dissabte, 20 de febrer del 2021

L’ESTAT DE GUERRA

 

A Soroslàndia s’ha instaurat el règim del ‘tots contra tots’. El nas s’ho passa d’allò més bé veient com els goyim s’enfronten entre ells i confia que arribaran a matar-se els uns als altres per a gaudi dels hereus de la Terra promesa. El subhome gaudeix com qualsevol psicòpata que se sent ple quan el sadisme arriba al clímax. Mentrestant, els llimacs catalans i els espanyols s’arrosseguen als seus peus, enlairant el cap i somicant el regueró de bava llefiscosa que delata els seus moviments. Tant se val que els llimacs estiguin veient que tot s’enfonsa, ells només es preocupen per asseure la llefiscositat i parasitar del treball dels votants, si treballen, o mentre treballin; sempre disposats a enlairar el cap per atendre les ordres del jueu i complir-les amb devoció, i sense reflexió ni consciència; un fet, la consciència, que lògicament, és va de demanar a criminals i retardats mentals. El país s’enfonsa, mentre ells es festegen la voluntat del nas, vejam si hi ha sort i poden ser anomenades meuques preferides, odalisques favorites o bagasses en cap. Tots els llimacs s’arrosseguen corrents, tots esverats, després que la voluntat de l’amo, expressada en el vodevil del 14 de febrer, hagi decidit quins paràsits van millor per als seus propòsits, i per això els llimacs breguen per dir-ne o fer-ne alguna que faci somriure el nas; que això sempre és un bon senyal. L’Ameba ho sap prou bé.

El terrorista que Sàmper i els Gossos de Quadra protegeixen, el terrorista que finança i dirigeix els vàndals que s’enfronten a la policia - uns vàndals que, en alguns casos, són els moros que vol fer catalans el català que mai no ho serà, el Homrani -; va fent la seva, comprovant com de miserables poden ser els goyim que venen goyim. Els servents dels amos jueus sempre han d’estar a disposició de la voluntat criminal dels fills de Satanàs, perquè la iniquitat diabòlica no els permetrà pas de desdir-se o oposar-se a la voluntat del nas que només desitja la destrucció dels goyim, per a la qual cosa, no s’estan de sembrar odi arreu, tots contra tots, covidians del dotzè mes contra els ‘afirmacionistes’, abduïts televisius contra dissidents, independentistes contra nacionalistes espanyols, dones sense feminitat i deficients mentals contra els homes, depravats sexuals contra la innocència, polítics contra ciutadans, policies contra ciutadans, metges contra ciutadans, jutges contra ciutadans, malalts contra sans, alts contra baixos, grossos contra prims, esquerra contra dreta, Barça contra Madrid, polls contra puces, blancs contra negres, emigrants contra aturats, autòctons contra la diversitat i totes les combinacions que pugueu imaginar, que a Soroslàndia, només el terror hi és possible, abans que el nas jueu i que protegeixen el cap dels Gossos i els gossos en ple, destrueixi el país i l’esperança de la gent amb l’horror.

Mentre a Soroslàndia, els esclaus del Nou Ordre Mundial Jueu viuen com rates acollonides, els col·legues del protegit de Sàmper i els seus socis i col·laboradors criminals, segueixen fil per randa les indicacions del pla, l’Agenda que – si Déu no ho impedeix -, ens mena al 2030, a l’extinció de l’espècie més creativa que ha existit mai en aquest planeta, que, si bé és cert que és una espècie repugnant majoritàriament, no és menys cert que ha deixat llavors en la història que, per bellesa, dignitat, llibertat i sublimitat, converteixen l’espècie en la més divina i màgica de totes.

Els nassos continuen amb la vacunació, la inoculació indiscriminada del verí que traurà la llibertat als éssers humans amb la servicial col·laboració de tots els sicaris, indiferents a les reaccions adverses, a la manca de seguretat, a promoure un experiment amb conillets d’Índies humans, a ocultar les morts, i a dissimular els efectes greus del verí desenvolupat, fa dècades, per a fer-lo servir ara. I amb el subministrament del verí del silenci, els llimacs dels nassos, les meuques privades, capaces de servir qualsevol caprici dels amos i clients per més abjecte que pugui ser el caprici del pervertit, gestionen la construcció dels camps de concentració per a goyim dissidents i afanyen els llimacs i els paràsits socials i traïdors a la legitimitat humana i del país, que dissenyin els passaports que faran que els nassos tinguin controlats tots els animals goyim i que puguin exterminar sense problemes els que dignament els demostren odi. L’odi d’un jueu asquenazita és pitjor que l’animadversió del Diable, que d’un diable escaparàs si no li dones oportunitat, però d’un nas putrefacte no t’escapes, ja que aquests enginys de destrucció t’ensumen, i l’odi és el seu únic motor: l’enveja, l’avarícia, la rancúnia, la ignorància i la maldat. Ben difícil és escapar de l’odi d’un sac d’escombraries asquenazita: ells es mouen només al servei de l’odi als goyim, cap altra raó hi ha per a la seva vida que la destrucció de tots els animals que no adoren a les set Potestats Infernals.

I mentre a la Soroslàndia catalana, dirigida magníficament per l’esclava del nas, la doctora Mengele i el seu sicari, a una màscara enganxat, i aterrida pel terrorisme del defensor del nas, el Sàmper, ha sortit la polèmica amb els Gossos de Quadra, unes bandes criminals, molt esteses pel territori, que van tots uniformats i armats fins a les dents, i que actuen amb absoluta impunitat, sembrant de terror a la població, que els tem més a ells que a qualsevol altra classe de delinqüent, ja que mentre el criminal et robarà o et matarà, el que puguin fer aquests gossos, amb la solidaritat i prevaricació criminal dels excrements amb toga, fa molta més por, perquè la maldat d’aquestes bandes armades és iniqua, no es conforma a robar-te, apallissar-te o matar-te, que gaudeixen amb el dolor que indirectament provoquen als familiars i als amics de la pobra víctima. Aquestes bandes de vàndals sense escrúpols estan armades i escampades arreu del país per mantenir la població absolutament acollonida i sotmesa. Doncs resulta que els llimacs i meuques del nas, tenen dubtes quant als Gossos i què se n’ha de fer, d’ells. Jo puc proposar una solució: en primer lloc correspondria detenir els darrers responsables i cervells de la disseminació del terror, i després, procedir a la dissolució dels Gossos de Quadra, tot fent passar gos a gos les proves necessàries perquè responguessin dels crims que hagin pogut cometre, que el que seria ben estrany és que els integrants d’aquestes bandes d’energúmens armats no n’haguessin comès cap, ja que perquè això no passi, tenim el nas jueu que mana el cap dels gossos, i prou que hauria estat assabentat que algú de la manada no volia mossegar o massacrar algun goyim. L’odi dels jueus és infinit, la història no fa altra cosa que demostrar-nos-ho. Per prova, on nasqueren i actuaven els Rothschild (com a Mayer) fins que el príncep els expulsà del país? A Baviera, Alemanya. D’això fa més de 300 anys! Què passà a Alemanya durant el segle XX, quan els jueus són els amos de la FED? Dues guerres mundials. Amb quin resultat: la destrucció econòmica (I GM) i la destrucció absoluta (II GM). Alemanya ha estat governada des de llavors pels nassos, molt pendents que els alemanys no alcessin mai més el cap, i amb la sionista comunista, digna de la pitjor versió de la Stassi, la traïdora alemanya Angela Merkel, estan aconseguint de rendir l’únic país que és capaç de portar la veu capdavantera en la defensa de la llibertat i la denúncia contra els nassos... Cerqueu més informació de la bondat i les desgraciades vides dels jueus, sempre tan lamentable, que han estat i són, tot esperant que mai més no ho siguin, els més rics i usurers del planeta. Cerqueu l’esplèndida bondat d’aquest poble que allà on ha anat, ha estat clau per al desenvolupament dels seus interessos opressius i demoníacs. Cerqueu, no cregueu un ignorant com jo!


Covidians del dotzè mes, vacuneu-vos! Correu a l’empara que els nassos us ofereixen per no morir de la mentida. Inoculeu-vos la veritat!

Babaus, mantingueu la fe en els vostres polítics, periodistes, policies, metges i jutges! Ells només pensen en vosaltres, sou el ple sentit de la seva vida. Sense vosaltres, tingueu-ho molt present, ells se suïcidarien.

Per això us animo a tots: Covidians, a per la vacuna! I si així manqueu vosaltres, potser els lliures i dignes comptarem amb l’avantatge que els vostres protectors, perduda la vostra vida en la mentida, se suïcidaran... Sense dubte, aquest seria el millor renaixement del món!

I quant a la banda armada ‘Gossos de Quadra’, per la seguretat de la ciutadania, per la netedat política, per confiança, per perdre la por als uniformes, per salubritat mental, per decència, dignitat i perquè la pau i la llibertat continuïn essent possibles: DISSOLEU-LOS JA !

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada