dimecres, 17 de febrer del 2021

ELS POLICIES NO SÓN POBLE, SÓN SICARIS


Bandes criminals uniformades:


Banda criminal identificada com ‘Policía de Barreiros’, Lugo. Sense comentaris.

https://t.me/RosselloCM/28908


Els pinxos perdonavides de la banda criminal ‘Policía Nacional’ de Madrid en exercici, coaccionant i atemorint els ciutadans, uns joves que no estan cometent cap delicte (‘respirar’ no és, ni pot ser mai cap delicte - aclariment per a covidians -), mentre ells delinqueixen protegits pels jutges i l’escòria política; que volen tenir els gossos perillosos ben contents, que mai no se sap.

https://t.me/RosselloCM/28922



Els policies no són poble, són sicaris


Ahir, a Catalunya i als altres països de parla catalana, València i les Illes, hi va haver mobilitzacions de protesta per l'encarcerament de Pablo Hasél. No entraré en consideracions sobre el noi, que fa una música que no m’agrada, però, de la mateixa manera que per molt que no m’agradi la seva ‘música’, no el puc encarcerar; tampoc no poden tancar-lo per dir una veritat de l’alçada d’un campanar, que TOTHOM sap que és la veritat veritable: Els Borbons són uns lladres. Si la Justícia pot recloure en una cel·la un individu per una manifestació com aquesta, que no és ni injuriosa, ni injusta, ni mancada d’evidència ni de proves, que n’hi ha per a avorrir l’audiència!; i que no és la descripció d’una família honrada, sinó d’un clan, com el de ‘Los Charlines’ o ‘Els Corleone’, doncs, tenim una prova indubtable que la tirania és la nostra realitat política. El grau de corrupció del sistema és nauseabund fins a la intoxicació letal, que no és per altra cosa que patim el que estem patint. Una monarquia i una direcció política amistançades en els negocis criminals amb la banca i els especuladors econòmics és el que tenim, i tots ells, emparats en la delinqüència pels ‘prevaricadors sistemàtics’, sí, per aquells homes, que durant molts de segles estudiaren els filòsofs de l’ètica, que eren considerats ‘dignes’, i anomenaven ‘jutges’. Aquest és el braç ‘pensant’: els nuclis estamentals que executen cobertament una tirania que, com totes, és criminal.

La descomposició democràtica d’aquell invent nefast dit neoliberalisme, ens ha conduït a aquesta nova tirania comunista i cruel fins als graus més elevats experimentats mai en la història de la nostra espècie. Ara, amb la IMMENSA MENTIDA del virus que ningú no ha vist, que ningú pot demostrar, però que tothom tem com a la pesta i al qual s’han de rendir totes les llibertats, la dignitat i la independència personals, aquesta FARSA, que és en realitat un crim de LESA HUMANITAT, és la pel·lícula que han fet realitat els nassos i els seus socis. Tots ells van a una perquè totes les ordres emanen del BIS, el moll del món, un indret perdut entre les magnífiques muntanyes dels Alps.

Amb aquest panorama, i com escrivia ahir quant a Catalunya, George Schwartz, àlies El Soros, el terrorista número u i el perill social número dos darrere dels psicòpates Bill Gates i marit, obeeixen ordres superiors del nas Klaus Schwab per a implantar el camp de concentració perpetu per a major glòria del poble elegit de Déu. Ja advertia ahir que el nas havia de tenir ganes de veure violència, caps esberlats i cames obertes, sang i aldarulls, violència sense raó, i per a més plaer, provocada en els dos bàndols per ell. L’home gaudeix així, és el que els passa als psicòpates perillosos; no hi poden fer més. El Soros vol sang, aneu amb molt de compte! Penseu que aquesta rata idolatrada per les puces de la pesta que viuen de la seva sang i dels seus detritus al Parlament de Catalunya, té ganes de passar-s’ho bé, i els fills de Satanàs només frueixen nedant en horror i crueltat. Però analitzem la situació a Catalunya on mana El Soros des de la Genociditat; que és l’obra de teatre de l’escarni i la humiliació del poble que representen una colla de deficients encarregats de conselleries i altres crims.

Ja he dit que no hi ha una imbecil·litat més gran en política que jutjar la lletra d’una cançó-protesta. S’ha de tenir els budells al crani per a acceptar una cosa així. Malauradament, als Palaus de Justícia és la condició sine qua non. Allà ja fa molts anys que et fan un PCR nasal per esbrinar què hi ha dins del crani: serradures, fems o cervell. En el primer cas, hi ha possibilitats d’accedir als grans jutjats de les Comunitats, en el segon cas, Magistratures de les més altes i corruptes, i en el darrer dels casos, el cervell, és un resultat insuficient per a assolir la plaça opositada. Així són coses del món jurídic, que no té res a veure, però res de res, amb qualsevol principi ètic i menys encara de justícia com a sublimitat ètica.

És normal que la gent protesti contra la imbecil·litat de la monarquia, dels polítics i de la judicatura, perquè és lògic que el poble reclami un cervell entre tanta serradura i fems. Però ves, ni un, no n’hi ha! Aleshores la gent surt pacíficament a manifestar que ja té els ous plens i que ja n’hi ha prou, que exigeixen una rectificació i cordura. I tot això fet amb unes protestes cridaneres i desagradables per als delinqüents, però mesurades i correctes en tots els aspectes que puguin ser analitzades. Però vet aquí que al Soros això no li agrada: la civilització, la cordura, la moderació, l’enteniment i la justícia, sobretot; això, li irriten de mala manera el nas, que fins i tot moqueja ràbia en forma de mucositat densa i verda... És que és molt fastigós! Només de veure-li els ulls, el món es torna fosc i sulfurós!

Doncs, Amon, el diable de la Ira, del qual és dimoni fidel el Soros, li ha reclamat divertiment. El nas, després de netejar-se el moc verd, ha agafat el cel·lular i ha telefonat al gos policia, un pastor alemany molt obedient, i el bon animal, amb les orelles dretes i la llengua entre les dents, com ansiós, i la cua entre les potes com s’ha de fer quan l’amo et requereix, ha escoltat les ordres del dimoni d’Amon. I així que ha penjat, mentre els gossos sortien de la quadra per a provocar, per a crear la tensió amb l’amenaça de la força, mentrestant, el dimoni ha trucat a la seu d’Espai Societat Oberta perquè convoquessin a les ONG i sobretot els seus cadells violents, els que han de provocar totes les destrosses i incitar la resta de gent a la violència. «Vull festa, que això és molt avorrit. Després d’endreçar la Casa de Barrets al meu gust, ara m’avorreixo, i una mica de foc, de sang i de corredisses i cops, m’alegrarà el dia». I dit i fet, els esclaus s’han mobilitzat per portar la violència al carrer. «Els gossos ja estan preparats, ara només hi heu d’anar vosaltres i l’amo us pagarà bé l’entreteniment». Al capdavall, el Soros sap que les tietes i els súbdits humiliats i feliços amb el morrió, li agrairan la repressió que imposi als seus sicaris del govern i, sobretot, a les forces de ‘seguretat’, per a garantir la pau i la normalitat de la ciutadania. Que ja veureu com demà surten totes les meuquetes del nas, criticant i acusant els joves que protestaven de la violència que la policia provoca i incita en col·laboració estreta i coneguda amb els vàndals, que, de vegades, són ‘companyers’. Així són els gossos policíacs. Que ja esteu veient el nivell de supèrbia i ignorància que exhibeixen protegits per la superioritat armada: El valor dels covards. Ja que els valents adquireixen el valor en la veritat. Però aneu a un sicari criminal, a un energumen de les bandes al servei de la corrupció mafiosa, a dir-li que són poble i que, com a agent, està allà per protegir els ciutadans i garantir-los la seguretat contra els criminals. Però com ho podran entendre, si els CRIMINALS SÓN ELLS!

Molt de compte, doncs! Amb aldarulls per això o per allò, amb manifestacions reivindicatives de llibertat o independència, serà on el Soros i els criminals que protegeixen la seva banda terrorista des de la Genociditat de Catalunya (o és potser que Sàmper no sap que Soros finança els que destrossen les comissaries i ataquen els seus gossos criminals?... Però, l’amo és l’amo, oi, demòcrata?), actuaran amb més violència per a imposar la necessitat d’un estat de guerra permanent, amb el qual la ciutadania definitivament serà convertida en esclava, per la voluntat satisfeta dels covidians i altres imbècils i mesells, o per la força, amb aquells que encara estiguin disposats a batre’s per la llibertat, la dignitat i la independència de l’ésser humà per damunt de la injustícia, la humiliació i l’esclavatge a la voluntat d’una colla enorme de psicòpates.

ELS CRIMINALS SÓN ELLS.

LA LLIBERTAT NO ÉS MAI UN DELICTE.

LA VIOLÈNCIA ÉS L’ESSÈNCIA DE L’ESTAT.

LA DIGNITAT ÉS L’ESSÈNCIA HUMANA.

EL TERROR SÓN ELLS.

HEM DE TRIAR: INDEPENDÈNCIA* O HORROR.


* Malauradament, és ‘independència’ individual, la propietat econòmica o intel·lectual que ens pot permetre de ser lliures. No em refereixo a la ‘independència’ política, ja no d’Espanya o del Femer Europeu, perquè veient què hi ha a la Genociditat, aquests principis fonamentals de l’ésser humà, recomanen evitar de totes les maneres possibles un règim que anul·larà per sempre la llibertat dels catalans, la dignitat dels homes i els sotmetrà al servei dels prohoms de la catalanitat, encara que la catalanitat faci tuf a càbales, toràs i talmuds... Mentre escric això, la rata jueva riu, a l’Espai Societat Oberta i a l’Institut de Salut Global, en un indret, generant la violència i la destrucció de l’home europeu com a raça i cultura, i al segon indret, dirigint l’extermini progressiu i perfectament calculat pel psicòpata i el seu marit, evidentment, seguint les ordres de Klaus Schwab, que obeeix les ordres de...

No sigueu rucs, mentre hi siguin ells, la llibertat no existirà. Quina possible sortida del laberint se us acut?


https://t.me/RosselloCM/28977


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada