diumenge, 7 de febrer del 2021

MÉS BANDES CRIMINALS EN ACCIÓ


El 28 de març de 2018, la Sala del Ple per a assumptes Militars del Tribunal Suprem acordava que els membres de l’exèrcit i la guàrdia civil no podien emparar-se en ordres superiors per a incomplir la llei, perquè no hi ha obediència deguda quan l’ordre és il·legal, i per aquesta causa, no poden ni han de ser exclosos de les corresponents responsabilitats pel delicte comès. Aquesta sentència del màxim òrgan judicial de l’Estat Espanyol és important, perquè és de pur sentit comú, que si els militars no estan obligats a complir més que aquelles ordres que siguin legals, els cossos civils de policia, amb més raó, estan obligats a desobeir les ordres que van contra l’ordenament jurídic. Avui, totes les policies d’arreu de l’estat, sistemàticament, actuen fora de la llei i són, per tant, criminals, i la Fiscalia, si no obre diligències per a la persecució del crim, es convertirà en responsable d’un delicte de deixadesa de funcions i possible prevaricació, amb agreujants com la tolerància a la coacció, el consentiment en la violació de drets fonamentals com el del lliure moviment i residència dels ciutadans, a més de les responsabilitats en homicidis involuntaris, o fins i tot, voluntaris, sense descartar la imputació per assassinat i genocidi, si la Fiscalia desatén la seva obligació per coneixement de causa.

https://www.europapress.es/nacional/noticia-supremo-determina-militares-guardias-civiles-estan-obligados-desobedecer-ordenes-ilegales-20180328142534.html


Sense dubte, TOTES LES POLICIES actuen com a bandes uniformades i armades que atemoreixen la gent, la coaccionen, l’amenacen, l’humilien i proposen una demanda de sanció exagerada contra un ciutadà lliure que no vulnera cap llei, mentre que ells, els sicaris del terrorisme, actuen sense distinció en la seva manera de fer d’aquelles de les bandes mafioses. En el següent vídeo, podreu veure la banda Polícia Nacional, d’on destaca el comandament UIP, tanmateix, tots ells són energúmens agressius i violents, que imposen el terror amb abús i superioritat de condicions, perquè són molts contra tres ciutadans que no han fet res, i que ni havent-ho fet (a no ser que haguessin assassinat algú i anessin armats) poden ser tractats d’aquesta manera, si no és per despòtiques i salvatges bandes organitzades i criminals. I cal constatar, que a més de l’abús, agreujat pel nombre, en l’atac, els delinqüents uniformats fan servir armes, i que a més a més actuen emparats per la superioritat de disposar d’armes de foc que poden usar contra gent inerme. I no dubteu que les faran servir, si així els ho exigeixen els titelles que els manen; si el jueu els dóna l’ordre pel gust de veure sang. El nas que dirigeix Catalunya no té ètica, ell mateix ho reconeix en una entrevista, i avui remena la policia, la sanitat (recordeu que el ISG és seu i que hi treballa l’assassina Alba Mengele) i el resultat de les eleccions (o us penseu que és casual que el resultat no podrà ser comunicat el mateix dia a la nit? El nas ha de fer càlculs i categoritzar l’exhibició de ‘llepaculisme’ de les titelles animals que aspiren a governar, valorar l’exhibició de prostitució indecorosa fins-allò-que-calgui, un tipus d’humiliació que als nassos els agrada molt de comprovar en els goyim).

https://contrainformacion.es/docena-agentes-golpean-joven-atocha/

Com aquestes hordes d’inhumans sense cervell, a les ordres de miserables sense enteniment, actuen dia sí dia també, si m’arriben vídeos d’altres bandes, els relacionaré al blog posant-hi l’enllaç, però m’estalviaré més comentaris quant a ells. No són policies, van vestits de policies, tenen llicència de policia, circulen en cotxes que semblen de policia, però que són patrulles de terroristes i sicaris criminals que obeeixen les ordres dels que governen a les ordres de Soros; però, NO SÓN POLICIES, SÓN BANDES CRIMINALS ARMADES.


El Reial Decret serà un Reial Decret, però és un decret per causa de l’estat d’alarma, i un estat d’alarma no pot allargar-se més de 15 + 15 dies, per la qual cosa, tot allò que va de maig cap aquí és un reial decret caducat i sense validesa. La coacció, la humiliació i la prevaricació policíaca i de funcionaris públics és un delicte reconegut en el codi penal com a greu o molt greu. La imposició de morrió, l’obligatorietat de la distància amb els altres, les restriccions en els desplaçaments, els canvis en els horaris de treball o la suspensió, i el confinament arbitrari, són crims contra els drets humans, i els policies en exigir el morrió, la distància, en fer controls de sortida o els horaris d’obertura d’establiments, i també el confinament o respecte al toc de queda, estan violant la llei, i per tant, SÓN ELLS ELS DELINQÜENTS. D’altra banda, val a dir, que els regnes de taifes en què ha estat convertida ‘Sorolàndia’ no tenen cap poder per a legislar contra les llibertats i els individus, menys encara per damunt de l’Estat, essent per això, a més a més, lleis de nul compliment, tant les del Gobierno de Soros com les de Genociditat de Catalunya, per la qual cosa, tots els polítics i funcionaris involucrats en l’exigència de compliment d’ordres il·legals, estan cometent delictes flagrants contra la norma suprema, que és la Constitució, la qual cosa és traïció quan se la deroga de manera subliminar i per complot; això, a més a més, dels indiscutibles delictes de crims de lesa Humanitat.

Per paradoxal que sembli, qui no porta morrió, qui ignora els confinaments i els tocs de queda i fa una vida lliure i normal, està essent rigorós amb la llei màxima de l’Estat, i els qui li ho recriminen, per tant, estan cometent un delicte, que s’agreuja quan hi ha abús, coacció, amenaces, agressions i humiliacions.

Si guanyem, el problema serà com omplir el forat que deixaran tots els policies, els metges, els mestres, els jutges i els periodistes, que perdran la feina per a tota la vida. Tanmateix, que aquest sigui el problema que tindrem!

NO A LES BANDES CRIMINALS:

NO ALS PARTITS POLÍTICS

PER SER ASSOCIACIONS DELICTIVES,

NO ALS AGENTS DE L’ORDRE

PER SER VÀNDALS I SEMBRAR EL TERROR,

NO ALS TOGATS

PER SER organització CRIMINAL,

NO ALS METGES OFICIALS

PER MENTIDERS, IGNORANTS I GENOCIDES,

NO ALS LLOROS MENJACACAUETS,

PERQUÈ, COM LES MONES, HAN DE VIURE ALS ARBRES,

ON PODEN XISCLAR I CRIDAR

PERÒ NO PODEN INTOXICAR AMB FALSEDATS

la gent civilitzada.


COVIDIANS, IDIOTES I ABDUÏTS,

NO A LES BANDES CRIMINALS!

LA VOSTRA TAMBÉ,

QUE ÉS, PER DELACIÓ, IGNORÀNCIA I COVARDIA,

LA TOMBA DE LA LLIBERTAT.



Última hora: https://www.welt.de/politik/deutschland/article225864597/Interner-E-Mail-Verkehr-Innenministerium-spannte-Wissenschaftler-ein.html

Si això és veritat, la sionista Merkel, tot el govern alemany i els científics que hi han participat, han de ser jutjats per gravíssims crims contra la Humanitat sobre el poble alemany. Merkel és la cap de banda del sionisme alemany, no té escrúpols, remordiments ni empatia, és una assassina de despatx, silent, viperina, diabòlica com el seu amo Klaus Schwab, la nineta del Diable.

QUÈ MÉS CAL SABER ?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada