenollar-nos davant d’ells o posar-nos-hi dempeus.

VOSTRA ÉS LA DECISIÓ.


Recordeu quines són les institucions ‘filantròpiques’ que col·laboren en la desinteressada i austera I.S.G.:

Fundació La Caixa, Hospital Clínic de Barcelona, Parc de Salut Mar de Barcelona (‘Parc’ serà per no dir zoològic?), Universitat de Barcelona, Universitat Pompeu Fabra de Barcelona, Genociditat de Catalunya, DesGobierno de España i Ajuntament de Barcelona. No hi cap més púrria.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada