dilluns, 1 de febrer del 2021

LA GRIP PER TEST ANAL


Vivim en un món de bojos i covards. Bojos pel plegat d’irresponsables que sabent que menteixen amb seriós perjudici de la gent, menteixen sense escrúpols ni remordiments; i covards, pel plegat d’humans que acaben de descobrir que són mortals, i també pels que accepten totes les censures i limitacions de llibertat sense dubtar, tot negant a cor què vols l’evidència de l’enganyifa. La minoria d’homo sàpiens sàpiens que resta, no pot menys que témer-se el pitjor, si aquests bojos i covards no recuperen la cordura i, amb ella, la valentia. L’evidència innegable de tota aquesta farsa és ocultada pels polítics, els lloros menjacacauets amb clofolla, els mata-sans sense paraula ni compromís, els rosegadors que empesten els palaus de justícia i els gossos rabiosos de la policia, que com veiem tot sovint, no tenen vergonya ni dignitat, i mentre permeten delictes i protegeixen els delinqüents (violació de domicili i ocupació, immigració ‘il·legal’, cop a l’estat de dret – polítics i jutges -, terrorisme – polítics, sanitaris i periodistes -...) abusen de la gent gran, de ciutadans que passegen pel carrer, pel fet de no portar el morrió que els terroristes dels governs obliguen a portar en senyal de sotmetiment i obediència.

Aquest és el panorama de totes les ciutats i de tots els pobles d’Europa, perquè aquestes són les instruccions del BIS. I ara, l’organització criminal més gran de la història, comença a obligar els governs a la vexació dels ciutadans amb el test anal. De primeres, cal dir que és un test trampa, és un test que no pot oferir la mínima garantia de seguretat, perquè, com òbviament qualsevol amb el cervell ben instal·lat dins del crani sap, els excrements són excrements, és a dir, la massa residual del cos, i amb ells, l’animal expulsa tot allò que ja no li és necessari o tot allò que li cal expulsar. Així, les deposicions van carregades de microorganismes vius i morts i de virus (que no són organismes, perquè no són ni vius ni morts). Amb aquest nou procediment anal de diagnosi (una diagnosi que a qualsevol metge de veritat de fa un segle li hauria fet trencar-se de riure de veure la magnitud de la indecència i la incultura de qui declarés una barbaritat tan majúscula com la d’un diagnòstic mitjançant un test) el nombre d’asimptomàtics augmentarà, i cal pensar si tot això no serà fet amb la intenció de trobar inquilins involuntaris per als centres de reeducació i extermini. Si amb les raons científiques, no en teniu prou; penseu que no hi pot haver una humiliació més gran! I tot, amb l’excusa de la diagnosi per a una malaltia que és tan greu i perillosa que si no et fan el test, no saps que estàs malalt tot trobant-te de meravella. La veritat és que això ja us hauria de fer veure que us estan aixecant la camisa. I abaixant els pantalons,.. després d’haver-vos posat el morrió i castigar-vos si us acosteu als vostres semblants i més encara als éssers estimats. Algú pot concebre una malaltia més idiota? No adonar-se que ens estan convertint en esclaus, és no voler-se’n adonar. Aquí no hi ha cap malaltia fisiològica, sinó una primmirada i global execució d’un pla de dominació i sotmetiment voluntari mitjançant tècniques de control psicològic. No adonar-se’n, és tenir el cervell congelat.

Si l’última ocurrència d’humiliació no és prou, caldria que rumiéssim com és possible que una malaltia com la grip, documentada per Hipòcrates ja fa més de dos mil cinc-cents anys, i que ens ha acompanyat SEMPRE, ara resulta que a tot l’estat espanyol només n’hi ha sis casos, essent els símptomes de la IMMENSA MENTIDA els mateixos, clavats, exactes, que els de la grip; que mentre anys enrere TOTS ELS HOSPITALS col·lapsaven per la temporada de grip, i hi havíem vist escenes gairebé dantesques, de gent a terra, i lliteres a tot arreu i de qualsevol manera, amb tot de metges superats per la situació, ara resulta que ni de bon tros tenim aquestes escenes en els avui centres d’extermini que, amb un endreç i solitud envejables, gestionen la terrible Covid-19, que ha destronat la grip per a posar-se ella com a mal, i mal de tots els mals, sense oposició, arraconant les morts per problemes cardiovasculars o els càncers. L’aixecada de camisa és monumental, i només un ximple pot creure’s aquesta infàmia. Perquè, em pregunto jo, és possible que el nivell de subnormals sigui tan gros com perquè després de més d’un any, tota la colla ‘d’experts’ no hagin estat capaços de controlar una grip comuna? O és incompetència summa o és intenció pura. De fet, i els epidemiòlegs que saben d’epidemiologia, ho poden corroborar sense fer-me cap objecció: totes les pandèmies desapareixen. Al capdavall, són com tots els incendis, els quals, es tractin d’apagar o no, tots acaben morint. Si no sabeu el que us diré, de ben segur que us pot resultar molt interessant: Fa ja uns anys que un equip de biòlegs va interessar-se pel fet que els incendis, siguin de la magnitud que siguin i es donin en les condicions que es donin, tots s’acaben apagant sols. És fàcil de comprovar en un incendi, que en el focus d’origen, tot es cendra, i que, a mesura que ens allunyem del focus, es produeix una progressiva resistència arbòria. Els científics van voler estudiar aquest cas, i descobriren que per les arrels, els arbres es comuniquen i transmeten (com passa amb els exosomes – virus -) les condicions del foc, les condicions adverses del medi ambient, de manera que gràcies a aquesta informació, els altres arbres poden oferir més resistència al foc amb recursos propis. Doncs, ni més ni menys, així funcionem els homes, l’espècie, i els exosomes (virus) són els transmissors de les incidències que ens trobem en el medi. Un hom no agafa la grip perquè s’ha inoculat del virus, sinó que emmalalteix per un canvi de temperatura, debilitat immunològica i potser diverses altres causes, i aleshores desenvolupa el virus de la grip (Teoria d’Antoine Béchamp).

Per tot plegat, podem creure que la grip ha desaparegut i que la IMMENSA MENTIDA té, curiosament, els mateixos símptomes (fet inexplicable mèdicament parlant, lògicament parlant, i fins i tot aplicant el sentit comú: dues coses iguals han de ser la mateixa cosa). Cadascú és molt lliure de creure estultícies, però la realitat és que hi ha la grip de cada any, com sempre, i potser afectacions per freqüències electromagnètiques, això sí, a més a més d’una iatrogènia deliberada i consensuada a l’OMS, com també pràctiques d’eutanàsia (executada als centres i residències de vells; les proves són concloents: abandó, sedació...) i eugenèsia (la liquidació de les ‘boques inútils’, que ja va proposar algun dels prohoms filantrops que dirigeixen aquest extermini massiu i del qual no recordo, o no vull recordar, el nom).

Podem beure a galet abaixant-nos el morrió un moment, i esperar que ens posin el collar lligat a la cadena, o podem començar d’exigir la responsabilitat criminal als executors d’aquest ‘magnicidi universal’. No hem de reclamar res: ni el retorn a la normalitat ni la defensa dels nostres drets, cal exigir la rendició dels il·legítims i traïdors que ens governen des de tots els poders oficials. ELLS SÓN ELS CULPABLES, ELS CONSPIRADORS I ELS ANIQUILADORS.

I penseu que mentre ens engalipen amb la IMMENSA MENTIDA, construeixen i abillen els camps de reeducació i extermini (a algú li pot semblar aquest fet un fet enraonat?); el psicòpata Gates enllesteix el projecte de tapar el sol. Us pregunto: Com és possible que hi hagi un tarat que se li ocorre una insensatesa com aquesta i en lloc de cloure’l en un psiquiàtric i subministrar-li antipsicòtics a dojo i calmants per a elefants, tothom abaixi el cap en reverència i li ofereixi el seu ajut per a la demencial proposta? Per què és ric? No, no us enganyeu. Gates i el seu marit són la cara visible, els titelles que posen el rostre i el nom. Darrere d’ells, els que els mouen els fils, són els que tramen aquesta conversió de la Terra en l’Infern.

AVUI SABEM QUI SÓN TOTS ELS CRIMINALS,

AVUI SABEM QUI SÓN TOTS ELS COL·LABORADORS,

AVUI ÉS L’HORA DE DIR-LOS: PROU!

PER CADA UN D’ELLS

NOSALTRES SOM CENT CINQUANTA.


VOLEM VIURE LA NOSTRA VIDA !

AMB ELLS, ÉS IMPOSSIBLE:

QUÈ HEM DE FER, ALESHORES ?

LA LLIBERTAT I LA DIGNITAT

US DONARAN LA RESPOSTA.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada