diumenge, 28 de febrer del 2021

COVIDIANS DEL DOTZÈ MES


Aquest escrit és dedicat especialment als membres de la fe covidiana, als homes i les dones que ignoren que la vida només és vida quan la mort n’és el teló final, i que no hi ha vida, si la mort i la malaltia en són l’obsessió; a aquells homes que volen ignorar que als governants l’última cosa que els preocupa és la salut dels governats (o enviaven els nanos a la guerra per a protegir-los?). A aquesta gent creient, fidel, i ferotge amb els heretges, són dirigides aquestes línies que pretenen advertir-los de l’immens perill que comporten la mentida i la limitada intel·ligència de la por i la covardia. Espero que després de llegir aquest escrit no es llencin balcó avall, desesperats pels grans perills que comporta la irresponsabilitat de la gent desperta, de l’amenaça criminal que signifiquen els homes i les dones que volen viure la vida i no viure la vida per no morir-se només; que prou que sé que els covidians del dotzè mes patiran en veure les imatges que us enllaçaré i en llegir algunes de les terribles paraules, de les indignes blasfèmies que hi expressaré, però també sé, que tot aquest patiment el combatran amb l’exorcisme de fer el senyal religiós de posar-se adequadament el morrió, comprovar el metre i mig de distància amb qualsevol ésser viu i l’ablució amb gel covidià, i com els han ensenyat els profetes del Nou Món, es protegiran de la perillositat de les paraules que, encara que no els ho sembli, són infinitament més mortals que la invenció d’un virus corrent, reconstruït amb el parany de canviar-li el nom perquè sigui nou i pugui fonamentar la nova religió mundial, que ja m’estranya que el Dimoni del Vaticà no hagi escrit una encíclica reanomenant la Santa i Apostòlica Església Catòlica com a Satànica i Apostòlica Església Covidiana, tot enumerant els magnífics profetes de l’apocalipsi com Drosten, Mengele Vergés, Tetrabrick, àlies ‘el surfista’, entre els grans escampadors del terror de la nova religió, com les Cases de Prostitució, encobertes sota l’il·lustríssim substantiu ‘Col·legi’, o els Caus de Lladres, també encoberts sota el democràtic i digne substantiu de ‘Parlament’, entre tants altres apologetes de la nova religió N.O.M. per a glòria dels nassos i la victòria eterna sobre els repugnants goyim, les bèsties immundes que temen el terror de la Veritat i que s’arrepleguen com bens a l’establia ben separats els uns dels altres, no sigui que el Mal els sigui transmès via aèria, com si vingués amb avió. I resen, les ovelles, per l’obligatorietat del ‘Passaport Covid, Rex in Aeternum’, totes tremolant, amatents i vigilants d’algun heretge assassí que se’ls dirigeixi a menys de metre i mig, que no tingui les potes santificades amb gel beneit, o que exposi el nas a l’horrible intempèrie, la gran amenaça per a tots els covidians del dotzè mes.

Guaiteu, covidians estimats, la irresponsabilitat, la vilesa, la baixesa, la ignomínia i la violència d’aquests criminals reunits per a la destrucció de la vostra sagrada religió.

https://t.me/RosselloCM/30019

Tranquil·litzeu-vos, càndids covidians, que el bé sempre triomfa i tots aquests indesitjables assassins moriran aviat, per negligir el terror que vosaltres adoreu i estimeu més que a la vostra salut i vida, perquè els telenotícies, d’ara a no-res, us ressenyaran les morts d’aquests despòtics i sàdics criminals que veieu en aquestes tràgiques imatges com amenacen i atemoreixen a la ciutadania de bé mundial. Tranquil·litzeu-vos, aviat tindreu l’enhorabona de sentir que Amsterdam és un cementiri a l’aire lliure amb milions de morts per l’horror del sars-cov-dos.


I què us sembla, humanistes covidians, l’abnegada cursa d’aquests criminals danesos, que sembren de terror els carrers, amb torxes i crits, tot escampant expressament els sars-cov-dosos a la població que santament guarda el confinament i que protegeix els ésser estimats de l’immens perill de l’exposició al Mal dels Mals, a la més terrorífica invenció diabòlica per a la destrucció de l’espècie humana?

https://loveotv.com/v/CPLy9X

És un horror! Sí. Tanmateix, confieu en els vostres sacerdots i guies, en els vostres magnífics i experts profetes de l’adveniment, que ells són els que us garantiran l’eterna felicitat de l’esclavatge satisfet de salvar la vida i obeir les altruistes i filantròpiques ordres dels amants de l’espècie humana! No perdeu la fe en la Covid, covidians, Ella és l’alfa i l’omega, la manifestació contra el diabòlic sars-cov-dos, que és l’avortament genèticament modificat en uns laboratoris xinesos, amb finançament dels profetes Bill i Fauci, una volta que els EUA prohibiren aquestes pràctiques ‘benefactores’ per a la salvació de les vides humanes del món. Que hi hagi irresponsables i sàdics, com aquesta gent danesa, fa fàstic, com si no coneguessin les filantròpiques inversions i el sacrifici que fan els profetes per a fer arribar tothom la veu de la Divinitat, que per això vivim en un món sense fam, sense explotació infantil, amb poblats indígenes sanejats i amb aigua potable, etcètera, perquè les inversions desinteressades i a fons perdut dels grans profetes del Covidianisme no tenen comparació amb cap dels Déus que ens parla la Història.


Ara, escolteu amb atenció, feu els senyals del morrió, la distància i l’ablució, com mana el ritus, i digneu-vos a escoltar la gran paraula del profeta del covidianisme:

https://t.me/RosselloCM/29997

Suposo que esteu commoguts, agraïts i sorpresos, per les magnífiques notícies. No us retiraran el morrió, ni la distància i haureu de purificar-vos tothora amb el gel beneit, amb la qual cosa, els vostres rituals en honor del gran Déu enemic del sars-cov-dos i la fidelitat al covidianisme seran enfortits, que si cal, sou capaços de morir en algun aquelarre com els que heu vist més amunt, com els cristians morien enfrontats als lleons, amb el convenciment de l’eterna esclavitud promesa pel covidianisme del dotzè (per ara) mes (que fins l’evolució de la fe innova amb l’excusa dels mesos, fins que la glòria dels nassos ja no us obliguin a més evolució i sigui el covidianisme de l’eterna esclavitud goyim). Heu sentit les paraules de Fauci, a qui els negacionistes conspiranoics acusen de criminal per haver promogut per interessos personals el AZT, el verí que feien servir contra la Sida. Com que si això fos veritat hauria mantingut el poder sanitari als EUA! Ni que les farmàfies fossin empreses organitzades per a l’exercici del crim! No feu cas dels conspiranoics negacionistes que a un sant home com Fauci l’acusen de més d’un milió i mig de morts per la Sida, al pobre, que només amb la gestió amb el sars-cov-dos n’hi ha prou per adorar-lo com a salvador del planeta i de l’espècie, que ell prou que va enviar milers de milions de dòlars seus, de la seva pròpia butxaca, al centre d’investigació xinès perquè anul·lessin el virus malèfic, però no fou possible i s’escapà xino-xano al mercat de Wuhan per a sembrar el terror i l’apocalipsi, mentre el pobre Fauci, al seu despatx, plorava pel fracàs. Ara, en aquesta meravellosa entrevista, podeu gaudir-lo i confiar en les seves paraules: El covidianisme és immortal!

I covidians del dotzè mes, escolteu aquest ximple, un home orgullós, desinformat, escampador d’infàmies i mentides. Escolteu-lo bé, perquè, covidians eterns, només coneixent el vostre enemic li podreu fer front. Prepareu-vos per a sentir un infidel, un sacríleg, un blasfem, un pecador impenitent! Oh, quines barbaritats es poden arribar a dir! I penseu que parla del promotor hispànic de la vostra religió com si fos un criminal, ell i les seves sements, als quals acusa de totes les perversions humanes i diabòliques, però, vosaltres, sants covidians, sabeu que Soros, sant entre els sants, és la viva veu del vostre Déu, el N.O.M, l’etern enemic del Sars-cov-dos. Penseu que el mentider desvergonyit acusa el profeta de la salvació, benaurat Soros, d’esclavitzar i sodomitzar l’escòria política catalana i espanyola! Es pot ser més pocavergonya? Coneixeu, covidians de la santa Mengele-Vergés, honestedat i sacrifici més gran que el que us professen els vostres pròcers, les eminències polítiques i intel·lectuals que tenim la sort que regeixen les brides dels nostres destins per a convertir-nos a tots, fidels i infidels, en els adoradors del covidianisme etern per a glòria dels nassos?

https://loveotv.com/v/tnaelg

Us ho podeu creure? Quines barbaritats! I mireu, encara us amaniré aquest homenatge amb una perduda sense consciència ni intel·ligència, una noia que no és com la covidiana Mozart, la Rosalía, i diu unes beneiteries, que si tingués decència, les callaria. I encara es queixen que la gent la increpi i li digui de tot! Com es pot ser tan irreverentment lliure! Com es pot ser tan descaradament acusadora dels qui volen la destrucció absoluta dels goyim! Com es pot ser tan perversa i mala gent, oi? I ja ho veieu, hi ha imbècils com jo que, per aquestes paraules, l’admirem. Compte amb ella i les seves mentides, que els amos ja us ho diuen, covidians, que cal anar amb compte amb els heretges i els infidels, els veritables enemics de la vostra esclavitud, els que no volen sotmetre’s als nassos dels collons (i això ja és ben estrany!), els que no acaten les ordres i la disciplina per a bé de tots! No vomiteu després de sentir-la, comprengueu que és una comediant i fa comèdia. Per bé que haig de reconèixer que sí, que teniu tot el dret a insultar-la, a tirar-li pedres, a empresonar-la i a treure-li la pell a llenques, que és el que més us agrairan els vostres conductors, els vostres profetes de l’esclavatge etern, els fills dels Schwabs i els mesells de Sorolàndia.

https://loveotv.com/v/pu8b3I


Covidians, poseu-vos bé el morrió, comproveu que manteniu la distància amb qualsevol ésser humà i fregueu-vos les mans amb el gel purificador, i dempeus, amb la solemnitat que requereix la circumstància, digueu amb mi:

SANT GATES, SANT SOROS, SANT SCHWAB,

SANTS ROTHSCHILD I ROCKEFELLER,

SANTES MONARQUIES CRIMINALS,

NASSOS D’ARREU DEL MÓN,

AMOS DE LES NOSTRES ÀNIMES,

PERSEGUIU I EXTERMINEU

ELS NEGACIONISTES I CONSPIRANOICS

ABANS QUE EXTERMINEU

LA NOSTRA REPUGNANT LLIBERTAT,

ABANS QUE ENS EXTERMINEU

AMB VERINS DE LLARG ABAST,

ABANS QUE CONVERTIU

EL MÓN EN LA IMMENSA PRESÓ

ON ELS COVIDIANS SEREM LLIURES,

FELIÇOS I OBEDIENTS,

SENSE DIGNITAT NI DECÈNCIA,

AMB EL MORRIÓ BEN ACOLLAT,

BEN SEPARATS PER SEMPRE ELS UNS DELS ALTRES,

EN OLIS GÈLICS BEN BANYATS,

PER A SATISFACCIÓ I REGAL

DELS NOSTRES AMOS I SENYORS,

ALS QUALS CANTAREM COM CANTEM ALS SANTS:

«GOYIM DE MERDA SÓC,

GOYIM DE SECA SÓC,

GOYIM MERDA-SECA SÓC!»

HA MORT LA LLIBERTAT,

HA MORT LA DIGNITAT,

HA MORT EL GÈNERE HUMÀ,

VISCA L’ETERNA PRESÓ!

VISCA LA CADENA QUE M’OFEGA!

VISCA EL SANT MORRIÓ!

VISCA L’ABJECTA SUBMISSIÓ!

PEL SEGLES DELS SEGLES,

SERVENTS I FIDELS.


Consell: Proposeu als nassos i als vostres amos aquesta bella oració. De ben segur que els nassos i els amos us l’agrairan.

Esperant no haver ofès les vostres orelles amb tanta iniquitat com he exposat, covidians del dotzè mes, que les vacunes us guareixin la vida, us ho dic de tot cor, que les vacunes i els passaports us menin a paradisos insospitats! Covidians, podeu estar ben orgullosos: Mai la dignitat humana havia caigut tan baixa. Ajupiu el cap, assenyaleu els heretges i infidels i espereu amb ànsia el desig de sodomització dels vostres grans senyors!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada